Födelsedag idag!

Idag fyller jag 19 år, hipp hipp hurra för Karin idag :)

Dagen har hittills varit helt underbar, har jobbat och varit ute mycket, for iväg till stallet och red Fio - som var alldeles underbar och bråkade INGENTING idag :) *Stolt* Sen så sitter jag här, helt äckligt klibbig av vädret , så duschen nästa! Sen skall jag börja fixa inför kvällen, partyparty!


Student 2010 <3

Ha en bra kväll alla, det skall jag iaf ha :) Puss*

he cut my wings of and told me to fly

Jag for aldrig till Kalix, fick sån huvudvärk så har typ vilat. Har vilat ett tag nu, börjar släppa lite iallafall, ska försöka fara och rida senare så, får se ifall det nu släpper annars blir det nog inte att fara.. Det har iaf blivit bättre väder nu, på morgonen regnade det och blåste som bara den, nu regnar det inte men blåser , fast solen tittar fram lite då och då. Väldigt varmt ute. :)

Som sagt så var jag till stugan igår. Det blev storstädning i stugan och gräsklippning på gården. Badade två gånger eftersom det var så jäkla varmt, därför är jag typ förkyld idag.. Äh, gör inte så mycket :) Men det var väldigt kul att vara där, har inte varit där på jättelänge så, mycket minnen har man därifrån .. :) Mycket fina minnen.

Här nedan ser ni en bild som jag tog igår.

 
Stugan 17 juni 2010

Nu tänkte jag laga någon mat, men vad vet jag inte, mina päron är fortfarande i Kalix.




Söndag

Igår var jag med min väninna Jessica på Twin City, det var helt ok där! Lite kallt bara .. Gårdagen bjöd även på mycket sång och lite annat ..

Nu ska jag till Kalix.

Everything is going to be okay, just breath <3

Halstabletter & ryggont

Ja, då var det kväller - igen.. Rastlöst, funderar på att kanske ta mig en joggingtur eller om man bara ska lägga sig framför teven för att somna till en film.

NU måste jag verkligen fara och köpa myggspray till Fio, hon håller ju på att bli galen av alla små kräk som flyger runt där ute.. :( De fick Swisch myggmedel för hästar då de gick ut på bete, det är ett myggmedel som går in i blodet osv.. Men det suger verkligen jättemycket, Fio är helt knottrig.. Har typ bett ÖVERALLT... Stackarn :(
Så, ska försöka hinna med det imorgon hade jag tänkt! Plus att jag ska köpa en egen solkräm till henne för nu använder hon samma som mig och den är lite dyr för att hon ska använda den så.. Ska köpa en lite billigare som endast är till henne när hon bränner sig så lätt på sin söta mule..


Hårshow 16 december 2009

Imorgon ska jag till stugan med familjen. Vi ska köra storstädning så jag hoppas verkligen på bra väder :)


Friday, I'm in love!

NAAJS med fredaag :) Idag har jag endast jobbat, det har varit rätt så normalt väder idag så har inte haft sån stor ångest över ha fått vara inne.. Men sen var jag till gränsen och köpte ett par skor :) Äntligen har jag hittat skor i 36 som INTE är för stora, glad glad glad!!!

Hade lite Mini-spa när jag kom hem, vad skönt att bara få chilla lite :)
Nu iväg till stallet, skulle fara vid 19 men orkade inte vänta så!


Fio!<3

Skriver mer ikv!

Värme <3

Idag har det varit jättevarmt här, 30+ i solen :) i love it! Fast imorse var det endast +14 grader, sol och så blåste det väldigt kallt.. Men de blev ju värsta kanonvädret till slut :) Ägnade dagen, efter att jag slutat jobbet, på stranden med min familj och bekanta. Det var trevligt och man blev t.o.m brun! Najs! :)

Under kvällskvisten så for jag till stallet med Linda! :) Vi skrittade både Fio och Otylia i ca 30 minuter, vädret var helt underbart! Vi pysslade om dem och smorde in både Fio och Otylias mule med solskyddsfaktor 50+, eftersom båda hade bränt sig.. buhu :( Får se vad morgondagen bjuder på, har iaf planerat in arbete och ridning/stallet på kvällen :)


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Nu duscha, äta lite frukt & sen sova!

Sunshine!

Andra veckan med jobb! Visserligen är det lite kortare dagar nu denna vecka, börjar vid 07.00 - 07.30, till skillnad från förra veckan då jag redan började 05.30 - 06.00 .. Chill :) Just nu sitter jag framför datorn, har sattit in en ugnspannkaka i ugnen, väntar på att den ska bli färdig :) Luktar så gott här i lägenheten!

