Vi är som instrument ...

Ja, så lät det idag på vår sånglektion! Hihi. Javisst, idag fick vi höra hur alla i vår klass sjunger. Det var väldigt intressant och alla är ju så otroligt duktiga! Okej, jag visste ju antagligen att alla är duktiga eftersom det är en masterclass-utbildning vi går men, man vill ju ändå höra hur de låter. Vi är alla olika, varje individ har sin egen röst och klang, det är just det som gör et så speciellt.. Därefter jobbade Eva lite med de låtar vi sjöng för varandra, lite kort teori om sångteknik.

Och kan ni tänka er, imorse vaknade jag extra tidigt för att hinna springa på morgonen OCH så gick jag hem från skolan idag! Jippii, vååågen :) Nu skall jag däremot på massage!

Föreläsning!

Min kväll bjöd på en föreläsning som handlade om flickor med ADHD, alldeles underbar föreläsare som fångade en från första meningen. Maria Andersson, föreläsare och utbildningskonsult, en underbar person med en sån otrolig energi och livsglädje trots hennes otroliga liv! Du Maria, har gjort ett stort intryck på mig och säkert hela gruppen som var där ikväll och lyssnade på dig, som kommer att vara för evigt. Hennes historia och allt de hon föreläste om är väldigt lärorikt och intressant. Alla som får chansen, GÅ OCH LYSSNA PÅ HENNE. Hon är suverän, klockren! Jag känner mig mycket klokare nu vad det gäller ADHD än vad jag gjort innan, som man nu kommer att ha med sig i bagaget hela livet! Så alla ni som är intresserade av att lyssna på Maria och hennes historia, så kan ni gå in på hennes hemsida och beställa biljetter, Ni kommer inte att ångra er kan jag då säga! Hon har en grupp på Facebook som heter Flickor med ADHD, och även en hemsida: http://www.maria-andersson.se/

Toppen Maria, högsta betyg till dig!!! :)

MVH Karin Nyman Pistokoski


3

Dag tre på skolan och jag kan bara säga att jag stormtrivs :) Verkligen superkul! Klassen är otroligt trevlig och öppen, lärarna är också väldigt trevliga, det kan inte bli bättre. Och dessutom så känner vi ju inte varandra alls bra heller än så länge, så det kommer bli grrrreat det här, det känner jag på mig!! Idag läste vi upp våra dikter, uttryckte dem på olika sätt med olika känslor, tonlägen osv. Det var skoj, min dikt var då något oseriös jämfört med de andras, haha gud.
Överlag har dagen varit toppen! Plus alldeles underbart väder. Det går bra nu, jäkligt bra om man nu får uttrycka sig så! Jag är såååå glad! :)))) Morgondagen bjuder på sång och individuella samtal!

PUSS



The second day!

Spänningen stiger, första riktiga lektionen idag :) Det var tal på schemat, med vår både tal och sångpedagog. Det var faktiskt riktigt riktigt intressant, fick mycket tips på övningar och hur man mentalt skall tänka osv. Mycket som är nytt också av det jag fick lära mig idag, men även lite repetition från tidigare! Imorgon klockan 09,00 fortsätter vi med tal-lektionen och då skall vi även ha lärt oss en dikt vi alla fick tilldelat till oss idag, skall bli rätt så kul, men dock så är min ganska så j*vla lång så funderar bara hur jag ska klara av det... Improvisera! Där har vi det! ;) Senare under dagen är det kårinfo, najjs! Sen när skoldagen är slut så händer det mer spännande saker, hihihi. Ser fram emot morgondagen, helt klart. Var även en sväng med Isa på Lidingö, vackert <3

Har varit och tränat på gym ikväll, 2 timmar, huhu det var riktigt skoj (och svettigt...). Dock så skall jag inte klaga, eftersom jag har den bästa personliga tränaren ever, du är guldvärd! Riktigt skönt att börja träna igen :) Sååå, det var det. Min dag i all stress, kortfattat!


NU: Duscha & träna dikt!
KYSS

Första dagen!

