Lönehelg&resväska

TACK BRUDAR FÖR DENNA FANTASTISKA HELG! Behövde den verkligen, jag hade det jättekul :) På lördag eftermiddag bjöd vi över familjen Tolvanen på finmiddag, vi hade det trevligt, åt gott (som jag lagat) och pratade. Senare under kvällens gång åkte jag till Annika och Håkan där vi hade bestämt att vi skulle samlas ett gäng tjejer, det var verkligen jättetrevligt :) Spelade spel och umgicks, mysigt värre! Sen blev det dags för krogbesök. Umppari blev det och det var väl helt okej, så bra som umppi kan vara liksom.. Men nog hade jag det kul :) Dock så var det svenska mobilnätet helt fucked up så min mobil hade finskt nät hela tiden , snacka om att de gick mycket pengar. Helvetes jävla halebop och telia. De är typ fortfarande helt knas. Men har blivit bättre iaf. Sov några få timmar, sen steg jag upp på söndagen och fixade mig inför födelsedagsfika hos Laura som fyllde 21 år :) Det var riktigt trevligt och GOTT fika, nami nami :) Kvällen tillbringade jag på folkets hus för buggträning, innan det sjöng jag nationalsången på hockey. De var Asplöven mot Piteå, hihi vi vann! YEAH. 5-4.



Idag har jag träffat underbara människor! <3 Köpt jättefina och jättedyra underkläder <3 Ätit gott, umgåtts, ja haft en helt underbar dag :) Nu återstår bara packningen.. Suck.. Åker tillbaka till huvudstaden imorgon.

KYSS

Bodybalance&tomatsoppa

Gårdagen var jätteskoj, tack alla Ni som gjorde den så bra! :) Hihi. Mycket, mycket trevligt. Vaknade 8 imorse, drog på mig träningskläderna och käkade en banan och drog iväg till everyBody med mamma för ett bodybalance-pass. Gud så härligt det är!! :) Det är både jobbigt och svettigt, det kan man inte tro men så är det faktiskt.. Men framför allt härligt :) Avslappningen är bäst så här på morgonen!



Jag skall fortsätta städa och fixa här hemma snart. Vi har bjudit över familjen Tolvanen på finmiddag i eftermiddag. Måste ju se någorlunda ut som en lägenhet här tycker jag, för öö jag har typ spritt ut alla mina saker lite här o var inatt tydligen.. Menyn till eftermiddagen är dock hemlig ett tag framöver, eller rättare sagt några timmar framöver! Senare ikväll skall jag till Annika och Håkan, de har flyttat till stan för ett rätt bra tag sen men jag har dock inte sett deras lägenhet än! Vi skall ha lite tjejkväll. Umgås, spela spel och snacka :) Det ska bli mycket trevligt att umgåsa med tjejerna eftersom det är sista helgen i Happytown. Sen har min kära väninna Jessica äntligen kommit hem till Haparanda från Luleå. Så, troligtvis blir det utgång :))

NU AKTIVERA!
KYSS

Plugg&Ryttardebut!

Yeah, har tillbringat hela jäkla dagen med att sitta och plugga.. Varningstecken på att man kanske blir plugghäst snart? Eller, är man det redan kanske..?! Höhö. Har suttit och nött den där j'vla kurslitteraturen, och visst är det intressant, men det blir väldigt jobbigt mellan varven också, rätt så tunga ämnen man läser om. Visst har det varit kämpigt, men värst av allt så var det min huvudvärk som jag vaknade med på morgonen som inte alls ville släppa, men nu är den som bortblåst, härligt :)



Eftersom jag höll Linneas ridlektioner för två veckor sedan så fick jag rida Fio innan jag åker tillbaka till Stockholm som tack för hjälpen. Så jag valde att göra det idag när jag ändå hade en fri kväll :) Det var så otroligt kul att komma in i stallet igen, att veta att man skulle dit för att ta hand om hästen man skulle rida och senare samarbeta i ett ridpass!! Fio har fått för sig en massa jävla fasoner nu på sistone så jag var tvungen att säga nej väldigt väldigt många gånger innan hon förstod, seriöst?! Så var hon inte förut... Hon var stel som ett jäkla kylskåp de första 30 minutrarna men sen så mjuknade hon och började arbeta :) Hon blev riktigt avslappnad och såg faktiskt nöjd ut, bra att man kunde göra något bra iaf :) Med tanke på att jag inte har ridit sen i höstas, åkte till Gävle i början av augusti, har inte ridit sen dess.. :( Och så är Fio på annons nu också, stallet ska sälja henne.. :( Glad att jag fick lite tid med henne ikväll iallafall, har ändå kommit henne riktigt nära.. Min lilla gumma <3



LOVE U <3
KYSS

Plugg&snöänglar!

Har pluggat seriöst HELA dagen. Lite pauser då och då, tagit ett varv runt lägenheten för att sträcka på benen och kroppen, sen sattit mig ner igen. Helt sick, men nog har man fått mycket gjort :) Men har fortfarande kvar att plugga så skall skriva ett snabbt och kort inlägg så att jag kan fortsätta innan jag går och lägger mig.. Nu på kvällskvisten så kände jag mig så otroligt uttråkad men så räddade Jonna och Frida mig! Hade inte varit ute på hela dagen förutom på morgonen en kort sväng, så det var skönt att få andas frisk luft! Vi tog en långpromenad i stan i över 1 timma, jättehärligt. Frosten bara bet i kinderna! Gjorde även min första snöängel för i år! Naajs :)


Första snöängeln 2011

Nu ska jag plugga och sen sova :)
KYSS

Pikkulauantai!

