Tvätt!

Sådärja. Eftersom jag råkade försova mig igår (händer typ - aldrig) så missade jag min tvätt-tid meeen gjorde nya försök nu imorse och tada , jag vaknade! Nog för att min kära mor ringde och väckte mig men jag var nästan klarvaken vid kl 05,30 så då vågade jag verkligen inte somna om för då skulle jag inte ha vaknat när mami ringde mig. Schemat i skolan ser faktiskt bra ut idag :) Piano vid kl 14 till 16, sen ensemble från ca 16 till 18-19 tiden. Som sagt så har vi ensemblekonsert snart, den andra veckan i februari om jag inte missminner mig så nu gäller det att hålla fokus och memorera alla stämmor hit och dit! 
 
Jag älskar min utbildning :) Och min förtjuusande pojkvän <3

Tungt

Jobbig dag idag. Med tanke på att man har gått runt och saknat halva världen så har man kanske inte varit så fokuserad som man kanske borde ha varit men det gick ändå relativt bra i skolan idag, trots allt. Plus att man tagit några jobbiga beslut och fått ett jobbigt telefonsamtal, men ändå sitter jag här med ett leende på mina läppar nu. Är så glada för alla fina vänner jag har, för alla de som står mig nära, jag är så lyckligt lottad över att jag har alla er. Ni betyder allt för mig, verkligen, och min kära pojkvän, älskar dig av hela mitt hjärta! Du gör mig hel <3 Med tiden så ser man saker på olika sätt, om man tänker på att jag har flyttat 120 mil, så är det inte så lätt att be en vän i Haparanda att komma över, man tar vara på varje sekund som jag är i Haparanda (om jag inte är sjuk som vanligt) och försöker träffa alla de som betyder så mycket för mig, dock så hinner man ju tyvärr inte träffa alla vilket är synd men man försöker iallafall. Det är sånt som gör mitt hjärta glatt, att få umgås med dem jag tycker om, de som ger mig positiv energi och styrka, de som stöttar mig - med andra ord de som alltid finns där för mig! 
 
*
 
Som sagt så gick skoldagen bra trots allt som pågår i min hjärna! Dock så skall Karin bli mer seriös med sin sång och sina sångstudier. Nu jäklar! Har flera kommande konserter i vår och ett stort operaprojekt, nu ska det hända saker här känner jag. Nu är det slut på alla sjukhusvistelser och alla sjukdomar - fokus på att bli bra på att sjunga istället. Det låter bra. Sång och träning är det jag ska underhålla mig med nu framöver, dock så får jag ju inte träna förräns 23 februari (om jag inte missminner mig nu) så får hålla mig till det men efter de, då jäklaaaar :) 
 
 
Good night people - klockan ringer kl 06.00 imorgon bitti, då nalkas det tvättstuga och morgonprommis!

Saknad

Idag är det en svart dag.. En dag av saknad. Jag saknar alla, oavsett om de bor här i Stockholm, på andra sidan världsklotet, hemma i Haparanda - det spelar ingen roll. Jag saknar alla. Dessa dagar är inte många i min kalender men de kommer rätt så ofta ändå.. Så kära ni, ta vara på varann! Livet är för kort för att gå runt och avsky människor. Slösa inte er energi på sånt! Lägg den istället på era nära och kära. ♥
 
 

Inget går som man vill

Precis, direkt man planerar något - så skiter det sig. Man skall inte planera för då går allting åt h-vete. Har legat inne inatt för min mage - igen. Hostat blod och då blir ju folk i min omgivning oroliga - annars vore det ju ganska så konstigt. Nu har jag iallafall fått annan medicin så jag hoppas verkligen magsåret lägger sig snart. Fett jobbigt att det hela jävla tiden skall vara något som jävlas med en. Men nu håller jag tummarna att allting ordnar sig till det bästa, orkar inte med några fler motgångar. Kvällen har jag tillbringat hemma nu iallafall, det känns skönt att vara i hemmamiljö, kroppen blir lugnare av det. Har övat lite arior och sedan kolla på grey's anatomy. Bara chillat med andra ord. Det behövs efter allt.
 
*
 
Imorgon blir det sång för heeela slanten, det ser jag fram emot ♥
 

Ändrade planer

Underbar lördag hos mina kära släktingar. Smillisen blev jätteglad över sin barbiedocka med tillhörande förskola - yes jag lyckades! Efter många trevliga timmar med både mat, dryck och otroligt massa gott så är jag hemma med världens matkoma just nu. Snart hopp in i duschen och fixa lite och försöka att INTE frysa, sen iväg på fest med Isagirl :) Pusuu.

indestructible

 
Yes, baby, I'm indestructible - and you know it. 
 
 

Stor dag idag!

