Söndag!

Påminnelse! Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan en timme? :)

Idag har min kära mor äntligen anlänt till Stockholm! Eftersom min mamma är flygrädd så har hon åkt buss heela långa vägen från Haparanda. Hon åkte iväg från Haparanda vid 18 tiden igår, och kom idag vid 8,30. Uscha, kommer ihåg the good old days då jag också åkte buss, men nu är den tiden förbi! Har äntligen börjat flyga och man sparar tid på det sättet också! Hehe.. Man måste ju tänka smart ju.

Eftersom min mor fyllde år igår så fick hon en mysig present till mig som är bra att ha när de är kallt om kvällarna, speciellt så här i juletid :) Och, min mamma är som jag, hon är också väldigt frusen av sig så den presenten passade ju perfekt!

Imorgon smäller det!!

Nu skall jag gå och umgås med min mamma, saknar dock pappa! <3
Puss


Surprice!

Ja, hihi.. Gårdagen får 5 av 5 toast, helt klar. Otroligt bra kväll&natt, jag hade jättekul! Det tog över 1 timme för mig att åka från stan till Nacka, haha är det ens möjligt.. Tydligen. Ikväll så övervägde faktiskt pluggandet över party så det får jag ta nästa helg istället. Måste plugga mina monologer så att de sitter som sten i min hjärna tills nästa vecka, woho! Ser fram emot nästa vecka, faktiskt, jättemycket. Av olika skäl. Det största skälet är att MIN MAMMA KOMMER, fast hon kommer imorgon men hon kommer stanna HELA VECKAN här så gud vad kul vi kommer att ha det! :) Mor och dotter i Sthlm med en massa affärer, woho det kan inte bli bättre tycker jag! Hon anländer till Cityterminalen imorgon vid 8 tiden på morgonen, så då måste jag även vakna och vara fit för att hämta henne, kommer det att hända? Tvivlar lite på det faktiskt. Eftersom jag sov ungefär 5 timmar inatt så, men jag får kämpa! 


Kakis aka dödsängeln!

Nu känner jag mig otroligt sugen på satsumas, så ska gå ner och hämta några stycken sen sätta mig i mitt rum och plugga de där förbannade monologerna! :) Eftersom jag var ute och spökade igår så lämnar jag över det till er andra som skall ut idag, spöka ordentligt nu! :) 

Puss 

Halloween!

Ja, det var halloweenfirande för hela slanten igår, hihi vad det var kul! Vi var de flesta från Calle flygare, sen tre nykomlingar, hihi, inte var det då dålig fest iallafall nej då, det var ju öös! :) Vi var först på middag hos min sötmos Delphine som var såå duktig på att fixa maten, och jag fixade faktiskt en sallad, woho ;) Kvällen till ära så var jag dödens ängel, passande eller hur.. Haha. Kunde inte komma på något annat som var läskigt och både något fint, så ja, det blev dödens ängel. Hade svart klänning, svarta vingar och svart gloria. Sen intog vi några nattklubbar. Hihii. Bilder från kvällen kommer senare idag för nu hinner jag inte ladda in dem, har så otroligt mycket att göra så vet egentligen inte vart jag ska börja. Ska nog börja dagen med en fruktansvärt god och nyttig frukost, javisst!

Puss


Skuggor

Ja, vilken underbar kväll jag har haft! Mycket skratt och delade minnen med Calle Flygare, sånt som man alltid kommer att ha nära hjärtat :) Sånt man minns hela livet. Ikväll så åt vi gott och kollade på filmerna vi spelade in senast, haha.. Är ganska nöjd över min insats i filmen Papercut där jag spelade Monica, men, det känns ändå som att jag hade kunnat göra bättre ifrån mig liksom, men man är ju aldrig nöjd! Så är det, hehe.

Men kvällen för övrigt om man ska beskriva den med ett ord så är det nog värme jag skulle beskriva den med. Man blir så otroligt glad av att umgås med de människorna man lärt känna under den här korta tiden men, det känns som att man har känt varandra jättelänge! Delar många intressen.. :)



Imorgon är det dags för Halloween, ååh najs! Förra året vid den tiden var jag djävul och var på plats i Haparanda på Sportbaren kommer jag ihåg, nej iår är det inte likadant tyvärr. Imorgon skall vi vara hos Delphine och äta lite middag och dricka vin. Sen senare under kvällen skall vi förflytta oss till en nattklubb i Stockholm, ingen mindre än Göta källare! Där skall vi tillbringa kvällen/natten, ja och så var det så bra att gå dit eftersom de har Halloweenparty kvällen till ära!

Nu skall jag testa min outfit inför morgondagen, sen gå och soova :)
Puss

Yesterday..

.. all my troubles seems so far away..

