Slitet!

Uh gosh. Satt typ halva natten framför datorn för att renskriva manus till han som ska regissera vår nya kortfilm. Jag som är så pedantisk hittade hela tiden nya fel när jag läste igenom texten så, ja det gick ju inte precis snabbt. Jag blev klar någongång vid halv 3 tiden, stängde av datorn vid 3 ungefär. Men då var jag ju typ pigg, hade väl gått in i andra andningen, så väl när jag lade mig i sängen så var jag inte trött precis. Blev jäkligt irriterad, jag som egentligen var jättetrött. Började läsa en bok, läste typ 190 sidor av 260 möjliga. Uh vilket liv. MEN, sen var jag faktiskt trött! Sista gången jag kollade på klockan så var den ungefär 04,07 så jag måste ha somnat strax efter det. Vaknade ungefär halv 10. Fick sova en liten stund iallafall!

Nu ska jag skriva ut manus som jag ska föra till Mediainstitutet nu vid ungefär lunchtid. Jag ides inte börja skriva ut inatt eftersom alla i huset sov och skrivaren låter som att typ tredje världskriget har brutit ut, liksom. Skulle väcka allt och alla. Så, jag tänkte vara snäll för engångsskull och låta dem sova, fast nog för att vissa sover nu också men, äh. De har ju iallafall fått sova mycket längre än vad jag gjorde så jag skriver ut manuset nu, punkt slut!



Idag ska jag iväg på stan! Hittade skorna till Johan, men dock så hade de inte hans storlek. Ska söka vidare inne i City idag! Skall även köpa nytt schampoo, balsam och faktiskt en inpackning också. Mitt hår blir helt svinto av vattnet här i Stockholm, uäk. Så det är prio 1 idag! Verkligen. Sen skulle jag behöva en hårtork också men det kan jag då inte köpa här. Får gå ut i det vackra vädret(?). Nej, skenet bedrar faktiskt. Jättefint höstväder, blå himmel med sol MEN så är det endast 6 grader. Jäkla lurendrejeri. Seriöst.

Nu aktiver mig!
Ha en fin torsdag alla! Puss på er!

Gårdagen! (tisdags)

VAR JÄTTEROLIG! Hihi. Det var otroligt roligt faktiskt. Vi kom dit lite före 09,00. Fick direkt sätta oss i det rummet vi skulle spela in första kortfilmen i. Fick lite kort information om hur regissören tänkt sig hur allt ska vara, hur vi skådespelare ska förmedla våra känslor och repliker osv. De bjöd på både frukt och godis, hehe, jag valde såklart godis före frukten. Med dem höll vi på att spela in från ca 9,30 till 12,30. Med det andra teamet så var det från 13,30 till 17,00. Najs! Men det tog verkligen på krafterna kände man, därför bra med all frukt. Men det var jättekul, och jag kan se mig i framtiden att arbeta som skådespelare faktiskt. Det är otroligt spännande yrke, och nu när man verkligen fick vara med på en riktig inspelning med riktig och bra utrustning, det var så otroligt kul.

Och så har vi fått ett uppdrag till! Hihi! Vi ska få skriva ett till manus nu till en kortfilm. Det är jag, Alma, Dennis och Andreas nu. Det vi gjorde i tisdags skrev jag, Alma och Andreas ihop, fast genom våra monologer. Vi klistrade in en mening där från min monolog, som passade ihop med Alma och som sedan Andreas ena mening gjorde så att det blev perfekt liksom. Det var endast våra monologer vi fick använda. Nu har vi fått mer fria händer. Alma kom på temat och har skrivit det mesta! Det kommer att bli succé! Gud vad bra! Skall dock ej avslöja något om manusets innehåll ännu, hehe! Det är en hemlighet tills alla från skolan har fått se det vi har åstadkomit, top secret faktiskt! Vi har suttit och planerat heeela långa dagen, så det har varit en lugn dag på skolan idag!

Morgondagen kommer också att se likadan ut tror jag, mest planering inför nästa vecka. Vi kommer att få hjälp av Mediainstitutet med inspelning och klippning, så det kommer nog bli en riktigt bra kortfilm :) Kvällen efter Calle idag spenderade vi, ett gäng, på Olsson Skor, en bar på Odeplan. Det var rätt så mysigt ställe, men superdålig och alldeles för hög musik.. Där drack jag en Cosmopolitan, nami!
Nu skall jag fortsätta skriva manuset och skicka det till Mårten på Mediainstitutet. Sen sova eftersom jag skall vara pigg och aktiv imorgon!

Puss och kram alla! Sov gott!

Mooorning!

Nu idag nalkas det för filminspelning med Calle-folket, gud vad skoj :) Skriver mer ikväll om denna fantastiskt roliga dag som vi har framför oss!



Cya folks!

Ouh yeah

Dagen på Calle var rätt så lugn idag, vi fick våra manus skickade på mejlen, rätt så sent faktiskt med tanke på att vi ska kunna det tills imorgon bitti, men det är bara att tacka och ta emot. Vi fick jobba mestadels självständigt idag med vår grupp(jag, Alma och Andreas). Läste upp de båda manusen som vi fått ett x-antal gånger så det fastnade någorlunda. Vi kommer att spela in två kortfilmer imorgon. Så, det var mest det vi gjorde idag. Sen spånade vi även på den kortfilm vi ska få göra helt själv utan någon som helst hjälp från Johan eller någon annan. Det är Jag, Alma, Dennis och Andreas som är en grupp. Vi har en brilliant idé, skall dock icke avslöja den än eftersom det är hemligt och någon kan ta vår idé! Så det så.



Så, nu skall jag nöta manus och sen försöka sova! Skall upp vid 05,30, duscha och vara klar att knalla ner till bussen vid 7,15. Det skall jag väl ändå klara :) Jag ser verkligen fram emot morgondagen, så otroligt spännande det skall bli!!

Godnatt alla!

Måndag!

To be good enough, is not enough,
when you dream of being great..

Då var det la måndag igen och en härlig vecka har vi framför oss! :) Idag känner jag mig mycket bättre än vad jag gjorde igår, mådde riktigt pyton igår.. Huvudvärken har typ släppt helt, känns inte lika jobbigt att leva idag som det verkligen gjorde igår. Kändes seriöst som att jag sprungit in i en betongvägg, hela ansiktet värkte men det är nästan borta idag det med, voila! Min kureringsmetod igår fungerade tydligen jättebra. Najs!


Student 2010

Nu snart skall jag aktivera mig, far ner till City för att kolla på lite kläder och söka efter ett par skor till Johan, eftersom det var en incident igår i Kattilasaari, auwe ;( Men Kakz ska försöka rädda situationen nu. Vill förbi NK och köpa den där finfina kappan, blir helt tårögd när jag tänker på den :') ååh, den är så underbart fin! Hmh..

