Valborg!

Ha en Trevlig Valborg alla, och ta hand om er! <3

Historia
Valborgsmässoafton, sista april eller vardagligt valborg, finlandssvenska vappen, är en årlig högtid som firas i Estland, Finland, Lettland, Sverige, Tjeckien och Tyskland den 30 april eller 1 maj.
Traditionen grundar sig på de hedniska högtider som funnits spridda i Europa, men har senare kommit att sammankopplas med Heliga Valborgs kult, mot häxtro och onda andar, som uppstod speciellt efter hennes död år 779.



PARTY LIKE A ROCKSTAR!


Give me a break.

Tralala, vilken jävla skitdag det var igår, vilka jävla prioriteringar vissa personer gör. Om de tycker att de gör rätt så är det ju deras val, men om de skulle börja tänka lite så vet de att det inte är det rätta att göra över huvudtaget. Men jag kan ju tydligen inte påverka dem och har aldrig kunnat göra det heller så, vad ska man göra? I situationer som dessa, känner man sig så ensam och kränkt, men vet inte vad man ska göra, men som tur så har jag så bra stöd från både mina älskade vänner och min kära familj. Men nog tycker man att vissa personer skulle kunna ta och engagera sig lite mer, iallafall de som arbetar med sånt, som ska se till att alla trivs.. Men det kommer väl inte inträffa så, finns inget mer att göra åt det. Kanske ska man ta kontakt med de högre makterna? Då får man kanske en syl i vädret att verkligen berätta, här är det ju ingen som lyssnar ändå så.

Just nu sitter jag med min sångfågel elin och väntar på att musiken ska börja.. :)
Det är såå fint väder ute och morgonen började med en underbart härlig promenad.

Jadu.

Vad ska man säga?

Helg!

Helgen var jättetrevlig! På fredagen byggde vi alla i U-sek fram till klubbtävlingen som ägde rum på lördag morgon. Allt gick som planerat och alla var jättenöjda =) Senare under lördagen så planerade jag och Beatrice Robins 20 års dag, och den blev ju superduperbra!! Vi hade bra flyt och vi agerade lekledare den kvällen.

Igår var jag så jävla irriterad & frustrerad så jag kunde göra vad som helst.. Och så var man väl typ i chocktillstånd också.. :( Så jävla dumma i huvudet vissa människor är, man slutar aldrig förvånas iallafall.
Men de fick så de teg, iallafall en av dem..

Dagen har jag spenderat i Luleå, på Sunderbyn. Det gick åt helvete. Inget mer med det. Vad ska man göra nu?
Det var en jävligt bra fråga.. Jag ska fan sova, vaknade 04.30 imorse för att fara till nå jävla skitsjukhus som inte kan ett jävla piss. Har suttit och skrivit psykologifördjupning om Mani i ungefär 3 timmar, nu är jag fan så jävla trött så jag inte ens orkar fokusera på vad jag skriver längre...



FioLio! <3

Over & Out.


Underbart väder!

Vaknade 05.30 idag och tog mig en lång morgonpromenad med min kära mor! =) Helt underbart väder var det, tog mig ett par fina foton på naturen under den promenaden också, laddar upp dem ikväll!

Nu har jag hål till 11.30 - sen geografiredovisning.... KILL ME. Imorgon är det geografiprov och inlämning av min Character development i engelska C som gäller .. Får sitta uppe hela natten och plugga - IGEN.
Klockan 15,30 är det dags att jobba, sen blir det dans för hela slanten ikväll, NAJS!



Lagt upp denna bild innan också, men tycker den är så fin =)

Jag laddar upp bilderna sen senare från den exotiska promenaden imorse och skriver mer ikväll :)
Ha en bra dag alla!


Trött men måste plugga..

Är totalt slut, förra natten så sov jag inte mycket eftersom jag pluggade och försökte nöta in min engelskaredovisning... Borde verkligen sova men jag måste plugga eftersom jag har prov i slutet av denna vecka.. =//

Då kanske man ska jobba till helgen, vet ej ännu ifall jag vill slösa de sista pengarna jag har på ett krogbesök med Bea och co, eller om jag ska jobba på Stadshotellet - lite beslutsångest över det hela.. Det skulle verkligen vara skitkul att fara ut men å andra sidan så behöver jag pengar... Återstår att se vad jag kommer fram till, jag uppdaterar er med jämna mellanrum om mitt beslut! =)

Just hemkommen ifrån intensivgympan, och ja - den var väldigt intensiv! Är totalt slut i kroppen och känner mig som en sömngångare men måste plugga vidare nu ikväll - åter igen halva natten - det blir som ett enda jävla vakande hela tiden med det här jävla pluggandet.






