Kvar i något jag lämnat.

Du säger att du minns och att det känns som igår,
men det var för länge sen för att ens komma ihåg.

Ja, då var man tillbaka i den normala vardagen igen då. Jullovet slut endast en termin kvar sen går man ut gymnasiet. Massor med pluggande som gäller nu och planering inför balen :) Fan så skönt! Måste bara skissa klart klänningen och hitta rätt tyg, sen skicka in skissen till kvinnan som ska sy klänningen till mig. Kulkul.

Är hemma nu, har håltimma från 9 till 11.35 på onsdagar *suckar högt* .. Jag kanske borde göra något vettigt men fan, jag orkar verkligen inte. Sitter och sjunger nu, hihi.

Jag skriver mer ikv.
Hey.


Välkommen 2010!

Härligt härligt med ett nytt år!
Det här året kommer bli det BÄSTA på länge, det har jag bestämt.
Inte bry sig om onödiga saker. Ska lägga min energi på mina kära vänner, min familj, mina fritidsintressen och skolan. Resten skiter jag fullständigt i.

Härligt start på det nya året blev det också, sjöng i Haparanda Kyrka, och det gick jättebra :) Härligthärligt*
Fick mycket beröm, och många frågade ifal jag kunde komma och sjunga på bröllop, dop, begravningar och liknande, och det kan jag ju såklart göra. De fick mitt nummer och lovade att de ska rekommendera mig för olika personer som behöver någon som sjunger till olika tillställnigar. Kul när det går bra liksom =)

Nu återstår det dryga en vecka kvar till skolan börjar, nya härliga tag blir det då. Man har ju fått vila upp sig lite under lovet iallafall, några dagar kvar, fast har mest varit sjuk hela lovet, det har ju inte varit toppen men. Försöker friskna till!!

De återstående dagarna av lovet blir nog att plugga, rida, kurera mig, gå långa promenader i det kalla vädret och allmänt bara slappa :)

God fortsättning allesammans!
Kramis*


RSS 2.0