I eftermiddag nalkas det för Calle Flygare! Vad kul det ska bli :) Det känns som att den här helgen har varit extra lång, vet inte riktigt varför för jag har haft något att göra hela helgen men, konstigt nog så tycker jag att den gör det. Idag vet jag inte riktigt vad det är vi ska göra, säkert har någon sagt det men, jag har väl varit i egna tankar som vanligt, heh! ;) Men på tisdag så vet jag EXAKT vad som händer, hihihi vad kul det ska bli! Väntar på vårt manus..

Nu drar jag! Ha en bra måndag alla!

If you take my hand, I know that I'll be ok ..

Ja, varit en lugn dag för mig idag. Eftersom jag kände mig lite hängig så tog jag det mest lugnt. Träffade Marie vid Grönan, sen promenerade vi vidare till Skansen där vi kollade lite på djuren och fikade goooda(!) bullar :) Vi bara chillade och snackade, skönt! Det var så kul att träffa henne idag!



Imorgon är det Calle Flygare som gäller igen då! Innan hade jag tänkt springa förbi Gallerian och NK för att kolla lite kläder, och eventuellt Inter Sport för att köpa ett par skor till Johan! Najsnajs. Får se om jag orkar fara till skolan imorgon.. Mår så dåligt för tillfället, ont i huvudet, ryggen och nacken och mår illa.. :( bläblä. Men det går la över. Men då tänkte jag kurera mig imorgon ifall jag inte känner mig bättre, och fara till skolan först på tisdag då jag verkligen måste vara där, eftersom vi ska spela in en kortfilm hela dagen, gud vad skoj :)

Nu skall jag hoppa i säng och kurera mig!
Puss och godnatt alla <3


Betongvägg..

Ja det känns seriöst som att jag sprungit in i värsta betongväggen.. Direkt när jag slog upp ögonen i morse så kände jag sån kraftig huvudvärk, började först tänka baksmälla , men sen kom jag på att jag inte drack något igår ... öhm. Så alltså, förkylning. Huvudet och halsen värker som aldrig förr, bihålorna svider, ögon och näsa rinner. Bravo Karin, not .. Åh fy :( Äh, tar ett par värktabletter och dricker honungste. Inte är man väl klen!


TE! <3

Idag ska jag träffa min kära väninna Marie! Vi ska kanske gå på Skansen ifall vädret tillåter det. Just nu är det 11 grader och mulet här, kan komma lite regn så, vi får avvakta och se helt enkelt. Annars får vi väl chilla på ngt fik eller så :) Ikväll blir det filmdags hos Carola m familj! Najsnajs..

Nu: Värktabletter, halstabletter och te!

If you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Dagen har varit helt kanonbra :) Vaknade rätt sent, vid halv 10 tiden. Steg upp, tog mig en dusch och käkade frukost. Allt var så stillsamt och härligt. Ingen stress eller något. En härlig morgon, så ska alla mornar se ut tycker jag! Lugna och härliga...

Vid 14 tiden träffade jag min sångfågel och henne kompis Sofie på stan! Shoppade och pratade :) Var riktigt kul att träffa min sångfågel och höra på deras norrländska! Här hör man ju allt annat UTOM det. Kände mig verkligen som hemma i deras sällskap, najs :) Tack tjejer för en trevlig eftermiddag!


Karin & Elin

Sen for jag hem till Nacka igen, men när jag kom hit så blev jag så otroligt rastlös.. Kollade om det gick någon bra bio på Sergel, och javisst - det gjorde det! "I rymden finns inga känslor", så jag ringde Isabel och frågade ifall hon ville följa med på bio och hon var väldigt positiv till det förslaget så, då blev det bio! DÅ var det in till stan igen.
Den filmen var verkligen bra :)

Nu sitter jag här, skall inte göra så mycket mer ikväll.. Chilla och läsa monolog!
Hoppas Ni andra har en fortsatt trevlig lördagskväll! Puss!

Vitamin Well & halstabletter

Är heeelt beroende av alla vitamin well drycker, men den absolut godaste av dem alla är Vitamin Well Care! Care innehåller bland annat vitaminerna B12, C, E och zink som bidrar till god ämnesomsättning i kroppens celler samt biotin för hår och hud. Naminami, mmm vad gott! Helt otroligt smaskigt. Den har en frisk smak av röd grapefrukt.




IMORGON!!! KOMMER MIN SÅNGFÅGEL ELIIIN TILL STOCKHOLM :D

Ikväll blir det bio med tjejerna, det är premiär för Tusen gånger starkare idag! :) Vi tänkte gå klockan 15,40 först men dock så såg jag nu att den var full redan, så då har vi vår andra chans nu då, klockan 18,20. Vi får snabba oss på att köpa biljetter för att det är endast 37 platser kvar, stress! Får se hur kvällen slutar! Jag har köpt godis , känner mig helt hyper av allt socker, gud så gott det är! :) hihi, värsta abstinensen.

Ska sitta och chilla ett tag, sen buss & tunnelbana in till City!
Puss, ha en trevlig fredagskväll!


Ja..

Sova skulle jag göra, men måste bara säga att jag är SJUKT sugen på godis... Otroligt sugen, herregud.
Jag skulle kunna döda för att få lite godis, det är väl sjukt...? eller?


Hyper!

Kom hem från Teatern för ett tag sen, blev lite övertid idag plus att det tar ett tag att åka med tuben och bussen till Nacka igen, men det är lugna puckar :) Man börjar bli van vid att åka ensam nu så, inga problem, men det skulle ju vara mycket roligare att ha en medkompanjon som ska åt samma håll tycker man ju. Men äh, som sagt, nemas problemas! Haha, jag är helt hyperaktiv just nu, alldeles för pigg. Om det inte vore för min hals (prio 1) och för den svarta natten utanför (prio 2) så hade jag verkligen kunnat fara ut och jogga runt Nacka nu! Men ja, tyvärr så är det inte aktuellt. Köpte nå super-tabletter för halsen idag på en hälsoaffär, ska se om det är bra eller om det är nå lurendrejeri, de är en massa örter och bara saker från naturen i tabletterna, so - let's try!

Idag på Alias teatern så hade vi Sandra och Anna. Det var riktigt kul :) Vi fick läsa upp våra monologer för Sandra (logonom och skådespelare) och sen bedömde hon tal, och hur vi framförde osv och hjälpte oss med rösten. Eftersom hon är logonom (röst- och talpedagog) så är hon specialist på rösten. Hon har som yrke att hjälpa till att utveckla varje individs röstresurs i olika sammanhang, och eftersom rösten är det största verktyget vi skådespelare har så är det en viktig del i de yrket vi utbildar oss till. Det är verkligen jätteintressant :) Jag tycker faktiskt det. Otroligt.