Oh yeah, vilken great dag det var igår alltså! Vaknade vid 05,30 och hoppade direkt i duschen, pigg som bara den! Tvättade håret med mitt nya schampoo som jag köpt och som luktar SÅ otroligt gott. Sen klädde jag på mig, bredde en macka och for in till stan. Tog gröna linjen till St. Eriksplan där jag sen gick två kvarter och var framme i puben som vi då höll på att filma i. Filminspelningen gick lite segt eftersom det tog tid innan vi kom igång, men sen flöt allt på bra och jag tror nog filmen blir superbra! Jag försökte se någorlunda frisk ut och jag tror till och med att jag lyckades - woho! Vi var klara med inspelningen vid ungefär 16 tiden, då for jag in med t-banan till t-centralen där jag gick på drottningatan och strosade lite. Köade 40 minuter in till Buttricks, undrar fortfarande vad jag ska vara på Halloween. Enligt Facebook skall jag vara morot, det känns inte speciellt attraktivt ifrån min sida så jag tror jag skippar den idén. Jag ska nog vara fe, tror jag! Antingen en söt fe eller en död söt fe, hihi! Kvällen bjöd även på lite modellande! Jag blev fotad av Anna i en studio i Kulturama, det var kul och jag hoppas verkligen hon blev nöjd med bilderna. Det var la skoj tyckte jag :) Så, dagen började vid ungefär 7,30 och slutade 21,45. Pust var det enda jag sa när jag kom in genom dörren, gosh. Åt lite middag och sen så däckade jag. hehe..



Idag har jag just varit på en arbetsintervju, hihi. Tror faktiskt det gick bra! :) Snart skall jag in till stan en sväng, sen hem och fixa mig inför kvällen på Medieinstitutet! Vi skall återförenas igen alla från Calle Flygare och från Medieinstitutet. Äta och dricka gott och kolla på filmerna vi gjort, det skall bli kul att se alla igen! :)

Puss!

Chill out!

Har varit en rätt så lugn dag idag.. Gick några ärenden efter frukosten, sen gjorde jag lite annat. Träffade Delphine och Isabel på stan. Vi är på jakt efter utstyrsel till Halloween och ja, nu har jag då ingen aning om vad jag ska klä ut mig till... Uscha! Vad jobbigt. Får tänka efter nu noga vad jag vill vara. Vi ska några till Delphine på fredag. Lite middag och ngt gott att dricka! Och trevligt sällskap såklart. :) Det skall bli kul, ser fram emot det.


<3

Ja, imorse när jag vaknade kände jag mig rätt så trött. Sov jättedåligt inatt, drömde en massa mardrömmar och har inte alls sovit mycket. Men jag kände mig iallafall frisk när jag vaknade, men efter att jag vart på stan och sprungit idag så känner jag mig dålig och hängig igen.. Blä! Jag hatar seriöst att vara sjuk :(

Imorgon: Filminspelning och fotas i studio!
Puss


Filminspelning!

Filminspelning hela långa dagen! Ja det kändes verkligen lång idag. Det var jättekul och riktigt trevliga människor man fick lära känna också, najs! Det var verkligen kul, och väldigt krävande från min sida eftersom jag är sjuk men jag kämpade verkligen på och de verkade iallafall nöjda över min insats, jag var däremot mindre nöjd. Men så är livet, man är ju aldrig nöjd!! :) På onsdag skall vi fortsätta med inspelningen.

Foto: Anna Aava  Sthlm 22 oktober 2010
Foto: Anna Aava. Sthlm 22/10 2010

Woho, mina förkylningskurer hjälpte! Tack alla ni som gav mig olika tips och råd :)) Jag är mycket bättre i förkylningen. Fortfarande snuvig och hosta men, jag mår bättre! Vågen seriöst! Ska ägna min lediga tid nu åt att kurera mig och att läsa monologerna så att de sitter som sten tills nästa vecka!

Puss



Regn och sjuk

Uscha vilken dag! Det är helst såna här dagar man skippar, försökte sova hela dagen men det gick inte liksom.. Försökte faktiskt! Vaknade första gången halv 7 imorse pga hostanfall, sen vid 10 och då kunde jag verkligen inte somna mo men jag låg ändå i sängen till 14 så jag slumrade ju till några gånger under den tiden iallafall.. Så hade jag två väldigt givande samtal med både Mia och Marie, najs. Kul att ni ringer :) Hihi. Jag vill bara ha över en väninna hit, 1 kilo choklad, en superbra film och två dunkar vin! Gud vad bra det skulle vara då. Man skulle ju glömma att man faktiskt var sjuk ju! Så är det.. Och ut, ut går jag då inte!!!!! Det regnar och är kallt, nej tack. Sitter så bra här inne i värmen!


Snart dags för te! Bild hämtad från Google.

Måste försöka kurera mig tills morgondagen då det är dags för filminspelning men tror inte jag kommer att lyckas.
Men därför är jag hemma och vilar hela dagen idag. Måste väl känna mig lite bättre tycker jag ju imorgon eftersom jag inte har gjort något direkt ansträngande liksom. Har fått massor av olika kureringstips så nu skall jag bara verkställa alla också! Najs.

