you're simply the best <3

Åhh, en härlig dag idag! Fått mycket viktigt gjort och haft många trevliga möten. Åt middag med fina Heidi på Mosaik, kärt återseende! Dagen i skolan bjöd på ensemblesång och en plötsligt inställd historialektion.. Istället så blev det fikaaa med några fina människor klass 1 och 2, najjs! Dock så har det varit regnigt hela dagen och kommer tydligen vara det imorgon också, buhuu. Fast det är rätt så mysigt ändå :)

*


Musikteori och vokaltekniskt arbete nalkas för morgondagen i skolan! Skojjsigt. Kvällen bjuder dock på något HEELT annat, hihi.



Nu skall jag titta på SVTplay, sen soova!
Pusshey <3


Sååång

Kvällen har gått i sångens tecken, japp. Det kan man lugnt säga. Har en ond aning om att varenda granne kommer, bokstavligt talat, att skjuta mig i huvudet imorgon efter att jag sjungit konstant i cirka 2 timmar. Meen ingen har kommit och knackat på eller bankat eller så, så jag antar att det är lugnt. Men återstår att se, imorgon när jag vaknar kanske jag har en bunt hotbrev i min hall. Haha, ojoj vad kul det skulle vara. Blev just klar med min lunchlåda tills imorgon. Det blev pasta igen, som vanligt, men det är bra mat och man blir ju faktiskt väldigt mätt så det är väl ändå det som är huvudsaken. Dessutom så tycker jag pasta är gott. Okej, nog om min lunchlåda, är iallafall glad över att jag gjorde den nu, annars hade jag fått börja stressa imorgon på morgonen och det hade nog inte varit någon större hit. Nixpix.

*

Ibland blir jag bara så förbannad.


morgonmys

Har insett att jag håller på att bli en riktig myspyspingla, och en avancerad sådan sedan jag fick lägenheten! Haha.. Värsta nyttiga frukosten imorse, med tända ljus och notläsning - uppkrupen i soffan med filt. Yeah! Vädret utanför är inte så jäkla bra dock, hörde på nyheterna att det kommer klarna upp tills i eftermiddag då solen skulle titta fram. Har massor med ärendet att fixa idag så det är väl lika att springa ut på stan i tid och sedan gå till skolan. Ha en fin dag alla :)

Puss!


myspys

Huhh vad mysigt jag har det här i min fina lägenhet, massor med tända ljus, lite kvällsfika och en bra film, kan inte bli bättre :) Jo, det kan det visst - om jag finge dela det med någon, men icke sa nicke. Man börjar smått vänja sig vid att vara ensam och jag skall säga er det att det är ingen hit. Har haft en lugn och fin söndag, hälsat på min tremänning med familj vilket var otroligt trevligt och spännande eftersom jag inte har träffat henne nu på väldigt, väldigt många år. Vi umgicks i princip hela dagen så på kvällen då jag åkte hem gick jag förbi Daglivs och handlade lite frukost och andra nyttigheter så jag inte behöver handla så mycket i veckan. Man blir ju nästan beroende av att handla, haha. Då har man väldigt liiiite att göra, snacka om rastlös brud.

Veckan går i sångens tecken och det tackar jag då definitivt inte nej till. Skall bli skoj, snart är det konsert så det är bara att tagga och öva inför det! Då kommer min älskade mor och far till Stockholm, yeees! <3 Kakis är glad för det :) Äntligen!



Ha en fin vecka allesammans!
Puss <3

segt

Japp, det har varit en jävligt seg fredag idag. Vädret var aptrist och är det fortfarande, har typ regnat/duggat/snöat hela dagen, väldigt uppmuntrande - not. Plus att jag sov skitdåligt inatt vilket gjorde att jag verkligen inte orkade engagera mig idag. Var iaf ute m tjejerna och avslutade kvällen med att kolla på Hotell Marigold med min sötmos, hihi, den filmen var faktiskt jättebra! Välgjord och innehöll lagomt mycket allt! Det var iallafall ett glatt och bra avslut på kvällen, om man bortser från vädret , suck.

Helgen kommer att gå i sångens tecken, har så mycket att plugga så det är väl lika att börja när man har tid, inte sant?!