Imorgon är jag ledig, ja, det är la kul det också. Ska nog gå på bio med några från Calle, skall se "Tusen gånger starkare" som har biopremiär imorgon! En ny film med regi av Peter Schildt efter Christina Herrströms bok med samma namn. Boken var riktigt bra, så jag hoppas att filmen också är det! :) Skall även gå på en sminkkurs imorgon förmiddag, kulkul! OCH imorgon skall jag gå förbi på Hötorget! De har typ marknad där och de säljer JÄTTEGODA frukter och bär, nami nami! Jag och Delphine (som för tillfället är i Paris den jäveln) är stammisar där, men nu får jag gå dit själv, buuhu..


Hötorget

Nu skall jag försöka varva ner, välja lite kläder inför morgondagen och sen gå och lägga mig :)
Puss och Kram, nattinatt!


Hemlängtan och halsont..

Gårdagen på Calle flygare var jätteroligt! Vi framförde våra dialoger parvis, då med Johan som lärare. Hehe, det var ju helt galet! Vet inte riktigt hur jag ska förklara så ni förstår så jag hoppar över det helt enkelt. Vi avslutade lektionen med Johan med att kolla på allt vi gjort den dagen eftersom han spelade in allt med sin kamera. 
Efter vår middagsbreak så hade vi Anna, då framförde vi våra monologer på olika sätt, det var riktigt skoj!

Idag så har jag ont i halsen, riktigt jäkligt ont i halsen. Usch och fy, man är frisk några dagar och så blir man sjuk igen, min vanliga tur alltså. Idag mår jag bra! Förutom halsonten så, plus min otroliga hemlängtan. Usch vad jobbigt, det tär verkligen på en. :( Men snart så är kursen slut och då kommer jag hem till Haparanda igen!



Idag på Alias teatern så har vi både Anna och Alexandra, vi ska jobba mycket med röstteknik och monologer idag tror jag, är inte riktigt säker men jag gissar på det. Har egentligen ingen lust att gå dit men jag borde ju göra det iallafall, orkar inte missa en massa viktig info. Delphine kommer ej att vara på alias idag, hon har farit till Paris imorse.. Men, på måndag kommer hon tillbaka till Stockholm igen! :) Jippi!

Snart ska jag steka mig en omelett med tonfisk och sen fixa mig, sen så tar jag röda bussen in till slussen, sen vidare med tunnelbanan gröna linjen till t-centralen - odenplan! Det blir la najs.

PUSS!

Alias teatern!

Som sagt, tisdag, då är vi på alias teatern. Ja, nämnde igår att vi fått nya dialoger. Vi skulle filmat dialogerna utomhus idag men tyvärr så var det regn och ruskväder idag här i Stockholm så vi var på teatern istället, det var mycket mysigare att vara inne i värmen! Det var verkligen roligt att se sen efteråt, huhu. Man skrattade så att tårarna kom :) Imorgon/idag(?) skall vi fortsätta med dialogerna, det skall bli skojjsigt!


Sommar 2010

Nu ska jag försöka sova! Skall även läsa på min monolog och försöka skriva en ny!
Puss och kram, godnatt på er!

Då var det måndag igen!

Kvällen på Calle flygare var jätteskoj! Idag fick vi träna på våra "nya" dialoger som vi fick av Johan för nån vecka sen. Jag och Delphine spelar emot varann, det handlar om två män den här dialogen men det funkar lite bra på oss kvinnor! Så vi tränade på den hela eftermiddagen innan paus då vi käkade frukt & glass - nyttigt? Nej det sa jag inget om. Hehe! Efter paus så skulle vi vara två par, fyra stycken personer, som skulle framföra dialogen framför kameran. Vi valde Maria & Linn. Jag och Delphine började och Maria agerade regissör och Linn stod bakom kameran. Sen var det Maria & Linns tur, då var jag bakom kameran och Delphine var regissör. Det var otroligt kul att arbeta på det här sättet!



Imorgon ska vi fortsätta med det här, det skall verkligen bli kul! Imorgon filmar vi då med samma par och i utemiljö som vi väljer själv! Ser fram emot morgondagen. :)

Nu sova! Godnatt alla söta!


Hemsk natt..

Usch vilken natt, med inslag av världens huvudvärk och sömnproblem på grund av fullmånen som var utanför mitt fönster.. Den lyste upp hela rummet, läskigt värre ju :( Man känner idag att det är en riktigt deppig dag i Sverige, eller för vissa i Sverige iallafall. Valet igår gick ju sådär, iallafall inte något av de partier som jag röstade på. Gosh. Nu ska jag fixa lite mat, kyckling och spaghetti med tomatsås, sen ska jag dra mig till skolan. Huvudvärken är nästan borta idag, det känns bra!

<3

Puss på er alla söta!

Ah, nu förstår jag!

Förstår vart mina sömnproblem kom ifrån.. Det är fullmåne ute!
Scary.. Men det förklarar en hel del, tack mig själv för att jag kollade ut genom fönstret.


Suck...

Ja great, gav sömnen en chans men icke sa nicke. Min hjärna har typ skrumpnat bort, det gör så förbannat ont. Helt sjukt ont, har inte haft så här ont i huvudet på väldigt länge.. Och det är inte heller migrän-ont, wierd. Drack just ett glas O'boy, kände att jag behövde lite näring(?), socker är nog ett bättre ordval.. Jag var relativt trött när jag lade mig i sängen men, direkt när jag la mig ner så fick jag sån otrolig kramp i hela nacken så jag gick hit till datorn igen.. Får la sitta här ett tag till så man kanske fattar att man ska gå och sova sen, någongång, kanske.
Jag skall ta en värktablett till, sen inga mer värktabletter för ikväll. Inte bra med för mycket drugs vet ni!


Bild: Google

Jag är G-R-Y-M-T sugen på nektarin, mm.. Känna hur det bara saftas i munnen, naminaminami...
Jag skulle kunna döda för en nektarin just nu. Hur hemskt det än låter, jag är seriös. Åh, vad gott det skulle vara! Nu skall jag ge sömnen EN CHANS TILL, om den fortfarande envisas så går jag ner och sätter igång en film. Att det ska vara så svårt, fattar inte...

GODNATT <3


Confused..