(Lill-lördag)

Gårdagen tillbringade jag min förmiddag i Kalix, det var mycket mycket trevligt :) Sen pluggade jag i typ 54354 timmar. Usch suck, blä. Men de går framåt iallafall, huvudsaken.. Min kurs började offentligt i måndags men vi har vår första träff nästa torsdag den 3 februari. Kul, fast jag kommer vara så otroligt VILSE, men det är ett senare problem! På kvällen var jag förbi Mia en sväng och sen var det träning som gällde, intensivgympa stod på schemat och det var såå härligt att träna. Men tror att jag tog ut mig lite, mådde sjuk illa när jag kom hem och hade huvudvärk, huvudvärken är fortfarande kvar .. Wierd.

Foto: Anna Aava

Imorse vaknade jag vid ca 8, steg upp och drog på mig ytterkläder och tog mig en promenad i det friska vädret, det var la najs! Trodde dock att min huvudvärk skulle släppa men icke sa nicke, kanske borde äta lite. Idag skall jag plugga hela dagen, måste faktiskt göra det, drastiskt jag vet men jag måste. Gaaah! Ge mig kraft och energi, dåligt med det nuförtiden. Jag ser fram emot helgen med brudarna! <3

Nu plugg!
KYSS

Evening

There is someone here inside
Someone I thought had died so long ago

Foto: Anna Aava

Idag började min kurs i Gävle där jag ska läsa en kurs på halvfart med åtta träffar, kursen heter missbruk och kriminalitet, dock så har vi vår första träff den tredje februari. Ser fram emot att börja kursen, har läst kurslitteraturen och det är sjukt intressant! Dock så blir det jättetråkigt att lämna alla mina nära och kära här hemma i norr. Men de finns kvar <3 Kvällen tillbringade jag i stallet, saknar stallet och hästarna såå mycket.. Trist att vara utan dem men tur att jag funnit hästar att rida i Stockholm! Imorgon är det Kalix och plugg som gäller, möjligtvis promenad.

If it´s important enough to you, you will find a way.
If it´s not, you will find an excuse.




Breath

Ohohoh, vilken dag! Har vart igång sen klockan 8 imorse tills nu. Inte illa nej nej :) Har sprungit hit och dit och sen har jag varit hemma och pluggat. Trevlig dag överlag, fast jag har jävlig huvudvärk efter all stress. Då skall jag snart röra mig emot stallet. Kvällen tillbringar jag till att plugga.

Ibland funderar man ju, herregud.

Intensiva dag!

Huhu! Tillåt mig att andas, haha. Vilken stressig och intensiv dag det har varit idag, men även väldigt rolig, otroligt rolig dag :) Har haft fullt upp exakt hela tiden och I LOVE IT!! Som sagt så har jag promenerat och pluggat idag. Sen fick jag även ett väldigt sent besked att jag skulle sjunga på hockeyn, 45 minuter innan så det blev att stressäta och åka iväg till Kuben. Asplöven spelade mot Hudiksvall och tyvärr så förlorade vi.. 0-2, blä. Vilken bajsmatch det var, seriöst. Åkte dit med min käre far och han fotade ju såklart, som alltid, så han ville stanna under hela matchen så jag var också tvungen att stanna där eftersom jag vägrade gå hem i kylan. Direkt från Kuben till Folkets hus för buggträning, buggade i ca 1 timme sen iväg till everyBody för zumba i 1 timme, det är sååå otroligt kul :) Hihi. Så, full fart, najsnajs :)

Foto: Anna Aava

Morgondagen bjuder också på pluggande, måste seriöst plugga plugga och plugga... Helt galet men, jag måste!
Kvällen kommer jag befinna mig i stallet <3 IDAG KOM MIN ÄLSKADE HANI HEM, JAG ÄR GLAD!!!

Godnatt, kyss!

Friska vindar!

Helt otroligt härligt väder ute! Kyligt, vinden biter i kinderna.. :) Har varit ute på en promenad imorse, och sen fixat lite studiegrejjs på CSN och pluggat. Snart iväg på en promenad med min mami, skall bli skönt att få komma ut lite. :) Dagen bjuder då på mer plugg, och sen kanske sjunga på hockey, vet inte ännu hur det blir?! Kvällen går i dansens tecken...

Gårdagen bjöd på hockey! Asplöven spelade mot Kovland och vann med 7-3, inte illa! Och så sjöng jag nationalsången och nu denna gång gick det mycket bättre än för två veckor sen då jag hade infektion i luftvägarna.. Kvällen tillbringade jag hos Linnea och Jesper, vi hade lite filmkväll, det var supertrevligt :)
Startade morgonen med ett träningspass på everyBody med mamma, bodybalance!



Skriver mer sen.
KYSS

friday!

