Solstrålar!

Som sagt har jag fullt upp med tvätten. Gooosh, man märker att det är ett tag sedan jag tvättade, men dock så har jag ändå tvättstugan från klockan 11 till 15, det borde ju räcka tycker man men, osäkert. Stockholm bjuder på finväder idag! Nollgradigt men blå himmel och en stor värmande och strålande sol. Härligt värre. Skall försöka komma ut lite till idag, var och tog en morgonpromenad innan jag började tvätta. Underbart härligt. Man blir så glad när solen visar sig! Ut och fiska sol gott folk! 
 
Har varit några trevliga dagar här i Stockholm när mamma var på besök. Vi har umgåtts mest pga mitt huvud, men även varit och kollat på olika konstmuseum, vi såg bland annat Edward Munch-uställning på Trilska museumet ute på Djurgården, det var mysigt och häftigt att se. Men för övrigt så var han nog en väldigt sjuk och deprimerad människa om man utgår från hans olika motiv på de tavlorna vi fick se. Skriet är ju hans mest kända verk. 
 
 
Sedan shoppade vi som aldrig förr och jag har fått jättefina kläder! Men är mest glad över min nya vårjacka från MQ :) Me love IT. Nu kallar tvätten! Xoxo

Tvättstuga & sol!

Har haft några underbara dagar med min kära mamma som varit på besök här i Stockholm , och så har jag haft så otroligt mycket att göra både i skola och jobb osv så har inte riktigt hunnit skriva något här. Men nu är jag aktiv igen! Hände en olycka på jobbet i onsdags kväll så har fått mig en hjärnskakning - ooops men det är sånt som händer :) Inget allvarligt dock. Bara en huvudvärk som aldrig släpper och lite yr emellanåt. Snart ner till tvättstugan och tvätta mitt tvättberg :) Sedan tänkte jag mig en långpromenad ute i det otroligt vackra vädret! Ikväll är det jobb igen..

SKriver mer senare!
Pusu

Tisdagkväll & konsert

Vilken dag! Hoho säger jag bara. Har varit igång heeeela dagen plus konsert, och det hjälpte ju inte heller att det tog 53464 år för mig att somna inatt, och väl när jag somnade så sov jag cirka 2 timmar, sådär lagom kul. Började dagen med en timmes helkroppsmassage. Så otroliiigt härligt. Har saknat det, det är verkligen någonting jag skall prioritera nu. Lite lyx i vardagen är bra, det blir man glad av. I skolan hade vi romansinterpretation och det gick förvånansvärt bra för mig trots den låga romansen jag sjöng och för att jag inte alls liksom har kunnat öva då jag varit så sjuk och tillbringat nätter på sjukhuset. Men nu när jag är frisk så är det NYA tag som gäller. Och så har jag sagt aldrig mera sjuk och aldrig mera sjukhus, hoppas det nu blir så också. Hata hata hata.

Dagen avslutades med konsert. Min klass -några hade ensemblekonsert ikväll i Årsta som jag skrev tidigare och det gick rätt så bra! Är nöjd trots lite felsjungningar här och där, men det är väl så livet är. Är ju fortfarande under upplärning så det är väl nu man får misslyckas, eller hur?! :)
 
Bild: Isabel K Hallqvist
 
Morgondagen bjuder på mera sång, då är det dags för operainterpretation och nog kan jag mina arior någorlunda bra iallafall, kul skall det bli :) Kvällen går i arbetets tecken.

P&K

Löördag

Gårdagen var relativt lugn. Isabel var här ett tag under kvällen, vi pratade i timmar. Det var kul, skönt att vi bor så nära varandra! :) Idag är det bara att öva sång som gäller, eftersom vi har konserten nästa vecka. Blir mycket stämmor som man verkligen måste vara stenskarp på att man kan, och de tror jag faktiskt att jag gör, jippi! Men även alla de arior man fått innan ska man ju nöta, kunna texten utantill så att man kan agera samtidigt som man sjunger. Jag bara ÄLSKAR min utbildning, man mår så bra av att sjunga, terapi för både kropp och själ :) Ja, jag brukar ju kompensera det med att träna men nu eftersom jag har träningsförbud så får jag nöta sång hela tiden istället för det, men snaaart får jag träna :) Sköna känsla! Ikväll blir det melodifestivalen-mys med Smilla, innan det lite middag :)
 
Skriver mer senare.
XoXo

Storm?!