Undrar verkligen hur människor tänker när de röstar?! Nu är det klart - Moderaterna styr i fyra år till och Sverigedemokraterna(?!?) in i Riksdagen? Jag fattar NOLL för tillfället. Alla för rösta på vad de vill - jag vet, det är jag väl medveten om, men jag undrar bara hur vissa människor tänker. Tänker, allmänt, överhuvudtaget, vad det är för något som cirkulerar runt i deras huvuden. Är bara enormt nyfiken på just det. Har haft sån huvudvärk hela dagen och det här som hände för en stund sen, fick min huvudvärk att bli 10 gånger värre, usch. Jag har verkligen inga ord, vad ska man välja för ord? Jag hittar inga. Oh, blir galen. Man känner sig faktiskt lite kränkt, om jag skall vara ärlig, jag känner mig kränkt. Sverigedemokraterna ska inte få ta mitt Sverige ifrån mig.

Ja, om ni tycker att jag verkar lite irriterad så ja, ni har rätt. Ah herre , jag fattar nada för tillfället.
Lika att jag ger upp för idag och försöker sova lite, fast de kommer nog inte gå så bra med tanke
på min FRUKTANSVÄRDA huvudvärk.

Over & Out.
Peace!

Om du tänker för länge på nästa steg, kommer du att tillbringa ditt liv stående på ett ben.

Imorse vaknade jag relativt tidigt, började städa mitt rum, vädrade sängkläder osv. Sen drog jag med Kristina och Carola till Haninge, där vi träffade Kristinas kompis och så tog vi en promenad. Det var en väldigt fin slinga runt en sjö, och den var inte lång heller men det var väldigt ojämn terräng, både uppförsbackar och nedförsbackar. Så första varvet promenerade jag och andra varvet joggade jag, det var riktigt skönt! Vädret var helt okej, mulet och 11 grader, rätt så kallt om man säger så men, skönt väder var det iallafall.



Som sagt så skulle jag umgås med Marie idag, men hon kände sig lite sjuk så får se om det blir något. Ifall vi ses så ska vi nog ha en chillkväll med film! :) Hoppas hon orkar ses. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på, har gjort alla mina "måsten" idag så, ingen aning.. Kanske tar en joggingrunda till, hehe! Why not liksom, i brist på annat.

Är otroligt hungrig, snart är det mat! Nami :)


Lärdom är mer värt än guld.

Ja, idag har jag inte gjort så jättemycket. Var ute på en lång joggingrunda på förmiddagen, sen fixade jag lite här i Nacka och sen for jag till stan med några tjejor från Calle Flygare. Isabel, Delphine och Linn. Vi var och fikade, sen for vi och kollade på bio på sergels, vi kollade "Going to distance", en helt underbart bra och gullig film :) Jag rekommenderar en starkt! Efter filmen så tyckte vi att det var dags för lite girltalk, så vi gick vidare mot Stureplan, där intog vi Restaurangen/baren Riche och fick oss en varsin drink. Satt och pratade, riktigt riktigt trevligt var det faktiskt :)


Jag & Delphine <3

GUD vad jag stör mig på personer som inte kan förstå att de ska lämna en ifred. Hur många gånger har man inte försökt att få dessa personer att INSE. Nej, det är tydligen inte lätt. Men jag tycker ju att det borde gå in någon gång. GAH, man blir ju galen på riktigt, att det skall vara så svårt förstår jag inte. Ja, vad ska man egentligen säga. Man har inga riktiga ord heller, att kunna forma känslan man känner. Önskar bara att vissa kan komma till insikt och försöka förbättra sig själva som personer. Det skulle underlätta otroligt mycket för dem och deras omgivning, men det är väl endast önsketänkande man har. Tyvärr. Tralala, nu skall vi inte gräva ner oss i sånt där strunt, usch och fy! Kvällen har varit jättebra, det här måste vi göra om tjejer! <3


Du tror att jag är svag.

Just nu sitter jag och är på jakt efter monologer på nätet, men det går dock ej bra för mig. Funderar på att fara in till stan tidigare på måndag för att gå och kolla på biblioteket! Snart nanna kudde, imorgon ska jag träffa Marie!
Puss & Kram,

Fredag!

Har träffat mina underbara släktingar idag, gud så kul det var :) Det var ett rätt så bra tag sen sist vi sågs. Vi umgicks, pratade och åt på restaurang och så vidare. Pratade om minnen, gud, mycket som väcks till liv, mycket positiva minnen som värmer en i hela kroppen :)



Nu skall jag nöta monolog, godnatt! <3

Den största ensamheten; att inte finnas i någons tankar.

Onsdag
Gårdagen på Calle Flygare var extremt rolig! Hehe! Vi träffade röstpedagogen och fick hjälp med olika röstövningar och sånt. :) Bland annat våra monologer! Det var verkligen lärorikt ock kul!! :) 

Torsdag 
Idag var vi på Alias teatern. Ulf gav oss tidningsartiklar som handlade om typ ekonomi (börsen, ränta osv..) som vi fick som uppgift tills idag (han gav den i tisdags). Det var rätt kul ändå, fast inte det roligaste vi gjort. Vi filmade hela scenen dom ett möte på ett ekonomikontor. Alla fick läsa sina monologer och Ulf skötte kameran. Hehe, vi provade olika varianter. Först ekonomi-monologen rakt av, sen ekonomi-monolog plus äta knäckebröd/mat samtidigt som du pratar och sen en som skiftade från ekonomi-monologen och ens egen monolog, det var riktigt skoj! Blev mycket skratt ikväll, det gillar vi!! :)

Tills nästa vecka ska jag lära mig min nya(!) monolog, najsnajs! :)



Puss, nu skall jag plugga! :)

Jag ser ljuset!

Wöw, mobilen hade rätt, det blev sol ändå! Värsta intelligent mobil jag har, najsnajsnajs. Snart ska jag fixa mat och sen fara iväg till skolan. Måste köpa lite godis på vägen dit, mitt blodsocker är så otroligt lågt, är helt yr i huvudet.. Ojoj, blodsockerfall nästa. Tog en lång dusch, det var så skönt men nu fryser jag igen. Suck..

Skriver mer ikväll när jag kommer hem!

Onsdag

Idag vaknade man med en sån otrolig hemlängtan.. Hade så kul när jag var hem till Haparanda ihelgen, umgicks med nära och kära. Tror jag har fått mer hemlängtan nu sen jag var hem, den har blivit värre och mer intensivare. Men snart reser jag hem igen, några dagar kvar bara.. Jag får kämpa på. Har aldrig haft sån här grym hemlängtan, hemlängtan har man haft men aldrig sån här stark.

Det regnar här i Stockholm idag.. Eller typ, skurar då och då. Man kan se vädret på min mobil också, på displayen, där står det mestadels mulet och en sol ?! Det är då inte sol här kan jag då lova. Mulet och grått. Usch.
Sitter och lyssnar på musik och sjunger, borde egentligen läsa igenom min nya monolog men jag orkar verkligen inte. Har så otroligt ont i huvudet och är trött. Saknar alla mina kära bekanta, det är så tråkigt att vara utan er.. Tomt, trist..