Ja så var det fredag igen. Usch vad tiden går snabbt! Endast en vecka kvar i Happis.. Imorse vaknade tog jag lite sovmorgon och vaknade vid 9 tiden. Började direkt att plugga, huh! :) Pluggade i ca 4 timmar. Jonna ringde och räddade mig vid halv 12 tiden, då vi gick en promenad. Vi gick typ fyra tullar, underbart härligt! Väldigt friskt väder. Stickande känsla i ansiktet eftersom det var motvind och snöblandat regn.. Lunchade även på Leilani med Elin. Det var la trevligt :))


MoonMist <3

Under eftermiddagen åkte jag iväg med Marris <3 för att fixa lite på banken, affärskvinnorna är på g igen! Yeah!
Snart iväg på en till promenad och sen bodycombat! :)
KYSS

Härligt...

... med träningsvärk! I love it :)) Hihi. Såndär irriterande träningsvärk så att det nästan gör ont i kroppen när man rör på sig, det är så det ska va'! Juste, ska de va' så ska de, ofc. Snart kommer det någon hit som ska kolla på våran lägenhet, o såklart så måste jag vara hemma då.. Uäk. Invigde iallafall denna fina dag med en promenad runt staden, det var mysigt. Åt lite egengjord fruktsallad till frukost, satt perfekt. Nu vänta på de där som ska kolla lägenheten, sen plugga!



Idag händer väl inte så mkt, kanske ut och gå med Jonna & Bea, men tillbringar resten av dagen hemma för att plugga, plugga och plugga!

KYSS

W O H O !

Finally! Har äntligen äntligen kommit igång med träningen igen efter alla dessa månader i Sthlm då de har varit alldeles på tok för dyrt att gå och träna. Så i Sthlm så promenerade jag och joggade, men det ger ju också resultat i längden. Startade morgonen med en promenad kl 05,40 med mor och far runt staden. Happytown låg stilla, alla sov och endast tomten(?) NEJ VI var vakna ;D HAHA! Dagens andra träningspass var väldigt jobbigt, men även avslappnande, talar förstås om bodybalance! I lovet it. Min kära vän Laura drog med mig och de är jag glad för. Sen blev de promenad med Laura igen innan de blev dags för de andra träningspasset som nämligen blev bodycomat, och det är ju så jädrans kul!! Hihi, blir helt energisk av det!! Kvällen till ära, tog jag en kvällspromenad. That was my day! Wow, är nästan stolt över mig själv :) Men nu oroar jag mig inför morgondagen, om jag ens tar mig upp ur sängen... Men det är ett senare problem :) Haha!



Morgondagen bjuder på träning och plugg.
KYSS

Morning alla glada & pigga!

Vaknade vid halv 6 tiden imorse för att gå med mina päron ut på en promenad runt stan. Vi var ute i 30 minuter och gud så härligt väder det var. Väldigt mildt! Inte en enda själ på stan faktiskt, någon enstaka bil men, ingen som promenerade.. Nu skall jag käka nyttig frulle och ladda upp för dagens första träningspass, nämligen bodybalance!



Igår kväll var jag på vallegympa på aspen, och med min jäkla tur så var det ju förstås cirkelträning.. GOSH! Alla hann se mig dock när jag kom, annars hade jag sprungit därifrån. Nöjd över de jag presterade under passet, försökte köra till max, och jag tror jag lyckades!! Idag har jag dock ingen träningsvärk, bara lite stel i nacken.

Önskar er alla en trevlig onsdag!
KYSS

Nytt stjärntecken ?!

Det var seriöst typ det dummaste jag har hört.. Någon uttråkad astronom som har hittat på det här. Nä usch. Jag föddes som lejon och kommer alltid att vara lejon. EN gång lejon - alltid lejon! Nu påstår sig den här astronomen att våra stjärntecken är helt felaktiga. Vissa gånger om man läst sitt horoskop i till exempel aftonbladet så har man känt igen sig lite. Och så har jag en bok om just stjärntecknet lejon här hemma och allt stämmer typ inte bra på en. Men alltså ?! Måste man typ ändra personlighet nu? Jag ska tydligen enligt schemat här nedan vara kräfta istället för lejon, nej pyttsan heller!!

Stenbocken: 20 januari till 16 februari.
Vattumannen: 16 februari till 11 mars.
Fiskarna: 11 mars till 18 april.
Väduren: 18 april till 13 maj.
Oxen: 13 maj-21 juni.
Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.
Kräftan: 20 juli till 10 augusti.
Lejonet: 10 augusti till 16 september.
Jungfrun: 16 september till 30 oktober
Vågen: 30 oktober till 23 november.
Skorpionen: 23 november till 29 november.
Ormbäraren: 29 november till 17 december.
Skytten: 17 december till 20 januari



Svammel svammel. Som sagt, en gång lejon - alltid lejon! raawr ;)




Grenade

Grenade - Bruno Mars <3

Oj oj, nu var det längesen igen sen jag skrev sist. Och gosh, det är fan svårt att hinna med allt nu säger jag bara. Måste ta och stressa ner, man stressar ju sönder helt. Skrev senast i fredags, och det inlägget ligger mig nära hjärtat, fick ett väldigt tråkigt besked då.. :( I lördags firade vi min älskade vän Linnea som egentligen fyller år idag måndag men vi hade lite fest för henne i lördags samt utgång på Umppi som då inte var värt 10 euro för musiken sög jävligt mycket, men äh de funkade. Jag hade det verkligen kul, om man ser lördagen i sin helhet. Hann sova ca två timmar från och på söndagen var det dags för bugg! Hela söndagen gick i dansens tecken och det var sååå otroligt kul :) Verkligen, alla borde börja dansa, då menar jag inte bugg bara liksom någon dans, man blir så glad av det! Dansa och sjunga borde alla göra, det är terapi!