Idag fyller lillhjärtat Smillis 7 år, redan! Oj oj vad tiden går fort!! Håller på att förbrilt försöka se någorlunda mänsklig ut, känns som att mina ögon går i kors! Är trött som bara den men kan inte missa Smillas dag heller! På med massa spackel, och krämer och ALLT man hittar, fluffa till håret, ta på sig lite festfina kläder - check! Karin lyckades se någorlunda mänsklig ut, men bild vet jag inte om jag bjuder på. Nej, det gör jag inte, för sååå mänsklig ser jag tyvärr inte ut.. 
 
 
Senare skall jag möta upp min älskling :) Skriver mer ikväll, nu kalaaas!
Puss

Sömnlös

Hatar det. När man typ, råkar slumra till på soffan och sover i sisådär 4 timmar. Sen vaknar man över att man håller på att bryta nacken eftersom man somnat sittande. Allt värker i kroppen och man försöker vingla sig bort mot sängen nyvaken och yr, men innan det så måste man såklart gå och tvätta bort sminket och tada - pigg tjej. Fuck it.

Stor saknad...

Saknar dig så otroligt mycket <3 Obeskrivligt hur tomt det är utan Dig...
Det går inte en dag utan att jag tänker på dig och det här är det enda kortet som jag har
själv på oss två. Jag är inte många dagar där, men lyckliga jag fick ändå många fler år med dig.
 
Ta aldrig någon för givet gott folk, en dag finns de inte längre där vid din sida...
 
 

Sol och frost

Sjukt jäkla kallt ute just nu, -18 grader, dock så är det sååå fint. Blå himmel och skinande sol. Otroligt vackert. Men så var det ju de här med graderna, auue. Brb frostskador! Natten var jävlig inatt, kunde verkligen inte somna efter att jag vaknade runt 03, utan istället började jag skriva lite och jisses, de blev faktiskt några sidor! Häftigt. Alltså vet jag nu att inspirationen kommer på natten!! Idag är jag fortfarande sjukskriven från allt, men skall ändå försöka öva sång så mycket som möjligt idag, mycket att lära in nu! 

Tankar

Ja, nu när jag inte får träna, vad skall jag då hitta på...? Någon annan hobby måste komma in så fort som möjligt. Visst, kan ju plugga men plugga typ så många timmar per dag är nog faktiskt inte hälsosamt, varken för min hjärna eller röst. Så jag håller mig nog till mina 3 timmar per dag utanför skolan, där man säkerligen övar 2 timmar under en hel skoldag. Ny hobby då... Shoppa? Kanske! Dock inte så snällt mot plånboken, men lite får man väl ändå unna sig, eller hur? Kanske fortsätta på sin bok som man har lagt på hyllan ett tag. Det vore ganska kul faktiskt. Men tyvärr så är jag alldeles för hispig för att sitta still så länge som det verkligen behövs, det är ju på gymmet jag brukar få mina briljanta skrivaridéer. Attans. Nått måste jag ju komma på...
HJÄLP MIG?!
 
 
 

Onsdag

Och så lider onsdagen mot sitt slut. Lugn dag som sagt, sjukskriven nu några dagar. Rätt skönt, men ändå inte. Blir fasligt stressad av att inte göra något direkt. Lunchade med min kära Mimmi på Sturehof så fick komma ut lite :) Kärt återseende! Har även gjort upp en deal med henne att jag inte ska träna alls nu en månad framåt, just på grund av att jag är sjuk hela tiden, i hopp om att jag blir bättre och så får kroppen vila, alltså får jag börja träna igen den 23 februari, det är en lördag och då j*vlar skall jag träna! Men visst, jag erkänner att det behövs. Vila alltså. Kan ju gå promenader och sånt, men ingenting annat ansträngade. 
 
Gammal bild på mig och Mimmi, dock så insåg jag att det typ är den enda bilden jag har ?!?! 
Nej nu skall det bli jag som börjar fota mer. Punkt slut. För övrigt så är det askallt här i hufvudstaden idag, känns ända in i märgen... Huhu. Men ändå, med tanke på hur länge jag legat på sjukhuset så är det faktiskt skönt och uppfriskande att komma ut i kylan, även fast man håller på att frysa till döds! 
 
Over & out.
 

megadiss.

Jahapp, samma gamla visa igen då. Hej både njurbäckeninflammation och magkatarr, kan ju inte direkt kalla detta ett kärt återseende precis. Fett less. Legat på sjukhus nästan en hel vecka, så jävla onödigt. Grymt less tjej som vet hur mycket hon har missat i skolan och missat jobb på grund av denna jävla skit. Dö.

