Ta ingen för givet!

Livet finns bara där
Självklart och som om det alltid funnits
Rutinerna tar över
Vi hinner inte
Dagarna bara rusar iväg
Och vi följer med
som om vi var tvungna till det
Men vem har sagt att vi måste springa genom livet?
Vem har bestämt
att allt ska gå så fort?
En dag kanske allting stannar upp
Inom loppet av bara några minuter
kan hela vår värld förändras
Den värld vi tar för given
De människor vi älskar
men inte alltid talar om det för
När de försvinner
finns inte längre någon självklarhet


Ta ingen för givet....

farsdag!

Idag är det farsdag, hoppas alla underbara pappor där ute har haft en fin farsdag idag :) Jag vet dock att min har haft det, det är jag glad över. Tyvärr så kunde jag ju inte vara där och fira honom på plats, men han fick ändå en gåva av mig! Idag saknar jag dock pappa extra mycket.. :/ suck.. Puss papi, love u!



Men, jag har ändå varit relativt produktiv idag! Har pluggat musikteori och översatt sångtexter, lärt in sångtexter och melodier. Inte långt kvar nu till konserten, yeeho! Spänningen stiger, gud så kul. Dock så har jag en sång kvar som jag måste välja, vet dock inte vilken.. hmm. Får klura på det. Sen har jag även lärt mig körlåtarna utantill också, så nu kör vi!! Imorgon är det individuell lektion med Eva, kanske masterclass på eftermiddagen och körakademin på kvällen, alltså bjuder morgondagen på sång, endaast sång, vad kul <3 Alla dagar borde vara såna dagar. Sen har jag även varit duktig att städa, sen fick jag lite sockerfall så då satte jag mig framför datorn och kollade på en film, väldigt nostalgisk film som jag såg när jag var liten, en häxa i familjen, och ja - den är faktiskt fortfarande bra! Efter den och all nostalgitripp blev det så att jag fortsatte plocka och sen middag. Pasta med tonfisk, gött gött :) Dagen avslutades med en joggingrunda i min fina, sexiga reflexväst. Haha.. Måste ha sett totalt dum ut - men jag syntes iallafall i mörkret! Det är väl ändå huvudsaken...

Helgen för övrigt har varit kanonbra.
PUSS


Bilder

Tema opera.
Fotograf: Fredrik Strandin.
http://www.fredrikstrandin.se/









Några få smakprov :)


hemmaspa!

hur mysigt som helst! :) nu sitter jag och tränar på lascia ch'io pianga, så underbart fin låt men man blir så sorgsen av sig när man sjunger den. Hemsk.. Nåväl! Kämpar på här med den iallafall. För övrigt så har jag haft en relativt lugn dag idag! Lite sovis på morgonen, det var skööönt eftersom jag hade så svårt att somna.. Ensemble och skådespelarträning bjöd skoldagen på och det var otroligt grymt och givande :) Jag och Isabel framförde vår duett Sonntagsmorgen (Mendelssohn) utan några problem :) Hihi! Skojskoj. På skådespelarträningen dansade vi, redovisade vår läxa och sen lekte vi, hade olika koncentrationslekar. Det var seriöst kul!



Efter skolan begav jag och Isabel oss till stan för att möta upp Delphine, vi gick i affärer och slutligen bestämde vi oss för att gå och fika lite på Wayne's coffe. DOCK så åt vi INGA sötsaker eftersom vi har sötsaksförbud fram tills julafton! Det ni! :) Dock så var det nå äckliga gubbar som försökte fota oss så vi stack därifrån direkt vi ätit upp vår mat.

Nu fortsätta plugga text och uttal :)
PUSS

måndag & storstan!

Yes folket, nu är jag back in the big city, och nu börjar allt som vanligt igen efter ett härligt höstlov uppe i Haparanda hos mina nära och kära. Har haft det riktigt kul! Det var jobbigt att åka ner igen men kommer ju ändå att åka upp till jul så, blir inte så länge jag är borta, ca 6 veckor. Flygresan var dock inte så seg som den brukar vara, jag hade trevligt sällskap och det kändes bra att inte flyga själv. Väl framme på Arlanda så blev de kaos, någon nöt tog MIN väska. Fuck you. Dock så fick jag tillbaka den på stört men ändå, man kollar väl om det är ens väska? Gör man inte det? Plus att hennes väska inte ens var lik min någonstans liksom. Huhu. Efter många om och men så satt jag på bussen påväg till city där jag fick skjuts till Nacka. Stressade med att packa upp och sånt och sen drog jag till kören, det var askul! :))


W Blackburn Down Jacket
Jag har fått världens finaste jacka av min far nu när jag var hemma, tack så jättemycket fina pappa för den fina jackan, jag älskar den! Fast dock så var inte jackan i vitt utan i gråmelerad jag valde. Peak performance, me like!

Skall försöka lägga mig tidigt ikväll, vaknade vid 5tiden imorse eftersom jag gick ut och gick med mor o far och sen packade jag det sista. Operastudion imorgon, äntligen!! Puss på er.

crazy

kan man minst sagt säga. total fail äre ju fan bara. Haha, gud vad patetiskt.

~

Har städat och sorterat garderoberna här hemma med mamma nu, uhh jobbigt säger jag bara. Mycket damm o skit. Men nu har man mycket att sälja iaf :) Moneymoney, blir nog TosiTori! Skall försöka tömma min gamla dator så att man kan sälja den också, fått en ny av min kära far! <3 ikväll är det jobbjobbjobb som gäller och just nu känner jag mig rätt så pepp inför det! Gårdagen och natten bjöd på helgen festligheter så de behöver jag inte vara utan iaf, skämt åsido..


Kakis!

Nu skall jag sätta mig och plugga inför skådespelarträningen på torsdag och träna på tyska och italienska operaarior, yey! PUSS

november!

Redan november och jag är hemma i Happytown :)) Reste hem i fredags och jag är glad över att jag bestämde mig för att åka hem över höstlovet, jag behövde det! Ihelgen var det dags för Halloweenparty. Jag, Hanna och Jonna var utklädda till amerikanska fotbollspelare, haha.. Först var vi hos Jonna och fixade åså sen gick vi vidare till Jonas, lite förfest och sen iväg till baren. Det var sjukt mycket folk men dock så var det så jäkla kul :) Stämning, kan man lugnt säga!


Förfest.

Nu skall jag fortsätta min myskväll med mor och far, lite grey´s anatomy och te.
PUSS!


RSS 2.0