Idag skall jag plugga inför kursen som börjar i februari, det är väldigt väldigt mycket jag måste läsa igenom och jovisst jag har börjat men måste anteckna också lite så jag kommer ihåg de viktigaste ju. Ikväll skall jag till stallet :) Åh, vad kul. Ser verkligen fram emot det. Men min mobil, helvete den är sönder. Vet fan inte vad det är med mig och mobiler, de pajjar seriöst alltid :( fucking shit också... Alla ni som läser det här, skicka era nummer till mig, samma nummer som förut.

Grattis Linnea vännen på din födelsedag! 20 år, hipp hipp hurra! :) Önskar dig en alldeles underbar dag <3<3

Nu aktivera
KYSS

stress..

När förändringens vind blåser bygger en del vindskydd medan andra bygger väderkvarnar.

Hoppsansa. Nu har det varit mycket att stå i, herre. Hela dagen igår var det typ stress sen jag vaknade. Vaknade väldigt tidigt för att börja städa lägenheten. Och ja, och det tog tid men fasen vad rent det blev, och är fortfarande ju! Man bör faktiskt städa i princip varje dag, eller iaf varannan, det blir så dammigt direkt, seriöst.. Men nu är det väldigt rent iallafall. Check. Vid lunchtid var jag ute och lunchade med en kär vän, det var trevligt! Kvällen avslutades över ett glas vin hos Bea och Robin! Vi spelade spel och snackade, det var skojj :)


<3

Idag har jag också haft en riktigt stressig dag. Ojoj. Men hade nån timme som var något lugn när jag var ute på en långpromenad med en bekant, det var mycket trevligt! Men jäkligt kallt!! Min morgonpromenad var mycket mycket varmare, vädret var mildare på morgonen. Det började blåsa upp vid lunchtid. Skall fixa lite hemmaspa nu och sen bara vila. Imorgon skall jag fira min kära väninna Linnea som fyller 20 år på måndag! :) Men först på dagen blir det ju stress, men äh! Fick ett väldigt tråkigt besked idag.. :( Det är nog bäst för dig ändå..

R.I.P
KYSS


Mildare

Oojoj, intensiv dag idag. Herrejistanes, har träffat jättemycket människor idag! Var förbi hos Sohrab och poff - vem satt inte där i frisörstolen om inte mindre än Jessica! Så jag drog och käkade med henne. Det var la najs :) Sprang runt som en dåre och fixade massor med ärenden. Som avslut på denna vackra och förvånandsvärt milda dag tog jag en promenad med trevligt sällskap, det var mycket skönt väder ute! Saknar min Hani jättemkt ju :( .. Det är mer än en vecka tills hon kommer hem till Happy...

Vad är det som händer, ja - det är frågan.




Morniiing alla!

Ja, kan då inte påstå att det har varit någon god morgon så ni får endast ett morning, har sovit som en kratta - det vill säga i princip inte alls. Är så less på att inte kunna sova när man verkligen, verkligen vill det. BLÄ! Igår var det en riktig vilodag för mig. Kollade på tre svenska filmer: Masjävlar, I taket lyser stjärnorna och Solstorm, yeah. De alla var bra faktiskt, nog för att jag sett alla tre innan också, men friskade bara upp minnet lite ;) Nu skall jag hoppa in i duschen, har massor med ärenden att uträtta idag och har en tid på vårdcentralen 10,30 så det är bäst jag skyndar mig lite nu! Ikväll skall jag och Marris ha en dejt <3


Student 2010 <3

KYSS

Ansiktsmask&kureringskur

Wöw, vilken lugn dag jag har haft det idag. Bara varit hemma, helt tyst i hela lägenheten, kollat film och ätit frukt. Gjorde min berömda frukt-kurerings-skål! Naminami, det kan inte bli bättre :) Hade lite hemmaspa också. Fixade fotbad, manikyr, ansiktsmask osv osv. Najjsigt. Man borde unna sig sånt lite oftare. Känner mig inte bättre idag, snarare tvärtom. Blev nog lite för mycket aktiviteter ihelgen. Lördag var det hockey hela eftermiddagen/kvällen, och sen så blev söndagen också lite för stressig och avslut på dagen var det dansträning vilket jag känner var lite för tidigt att anstränga sig för det.. Så, därför blev det en hemmadag idag. Skall iallafall ut på en promenad senare, behöver få frisk luft.. Idag har jag kollat på Masjävlar, den där filmen är ju helt galen, ojoj. Men bra är den.. Har faktiskt lite träningsvärk idag, såndär skön, irriterande värk. Snart så ska jag börja träna på allvar, när den här förkylningen släpper, LÄNGTAR! :)) Jag älskar att ha tränngsvärk, då vet man att man gjort något bra och att man tränat på rätt sätt! 



