Obehagligt..

Jäkligt obehagligt. Hur kan man göra något sånt här.
Man är ju fan inte frisk när man skriver sånt där.

Har varit helt drogad hela dagen ;o Har sovit exakt hela dagen, vaknat och tagit medicin, men sen började jag må så jävla illa av den där medicinen.. Trodde att jag skulle spy så jag gick och typ, satte mig framför teven ett tag, sen blev jag helt yr osv. Det var lite läskigt. Kunde inte ringa någon heller för att min röst var helt borta igen, så det var bara att gilla läget. Men jag förstod ju att det var biverkningarna, men det var ju inte så trevligt. Men det var skönt att få vara hemma och vila hela dagen, jag behövde det..

<3
Karin & Jessica, Luleåkalaset 2009 <3

Funderar på att vara hemma från skolan imorgon också, jag missar ett prov men det kan jag göra direkt på måndagen efter lovet så.. Det är chill. Just nu sitter jag och kollar på kläder, både nelly.com och bubbleroom har jättejättejättefina kläder som jag vill beställa.. Jag ska då fanimej göra det också, tycker jag är värd lite nya kläder nu när det börjar bli sommar och allt :) JIPPI, fan vad jag längtar till sommaren.
Idag började balträningen till studenten, tyvärr så var jag ju inte i skolan idag men efter lovet så ska jag och Simon också gå på den träningen. Vi ska dansa vals och cha cha, tur som fan att jag kan dansa båda de danserna! Skönt, mindre press där. :)


Nu känner jag att illamåendet börjar komma igen, ska sova nu tror jag så jag kanske orkar till skolan imorgon.
Puss&Kram

Finally!

Nu har jag äntligen fått medicin! Fick hostmedicinen Lepheton, man skall ta 20 ml 1 till 3 gånger om dagen.
Min mor säger att det är rätt så starka grejjer, man blir helt lullig av den plus att reaktionsförmågan kan nedsättas så kommer väl gå runt och vara lite extra trög några dagar framöver. De vanliga symptom för den är tydligen yrsel, huvudvärk och illamående.. Äh, bara jag slipper den här skiten och får tillbaka rösten så jag får sjunga så snabbt som möjligt, blir helt rastlös!! Hm, ja, så fick jag även talförbud men inte fan kan jag hålla tyst...


Idag har jag suttit och kollat i olika högskolekataloger, men jag vet faktist inte riktigt vad jag vill göra efter studenten. Om jag tar ett tag ledigt och söker sen, eller om jag ska söka in någonstans nu eller vänta eller hur jag nu ska jag göra.. Jag vet ju vad jag vill jobba med i framtiden, men man kan ju alltid plugga någonting annan innan man bestämmer sig för att jobba med det man vill.. Allt känns lite grötigt i hjärnan just nu, så jag får väl sova på saken i typ några veckor.. ;) Jag hoppas nu verkligen att hostmedicinen verkligen är så bra som de sa på Vårdcentralen, så att jag kanske till och med kan sjunga på de uppdrag jag fått under påsken, men jag har ännu inte lovat något så.

Jag har repeterat inför provet som jag har på torsdag, men huhu, mina ögon rinner hela tiden för att det är så starkt ljus från lamporna, får gå runt med solbrillor inne snart!
Puss&Kram


Sjukligt beteende!

Det är vad man kan kalla hela den här grejjen, att det aldrig får ett slut heller..

Sitter här och renskriver geografi inför provet, lite repetition. huhu, mitt huvud känns som att det väger 10 ton.. Jag har typ feber, men ska ändå fara till skolan och skriva prov imorgon, good luck säger jag bara..


Karin & Fio, 6 februari



Nu ska jag fortsätta plugga, man kan typ ändå inte sova för att man antingen drömmer mardrömmar nu när jag har lite feber eller så hostar man ihjäl sig, så jag kan faktist sitta uppe och plugga hela natten, fast ska försöka sova lite iallafall. Egentligen borde jag vara hemma imorgon, men fan jag orkar inte ha så mycket rester så lika att göra bort provet direkt. Jag fick en tid till Vårdcentralen här i Haparanda klockan 10.00 imorgon, återstår nu att se ifall man får någon penicillin eller om man måste gå runt och hosta upp lungorna..