Tänkvärt

De senaste dagarna, till och med det senaste året har fått en att börja tänka och bli mer uppmärksam på vad som egentligen är viktigt här i livet. Och det som är viktigast i ens liv, det kan man såklart bara fråga sig själv eftersom vi människor är så olika. Men i mina ögon så är det att ha nära och kära som finns där och stöttar en, i både med- och motgångar. Man behöver alltid någon, ensam är stark - men om man är fler så är man starkare.
 
Livet, det är så otroligt skört. Har man fått uppleva på många olika sätt den senaste tiden. 2012 var ett riktigt, riktigt grymt år. Man fick gång på gång den varningssignalen och man uppmärksammades på hur skört livet egentligen är. Hemskt år. Där människor rycks bort alldeles för tidigt.. Man blir bara så arg på livet.
 
Många tankar i mitt huvud just nu. Snurrar och snurrar. Skickar alla mina varmaste tankar till respektive familjer, och avgudar er den styrkan som ni bär inom er.
 

Speechless..

Idag brinner alla ljusen i min lägenhet för Dig..
 
Photo: Ljuset brinner för Dig.

Smoothies

Relativt lugn dag idag, mest umgåtts med familjen. Kvällen till ära så testade jag göra en massa olika smoothies, hihi skojjigt värre :) Experimentera lite olika, de flesta blev väldigt, väldigt goda och uppfriskande! En del, mindre bra... Här nedan en simpel smoothie med banan och hallon, och vaniljyoghurt. 
 

Sööndag

Söndagen har hittills sett ut som sådan, kom hem vid 5 imorse men inte gjorde de mig något - sov några timmar och startade dagen med en promenad. Skönt! Vart en vinkväll igår med Marris som då resulterade i utgång på umppari - det var faktiskt kul ändå fast det blev det där sunkstället :) För övrigt så är vädret rätt så okej, kyligt men ändå friskt. Fullspäckad dag så bäst jag börjar göra något! Skriver mer ikväll. 
 
Mina fina, älskade skoooor <3

ÅÅHHH!

 
TROR JAG DOG LITE ??!! 
Jag vill haaaaaa :) *blinkblink*

Notläsning

Började dagen med en långpromenad på morgonkvisten med päronen. Det var väldigt uppfriskande och nog blev man allt pigg med tanke på att klockan var runt klockan 06,00. :) Sedan har man gjort en massa viktiga saker och sprungit ärenden, sånt som känns oviktigt att skriva här för ni skulle typ somna om jag gjorde det. Lungorna har hängt med rätt så bra idag, känns skönt att det går åt rätt håll!
 
*
 
Kvällen tillbringade jag iallafall med några från tjejgänget! Vi åt go-middag på Leilani här i Happis, det var la gott och så avslutade vi såklart med efterrätten som är obligatorisk - friterad banan med glass! Smarrigt. Det var kul att träffa dem idag, även fast de bara var tre så var det trevligt till tusen. Vi hade mycket att prata om :) Avslutade sedan med en runda på Haparanda stadshotell. Där blev det lite alkohol och biljard, najs najs. 
 
*
 
Det blev en lugn fredagkväll för mig eftersom allt verkar ändå gå åt skogen så, valde att plugga. Tyvärr så måste det göras och då kan jag väl lika gärna göra det nu när jag kan sjunga (nästan sjunga iallafall). Slemmet får jag räkna med, det är där och kommer finnas där ett bra tag framöver och värken i lungorna. Tralala, försöker ändå.. Har fått mig en bunt som jag skall kunna tills på onsdag, så lika bra att fortsätta med den halvan som jag inte har börjat översätta än. Detta kommer bli en låååång natt.. Alltså passar jag på att unna mig ett glas vin såhär fredagskvällen till ära :)
 

Torsdag

Att det redan är tredje januari tvåtusentretton, otroligt vad tiden bara springer iväg..? Har tillbringat dagarna med kära T, åkt runt på lite sightseeing trots min lunginflammation. Det kanske går åt rätt håll, vet inte riktigt? Är iallafall riktigt nära snart på att skära ut lungorna för den otroliga smärtan som gör mig både irriterad och sömnlös. Men snart så värker nog de mediciner jag fått utskrivet, det blir ju så segt och långdraget också när vädret pendlar så otroligt mycket från plusgrader till minusgrader, förkylningen ger sig inte och astman är en bidragande orsak till det. 
 
Älskling anlände till Haparanda i lördags den 29 dec, och så reste han tillbaka till hufvudstaden igår, den 2 jan, känns tomt här och tungt i hjärtat - men snart ses vi! <3 Det är så tomt som sagt, nåväl, får underhålla mig själv nu men nog finns de alltid någon underbar själ här i Happytown som vill joina mig :) 
 
Nu lite grey's!
Pusu 


RSS 2.0