Nu skall jag gå och ta mig en varm dusch för att jag fryser så mycket!
KYSS

  

Bullbak&Snöyra

Vilken dag, hihi :) Har bakat bullar idag, min kära mor assisterade mig! Vanligtvis brukar det vara pappa(!) som lagar mat och bakar hos oss men nu fick vi lov att visa våra bak-skills och gud vad braaa det gick! Hur det smakar vet jag dock inte eftersom jag inte ska äta sånt där, men pappa sa att det var gott iallafall ;) Snart är det dags för dansträning, får se hur mycket jag orkar med, är lite slut efter den intensiva dagen idag. Det är typ äckligt väder ute. Blötsnö, blä.



Imorgon är det måndag och mamma börjar jobba. Åh, nu är jag helt ensam :( Någon frivillig som vill komma och joina mig ?! Måste typ göra något vettigt imorgon. Kan städa, laga lite mat, gå ut och promenera, hmm vad mer.. Äh, tar de som det kommer! Hehe ;)

Skall äta lite mat, är inte alls hungrig. Har suttit och tvingat i mig mat hela dagen. Men som min kära mor säger så ska man äta bort förkylningen, inte så lätt när man saknar aptit men jag kämpar :)
KYSS

Go'morron!

Så underbart härlig dag det var igår! Woho :) Mycket glädje och skratt. Sånt behöver man faktiskt oftare. Jag nattsuddade VÄLDIGT länge igår men kom ändå upp imorse.. Elit. Skall väl ta mig en morgonpromenad i det friska vädret innan jag börjar att baka! Så alltså har jag en lååång dag framför mig med andra ord! Här ska det bakas flera plåtar med bullar, dock inget vanligt recept, hemliiiiiigt recept ;D Det är så mysigt att baka så jag kan nog stå hela dagen, men jag tror inte alla ingredienser skulle räcka för något sånt om jag ska vara riktigt ärlig. Men inte kommer jag att vara snabb heller, nejdå! Idag är det faktiskt bättre i förkylningen, tro det eller ej. Det kanske var bra för mig att gå ut i friska luften igår och gå och kolla hockey ändå trots allt! :) Trodde det var raka motsatsen men icke sa nicke. Det är väl på tiden jag börjar bli frisk tycker jag, har haft det här nu i mer än en vecka, pallar inte fler dagar ändå.. Ikväll nalkas det för dansträning - bugg! Gud så kul, har inte dansat eller tränat på jättejättelänge. Hoppas min kropp pallar det, skall ta det lite försiktigt :)



Morning på er alla! Ha en superhärlig dag för det skall jag ha!
KYSS

Viktigt.

Ta ingen för givet. Ta ingenting för givet.

Vissa saker får en att tänka om. Verkligen..

Saturday!

Wohoo vilken toppendag! Seriöst :) Var en sväng förbi hos Linda, har inte varit där sen..jag kommer inte ens ihåg det! Fick värsta nostalgitrippen när jag klev in i huset där. Huhu, vilka minnen man har därifrån :') Vi satt och fikade lite vid matbordet och så helt plötsligt brister jag ut i världens förtvivlan/chock: Ni har ju fortfarande samma väggklocka! Haha.. Men det var jättekul, dit måste jag innan jag åker tillbaka också! Absolut, absolut. Vi promenerade sedan från Linda till Kuben (typ 500 meter) och där gick vi in vip-ingången eftersom jag skulle sjunga så. ;) Och då var klockan ca 15,20 och matchen började 17,00.. Men tiden gick ändå relativt snabbt, hihi! Och matchen, herregud vilken stämning det var i hallen! Asplöven spelade mot Björklöven (Umeå). Huhu, det var jättekul och spännande. Vi vann tillslut överlägset med 6-2. Sicken utklassning alltså! Dessutom så invigde jag matchen med att sjunga nationalsången även fast jag är så sjuk som jag är, men det gick faktiskt helt okej :) Rösten höll! Tack!
När jag väl kom hem så gjorde jag mig lite mat och satte igång en film på datorn, var helt utmattad efter dagen. Lite mycket av allt kände jag när jag fortfarande inte är frisk. Så har bara i princip vilat hela kvällen, har inte orkat med något annat.
8 april
Nu skall jag duscha och sova så att jag orkar med morgondagen också! =)
KYSS

Faboulous!

Hade jättesvårt att sova inatt (märker ni om ni läser mitt näst-senaste blogginlägg) och det var på grund av den jäkla förkylningen. FÖRKYLNINGEN FRÅN HELVETET! Men mest berodde det på den smärtan som jag går runt och har i mina lungor. Inatt var det seriöst så illa så jag ville väcka mamma och pappa o säga att vi skulle åka till akuten. Men, tydligen så lyckades jag somna där vid typ 5 snåret, sist jag kollade på klockan vad den 04,50. Så har sovit ca 5 timmar. Bättre än ingenting :) Men idag är jag piggare! Mår faktiskt lite bättre - TROR JAG. Ska inte säga för mycket för då går det väl åt fel håll sen och då blir man sämre. Jag underhöll mig själv inatt med att äta skumtomtar och kolla på Harry Potter filmer, nog var det najs ändå!





