Less tjej

Har åkt in på Södersjukhuset på grund av ENORMA ENORMA buksmärtor. Gud, jag tackar dig ifall jag tar mig igenom detta LEVANDE. :( AJ. Har aldrig någonsin i hela mitt liv, inte dock så långa liv, men under mina 21 år, en sådan här smärta. Den är olidlig. :( Uppdaterar er. 

Back on track!

 
 
Gårdagen gjorde under tydligen! Vaknade med frisk hals och febern tootalt borta. Så, jag övade sång totalt i 3 timmar och var på gymmet i 2! Körde bodycombat och sen gym på det, sköööönt :)

Vi har snart romanskonsert, tyska romanser, så har övat in allt det där och nu börjar det sätta sig! Även övat på duett och trio inför vårt operaprojekt :) Kuuul. Ser fram emot det såååå mycket!!!
 
 


Dagen idag har redan bjudit på lite gym, mer gym i eftermiddag! Så nu sitter jag och övar sång här, sen blir det kanske en promenad i det otroligt vackra vädret! :) Helgen har för övrigt bjudit på mycket party! Det gillas, mycket. Fredagen var det Egoboost-event med Marika och sedan utgång med Marika, Delphine, Adam och Melker :) Najjs. Igår var det inflyttningsfest och utgång med Delphine!

Nu övaaaaa, puss på er.

Konsert

Har hållit mig hemma från skolan hela veckan på grund av sjukdom men nu på kvällskvisten drog jag mig dit för att kolla på Opera Grunds konsert, den var jättebra och välgjord :) Jätteduktiga, de är vad ni är! Så imorgon blir det skola även för min del. Vi har ensemble så det blir att visa vad man övat på under lovet då man låg helt utslagen efter matförgiftningen, men det är sådana gånger man kan traggla text och rytm osv, vilket jag har gjort nu också eftersom min hals har varit dålig. Vilket den är fortfarande, så får se om jag får ut någon ren ton över huvudtaget under morgondagens lektion. Återstår att se ni! Är otroligt taggad inför vårt operaprojekt! Innan det dock så är det tyska romanser som vi skall ha konsert i men, det kommer snart. Tiden går såå otroligt fort, helt galet.

Elden

Lars Winnerbäck,  du är såååå bra!  Sjukligt bra. Du är så klok och alla dina låtar har sånt perfekt budskap. Alla träffar en rakt i hjärtat och man kan relatera till varenda.  Vem fan behöver terapi då Lasse finns!  
 
Mitt påsklov var bra om man bortser från matförgiftningen som påkostade några dagars däckade.  Nu när jag äntligen känner mig OK efter det så blir man sjuk istället.  Hejja hejja.  

Härliga lördag!

Eftersom jag var så oerhört hyperaktiv inatt så passade jag på att köra lite hemmaspa, det var otroligt mysigt dock så gick all min energi åt det. Min kropp känns fortfarande svag efter matförgiftningen så, jag somnade kl 6 imorse och vaknade typ kl 9, och då mådde jag sjukt illa. Försökte äta lite vitt bröd och dricka lite vätskeersättning nu men fan, det hjälper inte?! Min mage är helt knäpp ju :( Nu får det vara nog! Jag blev matförgiftad i onsdagskväll, det borde väl ha lämnat kroppen nu tycker man?! Viktigaste är ju att återställa vätske- och saltbalansen i kroppen men det känns inte riktigt som att jag lyckas med det när jag fortfarande mår så här konstigt. 
 
Kryssning ikväll med gänget men får se hur party jag är på en skala, undrar ju hur jag egentligen skall klara av det MEN ändock, jag åker så får vi väl se utgången :) Nåväl, skall lägga mig och vila nu och preppa inför kvällen!


Let's dance

Såå, jag tillbringade min lugna kväll med att titta på let's dance. Om man ignorerar de en timmes långa strömavbrottet så var det en relativt lugn kväll. Jag hejjade på min PT :) Hon är så duktig. Japp och de åkte ej ut. Check. Blir så otroligt sugen på att dansa igen, man kanske skulle ta upp det spåret nu - eller vänta, när skall man hinna med det..?!

Däckad.

Ja, som rubriken visar så har jag legat däckad sedan onsdagsnatt. Var ute och åt med Delphine, och helt random valde vi Vapiano för de har ju så bra mat. Jag valde scampi och det skulle jag inte ha gjort, uhh gud så dåligt jag mådde. Blev fett matförgiftad. Kräktes konstant i 6 timmar innan jag ringde sjukvårdsupplysningen eller 1177 eller vad jag nu ringde, de rådde mig att dricka vätskeersättning och så fortsatte jag med det men jag fick ju inte behålla någonting. Tillslut tog jag en taxi till akuten eftersom jag inte kunde stå på mina egna ben. Kraftigt uttorkad fick jag ligga med olika dropp tills vätskebalansen var OK igen. Usch, sådär dåligt vill jag ALDRIG MERA må. :( Så, som sagt försöker jag återhämta mig från detta och det känns ju såklart bättre nu men, inte helt hundra än. Magen och magsäcken är så otroligt öm. Hela kroppen är öm. Ursäkta om jag nu gnäller och tycker synd om mig själv men ärligt talat så får man det, det brukar jag inte annars göra. Det var ett rent helvete. Fyfan. Undrar om man kanske har gått ner i vikt lite? (A) 
 
Så fredagen går i chillandets tecken eftersom jag inte orkar göra någonting annat just nu. Kanske kan nöta gamla grey's anatomy avsnitt och skriva lite. Kommer väl på något :)
 
 
Min påsk var alldeles underbar! Tillbringade påskafton ute hos Mimmi och hennes fina familj i Nynäshamn. Mysigt värre. Och sedan var jag mycket på gymmet, de börjar synas lite nu att man verkligen tränar :) Me like alot.
 
PUSS


RSS 2.0