Anlände till Estocolmo igår kväll, kom hem kanske vid 22-tiden. Kämpig resa säger jag bara, och min väska var inte LITE tung, fyfan... Har haft härliga 2 månader hemma i Happytown, saknar er alla så mycket redan nu! <3 Men snart ses vi igen! Och ni alla, Ni vet vilka Ni är, är så hjärtligt välkomna till mig här i Sthlm, always! Haparanda levererade, som alltid! Har träffat nästan alla mina nära och kära, haft trevliga stunder med mina närmsta och hunnit jobba och sjungit otroligt mycket - det summerar en bra sommar! :)

Idag började jag på Kulturama, första dagen på klassisk sång, ser verkligen fram emot detta år, nu kör vi! Jag och Isabel är med i kåren och allt kommer nog bli jättebra! Härligt gäng är vi, och lärarna är supertrevliga :) Dagen idag och hela veckan framöver kommer bestå mest av introduktion, om hur skolan fungerar och massor med papper papper och åter papper, men det känns som att det här är det rätta för mig just nu! Ser verkligen fram emot de kommande veckorna!
Ha det bra allesammans!
PUSS PUSS

Morning!

Ja, morning på er alla. Sliten natt är det enda jag säger, uhh. Det var fullmåne inatt och då vet jag att jag verkligen inte kan sova, men jag gjorde ett försök, eller ett, typ tusen försök och fick min sammanlagda sömn till ungefär 2 timmar. Bättre än ingen sömn alls. Kollade även på filmen Red Riding Hood, skitbra film! Gav upp mitt försök till att fortsätta sova och tänkte faktiskt ta mig en joggingrunda, solen skiner ute men dock så är det jäkligt kallt, men det verkar som att vi får en fin dag idag! :) I onsdags jobbade jag på hotellet, Linda och Peters bröllop, så otroligt fint! Även då fick jag otroligt lite sömn, men får ta mig en powernap idag innan träningen med Mustaparta-föreställningen! Naajsers.


Kakis flakis - traalalaa.

Som sagt så var jag i Rosvik ihelgen för Er som har mig på facebook, och där gick det otroligt bra trots min förkylning, förvånansvärt ba faktiskt, det stod att jag rörde folk till tårar, det är ju inte dåligt, själv tyckte jag att jag lät som en gnällspik med den rösten jag hade. Här kan ni läsa artikeln.
Ähh, nu ut och engagera sig lite i löpning, varit så längesen jag har sprungit pga sjukdom..
Puss!

what doesn't kill you only makes you stronger..

Har haft en jäkligt seg dag idag. Förkylningen blir bara värre och jag är ÄRLIGT TALAT skitstressad inför att bli frisk tills på lördag, månne om jag kommer att bli frisk, det är ju det som bekymrar mig mest känner jag.. Jag får ta till alla huskurer som går nu så att jag blir någorlunda frisk iallafall tills lördagen, det är som tur bara en låt jag skall sjunga. Jag har sovit i princip hela dagen idag, känns så segt, inte många dagar kvar här och så ligger man bara och slappar, det är fan illa. Känns jävligt lamt, men som sagt, får la kurera mig nu då. Har mycket sånguppdrag de kommande veckorna så, lika att göra det nu då så får jag köra full fart sen igen! Njurarna oroar mig mest.. Antibiotikakuren vet jag inte ens om den hjälper på grund av förkylningen jag fått som fan seriöst är hämtad från helvetet.
ÄH, ger upp detta. NIGHT ALLA.

Long time ...

Ja, precis så som min rubrik lyder så var det längesen jag skrev i bloggen och det är på grund av att jag har haft alldeles för mycket att göra, och sedan har jag tagit mig ett välbehövt sommarlov, därför har jag lagt bloggen på paus ett tag men nu är jag tillbaka :) Det har hänt oerhört mycket, mycket roliga saker och mycket nytt! Vet inte direkt riktigt vart jag skall börja, och så kommer jag ändå att glömma hälften... Skönt att vara hemma i norrland, det är det verkligen. Träffa alla underbara människor, åh, lovely!

Som sagt, det har hänt mycket. Senaste är väl att jag äntligen blivit F20, det firades riktigt ordentligt med både nära och kära, alldeles underbart! En dag som jag sent kommer att glömma faktiskt :) Dessutom invigdes min första dag som F20 med förkylning, det var väl dock inte det jag såg fram emot men, ähh! Lugna puckar :) Tur att man är ledig några dagar nu så att man kan kurera sig! Till helgen bär det av mot nya äventyr, grrrreat!
Nu aktivera sig va, har viktiga möten om ca 1 timma!
PUSS


RSS 2.0