Idag däremot! Woho, ser verkligen fram emot denna dag. Har typ varit isolerad i en vecka så nu ska jag försöka gå ut och ha det skoj med vänner! Idag är det hockey som gäller, det kommer att bli jättemycket folk och det innebär kö, så det blir att åka dit tidigt idag. Men jag är redo redan nu så, Linda det är bara att ringa! ;) För alla er som skall på hockeyn i eftermiddag, see ya there!

Nu skall jag bädda rent i min säng och försöka mig på en liten promenad!
KYSS

Sömnlös..

Åh, jag gick redan och lade mig i sängen vid klockan 24 så att jag skulle kunna sova lite längre än vanligt.. Men jag kan seriöst inte sova.. Är jättetrött, men ändå liksom pigg.. Min förkylning och infektion i kroppen är nog också en bidragande del i det hela. Har så sjukt ont i lungorna och hostan tar död på mig.. Vet seriöst inte vad jag ska göra. JAG VILL SOVA. Seriöst, usch vad frustrerande.. :'( Skulle kunna göra vad som helst för att få ett par timmars sömn iallafall.. Så, ni nattmänniskor som är uppe vid den här tiden får väl underhålla mig. Jag vet inte om jag kommer att sova. Har tagit hostmedicinen men den verkar ju seriöst inte hjälpa, det är nog inte meningen att man ska hosta så mycket som jag gör ifall man har tagit både host- och astmamedicin. Wierd. Åh jag blir så less.. Jag är jättejättejätteJÄTTEjättetrött men ändå så kan man inte sova... Ingen trevlig typ som vill underhålla mig under dessa timmar tills jag kanske kan gå ut på en promenad i friska luften..?

Nej fyfan. Om man ändå bara kunde slockna nu, sittandes spelar seriöst ingen roll, bara jag får sova.. Låg och vred och vände i två timmar i sängen, kunde inte sova fast jag var så trött.. Då är det ju något som inte står rätt till. Smärtan höll och håller mig vaken, så lätt är det. Ena stunden fryser jag som om jag stod ute i snön med bara linne och fleecebyxor i -32 grader (ja de har faktiskt hänt) och i andra som att jag satt i en finsk bastu.. Det är helt sjukt hur jävla dåligt man kan må. Minns inte när jag mådde så här pyton sist.. Väldigt längesen måste det vara faktiskt.

John Blund besökte mig inatt, strödde lite sand i mina ögon och drog vidare. Men inte ens det hjälpte...

We R Who We R

Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me

Foto: Anna Aava

Då var man äntligen hemma efter en rätt så jobbig dag faktiskt.. Var i stallet och fixade i över två timmar, plus att jag då ansträngde mig vilket inte var bra känner jag nu, och för att jag är allergisk så nu tror jag till och med att jag blev sämre än vad jag var innan jag åkte dit. Men struntsamma, nu är det fixat iallafall.. Ikväll skulle det blivit, om jag hade varit frisk, bowling i Kalix med tjejerna, men så blev det inte eftersom jag fortfarande känner mig så otroligt hängig.. Var iallafall förbi med päronen till familjen Tolvanen som reser iväg till Florida imorgon! Vi pratade lite och så till sist önskade vi dem en trevlig resa, för det hoppas jag verkligen att de får! Nog för att jag är rätt så avis men, den tiden kommer väl också, förr eller senare. En liten utlandsresa, någon som är sugen?!

Nu är det dags för mat! Nu ska vi fira ;)
KYSS

Life goes on!

Jovisst, livet är jäkligt orättvist, men det visste vi ju alla redan. Inte jag som förlorar på detta, icke sa nicke, men alla tänker ju inte så. Men gott folk, ensam är stark! Så nu kämpar vi vidare mot nya mål och äventyr! =) Har suttit och kollat film hela morgonen. Harry Potter och dödsrelikerna - i love it! Längtar så mycket till del 2 av samma film. Kan inte tiden gå snabbare!!

Snart till stallet och tömma skåpet, oj har så otroligt mycket skrot där haha, det kommer väl ta ett bra tag för mig att organisera allting. Tur att jag har en så snäll far så att han kommer och hämtar mig när jag ska släpa alla grejjer :)


L O V E

Nu kila!
KYSS

Oh yes!

Glömde skriva att jag äntligen har fixat min finska mobil nu, den är i bruk igen men nu har jag ett annat nummer så alla ni som har finsk mobil och behöver numret, hör av er till mig på min svenska :) Nu är allt som det ska igen. Skönt det iallafall. Har bara chillat nu sen jag kom hem, tog mig en powernap här på soffan också tydligen, skönt vare alltså. Nu är jag sjukt trött, ser knappt vad jag skriver.. Någon som känner till en bra sångpedagog i Sthlms län? Isåfall, hojta till! Är i desperat behov av en. typ NU. Så, hihi, hör av er om ni vet någon :)

Nå niin, nu ska jag sova och hoppas att jag är lite mer levande imorgon än idag :)
KYSS & night