Jag fick en jättefiiin bild på mig och Elin ifrån ihelg, Beatrice är fotograf! =)



Det är så sjuk så att man nästan inte tror det.. Jag tycker man borde ha vettigare saker att både göra under sin arbetstid och under fritiden än att sitta och läsa andras bloggar, speciellt i den åldern.. Huhu, hur är dagens samhälle format idag egentligen?! Fan, lösenord på bloggen är nästa steg tror jag.

Funderar på att ta en kort jogging-/promenadrunda innan jag ska plugga, vill rensa tankarna lite..

Värsta berget...

AV läxor.. HERREGUD, helt sick.... HAR så mycket just nu, men det är väl lika att göra bort allt snabbt så att man kan chilla sen, men det är så jobbigt :( Idag hade jag iallafall engelskaredovisning om en bok som jag har analyserat, P.S I love you, där jag kollade hur huvudkaraktären Holly förändrades som person efter sin makes bortgång.. Ganska intressant att analysera den boken, säkert därför det gick så bra för mig ;D


Hehe, allt ska vara klart t på fredag.. SURE - NOT!


I helgen, lördags, så firade vi Elin som fyllde 19 den 16 april. VI HADE JÄTTEKUL!!! ;> Det var jättebra förfest, mycket och trevliga människor befann sig där, kulkul! Sen bar det iväg till Sportbaren, där det var fullt ös! Det var 80-tals tema den kvällen, men jag och Elin tjatade så mycket på DJ:en så tillslut kom det skitbra musik!!
Så den kvällen var mycket lyckad!




Lite mörk bild. Karin & Bea <3


Ikväll ska jag plugga (tyvärr), testa min balklänning  & träna! =)



Underbart väder!

Jättefin väder ute, ska jogga en sväng, sen iväg till Stadium och köpa riktiga sprinterbrallor :) Har sett ett par på Intersport som kostar 550:- kronor, funderar på att fara och köpa dem! Riktigt snygga, bild ser ni här nedan. Man har lite brist på träningskläder så jag inhandlar säkert mer, är i starkt behov av det! Sen ska jag springa en massa ärenden och sen rida.





IKVÄLL blir det feest, vi ska fira Elin som fyllde 19 år igår! Hihi, det kmr bli skitkul! Jag vet dock inte om jag ska ta klänning, kjol & en topp eller jeans & ngn snygg partytröja... Får se under dagens lopp vad jag kommer fram till!

Skriver mer ikv!




Träning!

Idag har jag endast tänkt spanska hela förmiddagen, gud så jobbigt det var - men nu tänker jag på svenska igen! ;) Händelserik dag, var och käkade lunch med min käraste, sen noppade jag ögonbrynen (med vax.. aj vad jag har ont nu, ömt och helt svullet..) Sen tränade jag zumba OCH bodycombat :) Första gången jag testade på bodycombat och jag ska verkligen verkligen fortsätta! Så jääkla kul :)

Idag fyller min sångfågel Elin år, grattisgrattis gumsii! <3



Imorgon ska vi fira Elin och så blir det utgång på SB! Det ser jag fram emot :)
Nu ska jag ut och springa :)


JAG VILL HA SOMMAR - NU!

Ny vecka igen.. Fullt med saker att göra as usual, kan man bara inte få en pause och vila..

Har funderat rätt så mycket på vad jag vill göra i framtiden. Träffade en kvinna på Platina idag, som förutspådde lite, det var verkligen intressant att höra =) Jag kommer få två barn, en flicka och en pojke. Jag kommer stå pojken närmre eftersom jag bara bråkar med flickan hela tiden.. Om tio år kommer jag ha en stor villa, barn, man, osv. Man hörde mycket av henne, väldigt väldigt intressanta saker faktist! Vet ej om man ska tro på det.. Men kul att höra och se ifall det stämmer sen i framtiden!