Dagen bjuder på kureringskurer och manusläsning!
Puss

Sweet!

Dagen har varit väldigt väldigt lugn! Tog lite sovmorgon och vaknade vid 09,00.. Min förkylning hade blivit mycket värre men det är ju bara att gilla läget nu liksom, inte skall man klaga nejnej! Hihi, det går över! Man mår ju inte så jättebra men, det kan alltid vara värre så. Hoppas mitt budskap gick fram där! Åkte med tåget ungefär vid 12 tiden till Enköping där jag hämtade mina vinterkläder som min mamma packat så fint i min rosa bag! Åh, nu behöver jag inte längre gå runt och frysa, yey :) Det är ju grymt bra. Då blir man ju frisk snabbare också om man går runt och är varm hela tiden, najsnajs.



Kvällen bjuder endast på vila och pluggande, liksom morgondagen. :) Det är najs, skulle ändå inte orka göra något nu. Var totalt utmattad när jag kom hem från Enköping. Kändes som att jag typ sprungit Wasaloppet, inte nu för att jag har gjort det men kan tänka mig att det är jobbigt. Måste försöka kurera mig tills på måndag, vill ju inte spela in en film när jag ser ut som ett lik liksom ... :s Usch och fy!

Nu ska jag plugga på mina monologer!
Puss

Lång dag!

Huhu vilken jäkla dag! Vaknade klockan 6, började fixa direkt. Kollade inte direkt ut genom fönstret när jag vaknade men väl när jag kollade så såg jag typ ingenting, bara vitt... Snökaoset imorse gjorde tyvärr inte dagen lättare. Jag har tyvärr inte, än så länge, någon mössa eller vantar här (de är för tillfället i Enköping) så imorse när jag gick ut så fick jag komma på en nödlösning... Jag virade runt mig vita halsduk runt huvudet och halsen, haha....såg ju inte riktigt klok ut men det hindrade mitt hår från att bli förstört! Så det var ju något positivt med det och dessutom så bryr jag mig inte desto mer heller eftersom ingen känner mig här i storstan! hehe. Jag var på en casting både igår och idag, hoppas det går vägen! Nästa vecka kommer jag att spela in en kortfilm iallafall, det skall bli jättekul :)

Idag så fotade Anna mig, huhu. Jag tog tunnelbanan till Liljeholmen där vi gick till en park vid vattnet. Där stod jag i +2 grader i klänning, strumpisar och högklackat, men liksom: allt för konsten! Hoppas det blev bra foton för jag frös grymt mycket.. Naturen runtom var iallafall fin! Ingen skymt av snö fast snökaoset på morgonen, wierd.
Kvällen bjöd på trevlig umgänge och goood mat! Isabel bjöd oss från Calle flygare över på lite mat och efterrätt, gud så gott allt var! Orkade inte stanna längre eftersom jag är så förkyld..


Filminspelning 5 oktober, filmade i 12 timmar..

Imorgon skall jag ta tåget till Enköping och hämta alla mina vinterkläder från Anneli som Åsa förde dit förra helgen! :) Ååh, min varma dunjacka <3

Nu: Soooova!
Puss<3

Jag ser det snöar!

Ja, första snön föll i Sthlm inatt/idag! :) Hihi... Kul på ett sätt men jobbigt på ett annat eftersom mina vinterkläder inte är här hos mig utan det är i Enköping hos Anneli, får ta mig en tripp dit i helgen och hämta allt.. :) Vad skoj med snö, hihi, fast det är ju inte mycket. Lite har det kommit på backen och det kommer mer och mer hela tiden. Mycket skoj att göra idag :) Och igår, vilken otroligt bra dag jag hade! Helt sjukt bra!

 Nu går det bra för mig, hihi :)



Jag önskar er alla en trevlig och fin fredag! Möt dagen med ett leende :)
Puss<3

Glad!

Hihi, jag är glad.. :) Haft en riktigt bra dag idag, hunnit med väldigt väldigt mycket faktiskt! Var på Kulturama med Delphine och fick massor med information osv inför kommande studier ifall man väljer Kulturama, är rätt så taggad på deras operalinje faktiskt, kul! Sen gick vi runt på stan och förbi en massa ställen innan vi gick in på Ritorno där vi träffade Linn, Maria, Andreas, Isabel och Andreas. Vi satte oss ner och fikade, jag tog en vegetarisk lasagne, de har den godaste lasagnen i hela Stockholm, i love it!!! På Ritorno såg vi Peter Magnusson, rätt så kul att se honom så seriös, inte ofta det händer alltså.



Nu ikväll fick jag glada nyheter så nu känner man sig förväntansfull! :)

Imorgon skall några av oss från Calle flygares filmskådespelarteknik kurs ses på Calle flygare, kul att gå dit igen, hihi. Så, alarmet ringer klockan 06,00... Måste sova!!
Godnatt & Puss <3

Grattis!

