So we'll crawl 'til we can walk again..

Sommarlovet har börjat, allt är lugnt - för lugnt enligt mig. När man haft så många bollar i luften och helt plötsligt är alla måsten och allt borta ?! Jag är så rastlös så det nästan är farligt, börjar klättra på väggarna snart! Tur att jag börjar jobba den 5 juli så jag kan sysselsätta mig med något iallafall.. :)

Imorgon ska jag åka iväg till Luleå och hälsa på min kära väninna Jessica! Undra vad vi hittar på, shoppar?! ;D
Och ikväll ska jag gå och kolla SATC 2 på bio med Eliin! Najs :)



Just hemkommen från en lååång jogging/promenad-runda, ska hoppa i duschen och sen typ äta lite :)


Time after time..

Ja, då var allt slut.. Den stundade studentveckan är över, balen är över och efterlängtade studenten är över.
Det känns rätt så tomt nu, man har inget att se fram emot, endast då till hösten. Men det känns så konstigt, gymnasietiden är förbi - det känns verkligen inte som det.. Det är nu allvaret börjar.. Tur att man ändå har jobb i sommar, annars vet jag inte vad jag skulle göra..

"i love you forever and ever and always and after that too" <3


Champagnefrukost

Imorgon ska jag sjunga på två skolavslutningar, först vara med och stärka tornedalsskolans kör, och sen efter det gå till mammas jobb och sjunga med två tjejer, kul =) Sen bär det nog av till Gränsen tror jag, på kvällen är det dags för bugg! Bugg för heeela slanten om vi så säger! Imorgon börjar Dansveckan här i Haparanda, och på lördag är det en stor dansfestival på torget kl 14,00 för att uppmärksamma Viktoria och Daniels bröllop..
Be there :)


Studentkväll

Borde kanske sova nu, eftersom jag ska vara fit for fight imorgon. Ska upp vid 6 och duscha, fixa hår + smink, hitta kläder osv..

G'night!

Nu går det undan ... :)

För exakt en vecka sen så stressade jag just nu med att bli klar inför fotografering inför studentbalen här i haparanda.. Det var otroligt otroligt kul att få vara så finklädd och äta gott med nära vänner.. Om man sammanfattar alla de år man gått i skolan, ungefär ifrån klass fem, så har man väntat på den dagen hela tiden. Fantiserat om hur man vill att sin klänning ska se ut, och jag designade min egen klänning och den blev PERFEKT! Monica sydde klänningen åt mig, och den blev exakt så som jag ville ha den :') Tusen tack Monica! Personen som sminkade mig var Mia och det blev jättefint :) Sohrab fixade håret och det passade perfekt till klänningen, både smink & hår! Tack Mia & Sohrab!! Här nedan ser ni en bild på min otroligt vackra klänning!


Studentbal 5/6 2010

Igår var det den stora dagen som man också har väntat på väldigt väldigt länge.. Alla de gånger de har varit tungt och jobbigt i skolan och när man känt att man inte har orkat engagera sig längre så har man alltid tänkt på den dagen, den dagen då man tar studenten. Den dagen då man springer ut på borggården i Tornedalsskolan och bara känner en så otrolig frihet.. För det är just det man gör, all ångest över att man har så mycket att plugga är som bortblåst. Vissa säger att livet tar slut efter skolan, men lägg av! Det är ju nu som livet börjar, det är nu man ska göra det man just vill, resa, plugga utomlands osv.. Gör det just Du vill.. Gårdagen var helt underbar, var på folkan klockan 08.30 och tränade låtar som vi sjöng med både kör, ensemble b och solosånger.. På ett sätt så kändes dagen igår också som en stor sorg.. De människor som man kommit nära, träffat varje dag i tre år, kommer man inte längre se varje dag.. Nog fällde man några tårar igår, både glädjetårar och tårar med lite blandade känslor faktist. När man tänker tillbaka på de tre år jag gått på Tornedalsskolan så tycker jag, överlag, att det är en jättebra skola. Jag har lärt mig så oerhört mycket. Lärarna har varit jättebra. Jag är nöjd! :)

Om man sammanfattar dagen igår så var den precis som jag tänkt mig :) Vi var på Folkets Hus, alla studenter samlade med både släkt och vänner, rektorn höll tal, vi sjöng, jag sjöng solo Malena Ernman - Min Plats På Jorden (solo, studentkör & ensemble b <3) rektorn beodrade oss att ta på oss mössorna, de blev alldeles vitt i danssalongen på Folkets Hus, vissa hade allvarliga miner, andra log som aldrig förr... :) Blandade känslor i luften, en slags spänning spred sig över hela salongen när det var dags att få slutbetygen. SPSP3, min klass, var sist ut att få betygen, men inte gjorde det något. Man sparar ju det bästa till sist, eler hur?! ;) Jag är nöjd över mina betyg, nog hade man kunnat gjort bättre ifrån sig i vissa ämnen men överlag så är jag nöjd! Efter att vi var färdiga på Folkets Hus, var det dags för alla oss studenter att springa ut på borggården där alla släkt och vänner ivrigt väntade på oss. Däremot gick det inte så bra för oss då, vi kom inte ut för att dörrarna var låsta, men sen efter typ en kvart eller något så öppnade någon dörren, tack!

