fredag!

Ja, en fin fredag trodde jag ju att det skulle bli för jag har så roliga och fina planer för idag men, nehepp. Det resulterade i världens åskväder och ösregn ena minuten, sedan blå himmel med sol, och sedan åska igen.. WIERD?!!? Ahapp. Men det är ju ändå fredag den 13 idag så man kan väl inte förvänta sig att ha någon tur. DOCK(!!!) så tvättade jag imorse och inga kläder blev varken missfärgade, förstörda eller krympta, tada! Så, lite tur kanske man har idag ändå. Så otroligt dystert väder dock, alldeles grått och trist.. :( Ja, det förde ju med sig att jag fick bort min enorma tvätthög och så är lägenheten dammfri då jag dammtorkat och dammsugit. Känner mig hurtig trots de få timmar jag fick sova inatt.

HELVETES ÅSKA, är asrädd ju :((

estocolmo

Hade mig några fina dagar hemma i norr i juni och det kommer jag leva rätt så länge på känner jag. :) Är nu tillbaka i Stockholm igen och här lever man på som vanligt. Jobbar nu under sommaren och det är väl tur det så man har något vettigt att göra när det är sådan SKITSOMMAR. Det är tydligen för mycket begärt med både sol OCH varmt, nu är de molnigt och varmt, men solen, hallå vart är du?! Du tittar bara fram då och då...

Invigde dagen med en powerwalk/jogginrunda runt stan, det var skönt det. Trots febern, men den vägrar ge med sig så jag har bestämt mig för att ignorera den för en stund. Ikväll är det dags för jobb!



PoK


RSS 2.0