Ja må han leva, ja må han leva, jaaa må han leva ut i hundrade år, javisst ska han leva, javisst ska han leva, javisst ska han leva uti hundrade ååår!

Tusen grattisar till min kära pappa Kari! Hoppas Du får en underbart mysig dag med mamma där hemma i Haparanda ikväll efter du slutat arbeta. Jag önskar jag var där men det får vi ta igen när jag är på hemmaplan igen!



Pussar och kramar i massor till Dig pappa Kari, jag tänker på Dig! <3

Regn & rusk!

Ja, vilket jäkla busväder det har varit idag alltså! Uscha, regn och typ storm, ingen vidare bra kombination säger jag bara.. Sprang ett par ärenden på stan och sen bestämde jag träff med min sötmos Delphine! Vi satte oss och käkade middag på ett mysigt café vid NK, kommer dock ej ihåg vad det hette men det var supermysigt och varmt framför allt! Vi bestämde oss för att spontant bara gå på bio och valde att se filmen "Lyckan, kärleken och meningen med livet". Så, vi väntade in Isabel och sen gick vi vidare till biografen Sergels. Bion var superbra! Herregud, har aldrig sett en sån film som ger en sån smak på livet som denna. Jag rekommenderar den starkt till alla! Jättefin film på alla möjliga sätt. Huvudrollen hade den bedårande Julia Roberts. Filmen är baserad på Elizabeth Gilberts storsäljande bok ”Kärleken, lyckan och meningen med livet”. Så, lyssna på mig nu och ta er tid till er, för att gå och se denna film. Jag lovar er, ni kommer inte att bli besvikna! (Om ni blir det så är ni ju konstiga.)

Ja, snart ska jag ta mig en lång och välbehövd (framför allt varm) dusch pga vädret, sen ska jag faktiskt sova tror jag, eller vila iallafall, är grymt trött efter bion. Morgondagen bjuder på fika med trevligt umgänge, inte vilket umgänge som helst utan Calle flygare gänget, woho :) Hihi, det skall bli skoj. Trevligtrevligt, kul att träffa alla igen tycker jag även fast alla inte kan komma, men de flesta iallafall.



Ja, man fick sig ju en och annan tankeställare av filmen. Man måste ta för sig utav livet, ta för sig utav det man vill ha. Så är det, den grymma sanningen. Ta plats liksom. :) Absolut! Nu kör vi!
Puss!





Hör och häpna!

Vilken otroligt lugn dag jag har haft idag :) Så skönt att bara liksom, få vara utan en massa måsten ändå. Jag börjar bli van vid att ta det lugnt nu, jag har saknat den förmågan i hela mitt liv men nu kan jag till och med bara sitta ner och läsa en tidning utan att stressa iväg till något annat. Det är rätt så skönt faktiskt, att bara vara!

Har faktiskt inte gjort så mycket idag, pluggat mina monologer och ringt runt på lite jobb. Träffade min underbara vän och kollega Linn på stan över en fika. Det var jättemysigt att ses igen! Längtar verkligen tillbaka till första dagen då jag började Calle flygare, och önskar bara att jag får leva om de 6 veckorna för det var så otroligt roliga och lärorika, både lärdom och minnen för livet! Ångrar mig inte en sekund över att jag började kursen, inte alls.


Modell & artist på en hårshow i Rosvik i somras!

Imorgon skall jag träffa min kära sötmos Delphine! Vi ska springa lite ärenden och förmodligen ta en fika på stan!
Det ser jag fram emot eftersom jag inte har sett henne på typ nästan en hel vecka, oh .. :(

Nu skall jag fixa mig en till kopp te och fortsätta läsa mina monologer!
Puss

Ny dag med nya möjligheter!

I love it :) Hihi. Ingen dag är sig den andra lik, nej så är det faktiskt för mig här i storstan! Och det är väl det som gör alltihopa till ett enda stort äventyr. Man vet inte vad som väntar en bakom nästa hörn! I'm sooo excited. Hihi, helt lost men ändå - det är väl ändå det som gör allt så spännande, man vet inte vad som väntar en!



Har massor med ärenden att uträtta så nu drar jag till stan!
Cya people! <3

Tråkig och värdelös dag ...