Sen så sprang vi ut, sjöng "För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenteeeen! FYFAN VAD VI ÄR BRA" och sprang ut till folkhavet! Det var väldigt kul att se att det var så många som var där. :)
Min mamma, pappa, syster var där, plus Johan och hans kära mor :) Det var jätteskoj!
Nu kommer det bästa! Efter att vi vart på borggården, knäppt massvis med bilder osv så åkte vi FLAK :) Det var höjdpunkten på heela dagen! Hur kul var inte det på en skala, hihi! :) Vi hade lite brist på ramsor när vi åkte, eftersom vi inte hade någon musikanläggning på flaket var vi tvungna att skrika exakt hela tiden ungefär, så idag mår man nog inte så hyvää i halsen men, man tar ju bara studenten en gång! ;)

VART ÄR FESTEN? HÄR ÄR FESTEN.
VEM ÄR FESTEN? VI ÄR FESTEN.
NÄR ÄR FESTEN? NU ÄR FESTEN.
HUR ÄR FESTEN? BRA ÄR FESTEN.

Gårdagen slutade med att vi hamnade i Grankullen hos Hanna, satt där ute bland de (o)härliga myggen...
Har tusen myggbett men det var fan värt det! Senare for vi till Sportbaren och var där tills de stängde, det var jättekul :) Sammanfattningsvis: Jag är otroligt nöjd över alla festiviteter vi har haft, hela vecka 23 var det studentvecka - alltså röj hela veckan! Niice. Det jag mest kommer sakna är alla de underbara människor man lärt känna och träffat varje dag i skolan, och sen musiken..mirja.. Ensemble B - forever! T-school kommer man sakna enormt mycket, men där har man fått så mycket erfarenhet ifrån och lärt sig så otroligt mycket! Både fysiskt, rösten och psykiskt, scenkonst osv.. Helt enkelt så kommer man nog sakna skolan ändå :) Det trodde jag inte innan, men det blir som en separationsångest över det hela, men det kommer man över! Förr eller senare! :)
Bilder ifrån gårdagen kommer inom en snar framtid!

<3







4 juni

Uh, hade min sista redovisning idag.. Känns så tungt att skriva det.. Jag fick hålla tillbaka tårarna där ett tag, kämpigt.. Men, det gick bra och jag fick mvg i det ämnet, jag är stolt och nöjd :)

Igår tillbringade jag hela dagen i Luleå, först var vi på studiebesök med klassen som bestod av mig, emma, peeder och jonatan...resten hade bättre saker att göra - som att t.ex. sova .. ;) Studiebesöket var på SVT, det var ganska intressant faktist. Sen efter det så väntade jag på marris som var påväg från haparanda till luleå, sen så for vi och shoppade :) Jag hittade alla smycken till balen och en kuvertväska, najsnajs! Så nu är ALLT färdigt inför morgondagen, gud så spännande :) Ska vara klockan 07.00 hos Sohrab imorgon och fixa håret, hihi!

STUDENTBAL 5/6 2010, KLOCKAN 17.00 @ HAPARANDA STADSHOTELL - BE THERE!



Just nu sitter jag här framför datorn, försöker varva ner lite.. Hjärnan går på högvarv, känner på mig att det är något jag har glömt men kommer inte riktigt fram till något.. Enligt mina beräkningar så har jag ej glömt något, men man kan ju alltid missta sig. Nu ska jag äta mat =) Cya!


Slutet..

Slutspurten nu i skolan, har endast några få prov kvar och en redovisning sen är det slut :) sen äre goodbye!

I torsdags hade vi t-school musikal, gud så kul det var!! Vi hade föreställning både på torsdag morgon, torsdag kväll och på fredag morgon.. Nog fällde man några tårar också sen efteråt när man förstod att det var sista konserten med t-school.. Jag och Elin grät ikapp.. Det är jättesorgligt att lämna musiken på t-skolan nu, när man har tränat sång nästan varje dag med Mirja och alla andra, varje dag i 3 år.. Det blir tungt att lämna alla.. På studenten kommer man säkert också fälla en och annan tår, speciellt när vi alla ska sjunga.. Huhu. Sorgligt .. :'(

Idag har jag och Mirja tränat på min låt som jag ska sjunga på studenten den 11 juni, och nu på lördag är det dags för studentbal! Allt är klart inför lördagen och jag känner mig bara allmänt glad! :) Har börjat planera lite balfoton och sedan studentfoton.. Smider planer här på vilka bra ställen man kan vara på! Gärna ute i naturen, så det blir riktigt fina foton!! Ser verkligen fram emot lördag och hela nästa vecka!

Imorgon har vi vett & etikett, studentkör och på kvällen är de dags för skattjakten :)



Nu: Plugg.



RSS 2.0