Ge mig sommar! :)

Snart iväg och jobba, sen ska jag nog bara hem och plugga och kanske träna med min mor, får se vad som händer! Ingen dansträning ikväll, det var upptaget i vår danslokal så jag kanske far ut och joggar istället :)


Minnet sviker..

Ojoj, jag har blivit så jäkla glömsk.. Illa illa.

Idag har jag kämpat på i skolan, lite motigt så här efter påsklovet men det gick ändå :) Har sån jäkla huvudvärk som inte vill släppa heller... Ska käka lite nu, sen iväg till stallet och hålla mina ridlektioner, kul!


Liten Karin som påsk-kärring :)

Har rätt så mycket att plugga nu, men får se ifall jag kan ta en promenad med Maria efter stallet!


Nöjd!

Fio var jätteduktig idag :) Jag är jättenöjd det gick så bra att rida för Asta!
Nu ska jag plugga geografi inför provet imorgon och sen ska jag sova :)




Godnatt!


Högskoleprov

Så var det gjort, första gången och troligtvis inte den sista heller, eller det får vi se ;) Det var jäkligt jobbigt, men det var inte så svårt heller som vissa brukar säga. Men inte var det lätt för den delen heller. Är totalt trött i skallen, känns som att den väger 10 ton. Måste ändå plugga mer idag, har prov till veckan, usch och fy!

Barcelona 2008
Maria & Karin, Barcelona 2008 <3

Nu ska jag typ vila ett tag, sen ska jag iväg till min älskling i Kattilasaari. :) Mysa och bara chilla, men måste dock plugga men det gör jag ju inte hela kvällen hoppas jag.

Fil & flingor med russin!

Nami, det är sååå gott :) Det är typ det enda jag har ätit idag, plus två ostmackor. Gud så skönt det var att träna imorse, kul att komma igång med träningen nu! Äntligen - gud vad jag har längtat! Plus att man mår mycket mycket bättre av att röra på sig!! Idag så har jag ju tränat då, och sen har jag pluggat engelska, geografi och spanska - rätt så bra gjort va?! Sen så for jag förbi banken och fixade Ungdomssektionens konto, efter det sprang jag upp till kommunhuset med min lönelapp och kontonr.. Huhu. :)

Sarah Dawn Finer - Some kind of peace <3
I´ve been fighting for air
Got no strength in me to breathe
I´ve run out of options
Got all the reasons I need




Sommar 2009 - oförglömligt..

Nu ska jag iväg igen, ingen rast och ingen ro, men det är bara skönt att ha något att göra :)




8 april!

Ojoj, nog har det hänt mycket roligt de senaste dagarna :) Gud vilka upplevelser och minnen för livet, det kan jag då verkligen säga utan att tveka! Skojjigt värre!

Idag har jag varit hurtig och hunnit med rätt så mycket! Jag har joggat 4-tullar, ridit (hårdträning) i 45 minuter, både joggat till stallet och från stallet hem.. Gud så sköööönt :) Nu har jag lovat mig själv att jag ska jogga varje morgon och kväll, iallafall morgon, observera FÖRSÖKA - ibland kanske man kan få sovmorgon på vardagarna iallafall :) Det är så jäkla skönt att jogga nu när man äntligen kan röra på sig, har vart sjuk i nästan en månad och inte gjort ett piss, så skönt att få börja aktivera sig nu igen, happy :)

8 april
Taget idag.. :)


Imorgon ska jag och träna med min mor på gym kl 07.30, både styrketräning och spinning, najjsigt värre, sen senare på dagen ska jag till optikern, kolla synen. MEN jag ska dock hinna med att köpa skor :) Var på Skopunkten idag och guud så snygga skor jag hittade där, plus gummistövlar till stallet, så imorgon ska det inhandlas skor, tag 3 betala för 2 - HURRA!

Kom just ut från duschen, så härligt att duscha efter att man ansträngt sig, man känner bara hur musklerna slappnar av av det varma vattnet, man blir avslappnad.. Skönt!
Nu ska jag sova, om jag inte far på gymmet så ska jag upp och jogga innan jag äter frukost :)


Söndag!