Har inte gjort något vettigt, eller ja, joggingrundan kanske var vettig idag. Det enda vettiga, och monolog-pluggandet var nog också rätt så bra. Dagen har väl varit överlag allmänt dålig om man säger så, men det brukar väl söndagar vara som jag nämnde i tidigare inlägg. Fast den här söndagen har nog varit extra dålig, känner jag. Livet är rätt bra orättvist, de har jag ju sagt några gånger men det är för att det är så otroligt sant. I hela livet har jag verkligen alltid vetat vad jag vill utbilda mig till, men helt plötsligt när man får höra att man inte kan utbilda sig och bli det man alltid drömt om, är det som att få en spark i magen, som att tappa luften och inte kunna andas igen. Aldrig igen. Du får inte tillbaka din andning, du är just i det ögonblicket då du bara kan dra in luft, paniken stiger och du vet inte vad det är som är påväg att hända. Det är bara att inse att du håller på att kvävas. Det är verkligen så, när man fick det beskedet. När man alltid har tänkt sig att man har sin framtid klar, man vet vad man vill. Men sen så kan man inte göra det. Det är sån känsla som man inte kan beskriva, det känns bara som att ens värld faller under ens fötter. Nu får man börja leva på nytt, utan några som helst livlinor eller planer för sin framtid.

Då känner man sig vilse..


Stark är den som kan le åt sin svaghet..


Söndag

Jag undrar varför söndagar alltid är så deppiga, liksom.. När man gick i skolan så förstod man ju att söndag var sista lediga dagen innan skolveckan började igen, då var det ju alltid lite deppigt men nu förstår jag inte, nu har jag inget ändå att liksom, förvänta mig av en måndag. Söndag och måndag är samma sak för mig, så.. Det är väl ett ont mönster man måste bryta, som med andra mönster.. Oja, det måste man.

Vad vill du säga när allting är sagt
vad vill du känna när någon tagit din makt
du vill att jag ska sjunga
men bara om sånt som hör till sitt
men ska jag sjunga
då ska det finnas tid att sjunga fritt

Melissa Horn - Balsam för själen..




Crazy!

Hade en så otroligt rolig och trevlig kväll igår!! :) Min släkting Kerstin fyllde år så vi samlades hos henne, drack lite vin och åt gott. Massor med ost och kex, nami nami nami, me like alot! Mycket folk var det där, vissa som man inte kände så bra men alla var ändå så öppna och trevliga så det var vilda diskussioner där! Hehe trevligt :)
Senare for vi ett gäng iväg ut och gjorde Stockholm osäkert! Vi for till rockbaren Anchor, mysigt ställe men gud så otroligt jävla mycket folk. Det var ändå jättekul där! :) Kom hem 06,00 och så, ja.. Haha, galet galet. Sov ungefär 4 timmar eftersom jag vaknade vid 10 tiden och så kunde jag inte somna om. Så, har suttit och pluggat texter och tagit mig en liten joggingtur. Snart ska jag äta lite och sen ska vi fara vidare till Djurgården tror jag!



Vädret är superskönt! Blå himmel och sol! Det var lite kallt dock, men nu är det +6 grader ute. Imorse var det dock kallare. Inatt när jag kom hem så var det -5 grader, fyfan! Det är såå otroligt fint ute med de vackra träden och dess löv som är helt orange, gula och röda.. :) I love it! Bilden här ovan är så otroligt vacker..

Nu skall jag äta lite lunch :)
Puss


Lördag!

Ja, en underbart fin morgon det var imorse. Vaknade klockan åtta men märkte att jag hade sån otrolig huvudvärk och halsont så då tyckte jag att det inte var någon vidare idé att fara ut och jogga.. Så jag lade mig i sängen igen och sov i två timmar till. Härligt med lite sovmorgon :) Tog mig en lång och varm dusch innan jag gick ner och åt min nyttiga frulle! Nu sitter jag vid datorn och försöker plugga men vafan, alla skriver på chatten så man kan ju nästan inte ens koncentrera sig, haha! Ska skriva rent fyra stycken monologer på Word, och ja, det går ju som sagt sådär.



Senare idag skall jag iväg till Kerstin som fyller år idag :) Blir väl lite tilltugg och champis osv, najsnajs. Innan skall jag iväg till Nacka forum för att fixa lite grejjs, kanske går till Sickla och kollar på den där finfina kappan som jag sett där, så otroligt fin och jag vill verkligen ha den men den kostar rätt så mycket.. Men det är ju inga problems.. :) Hihi! Har lust att åka in till City för att bara strosa omkring inne på NK... Ja, det hinner jag ju förstås fortfarande, jag kanske tar mig en tur dit!

Skall förstås också ladda upp alla fina höstbilder jag har tagit på sistone.. :) Tror jag gör det nu på direkten!
Ha en fin lördag alla, saknar mina nära & kära <3
Puss!

Hoppsansa!

Internet har tyvärr lagt av helt där vart jag bor så ja, därför har jag inte kunnat uppdatera bloggen sen i onsdags.. Men det är ju lugnt ändå, hihi. Igår så var jag med Isabel efter min joggingrunda. Vi var på stan och kollade i olika affärer. Eftersom det var såå otroligt kallt igår så gick vi till ett café och köpte en kopp te. Vi satt och pratade jättelänge, verkligen trevligt! Sen så gick vi till biblioteket, det som vi egentligen kom in till stan för att göra, haha! Jag lånade ett x-antal böcker, tungt var det! Och ja, nu har jag nog hittat den rätta texten som jag kan börja jobba med! :) Vad kul! Jag bjöd hem Isabel igår kväll på lite middag och sen så satt vi och kollade texter, tack gumman för att du hjälpte mig att hitta några monologer!

