Härliga dag!

Imorse vaknade jag halv 8 och kunde inte somna om, men det gjorde absolut ingenting :)
Jag käkade lite och klädde på mig och tog en promenad till stallet. Eftersom det var så fint väder passade jag och Linnea på att rida ute i snön! Det blev mycket plumsande för Romero och Fio, haha! Fio var värsta isbrytaren för Romero, hon bara plöjde igenom snön och gjorde nästan en liten stig åt honom.. :)
Snacka om att de där två kommer att ha träningsvärk imorgon!!

Och hade stalljour idag också, men jag hade eftermiddagen så jag tog in hästarna och gav dem middag.
Det var allt jag har gjort idag, var ganska ansträngande att rida idag efter vi hade plumsat så länge, det tog verkligen på Fios krafter, hon var segare än vanligt om man säger så.. Men ska nog skritta henne lite imorgon så att hon inte har så ont i kroppen, eftersom plumsandet tar på magmusklerna!

Resten av kvällen blir nog lugn tror jag, Linnea skulle ut på krogen och fan vilken jävla lust jag har att följa, men om typ 3 månader så kan jag också hänga med!! ;) Jag kanske hälsar på hos någon kompis osv :)

Dagens ordspråk: Det enda i livet som man ångrar är de chanser man inte tog.
Cya!

Äntligen!

Nu, om cirka två timmar så får jag sportlov!! Fast just nu känns den lyckan inte så nära som två timmar, eftersom jag och min kära väninna Maria sitter i datasalen i skolan och nöter engelskaglosor, jippi?

Jag längtar verkligen till lovet nu, eftersom det har varit sååå mycket i skolan, man måste ha lov för att orka med, någon som håller med mig eller?! Ska bli så skönt att bara slappa och återhämta sig efter de jobbiga nätterna man suttit uppe och pluggat inför prov. :)

SÅ HAR MAN ÄNTLIGEN FÅTT SITT EFTERLÄNGTADE SPORTLOV! Känns underbart. Nog för att man har stalljour imorgon, men det räknas inte ;)
Jag kom just hem från bio, jag och Hanna har varit och kollat på "Män som hatar kvinnor". Tänk, det var premiär i heela Sverige idag, och så var den t.o.m i lilla, efterblivna Happis, det är ju ett under! :)
Men jag tycker ni alla borde kolla den filmen, den var ju såå otroligt spännande och bra för den delen också, men gud vad spännande.. Ojoj, jag tål nästan inte att se sådana filmer, det blir för mycket spänning, haha!
Men den är verkligen sevärd!

Dagens ordspråk: Om du tänker för länge på nästa steg, kommer du att tillbringa ditt liv stående på ett ben.

Nu ska jag sätta mig ned och spela lite kort, är så jäkligt trött.
Cya!

För mycket att göra..

Ja, som min rubrik säger, jag har för många järn i elden, men de gör inte så jättemycket - man har inte tråkigt så ofta!

Jag har fått en roll i Krigsoperan! Det är en sommarteater som kommer spelas här i Haparanda med premiär den 26 juni kl. 18.00. Det är den största sommarteatern i år i Scandinavien. Jag ska inte avslöja för mycket om operan, men jag skan iallafall ge er hemsidan, www.krigsoperan.se/sv, så ni kan kolla lite om vad den handlar om osv..
Vi har börjat med manusläsning osv, allt är så nytt för mig - det är så kul =)
Men det blir nu så mycket som man ska hinna med, både med stallet, gym, dans, sångträning och skolan, men hittils har det gått bra, hoppas det fortsätter så för jag har ingen lust att välja bort någonting!



Just nu sitter jag hemma och är påväg att bli frisk, eller jaa - jag är väl frisk nu, men har haft magsjuka. Inte kul =/

Dagens ordspråk: Stark är den som kan le åt sin svaghet.

/Karin


RSS 2.0