Rovaniemi&tomten

Tjoho! Åkte tidigt imorse iväg till min kära farmor Tuulikki som bor i Rovaniemi. Och barn, vet ni vem mer som bort där?! Tomten. Wow... Har haft en helt underbart trevlig dag med familjen. Vi strosade runt lite i Rovaniemi och besökte även Polcirkeln - Tomteland! Mysigt ställe det där tycker jag, var där väldigt mycket när jag var yngre. Minnen, fina minnen.. :) Köpte lite souvenirer till några personer som aldrig har varit där så, hoppas de blir glada! Det var jättemycket folk där, mest från Italien och Ryssland, men även Sverige och Finland. Alla var helt crazy, sprang hit och dit medans jag som värsta pensionären gick där lugnt och sansat iklädd världens alla kläder för att inte frysa, vilket jag gjorde ändå pga att jag fortfarande är sjuk.. Vi gick aldrig och hälsade på tomten, fast jag ska säga att jag nästan var sugen, hehe. Har massor med år, när jag dock var yngre, fotat mig tillsammans med tomten. Fina fotografier, då både tillsammans med kompisar jag varit där med och även min familj. Som avslut på denna braiga dag åkte vi in till Rovaniemi igen för att äta lite mat, vi stannade till vid en kinarestaurang, och även fast jag inte direkt är hungrig alls nu så fick jag ner lite mat iallafall :) Smaskigt!


Bro i Rovaniemi: Jätkänkynttilä (Luffarljus)

Nu sitter jag hemma igen, äter morötter och ska kolla på någon bra film innan jag går och lägger mig! Vi får se vad morgondagen bjuder på, ifall jag är lite piggare så jag massvis med planer! NAJS :)
KYSS

Hjärtklappning&varma mackor!

That's life ;) Har upptäckt att jag får några av biverkningarna som står på min medicin, men äh! Det gör la fan ingenting :) Det går bra nu - ja hör - på det går bra nu! Jag är sååå glad!!! Har svävat på moln halva dagen idag! Och allt för ett litet besked, javisst äre great stuff alltså! Let's the show begin! ;)



Har sett en jättebra film idag också, the last song, absolut sevärd! Det var Linda som tipsade mig om den filmen, supersuperbra! För övrigt så har vi haft en mysig trettondagsmiddag här hemma med mat och vin, det kan inte bli bättre. På menyn var det kyckling, ris och bearnaisesås! Smaskens, absolut! Kvällen till ära hade jag lite hemmaspa, tycker faktiskt att man kan unna sig det oftare. Typ varje dag :)





Nu äta varma mackor kolla djävulen bär prada men min kära mor, och inte är det då första gången vi ser den heller dock men den är ju så klockren och Meryl Streep spelar så underbart bra i den filmen! Imorgon bär det av till Rovaniemi för att besöka min kära farmor <3

KYSS OCH NIGHT <3

It's a new day! (med medicin)

Bättre ensam än i dåligt sällskap..

Har äntligen fått lite meduciin från läkaren nu, har tydligen någon infektion i luftvägarna. Nu blir det att missbruka min astmamedicin tills det här är över, annars lär jag ju inte överleva. Hade tid imorse och då kirrade han biffen! Har sovit helt uselt inatt på grund av hostan, trodde seriöst jag skulle kvävas :( Men nej, sov ca 3 timmar inatt. Tur att man har så bra filmer hemma :) Hehe! Jag är otroligt trött, lite lullig också av hostmedicinen. Den smakar typ menthol, blääigt värre. Men tur det än något annat äckligt blask.. Är totalt igentäppt, men inte klagar man :) Är nog på bättringsvägen nu eftersom jag fått medicin.

Nu är jag glad igen, för nu vet jag att jag kommer att bli frisk! Min mamma är guldvärd, älskar dig! Hon passar upp på mig nu när jag är så dålig, uppskattar det verkligen <3 Du är bäst! Nu sitter jag bara och chillar. Får se om jag får några biverkningar av medicinen, det tror jag inte men, lär ju visa sig inom kort isåfall. Tog mig en "shot" nyss, hehe..  



Ska ligga och vila, kanske sova film eller något annat roligt.
KYSS


Feberglänsande ögon

BRB hosta upp lungorna. Ja, förjäkligt.. När man är hemma och vilar så blir allt värre, min feber har stigit och hostan har blivit så förjävligt äckligt dålig. Annars när man springer runt och härjar så blir det varken bättre eller sämre. Wiiierd. Har ikväll tittat på en till film med min kära mor, vi kollade på Avatar, den är ju så sjukt bra tycker jag. Vet dock inte om mamma var av samma åsikt men hon satt iallafall kvar under hela filmens gång så.. Har missbrukat mina astmamediciner för mycket idag men jag kan seriöst inte vara utan dem.. Feberyran är extrem. Men tur som fan att jag har köpt så gott te från NK i Sthlm, så jag njuter av det, hehe!



Jag längtar efter sommaren! Gah. Nu tycker jag att vi har fått nog av snön. Det går ändå inte att vara ute för att de är så kallt så då kan den lika gärna försvinna.. Om det inte blir mildare och någon tar med mig och åker snowboard/slalom, det säger jag då inte nej till :) Eller kanske en trevlig ridtur i djupsnön... Det skulle vara alldeles underbart! :)

Allt är förändrat, inget är som förut.. Både på gott & ont.
KYSS

gooosh!