Idag så var jag på två långa joggingrundor! Det var så otroligt friskt väder, klarblå himmel och solsken! På morgonen var den ungefär +2 grader och +7 grader i solen.. :) Plus de otroliga höstvindarna, typ storm.. Haha. Löven blåser omkring en när man går längs gatan, rätt så häftigt..

Nu sitter jag hos Isabel :) Vi har ätit lite tacos och nu sitter vi och pratar.
Puss!


Sunny day!

Imorse var det en alldeles perfekt morgon för mig att knyta joggingskorna och fara ut i Nacka och jogga. Den fina naturen omfamnade mig och det var inte ens jobbigt att springa vid strandpromenaden.. Det var alldeles alldeles underbart! Solens strålar som fångar vattnets yta och lämnar kvar en så fin spegelbild. Den här rundan sprang jag igår också, en gång på ca 1 timme.. Idag sprang jag samma runda, fast 3 gånger på en 1 timme. Haha :) Det måste vara något helt underbart väder eller verkligen något som har distraherat mig för det måste ju ha varit jättejobbigt, men det märkte jag inte av! Det är sol ute och cirka +17 grader i solen, i skuggan är det +6 grader.



Idag får vi se vad dagen bjuder på, jag är öppen för förslag :)
Puss!

Nyttigt!

Ja, framöver kommer mitt liv att bestå av nyttigheter! Det är ju helt absurt att man ska gå och stoppa i sig en massa godsaker hela tiden, why man? Alltså, vi människor klarar oss utan sånt, istället kan vi kompensera upp det socker vi behöver från till exempel frukt som jag nu gör i mitt fall. Det funkar alldeles utmärkt. Köpte satsumas idag och nu är de helt perfekta, jättesura :) Det är jättegott, hihi, plus att man äter något sött men inte får någon ångest av att det är godis. Fiffigt Karin!!

Dagen för övrigt (som jag skrev i tidigare inlägg) har varit helt kanonbra :) Vädret har varit helt fantastiskt fast dock väldigt kallt. Hade på mig 2 tjocka tröjor, 1 t-shirt och 1 linne. Under mina supertajta jeans fick jag på mig ett par strumbyxor och långkalsonger, fatta dragkamp det var imorse - haha! Helt galet. Anyway! Jag och Isabel möttes vid plattan och så for vi och köpte min dunderfina klänning, sen tog vi de nya spårvagnarna (som konstruerades till Kronprinsessan Victorias bröllop) ner till Djurgården! Där snackade vi om allt mellan himmel och jord och tog en massa fina bilder! Tack för en trevlig eftermiddag Isa! Här nedan får ni ett litet smakprov av den fina miljön ute i Djurgården!



Nu skall jag sova! Upp rätt så tidigt imorgon, 07.30, för att ta mig min dagliga morgonjogg :)
Puss

Tuesday!

Dagen har varit rätt så lugn faktiskt! Vaknade tidigt, tog mig en låång och uppfriskande joggingrunda. Var ute i ca 1 timme. Luften var väldigt sval så, tog det lite lugnt med joggandet pga min hals men i värsta fall så, jag tror inte det kan bli sämre. Nejnej :) Dag 1 på min hälsosamma livsstil, och det går bra :) Najsers! Jag köpte mig en fin klänning idag, som var väldigt söt och framför allt billig! (Kolla mamma, billig!) Så, ingen ångest här inte! Ikväll är det lite födelsedagstårta osv på Djurgården men jag ska inte äta något sånt! Icke sa nicke, jag tar med mig lite frukt istället :) Satsumas! NAMI...




Maria Montazami
, ja den kvinnan är ju rätt så härlig ändå.. Något bra den kvinnan sagt, haha, som jag skrattar väldigt väldigt mycket åt är det här: "Jag har inga som helst problem att skriva, orden bara kommer till mig" ... Hon sitter helt stilla med pennan i handen, tiden går och inget skrivs ner, då säger hon... "Det måste vara nåt fel på pennan"!!! Haha oh my..

Nu göra mig iordning inför kvällen!
Puss

Måndag och en ny vecka!

Ja, nu har jag bestämt mig! Nu är det slut på alla möjliga sötsaker, istället blir det frukt och mer träning! Herregud, kan inte fortsätta som jag gjort nu. Hoho, men det är så lätt att när man är på stan att man går och tar en fika och snackar, men nej fyfan, nu är det slut med fika också! Så, framöver så är det endast frukt som lockar mig, och fan för er ni som försöker få mig att äta något sött!!