Bjuder på en superduperhärlig bild ifrån februarimånad då jag och hanna var ute och plumsade med Fio och Thelia i djupsnön, fotograf var Linda Brännvall. :)

Skriver mer imorgon då jag vet mer om allt, just nu är det endast plugg som snurrar runt i min hjärna.
Sov gott alla.


Orka

Fan vilket jävla tjorv det blev nu, jag kan inte hålla mina lektioner i stallet idag själv eftersom jag inte har någon röst, och ingen kunde ställa upp och ta dem, så jag får gå dit ändå.. Jag är så jäkla sugen på ANANAS!!!

Snart knalla iväg till skolan, fast jag mår skit, måste gå dit men..ska iväg till Vårdcentralen idag också var det tänkt. Jag ser ut som ett lik.

Ha en bra dag alla.


KURERA!

Ja, så var man ju såklart ut igår fast man mår piss, men vafan ... DET var värt det =) Jag hade skitkul och för någon timme så glömde jag bort att jag hade halsfluss och kände inte någon smärta så jag körde på för fullt. Det priset får man betala idag, har verkligen INGEN röst, är totalt slut och vill bara sovaaaa...



Beatrice & jag. Puss på dig <3


Helgen har varit delvis lugn, helt okej faktist :) Min älskling har varit här och hållt mig sällskap hela helgen! Mysigt värre. Vi har tagit det lugnt eftersom jag typ är sjuk , men inte för lugnt - huhu det orkar man ju inte med!
Men idag ska jag bara vila och plugga, har så mycket att plugga till i veckan, det är ju fan sjukligt.
Skulle egentligen rida kurs ihelgen, men jag kan inte pga halsflussen.. Kan typ inte andas nu när jag bara sitter ner, hur fan blir det då ifall jag anstränger mig - jag vill inte ens veta. Huhu. Så jag strök mig från kursen.




Puss&Kram

Sjuker

Ja, då var man ju sjuk då - igen. Men inte hänger jag läpp över det inte! Nog för att jag har ont men det är ju så det är. Idag har jag och t-school band varit i Pullinkki, jag åkte ingenting eftersom jag typ har halsfluss eller något liknande, jag chillade lite och åkte madrass typ tre gånger sen pallade inte min hals mera. Vi betalade ändå med t-school kassan så det var ett gratis besök i Svanstein.


Bild från UF-galan på Westernfarm.


Imorgon ska jag prova balklänning, I'm soooo excited!! :) Hihi* Sen iväg till IKANO-huset eftersom vi har barnridning där, mellan klockan 11 och 14, kom gärna :) Det är väl typ fler aktiviteter där också, men i nuläget så vet jag bara att vi ska vara där ifrån stallet. Sen ska jag iväg och rida kurs för Sary vid 17-tiden, kulkul :) Får typ missbruka min astmamedicin men de har jag gjort hela dagen så det spelar ingen roll! På kvällen så är det Earth Hour på Café Maya så hade tänkt gå och checka läget där, mysa lite med värmeljus! Troligtvis efter denna mysstund så blir det utgång.. :) MEN DOCK, får se hur jag mår imorgon.

Nu sova!

Home sweet home

Då var mässan i Boden över, gud så kul det var =) Vi vann dock inget pris, men inte gör det något ändå fast man har jobbat så mycket med företaget men, man fick mycket beröm. Vår monter var typ snyggast, monter 73! ;) Eller ja, den var i alla fall färg-gladast.

Vi började bygga vår monter under onsdagen, och byggde till klockan 17, sen direkt från Arenan där mässan ägde rum till Westernfarm där vi hade en slags gala av något slag, det var kul i början men väldigt väldigt långdraget.. Det blev lite kaos sen när vi skulle åka till gratis-boendet, först skulle vi dit med buss men sen helt plötsligt skulle vi åka med lärarna och så hittade ju såklart inte lärarna till boendet sa de, men vafan, de körde raka vägen dit... WIERD! De var typ läskigt att bo där, men vi överlevde ju iaf.