Idag är vi på Calle Flygare igen, undra vad vi skall göra idag.. Ska bara chilla innan skolan idag, orkar verkligen inte göra något annat. Jag fryser och har världens skallebank. Så, ska lägga mig i sängen och vila ett tag tror jag, sen fixa mat och åka in till stan. Det blir la najs. Det är endast 12 grader här idag, brb frysa ihjäl. Plus att det blåser jättemycket, brr. Känner inte alls för att gå utanför dörren men, man måste ju. Typ hej, brb ta en varm dusch.

Ha en bra dag alla! Puss på er!


Haparanda & Stockholm

I fredags for jag ju upp till Haparanda, det har ju ingen kunnat missa liksom. Var där tills på söndag, umgicks med mina nära och kära! På måndag morgon tog jag bussen till Luleå klockan 05,20, GAH vad tidigt och GUD så trött jag var, helt sick :( For med flygbuss till Kallax 08,10 där jag fick vänta i ca 2 timmar på att flyget skulle avgå till Stockholm. Satt och pluggade monologer och dialoger, läste även en bok.. Satt och dödade tid, men det gick väldigt långsamt kan jag då säga. Flygresan gick bra, men det var väldigt mycket turbulens, luftgropar, så vi flög väldigt lågt hela resan, jag trodde jag skulle dö, men nejdå, det gick bra. Piloten, som för övrigt var en kvinna, skötte det galant! Säkert för att hon var kvinna.

Väl framme i Stockholm tog jag flygbussen in till City och gick och lunchade med min släkting Kristina. Det var trevligt men vi fick vänta på maten jättelänge, vi var just påväg att gå när den kom. Dit går vi aldrig mer igen, nejnej. När vi ätit upp maten gick vi vidare i regnet till Kristinas jobb, Näringslivsdepartementet, så satt jag där i nån timma innan skolan började då jag knallade iväg till Calle Flygare (vilken tur att det slutat regna då!). Kvällen på skolan kändes lång eftersom jag var så otroligt trött. Var igång sen klockan 04,00 på morgonen. Kämpigt liv alltså. Höll seriöst på att somna ståendes under vår lunchpause kändes det som, huvudet kändes så tungt och ögonlocken kändes som bly. Men jag klarade kvällen och kom "hem" till Nacka för att gå och sova. Pratade med min älskling och däckade. Sov i hela 12 timmar! Gud så skönt det var! Så dagen idag har varit bra eftersom jag var så utvilad, har inte gjort nå mycket mer än ha varit på Nacka Forum och på Alias teatern. Nu är jag trött - igen. Så, nu ska jag sova!!

Godnatt alla!
Karin <3 Johan

måndag & tisdag

Måndag
Var vi på Calle Flygare. Johan höll lektion för oss. Vi har fått tidigare, förra veckan, en dialog där jag egentligen spelar emot Maria. Short cuts heter den, baserad på en film, men dock omskrivet manus nu. Maria var inte där så jag spelade mot Susann, det gick jättebra! :) Det var jätteroligt. Johan filmade alla paren då vi framförde dialogerna. Efteråt fick vi alla se de Johan filmat, det såg ju riktigt bra ut! Woho.

Tisdag
Alias teatern - as usual. Ulf satt och pratade teori första timmarna innan lunchpausen, de var om fakta som man har bakom kameran, riktigt intressant faktist fast man inte kan tro det. Därefter sprang jag till Seven eleven och köpte en apelsin och vitamindryck, sen tillbaka. Vi fick läsa våra monologer igen framför kameran, men nu skulle vi läsa monologerna och fortfarande vara närvarande och ha energi, men plus att vi skulle bygga med legoklossar en bestämd figur (som vi bestämt innan) och fortfarande koncentrera oss på både text, närvarande och klossar. Det var verkligen inte lätt men jag tyckte jag gjorde ett galant jobb, alla bitar var på rätt plats och med rätt färg och jag sa rätt monolog! Great, tummen upp :) Det var skoj, alla var så duktiga! 

 

Regnig söndag..

Gårdagen var kanon! Vi  satt och sjöng singstar jättelänge och satt och snackade, killarna spelade kort och vi fixade oss. Vi flickor vann över pojkarna, GALANT! Hihi, det var jättekul, vi var ju stjärnorna! Det var riktigt trevligt! :) Så, om man sammanfattar helgen så var den grymt king och lyckad, I'm happy! Imorgon är det dags igen för skola i hufvudstaden. Far med bussen tidigt imorgon bitti, klockan 05,20 går bussen.. :( Typ ingen idé att sova innan .. Så, det blir la att gå upp antingen 03,30 eller 04,00 , gud i himmelen, jag kommer ju vara som ett lik hela dagen ju. Säkert användbart i någon scen när man är på skolan och filmar, hehe. Som Alma sa: Ett levande lik! Ja, det skulle ju vara något. Skulle säkert få en Oscar för det. Skämt åsido..


Tagga SingStar!

Idag har det varit mest en chill- och mysdag. Sen nu på kvällskvisten var jag förbi på Folkets hus och dansade lite bugg med bugg-gänget, det var jättekul! Älskar att dansa, hihi.

Nu packa
Puss&Kram

Happytown!

Då var man äntligen hemma, home sweet home! Najs! Flög från Stockholm igår vid halv 12 tiden, flygresan gick bra trots alla luftgropar, jag höll på att dö, gillar verkligen inte att flyga och så vidare.. Usch och fy, men nu gick det ju ändå hyfsat bra så skall icke klaga! :) Min kära väninna Beatrice ställde upp och hämtade mig från Luleå och med på "köpet" fick jag två gullisar vid namn Jonna och Annika! Vi hade en trevlig shoppingdag i Luleå , dock så köpte jag ingenting eftersom jag nästan är trött på att gå i affärer sen jag har gjort det nästan varje dag i Sthlm. Så jag chillade och var med som smakprov och bank (Annika, hihi) ;) Kom hem vid 18-tiden, for förbi Sohrab på Guldsaxen en sväng och sen hem. Jag köpte lite snask och hyrde en film, Änglavakt, som var jättebra! Väldigt filosofisk film. Jag har märkt sen jag började på Calle Flygare att man kollar på filmer på ett helt annat sätt, från en helt annan synvinkel nu. Man analyserar dem helt annorlunda, verkligen intressant :)



Idag: Vart och rännt på stan hela dagen med Maria! :) Var så kul att träffa Marris igen, har inte sett henne sen augusti :( Vi var ute på stan och kollade på smycken och sen gick vi till Gränsen och kollade runt lite där och så fikade vi lite. Försökte hitta som en fodral av något slag till min mobil, så jag kan skydda den när jag t.ex. har den i väskan eller i jackfickan. Men icke sa nicke, fanns ingenting.