Snart ut på en promenad!



9 juli

Första jobbveckan och jag är totalt slut.. Dessa tider, man är ju så dålig på att gå och lägga sig i tid så har typ sovit 4-5 timmar varje natt nu i 5 dagar.. Känner mig som en zombiiie. Skumt väder idag, typ varmt men ändå mulet och typ spöregn, just nu regnar det inte men på morgonen gjorde de det. Men igår var det värsta supervädret! Jobbade från 05.30 till 15.00, sen for jag hem och satte mig i solen! Det var typ 27 grader på balkongen! Sen på kvällen så hade vi middag med ensemble b och bossen Mirja :) Det var riktigt riktigt kul faktist, vi hade trevligt!




Ska börja sjunga upp och göra mig iordning inför ikväll då vi ska vara i Torneå på Åströmska gården med Krigsopera kör + solister, framför några solistlåtar och körlåtar. Klockan 18.00, i samband med Peräpohjolan markkinat.. :) Kul!

Cya!

En doft av kärlek

Imorse slängde jag mig ur sängen klockan 04.30, hoppade direkt in i duschen och fixade mig inför jobbet. Hade egentligen inte behövt duscha vafan, man fick ju sig en rejäl dusch när man cyklade iväg till jobbet eftersom det spöregnade ute... great. Det har varit regn hela dagen ända fram till NU! Nu har till och med solen vågat sig fram och det regnar inte nå mer.. :) Vilken tur man har! Jag älskar solen! Arbetsdagen gick bra, slutade efter kl 15. Begav mig hemåt, hungrig som ett djur. Som mat blev det vegetarisk schnitzel med stuvade makaroner, det var gott :)


Snart ska jag fara till Maria, som fyllde år förra veckan men ska ha lite fika hemma hos sig.. Nog för att jag var där och fikade förra veckan på torsdag då hon fyllde år men... ;) Äh! Klockan 18.00 ikväll så har vi träning på Åströmska gården i Torneå med Krigsopera-gänget.. Najs!


Härliga väder!

Vi har haft jättehärligt väder här i Haparanda idag! Upp till 26 grader i solen, friska vindar och allmänt härlig dag!! :) Första arbetsdagen igår, skönt att få in de vanliga vanorna igen..fast nu får man dock vakna något tidigare än vanligt..var på jobbet kl 05.30 imorse, kommer inte ens ihåg att jag har cyklat iväg dit.. illa illa!

Jag vill sjunga, sjungaaa :) Igår hade vi, på tal om att sjunga, Krigsoperaträning! Never ending story....-.-
IAF, så kommer vi att ha uppträdande i Torneå på fredagskvällen, några solistlåtar och körlåtar.. Så, nu tränar vi inför det, har fått tillbaka mina trasor nu så nu hänger de här hemma i garderoben igen.. Krigsoperaminnen bubblar upp... :)


Krigsoperan - Sotaooppera 2009

Ska upp 04.30 -05.00 imorgon igen så ska nog sova snart,
först ut på en promenad.. :)


Sommar?

Alltså, nu fattar jag inte.. man vaknar till spöregn, det är väl ingen sommar :( bläää.. Men solen har ju tittat fram ett par gånger nu men, de ska ju vara strålande solsken!! Var ute på en joggingtur i regnet, det var inte det smartaste jag har gjort men det var ändå rätt så uppfriskande, mycket syre i luften! :) Jag hann till och med torka innan jag kom hem eftersom solen kom fram och det blev väldigt kvavt i luften istället..

Så var det juli, hela juni har gått så otroligt snabbt både bal och student, det tog en del energi ifrån mig så jag har bara försökt vila resten av juni därför har jag inte uppdaterat min blogg på ett tag. Kan köra en kort resumé då av vad som har hänt. Midsommar firade jag med vänner i Seskarö i Linkz stuga, det var verkligen trevligt :) Rätt så myggfritt också. Hade en fin utsikt över Seskaröbron, nice.. Men på dagen var jag med min familj i Kukkola och kollade runt lite där, lyssnade på sommarsånger och dansade runt midsommarstången! Sen åt vi finmiddag och for iväg till Seskarö. Där grillade vi senare mot kvällen, umgicks, några bastade och badade.. Verkligen trevligt :)


Midsommar 2010 - love you darling!

IDAG, 1 juli, fyller mina två bruttor år! Både Maria och Annika fyller hela 19 år idag! GRATTIS TJEJER<3 Hoppas Ni båda får en toppendag och så hoppas vi att alla de läskiga molnen på himlen försvinner... :)

Puss!


RSS 2.0