Creative Kid UF



Monter 73



Idag så har vi haft fullt upp HELA DAGEN med att försöka sälja våra underbart söta t-shirtar till folk, men det var dock inte mycket äldre människor eller barnfamiljer där, mest ungdomar så vi fick inte sålt så jättemycket men ändå, vissa köpte vår produkt iallafall! =)

Vi kom typ hem från Boden för en halvtimma sen kanske, och jag är TOTALT slut.
Så jag ska packa upp väskan, duscha och sen sooova!
Måste ladda inför Pullinkki-resan med T-school imorgon, fast jag är typ sjuk :(
Puss&Kram


Morgonpigg!

Idag studsade jag upp ur sängen, ser verkligen fram emot att fara på Boden-mässan med min kära väninna och trogne kompanjon Maria idag! :) Jag ska packa det sista, och sen så går det ungefär en timme till att tvångstanka allt som man tror sig ha glömt.. Men det fixar sig! :)


Jag drömde typ en sjuk dröm inatt. Inte för att jag typ sov länge men, jag hann ändå drömma! Jag drömde om att jag hade köpt en traktor, och att jag hade tagit initiativet till att börja ploga vägarna i Haparanda under vintern. Hmm.. Sen blev det typ värsta snökaoset och alla började klaga på mig eftersom jag inte hann ploga allt, Haparanda är ju ändå litet enligt dem. Jag kände mig så jävla frustrerad eftersom jag var ensam så var jag stressad till tusen.. Haha, gud så kul. Alla var jättesura och den dagen då jag slutade med det och sålde min röda traktor så var allt det där glömt... Wiiierd.




Jag bjuder på en bild från gårdagen då vi målade tyg till vår monter.
Eftersom vårt företag heter Creative Kid UF så måste man ju vara
kreativ, jag tycker vi lyckades rätt så bra! ;)



Då återstår bara att duscha, sminka & tvångstanka all packning!
Ha det så bra, jag återkommer till Haparanda på torsdag kväll.
Puss&Kram

Helgens aktiviteter!

Har varit sååååå kul ihelg, mycket händelserik! På lördagkväll var jag i Luleå, det var Ridsportgala och jag blev nominerad till Årets hästskötare/medhjälpare 2009. Kulkul :) Det var en otrolig rolig kväll. Kom hem på natten, pluggade lite och sen så sov jag i ungefär 4 timmar.



Sen på söndagen så var hoppade jag upp ur sängen klockan 06.00 för att springa till stallet och ha stalljour. Full gång sen klockan 06.00 till klockan 22.00 på kvällen under söndagen, för vid 13-tiden på söndag for jag till Kalix med Sohrab för att medverka i en hårshow som sista års eleverna på frisörlinjen ordnade som sitt projektarbete. Det var otroligt roligt :) Det var jag, Rosanna, Therese och Lisa som var modeller från Haparanda och vi representerade Guldsaxen.



Både igår, måndag, och idag så har jag och Maria varit i full gång med att fixa allt inför UF-mässan som äger rum i Boden imorgon!! Otroligt stressigt med att få ihop allt man ska ha med och mycket att fixa, men nu är allt i princip klart nu återstår bara packningen :) Vårt UF-företag säljer barn t-shirtar med tryck som vi har designat själv, och vi fick våra t-shirtar idag! Vilken jäkla tur vi hade där alltså. Kul att fara på mässa utan sin produkt, nejnej.
Så nu återstår det bara att försöka packa smart så att man får med allt, och sen så är det bara att tuta & köra! Vi hoppas på att så många som möjligt köper vår produkt. Så imorgon far vi bara till Boden och fixar allting, ställer iordning och gör klart montern, sen under kvällen så ska alla till Westernfarm där det är prisutdelning och någon slags gala. Sen under hela torsdagen från 09.00 till 15.00 så är mässan i full gång! =) Vi far imorgon klockan 09, och kommer hem på torsdag någongång under kvällen.




Puss&Kram <3









RSS 2.0