Sitter just nu och väntar på Elin, ikväll är det utgång! :) Najsnajs! Vi ska dansa hela natten, ye!
Hoppas Ni får en trevlig och fin lördagskväll.
Puss på er <3


Torsdag

Ja, hur ska man beskriva dagen.. Hemsk? Turbulent? Jag vet inte. Tillbringade iallafall hela förmiddagen ända från 10,30 till typ, öö, eftermiddagen på både Nacka Vårdcentral och sen skickades jag iväg till Nacka Närsjukhus.. Gud så hemskt det var att vara där alldeles själv på typ en främmande plats.. Men så är det , ensam är stark men är vi fler, då är vi starkare.. Så sant som det är sagt. Hade gärna velat ha någon där vid min sida men jag klarade mig, det gör jag alltid! Jag kände mig som en nåldyna eftersom hon som tog blodprov på mig inte var så pricksäker*host*, de var mkt blod, usch :( De tog blodprov, EKG, röntgen och läkarundersökning. Hela faderullan ja, men de var inget särskilt tydligen. Bara virus. Så jag fick åka.





Calle Flygare idag då, vi hade Anna och vi var på Alias Teatern idag, som vanligt på torsdagar. Vi tränade och filmade våra nya dialoger men jag gjorde inte så mycket idag eftersom jag mådde rätt så kasst plus att Maria, den jag spelar mot i dialogen, hon var borta. Men jag hade kul ändå, orkade inte göra något speciellt så :) Jag njöt av att bara sitta och kolla idag.

IMORGON: HAPPYTOWN! yey*
NÅGON HÄR SOM ÄR PÅVÄG FRÅN LULEÅ IMORGON MED BIL? OM SÅ ÄR FALLET, RING MIG FÖR GUDSSKULL!

Nu ska jag sova :)

trött...

Idag filmade vi våra monologer i bil.. :) Det var riktigt skoj, allt blev mer verkligt på något sätt. :) Jag fick ta min monolog både på ett seriöst sätt och ett oseriöst sätt..  Hihi, jättekul!! Nu ska jag sova, min feber tar kål på mig :(
Skall tvångstanka mobil nu, HTC eller LG?! Help me..... :(



Imorgon: Lektion med Anna :)

feberglänsande ögon..

Jau, febern släpper inte riktigt, den har stigit lite sen igår kväll. Trodde verkligen inte att jag skulle bli sjuk nu men det brukar man ju inte tro. Jag har ju varit frisk ovanligt länge så det var väl dags nu antar jag.. Har sovit lite oroligt inatt, vaknat hela tiden för att se vad klockan har varit i tron över att jag försovit mig, wierd. Gud så korkat, jag har verkligen inte sovit bra nu men det är pga febern, hatar att ha feber, jag får alltid samma mardröm när jag har feber, det är ganska konstigt det också men så är det. Läskig dröm iallafall, alltid lika läskig fast jag redan vet vad det är som händer, spelar ingen roll hur många gånger jag har drömt den. Jag tycker den blir läskigare för varje gång jag drömmer den.. Uh! Snart iväg till Nacka Forum och sen till Calle Flygare! Hoppas jag orkar vara där, ska iallafall iväg och köpa en varm tröja för att jag fryser konstant, hela tiden ...

Nu drar jag iväg! Ha en bra dag alla!

tisdag och feber!

Ja, så var det tisdag. Var på Alias teatern idag med både Johan och vår tredje lärare Anna Rothlin som vi inte egentligen skulle träffa förrens på torsdag men, vi fick bekanta oss med henne idag :) Hon var riktigt trevlig. Vi arbetade med våra monologer idag med Johan, det var riktigt givande, och även med Anna , samt att vi fick nya dialoger av henne. Jag skall framföra min dialog med Maria, kommer bli riktigt bra känner jag på mig! Fick kämpa genom hela dagen idag och tur att den var så lugn, och TUR att vi inte filmades idag, haha.. Hur hade det sett ut, vill inte ens tänka tanken.. Med tanke på min feber så försökte jag hålla masken idag, och ja jag orkade med hela dagen men ja, det just på gränsen till att jag skulle fara hem. Men icke sa nicke! :)

Imorgon är det Calle Flygare igen med Johan, det är la monologerna vi skall hålla med tror jag! Det är lugnt, min börjar sitta och man börjar bli van vid att framföra den, no problems!


Nu skall jag slänga mig i sängen och försöka kurera mig!

Då var det måndag igen!

Ja, dagen har varit riktigt rolig fastän min svåra natt. Huvudvärken är fortfarande kvar och tog tempen nyss - har lite feber, dock inte farligt mycket så jag klarar mig :) Man skall icke klaga! Som sagt så var jag på stan med Delphine, en fransyska som också går filmskådespelarteknik kursen! Vi var och shoppade på NK och gallerian i stan, sen gick vi på Zara och där fanns det en rätt så snygg tröja som jag kanske är sugen på att köpa .. :) Men priset var ju mindre snyggt... Jag höll mig i skinnet och köpte faktiskt INGENTING idag, *stolt*! På onsdag skall jag iallafall köpa en ny mobil, smile! Vi tog en fika innan vi gick vidare till Calle Flygare.


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Väl när vi var där så samlade Johan ihop oss, vi satt och snackade lite allmänt och sen gick vi igenom våra monologer. Därefter bestämde sig Johan för att vi skulle gå ut till parken och filma så vi gjorde det. Det var riktigt kul att få vara ute, det är faktiskt stor skillnad på att vara ute och känna frisk luft än att vara i ett rum. Så det är egentligen "bara" det vi har gjort idag, och innan lektionen slut så fick vi se monologerna på tv. Hehe, det var riktigt bra, alla är duktiga! Fick positiv kritik idag igen, jag ska fortsätta så som jag gör tydligen, då är det bara att tuta och köra :) hihi!

Nu skall jag ta en panodil och sen krypa ner i sängen och sova!
Puss på er, nattinatt!

Ny dag - Nya möjligheter!

Har sovit jättedåligt inatt, drömt mardrömmar och haft så ont i huvudet så jag trodde jag skulle avlida. Men tillslut så somnade jag tydligen, vaknade och har fortfarande ont i huvudet men inte lika kraftig värk som inatt och även jäkligt ont i nacken. Helt otroligt hur sjukt ont jag hade. Blä. Idag nalkas det för Calle Flygare igen och jag känner mig inte så jättetaggad pga min jobbiga natt men, ska försöka orka :) Det är ju så kul så det klarar jag säkert. Eftersom min mobil är så DUM I HUVUDET är jag nu på jakt efter de nummer jag inte kan utantill.. Uh fy vad jobbigt :(



Bara så Ni alla vet så dissar jag inte er ifall ni ringer och jag inte svarar på varken det eller sms, då är det för att min mobil inte vill det. Den lever sitt egna lilla liv men snart är det slut på det då jag köper en ny fin mobil :) SOM funkar. Fick låna en mobil av Carola men det funkade inte med mitt kort. blä :(

Ska äta lite snart och sen fara till stan och träffa Delphine, en från klassen :) Vi ska shoppa lite innan vi går vidare till Calle Flygare! Puss på er, ha en trevlig dag!

