Söndag

For a friend - Sarah Dawn Finer

Igår var jag med Johan och Malin i Luleå och kollade på en lägenheten till älsklingen. Lägenheten var verklig as-mysig :) Jag tyckte om den direkt, tur det! Sen efter vi hade vart och fått en guidad tur i lägenheten for vi till stan och shoppade lite. Jag shoppade en kjol och ett par skor - OBS jättefina skor.
Och ja, jag hängde med till Luleå fast jag är sjuk, såklart.. :) Man gör väl allt för att slippa vara i Happis, hellre sjuk i Luleå än i Happis ( beror väl på hur sjuk man är )

Idag så har det varit en slappardag, jag har bara sovit känns det som pga tabletterna jag fick av läkaren. Måste nog göra ett återbesök hos farbor doktorn i veckan, de har inte blivit bättre.. Men sen så for ja till gränsen där jag köpte lite kläder.

NU är jag slut som SJUK stjärna och ska gå och sova.

suck

jo, min dag har väl inte vart sådär superbra. plus att de inte vet något på vårdcentralen här i haparanda, skit i att gå dit överhuvudtaget.

skjut mig.

Kungabesök!

Idag kom Kungen, Drottningen och kronprinsessan till Haparanda :) Såklart skulle de också få den årliga dosen av Krigsoperan som många människor, 11 500 stycken, om jag ska vara riktigt exakt , har fått uppleva!

De fick lite gourmet-bitar från Krigsoperan, vi spelade inte upp hela pjäsen, utan sjöng bara några sånger ur den! Det var min och Tuomas duett, och 3 andra sånger, plus 2 körsånger! Sen var det klart, det var riktigt skoj att få göra något sånt där. Det händer ju inte precis varje dag! ;) 

Så idag var det ett historiskt möte mellan Krigsoperan och Kungahuset, oliidligt spännande var det!
Krigsoperan vs. Kungahuset - great success!
Den här dagen kommer jag aldrig att glömma!

På måndag börjar skolan, stooora och lååånga suckar. Känns inte som jag har vilat någonting alls i sommar, Krigsoperan sög ut all energi från mig, men dock - I'm alive, I'm alive I'm alive .....



Händelserika månader!

Ja, det kan man verkligen säga :) Karin har gått och fyllt 18 år, haft en jättetrevlig krogrunda och trevligt fikamys med mina nära och kära! PLUS att jag ska sjunga för kungaparet 20 augusti, huhu :) SPÄNNANDE***

Ska sova, har tandis 7.10 imorgon ...
Over and out! <3



RSS 2.0