Idag har jag verkligen mått p-y-t-o-n! Vaknade vid åtta ungefär, kunde ej somna om.. Satte mig framför teven med en kopp te. Helt sanslöst dåliga program, zappade vidare - fanns verkligen ingenting att titta på. Sen kom jag på att min mor hade lånat några filmer från Hanna, och där fanns det en film med Meryl Streep. Jag älskar henne, hon är ju helt fenomenal! Så jäkla duktig. Iallafal, filmen hette typ Julia & Julie, ca 2 timmar lång. Men den var jätte jätte jättebra! Den får 5 av 5 toasts ;) Efter att jag slöat i soffan rätt så länge, ringer Hanna och frågar ifall min familj ska ut och äta med dem, så far vi hela gänget och käkar på Golden Flower, och ja, idag kunde jag faktist äta :) *Happy*. Sen hade vi möte i stallet, planerade inför den kommande hopptävlingen som äger rum den 24 april.


Sommaren 2009

Planerna inför imorgon: Stalljour & möte på kvällen.
På tisdag ska jag till Luleå .. :)


Shoppat!

Imorse hörde jag på nyheterna att de varnar för gräsbränder i södra Sverige, kulkul. Här är snön kvar och så typ regnar det? Snart är det väl snöstorm igen. Skulle då icke förvåna mig.. Skämt åsido, inte mer snö!!!
Idag har det varit bajsväder, perfekt väder för att shoppa! For med Hana till Ikano-huset, inhandlade ett par shorts, sen till Gränsen Rajalla och köpte smycken, en tröja och sånt :) Inte så mycket men fick iallafall lite nytt!
Älskar min nya ring! Fick även ett påskägg fullt med godis idag, och pengar till mobilen ;> Väldigt snällt av min mor & far, jag älskar er! Jag mår faktist bättre idag än vad jag har gjort den senaste veckan, jag kunde äta lite idag också :) Snart är min medicin slut också - vågen för det!


Logroño, Spanien Påsken 2009

Nu ska jag titta teve och sen sova!



Sick..

Fan vad jag mår illa .. Har inte ätit på 3 dagar, eftersom medicinen raderar min aptit. Igår hade jag lagat jättegod mat och jag hade faktist aptit då, men just när jag skulle börja äta så spydde jag.. Kulkul, sen så ville jag ju såklart inte ha någon mat, så jag slängde den.

Nu ska vi iväg på Påskmiddag hos familjen Tolvanen, men jag är tyvärr inte hungrig så jag kan vara den underhållande delen vid bordet då , inte för att någon kommer höra vad jag har att säga .. lyckat.
Jag har bara legat och vilat hela dagen, har hunnit se tre filmer... En beckfilm, Bröllopsfixaren och Så som i himmelen. Nice nice. =) Ska sno hem några filmer från Hanna så jag kan kolla när jag återvänder från Marielund.



Nu fixa!

Glad Påsk!

Glad Påsk till mina kära vänner :)
Hoppas ni får en helt underbar påskhelg!

Själv ska jag försöka kurera mig under påsken. Förjäkligt att jag ska vara sjuk hela tiden, men det är väl smällar man får ta liksom. Sen har jag stalljour och högskoleprov. Jippi - not. Får nu se hur detta går. Apropå ingenting så vill jag fara och shoppa, har hittat jättefina klädeer :) Men det är tyvärr på såna affärer som ej finns här i HaparandaTornio, sorry.

Påsk-kramar från Karin



Då vet jag.

Antingen så slutar jag blogga helt, eller så sätter jag lösenord på min blogg, eftersom nu vet jag att det är många som jag inte ens vill ska läsa min blogg som gör det. Jag behöver dock inte nämna några namn, eftersom dessa personer känner sig säkert rätt så skyldiga när de läser det här inlägget. Ska i alla fall tänka på saken, hur kul är det om någon som ni inte ens känner håller på att följa dig och ditt liv via din blogg? Okej, nog är det en risk man har tagit och det finns säkert många såna, men när man får höra det av en som säkert är 40 år äldre än en själv då blir man fan rädd .. De man inte vet det lider man inte av, men när man vet det så blir man ju typ äcklad.

Dessutom, så har varken jag eller någon annan GJORT NÅGOT över huvud taget. Om man nu är så trög och tror det, så välj fel sida då, men då blir det fel personer indragna i det här och det tror jag inte att en person vill, den personen som kanske kan vara den personen som kan avgöra allt. Men när den personen inte gör något så måste man ju dra in andra i det här.


Så ja, jag känner mig smått irriterad och frustrerad eftersom det inte händer något.
Här sätter jag punkt för detta inlägg.


RSS 2.0