Det är att leka med eld, you know.


Ett vänligt ord kan hålla en varm hela vintern.

Ja, idag när jag vaknade gick jag ut på en kort promenad, ingen joggingtur imorse eftersom jag inte kände för det helt enkelt, inte svårare än så.. Vaknade med en så otrolig huvudvärk, och då tänkte jag att jag skulle ut och ta lite frisk luft eftersom det brukar hjälpa, och ja men visst, jag hade rätt och huvudvärken var borta när jag kom in igen. Gjorde frukost och satt och chillade ett tag. Satt och läste upp min monolog direkt från huvudet - och jag kunde den! Helt klockrent :) Som att jag läste från papperet, sen så gick jag upp till spegeln på andra våningen (mitt så kallade sminkbord) och läste texten igen utantill och den här gången så slog jag på känslorna. Jag levde mig in i texten så mycket att jag började gråta, usch vad stolt jag var :) Det var riktigt riktigt bra gjort! Läste igenom den EN gång igår innan jag gick och lade mig, värsta superminnet man har när det verkligen behövs.


For iväg med Carola till Forum för att söka en ny mobil till mig, och för er som missat så håller min mobil på att ge upp, måste ha en ny! Hittade en rätt så fin mobil som jag ska försöka hinna köpa till veckan :) Kulkul!
Åt god mat, fisk igen. Johan frågae mig om jag blivit smartare när jag äter fisk så ofta men, nä det tror jag inte, inte vad jag märkt iallfall. Vilken jävla bluff att säga att man blir smartare av fisk. Var även iväg och bowlade med Carola, Smilla och Luis! Det var riktigt kul :) Jag var domare! Fick låna en mobil av Carola tills vidare eftersom min har suckat ihop totalt, dumma dig :( ... Får se vad morgondagen bjuder på, har iallafall spikat joggingtur och skola på schemat!


Puss på er!

Den största ensamheten; att inte finnas i någons tankar..

Ja, dagen har varit intensiv(?). PAHAHAHA, vilket skämt. Dagen har varit så otroligt lugn, med ett x-antal inslag av träning dock. Skönt :) Kollade just klart en film som gick på tv4 FILM kanalen, det var en fransk-amerikansk film, "Skilsmässa på franska" hette den, var faktiskt riktigt bra.. :) Sen jag började på Calle Flygare så har jag mer och mer börjat analysera filmer mer djupgående, det är faktiskt riktigt intressant!Nu skall jag gå och sova så jag orkar jogga imorgon , både morgonjogg och kvällsjogg skall det bli nu :) iallafall kvällsjogg de dagar jag är ledig, dvs fredag, lördag och söndag. För de dagar jag går skola kommer jag hem först vid 22, 22.30.. Tror jag skippar det då efter all spänning man får på vägen hem..
 
 
Fio <3
 
 
Nu: Läsa igenom min gamla monolog och se till att den sitter som på pränt i skallen, sen skall jag börja traggla en ny monolog som jag skrivit själv faktiskt. :) Godnatt alla!

SKITmobil.

Ja, snart lägger min mobil av, den är ju helt störd. För det första så har ALLA mina kontakter försvunnit - det är ju jättekul, och så bryts det när jag pratar med någon hela tiden och så kan den helt plötsligt lagga och bara stängas av. Min nuvarande mobil har varit på lagning flera gånger, då är det lika att köpa en helt ny mobil istället. Då kanske jag kan köpa en fin mobil , en touch (A) Åh, en sån vill jag ju ha! Fast får kolla priserna, hehe.. Nog för att det var min kära mor som sa att jag ska köpa en ny så, kanske får lite sponsring på den fronten? ;) Nå, vi får först se imorgon ifall jag hittar någon, ska ut på stan med Carola. Men är riktigt LESS nu, orkar inte bråka med skiten längre.






Jag känner att jag äntligen har börjat komma in i mina vardagsrutiner igen nu efter min långa semester.. :) Har börjat med mina morgon- och kvällsjoggingar igen, riktigt skönt :) Som sagt, imorgon skall jag på stan, sen vet jag inte vad mer jag ska hitta på, får se. :) Saknar mina päron <3 Och alla mina kära vänner, puss på er!

Lördag!

Ja då var det lördag igen, chill som bara den. Vaknade någongång efter nio-tiden, låg och drog mig i sängen ett tag. Det var så varmt och skönt i sängen så hade gärna stannat kvar där ett tag till, men icke sa nicke. For iväg på en lång joggingrunda på ca 1 timme. Gud, det var härligt, har verkligen saknat den där känslan :) Hihi. Så alltså, jag kom just hem, och det är så skönt väder här! Sol och varmt :) Blåser lite men det är bara skönt, lite oroväckande moln på himlen men de ser ut att försvinna! Great day med andra ord, men vad ska jag göra en sån här dag? Me don't know. Funderade på en träningsdag idag men kul att träna själv, så får se vad jag ska göra idag, har faktist ingen aning. Nu hade jag tänkt fixa en nyttig frukost till mig själv, är helt alone in this big house, lite läskigt faktist. Får typ paranoida tankar, bortmed dem! Hm...wierd, polisen har åkt runt här i området 3 gånger nu på kanske en halvtimme?! Usch, nu vågar jag inte gå ut heller. Kul.
 
 
Får se vad dagen bjuder på, i värsta fall får det bli sång och monolog-läsning i brist på annat.
Ha en bra dag alla :)

Tom på ord..

Dagen har varit helt okej, städade som sagt, sen har jag väl inte gjort så mycket mer. Var iväg till Nacka Forum för att köpa någon sås till fisken som vi åt idag. Och de där jackorna jag lade undan, jag kom fram till att båda var fula så jag köpte ingen, synd. Måste in till stan och kolla en jacka där istället. Så är det, sen borde jag hitta mig någon varm tröja också, det är svinigt kallt här och kallare kommer det att bli ..  För övrigt så har det hängt en besvikelse över mig hela dagen, kan inte riktigt sätta ord på den men, har mest vart nedstämd ända sen jag fick ett tråkigt besked tidigare idag. Men ja , that's life. Man kan inte kontrollera allt, och man kan då inte förändra allt heller - försöka kan man men det är inte så att man alltid lyckas för den delen heller .. Och när alla vet att det finns ett problem, ett stort problem, som orsakar massor med skit hela tiden osv. Varför gör man inget åt det?! Det förstår inte jag.. Hur man ens accepterar det. Jag kan ju gärna försöka göra något men då inte ensam, eftersom man borde vara ett par stycken för att man är starkare när man är fler av samma åsikt. Så sant som det är sagt. Äh, orka.