Idag har jag hunnit med en massa saker :) Är nöjd över dagen, väldigt fin dag och har i princip varit ute hela långa dagen! Solen har varit framme hela tiden och i solens strålar var det ungefär 20 grader, men sen i skuggan så brr, var det ca 6-7 grader.. Plus att det blåste, så det gjorde ju liksom inte saken bättre. Jag tog mig en liten tripp ensam till Saltsjöbaden med pendeltåget från min station här nere, Järla station. Mycket fina bilder fick jag, me like alot :) Sedan var jag och strosade på stan lite. På eftermiddagen träffade jag Linn och Linns Luis och Isabel. Vi åt lite och pratade, mycket trevligt :) Och gud vad Luis är duktig på att rita! Helt otroligt bra. Funderar nästan på ifall han ska få göra en fin tavla åt mig, why not liksom. Idag känner jag att mitt leende har strålat ikapp med den vackra och varma höstsolen :)


Saltsjöbaden imorse! Gud så vackert det var..

Imorgon skall jag ut och JOGGA. GAH, har varit så mycket sjuk på sistone så har tagit en lång break men nu orkar jag fan inte ta pauser längre, känner att jag har lite ont i svalget men vafan, nu ska jag träna vare sig min hals vill det eller inte. Punkt slut. Och alla ni som känner mig väl, vet att jag är rätt så envis så nu kommer jag träna tills min hals blöder! Haha, kanske inte ordagrant då men, jag kommer träna x10000! Så det så, ingen kan stoppa mig! Sen vet jag inte vad jag ska göra imorgon, vädret kommer att vara likadant tror jag, fast lite moln kommer det dock vara men det spelar väl ingen större roll.. Får se vad dagen bjuder på helt enkelt :) Kvällen kommer jag spendera på Djurgården iallafall med släkten!

Idag åt jag min sista hallonpaj!

Puss på er, nu skall jag sova!
Saknar mina nära & kära

Heldag på Skansen!

Ja, faktiskt :) Nog för att jag var där för några veckor sen med Marie men hallå, det spelar ju ingen roll alls! Var där med släkt och släktens vänner, det var riktigt skoj och man hade gott sällskap med sig som gjorde dagen ännu roligare! Har varit både spanska, engelska och svenska för mig idag då, ja det funkar bra, jättebra :) haha.
Vi for vid 11 imorse, kom hem vid 18-tiden, alltså en heldag på Skansen! Det händer faktiskt inte så ofta att man är på Skansen så idag var jag väldigt aktiv med min kamera :) Fick fina höstbilder och även underbart vackra bilder på de gamla husen som jag bara ääälskar att se! :)



Jag fick mig även två nya vänner idag på Skansen!

Morgondagen bjuder på en massa skoj! Skall bara orka att genomföra allt dock, blir mycket pratande i mobilen, den kommer typ sprängas pga överhettning, but, it's okay! ;)

Cya friends! Miss you all <3

Strömsholm!

Imorse for jag iväg med tåget mot Enköping vid 8-tiden. Kämpigt var det att stiga upp men, jag visste ju vad som skulle hända under dagens gång så jag var trött men ändå glad! Det var jättekul att se tävlingarna och Strömsholm överlag eftersom jag inte varit där tidigare! Det var otroligt fint, lika fint på alla bilder som jag sett, nästan finare i verkligheten faktiskt! Så sammanfattning över dagen då: Trevligt sällskap av Anneli! Kallt som in i helvete. Strömsholm är otroligt fint ställe. Fina hästar/ekipage. En lyckad dag :) Även en liten shoppingrunda hann vi klämma in där, men jag köpte ingenting, wöw! :) Första gången jag besökte Strömsholm och även Enköping, inte dåligt det inte! Två flugor i en smäll!!

Efter besöket idag på Strömsholm så började jag sakna mina fyrbenta vänner ännu mer.. Min släkting som bor i Stockholm har hästar, ska nog ringa henne någon dag nu i veckan och fråga ifall jag får komma och hälsa på :) Måste få kontakt med hästar igen, har haft en för lång break nu! I can't handle this anymore!

Ikväll blir det bara slö-kväll med godis och film, najs :) Imorgon: Hoppas ta mig till ett stall och så får vi se vad dagen har att erbjuda :)

Cya folks, hoppas ni får en trevlig lördag!


Nämen jisses!

Nu har jag verkligen INTE skrivit på länge, haft för mycket att göra verkar det som!! Det som har hänt nu senast och som har varit som svårast är nog att kursen jag gått på Calle Flygare tyvärr är över.. :( Det är en kurs som jag verkligen rekommenderar starkt till er alla som funderar att gå den! Jag har lärt mig så otroligt mycket och har fått ny fräsch erfarenhet av att stå framför kameran. Även de kortfilmer vi har spelat in, vi hann spela in tre stycken, och det är verkligen något jag vill göra om!! Jättekul är det, fantastiskt! Man känner sig som en uppdaterad person, man är fortfarande samma gamla Karin men jag känner mig mer säker, både i mig själv och framför kameran! Jättehärlig känsla! En känsla som jag kommer att hålla fast vid, hårt och länge. Så länge det går, så länge jag minns hur det känns och ja, det kommer jag minnas hela livet!