Ja, det verkar som att vädergudarna inte alls är med oss här i Stockholm idag. Har blåst utav bara f*n heela dagen. Nu på kvällen hörde jag att det är klass 2 varning över Stockholms området, kul. Gott folk i huvudstaden - gå inte ut. Man vet aldrig vad som kommer flygandes. 
 
*
 
Idag i skolan så hade vi ensemble. Och det gick ju faktiskt relativt bra! Rösten samarbetar med mig och det känns så skönt när det bara flyter på. Dock så känner kroppen inte helt hundra och jag VÄGRAR att bli sjuk nu eftersom vi har konsert på tisdag nästa vecka, så gick förbi apoteket innan skolan och köpte alla tänkbara vitaminer och mediciner som motverkar virus i kroppen, kanske inte motverkar men gör så att det skjuter upp på det, innan förkylningen eller dylikt bryter ut. Så hejja vitaminer. Och tonvis med frukt! Vilket jag får i mina dagliga x2 doser av mina berömda smoothies, nami nami :) Sååååå gott. Ja juste det, apropå ensemlekonserten på tisdag, den ser jag faktiskt fram emot :) Har två duetter, en med Miranda och en med Karin, och sen en kvartett med Elin, Cecilia, Karin och Madelene, skojjsigt värre :) En sång utgick tyvärr, nåväl det ska man väl inte deppa över. Känner mig sjukt taggad. Måste bara hitta kläder, och öva öva öva övaaaa. 
 
Kan ju passa på att göra lite reklam då :)
Konserten är i Årsta församlingshem tisdagen den 12 februari klockan 19,00. Fri entré! Välkomna!
 
Nu tänkte jag faktiskt sova, sov så grymt dåligt inatt så lika bra att ta igen lite sömn.
Imorgon blir det mellomys med Smillis, ser jag fram emot! 
 
Peace.
 
 
 

Frånvarande

Ja, som rubriken lyder så har jag varit frånvarande några dagar. Detta på grund av sjukhusbesök och annat men nu är jag på benen igen, nästan iallafall. Har iallafall lovat mig själv nu att jag aldrig aldrig ALDRIG mer skall besöka ett sjukhus igen. Verkligen. Inte dock för egen räkning, visst kan jag följa med andra och besöka och så men aldrig för mig själv. Har fått den bästa vården och nu mår min kropp bra, det räcker gott och väl för mig. Nu har jag fått nog på sjukhus, punkt slut. Sitter här och spånar på lite idéer om min bok, om vad det nu ska handla om i nästa kapitel. Det här blir ju nästan intressant ju, tycker jag själv, fast det kanske man inte får tycka om det är man själv som skriver den? Vad vet jag, jag gör iallafall det. Shit the same. 
 
Måste sova nu, lång dag imorgon.
Over & out

Segt.

De senaste dagarna har varit ett riktigt riktigt helvete. Ja, rätt ut sagt. Hur ska man förklara. Eller nej just det, det är just det jag inte behöver göra. Jag ska sluta förklara mig. Sluta vara så brydd om andra. Sätta mig själv i första rummet, för jag bryr mig mer om andra än mig själv och så har det alltid varit, men nu kan jag inte göra det längre. Tyvärr. Jag klarar inte av det längre. Kommer dock inte sluta bry mig, men måste bli mer självisk och börja säga nej innan kroppen lägger av för evigt. Nu är det på gränsen, men det var tur att de gick som det gick.

Trötter

Sovit asdåligt inatt, kanske bara 4 timmar..? Vet ej men är helt slut i huvudet och det värker som ALDRIG förr. Huhu. Nej inte skall jag sitta här och klaga och tycka synd om mig själv, finns folk som har det mycket värre. Int' ä ja bitter! Underbart väder här i Stockholm :) Snön är nästan heeeelt borta, det är grönt på marken, alldeles blå och klar himmel och en sol som tittar fram, det kan inte bli bättre! ELLER JO det kan det visst :) Min kära väninna Laura kommer till hufvudstaden idag så vi skall äta lunch tillsammans och prata skiit, Yeeey! :) That's fun.
 
Gårdagen var en fett dålig dag. Så sjukt dålig. Försöker inte tänka men allt kommer tillbaka till mig, är som att man är fast i en mardröm som man inte vaknar upp ur...
 
 


RSS 2.0