Ledig dag idag!

Idag är det fredag och det innebär att vi har ledigt från Calle Flygare! :) Idag fick jag lite sovmorgon, vaknade klockan 10,00. Började direkt att städa. Har bytt i sängarna, städat bort skräp, dammsugit och dammtorkat och så skall jag även tillägga att jag har tvättat och hängt upp kläder. :) Det ni! Idag har jag varit duktig och hjälpsam.





Fick precis ett väldigt tråkigt besked.. En av ridskolans mest älskade och finaste ponnyer har blivit såld... Sitter med en stor klump i halsen. Att allt är så orättvist. Jag kommer ihåg den tiden då jag red MoonMist.. Alltid på Mats-kurserna. Alltid de långa duscharna dagen innan kursen så att han skulle bli så vit som möjligt. Potatismjöl var väldigt effektivt.. :) De roliga uteritterna på ängen. Det var verklighet då, men nu är det bara minnen. Minns alltid honom som en snäll och otroligt kärleksfull ponny, tills någon(?) gjorde honom riktigt illa och han blev väldigt rädd och osäker. Jag har fortfarande än idag mina teorier men dem behåller jag för mig själv. Är bara så besviken. Har inga ord att beskriva känslan jag känner just nu. Frågan är ifall det ens är värt att grubbla på. Tror faktiskt inte det. Inte värt att ödsla sin energi på det, det har man gjort så många gånger förr. Man kan inte förändra något som redan är gjort. Helt enkelt, men det är inte lätt att släppa den tanken heller. Kul att man får veta när något händer.



Dag 4

Ja gott folk, idag var vi på Alias teatern igen! Ulf höll ett kort snack om provfilmningar och om hur vi ser på oss själva som personer. Visst, nu accepterar man ju sig lite bättre än vad man gjorde första gången efter en filmning vi gjort.. Första gången var ju nästan en plåga.. Men nu går det faktiskt bättre! Vi som har hittat monologer fick träna ett tag och sen gick vi vidare till ett café för att provfilma där. Vi skulle först filma ute (utomhus) men vädret var så dåligt, regnade lite då och då så vi gick till ett café istället. Det var ju ändå på ett sätt ute vi var eftersom vi inte var i teater-lokalen! Väl inne i konditoriet så var det mycket folk överallt, men vi alla som hade monologer tog ett bord och körde på bara. :) Det var otroligt roligt! Hela utbildningen är jätterolig och det har endast gått 4 dagar?! Liksom, wow! Undra hur bra den här kommer att vara när vi gått hela.. Hihihihi. Känner mig lite fnittrig, är nog tröttheten som talar. Dagen har varit väldigt intensiv. Snabb-pluggade min monolog och under scenen tänkte jag som aldrig förr. Gud i himmelen, men jag kom ihåg hela, det ni!!
 
Student 2010

Morgondagen bjuder på städning och så ska jag självklart shoppa eftersom fredagar har vi ledigt! Var idag och kollade efter en vinterjacka men jag hittade så många.. Till slut så lade jag undan två stycken tills imorgon så jag får tvångstanka nu under natten. Kommer säkert inte kunna sova nu på grund av mitt jävla val att lägga undan de fina jackorna... Kan jag inte få köpa båååda?! :) Plugga är ett måste men skall även sjunga har jag lovat mig själv, hålla igång rösten nu när jag inte har någon sångpedagog här. Nu sova, gud så skönt det ska bli plus att jag även får ta sovmorgon imorgon, yes!!
 
 

Dag 3

Som sagt så är vi på måndagar och onsdagar på Calle flygare med Johan som lärare, tisdagar och torsdagar på Alias teatern med Ulf som lärare. :) Så, gott folk, idag var vi alltså på Calle Flygare. Johan höll en givande lektion för oss idag och så fortsatte vi att arbeta med de olika provspelningarna vi gjorde igår. Vi arbetade hela kvällen med dem, och Johan filmade. Innan kvällen var slut fick vi både se filmklippen och bra/dålig kritik! Kul :) Man börjar vänja sig nu vid att höra sin röst och se sig själv så som andra hör och ser en.. Inte van men bekvämare i situationen iallafall. Innan jag for in till stan idag så satt jag och pluggade på min monolog som jag valt som vi nu ska kunna utantill tills nästa vecka! Sen så sjöng jag även.. :) Saknar sjungandet.. Någon som är villig att komma hit och sjungamed mig? :)
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Nu skall jag ta mig en varm dusch, sen sova. Håller på att frysa ihjäl, as usual. Morgondagen bjuder på: jogging i massor, monolog-läsning, städa lite OCH sjunga för FULLA muggar!! :)
 
Godnatt!

Dag 2

Idag var vi på ett annat ställe, på Alias teatern istället för på Calle Flygare.. Var riktigt orolig där ett tag att jag verkligen verkligen inte skulle hitta dit men, jag tog tunnelbanan till Odenplan och sen gick jag några kvarter, sen hittade jag faktist hör och häpna :) haha! Stolt över mig själv, för engångsskull är jag inte lost! Så dit hittade jag utan några som helst problem, och även tillbaka till tunnelbanan! Klockrent alltså. Idag träffade vi en annan lärare, en regissör vid namn Ulf Hansson! Han presenterade sig för oss och annat, t.ex. så tog han upp om vad man ska tänka på vid provfilmning osv.. Riktigt intressant faktist! Efter att vi suttit och lyssnat på honom i sisådär 2 timmar så fick vi en uppgift och en matpause. Vi skulle spela mot varandra - och han skulle dessutom filma det. Det var riktigt kul faktist, imorgon skall vi få se filmen! :)


Jag saknar alla enormt mycket, det är rätt så tomt här i Stockholm.. Jag känner folk och så, men det är lite svårt att umgås med dem eftersom de jobbar på dagarna då jag är ledig och när jag går skola så är de lediga.. Men under helgerna kan man umgås med dem. Alla mina underbara vänner saknar jag enormt mycket och Ni vet vilka ni är så jag behöver inte nämna några namn.. Eftersom jag vet att min kära mor och far också sitter och läser min blogg så kan jag då skriva här att jag saknar er , grymt mycket och så vill jag skriva att jag älskar er båda jättemycket och hoppas på att ni har det bra i Haparanda och att det inte är alldeles för tomt utan mig.
 
PUSS PÅ ER ALLA!


RSS 2.0