Nyår!

Gott Nytt År alla fina! Hoppas verkligen 2012 har varit ett bra år och att 2013 blir ännu bättre!
2012 har varit ett toppenbra år enligt mig, följt av både medgångar och motgångar - men så är det här i livet. För vad vore livet om det inte var en berg- och dalbana? Ja precis, väldigt tråkigt. Min älskade är här, och det är såå underbart :) Han har rest från Stockholm bara för min skull för att kunna fira tolvslaget tillsammans! Dock så är det inte första gången för honom som han besöker Haparanda - eller jo det är det ju, vintertid iallafall! Inatt får han vara med om att fira två nyår!
 
Vår nyårsupé bestod av löjromstoast till förrätt, ungsbakad potatis, oxfilé och vitlökssmör som huvudrätt (annat vegetariskt till mig) och som efterrätt varm fruktsallad toppad med smält vit choklad och vanlijglass! Smaskens! Den åt vi med familjen här hemma. Mysfaktorn var på topp. Champagne och vitt vin serverades till maten.
 
Photo: Nyår!
 
Photo: <3
 
GOTT NYTT ÅR!
<3

Julafton 2012

Härlig, fin afton igår med min kära familj. Underbart mysigt :) Många, finina klappar och god mat - det kan inte bli bättre! Och av min älskling fick jag ett jättejättefint halsband som jag tycker om jättemycket, så underbart vackert! Är såå nöjd :) 
 
 
Ikväll är det dags för partyparty - hemvändar ikväll på Stadshotellet här i Happis! 
Innan det blir det att umgås med kära vänners sällskap!
 
Puss!


RSS 2.0