Café Opera med tjejorna! <3

Idag träffade jag min kära skådespelar-kollega Isabel över en lunch inne i City. Vi hade mycket att prata om, oja! Jag åt en jättegod pastasallad med kalkon, majs, keso, avokado och sallad, naminaminami! Och pricket över i:et var ju såklart den färskpressade apelsinjuicen! Oj så gott.

Morgondagen bjuder på ett stycke häst! Dock ej så som det låter, uäk .. Skall iväg till Strömsholm på tävlingar inom Elithoppning! Skall bli kul att se! Saknar hästar i mitt liv.. :( Ska dit med Anneli. Mitt tåg åker till Enköping 8,07 imorgon bitti så jag borde verkligen gå och sova nu!

G'night people! <3

Filminspelning!

Åh gud vilken dag det har varit idag! Filminspelning heeela långa dagen! Började klockan 10.00, avslutade kvällen och filmningen klockan 22.00. Vad tur att de från Medieinstitutet kunde ställa upp och filma vår kortfilm Papercut annars hade allt blivit kaos och så hade inte varken ljud, ljus eller kvalité blivit bra om vi själva hade gjort det. Teamet vi hade var så nogranna.. Jättekul faktiskt! Att de var det. Därför gick dagen så långsamt. Vissa scener var väldigt svåra att genomföra psykiskt och man behövde rätt så mycket koncentration osv inför vissa scener så det tog ju tid, verkligen. Men jag tyckte vi fixade det galant :) Tack till HELA teamet och mina underbara kompanjoner och medspelare, det har varit en helt underbar dag idag som jag sent kommer att glömma!

Det är det enda jag har gjort idag, och det har verkligen tagit på krafterna eftersom jag inte alls sov mycket natten innan. tyvärr. Så nu är jag totalt slut och ska slänga mig i sängen. Imorgon sista dagen på Calle Flygare.. Usch. Vad hemskt :( Kommer bli en jobbig och tung dag, samtidigt en dag som man alltid kommer ha med sig i sitt bagage, hela dessa 6 veckor kommer man ha nära sitt hjärta hela livet!

<3

juice!

Är sjukt sugen på färskpressad apelsinjuice! Köpte det på stan idag... 42 kr kostade det för en liten, hm? Men det var sjuukt gott!

Senare idag ska vi spela in en kortfilm (Jag, Andreas, Dennis & Alma) så jag måste verkligen sova nu. Ska iväg tidigt. Det ska bli sååå kul! Snart är Calle Flygare slut :( Usch.. fan vad tragiskt.. det är seriöst jättetråkigt.

 Cya! <3

Sommar 2010


Karin 19 år!


Karin 19 år!


Karin 19 år!




Karin och Maria, Student 2010


Ensemble b! Student 2010


Karin, Student 2010




Karin och Elin, Studentkväll 2010


Karin och Maria, Studentbal 2010


Piia, Beatrice, Jonna och Karin, Studentbal 2010


Karin och Elin, Studentbal 2010


Simon och Karin, Studentbal 2010


Karin Studentbal 2010




Caroline och Karin, Gävle 2010!






Fio <3


Luleåkalaset <3

Café opera!

http://www.finest.se/imageGallery/image.php?igid=7496&iid=409919 







Tack för en supertrevlig kväll tjejer! Ni är guldvärda! <3


Confused..

Du om nån borde förstå att man inte gör så här emot mig ..


Söndag

Det som kommer från hjärtat går till hjärtat

Kortfilmerna som vi fick se i fredags var jättebra! Allas filmer var såå bra och alla var jätteduktiga. :) Vi alla skådespelare fick med oss ett exemplar av filmerna så sen när jag är på hemmaplan ett tag så kan vi samlas ett gäng och kolla på dem :) För de som vill se! hihi.

Igår kväll och natt var det utekväll i vår vackra huvudstad! Härlig drag överallt, riktigt lyckad kväll :) Me like! Vi besökte Riche och Café opera. Kvällen var riktigt riktigt rolig, verkligen vad jag behövde i nuläget!



Nu ska jag snart gå och sova så jag orkar med dagen på skolan imorgon, det blir nog troligtvis att spela in hela långa dagen!  

Cya people!


trött som ett as

är jag just nu men, kan inte hjälpas. Håller på att skriva mitt skådespelarCV som blir kanonbra! Jag är jättenöjd över det jag åstadkommit med det, stilrent och snyggt CV! Nu ladda batterierna inför morgondagen. Vi alla ska samlas på medieinstitutet strax innan halv 10, vi ska få se allas kortfilmer :) Skoj! Spännande framför allt.

Nu sova, night


RSS 2.0