Tur att jag är sjuk och inte behöver gå ut. Det är seriöst -29,7 grader ute!! Oh my. Life is life, då är de den första sjukan jag har för detta år, men bra om jag är sjuk nu för då slipper jag vara sjuk sen resten av året?! peppar peppar ... *blink blink* Uscha blä, vad kallt. Nej, jag sätter inte min fot utanför vår lägenhet. Fast iförsäg, när jag svettas så kanske, men inte när jag får feberfrossa, de är inge skoj.. 

Foto: Anna Aava

Har parkerat framför teven med min bärbara. Just nu sitter jag och kollar på Jönssonligan i brist på annat, faktiskt rätt så skoj emellanåt - lättroad som man är, haha! :) Satt och tittade på det igår också med min kära mamma, fast den var inte så bra.. Med tanke på att dessa filmer är så gamla så är de helt okej :) Har bara kollat på en massa filmer idag så man är inte van vid dessa förbaskade reklampauser mitt i allt.. Har kollat på Ladder 49 till exempel, jättebra film om brandmansyrket - grät floder. Och en av de bästa svenska filmera Så som i himmelen, som också är helt klockren - rätt så djup så där grät jag också floder. Det är bra att få gråta ibland! :)



Som sagt, glöm gamla bekymmer. Nytt år, det innebär en ny start - ett nytt liv. Jag känner att det är början på ett bra år. Verkligen. :) Det känns bra! Jättejättebra! Ingen kan någonsin förstöra mitt år, ingen. Idag är jag stark :)

PUSS

Beautiful

Gårdagen spenderade jag några timmar på vårdcentralen. Tog lite prover. Fick en tid klockan 13,00 idag men så ringde de typ 12,15 och sa att de har krockat med något annat ... Så fick en tid imorgon bitti. Kul liv. Känns rätt så ovärt att ens traska iväg dit imorgon bitti, men ajja. Har sån otrolig abstinens, och inte äre bara en sak som orsakar det. Nej jag vill sjunga, rida, träna och ut o promenera. Men icke sa nicke. Men snart, hörrni, snart :) Hihi. Idag har jag endast bara vilat heela dagen, så skönt att bara koppla av med lite te framför en bra film. Mysnivån är hög! Har kollat på tre filmer, slumrat där emellan och bara chillat. Najsnajs. Behöver få vila lite faktiskt, ligger säkert mycket i det också varför jag är sjuk hela tiden, jag vilar aldrig.


Life is beautiful <3

Nu ska jag ta mig en tupplur!
KYSS

New day!

Wow, alltså allt går så otroligt snabbt! Hahah.. Det är redan 3 januari idag, say whaat ?! Ja, har legat död hela helgen känns det som, har varit helt utslagen. Fast nog har man haft lite krafter till att gå ut ibland. Har just ringt vår berömda vårdcentral här i Happis så de ska ringa upp mig vid ca 11,00. Får la se om jag kan få träffa en läkare idag eller iallafall en sköterska, orkar inte ha såhär. :( Kunde typ inte alls sova bra inatt, vaknade redan vid 7 tiden. Kanske tar mig en powernap, kommer antagligen vakna när de ringer från VC. Lr ja, hoppas det iaf. ;)



Skriver mer ikv!
Kyss

Rules

Life's a game but it's not fair
I break the rules so I don't care

Söndag, ja. Seg söndag är det enda jag säger. Gosh vad jag är trött! Eller var trött(?), jag är typ inte trött längre. Men jag har sjukt ont i huvudet och i nacken, det gör skitont när jag böjer nacken plus mina lungor inte samarbetar med mig.. Blä seriöst :( Min hals är väl någorlunda bra nu, men har pimplat te och honung hela hela dagen, usch. Nåniin såklart, ska man få något annat jävla skit nu när halsonten släpper..



Nu ska jag bädda i soffan och kolla en bra film med mamma!
KYSS



Nytt år - Nya kapitel - Nytt liv

Gårdagen, kvällen, tillbringade jag i Karungi hos Jessica. Myskväll på hög nivå :) Nog hade vi roligt, alltid. Kom hem vid 8 tiden imorse och då satt jag vid datorn en stund, sen däckade jag. Var så otroligt trött. Helgen var ju som den var, helt galen och inte många timmars sömn, och inatt sov vi inte heller så länge, max 4 timmar, så jag däckade på soffan och sov till kl 12,30. Skönt med lite powernap :) Är fortfarande trötter, och sjuk, så får se vad dagen bjuder på. Ska väl försöka kurera mig, och bara vila. :)



God fortsättning alla!
KYSS

Välkommen 2011!

Välkomnar in det nya året med lite finsång, fast min hals typ är full med bölder. Lite måste man väl offra! Nej men seriöst, aj min hals.... GÅRDAGEN/IDAG = helt fantastisk! Haade en jätterolig kväll :) Fast kallt som s*tan.... Nu sitter jag bara och dricker mitt julte med min fina morgonrock och mystofflor. Det är tristan och isolde på kanal5, den är så sjukt bra, får man gråta lite :)

Foto: Anna Aava

Önskar Er alla ett superbra 2011! Nytt år - Nytt liv <3
KYSS



RSS 2.0