Finito

Yes, då var denna dag emot sitt slut. Ganska precis faktiskt, klockan har just passerat 00:00. Just hemkommen från jobbet, första dagen på ganska länge som jag inte jobbade. Verkligen skönt att vara tillbaka! De var relativt mycket människor och bra flo hela kvällen, även mycket norrlänningar vilket förgyllde min kväll! Dagen har för övrigt varit helt okej! Skolan var lite seg, men det var nog bara för att jag själv också var allmänt seg. Allt blir vad du gör det till, you know! Så är det. Imorgon får jag iallafall lite sovis, vilket är skönt! Har inte riktigt insett att jag verkligen bor själv nuförtiden. Chill som fan egentligen, men ändå lite skrämmande på samma gång.

Har iallafall varit jävligt lättirriterad och förbannad idag, det är bara för att allt går åt helvete hela jävla tiden. Jag måste seriöst få skriva av mig, men det är ingen bra idé det heller. Därför kan jag skriva svordom på svordom så jag kan avreagera mig någorlunda iallafall. Men man undrar ju iallafall hur VISSA människor är funtade egentligen. Och hur man liksom, kan. Ajja, nog om det.

Tomorrow : Som sagt så har jag sovis, ska bli skönt! Hoppas dock att jag kan sova och inte vaknar 05 som de senaste dagarna, två lektioner imorgon, ensembel och musikhistoria, segt segt segt.



äh. nu ger jag upp. Harry Potter och ett glas vatten, sen väntar sängen.

Estocolmo!

Då har man spenderat cirka tre dagar i Stockholm och nog är det skönt att vara tillbaka i cilivisationen igen! Lite liv och rörelse, klättrade seriöst på väggarna hemma i Happytown - dock så var det skönt att få ladda upp batterierna och träffa alla underbaringar! Puss på er! <3 Igår var jag och kära Isabel iväg till IKEA vid Kungens kurva och inhandlade massor med viktiga saker till min nya lägenhet! Jovisst det gick undan :) Nu börjar jag äntligen få ordning på saker och ting, fast helt färdigt är det ju inte, inte ännu! Men tror inte jag kommer bli riktigt nöjd förrän jag får göra precis hur jag själv vill så, inte så mycket att göra åt! Har iallafall fått de mest viktiga fixat, så det känns lugnt på det sättet! Det känns även nu, rätt så okej att sova alldeles ensam. Lite läskigt är det ju såklart men, man vänjer sig! Dagens låt:
http://youtu.be/8UVNT4wvIGY

*

Händelserik dag, det kan man lugnt säga. Morgonen och förmiddagen var en ren jävla mardröm, det hade jag kunnat skippa helt, dock så blev det förutom incidenten imorse en jäkligt bra dag! Har fått ordning på massor med papper och sprungit alla ärenden som man skjutit upp! Känns som att en sten iallafall har lättat från mitt bröst, man får ta en sak i taget helt enkelt! Träffade mina tjejjor på stan efter skolan, tog en fika på NK och chillade. Kul att man äntligen är samlade igen efter påskledigheten. Jag lagade precis lite middag till mig själv och lunchlåda till skolan imorgon, känner mig som värsta hemmafrun. Huhu, man är inte van vid sånt här! Köpte iallafall en ASGOD pesto från Daglivs igår, av märket Zeta (Pesto alla Genovese), testa!!

Denna dag går emot sitt slut, skall plugga sångtexter och sedan kolla på Harry Potter!
Puss på er alla sötnosar <3




14 april 2012

Då börjar denna vecka lida mot sitt slut.. Har haft en otroligt bra och lugn vecka hemma i lilla Happytown, skönt att komma hit. Både träffa nära och kära. :) Mys på hög nivå. Och även vila. Käkar antibiotika och cortison, och har någon jäkla stark kräm för mitt ansikte. Helvete, alltid är det något. Fullt med jävla utslag i ansiktet, fått 2423525 olika diagnoser på vårdcentralen men nu har de nog KANSKE kommit fram till att det är Rosacea, japp. Så nu får jag knarka en massa jävla tabletter tills de är borta. Hoppas fan de är borta snart, avskyr sånt där äckligt skit. Imorgon reser jag iallafall tillbaka till Stockholm efter ca en vecka här i Happytown och såklart så levererade Ni som alltid, har haft det underbart kul! Nu blir det back to reality med skola, jobb och träning. Även till sin nya fina lägenhet som jag älskar, hihi :) Life is wonderful!

Fick just SUPERfina bilder från min proffsiga fotograf nere i Sthlm! Några smakprov kan ni få, resten finner ni på FB :)

SESSION DARK
Fotograf: Katriina Mäkinen
Stylist: Roxanna Peralta Johansson











SESSION LIGHT
Fotograf: Katriina Mäkinen
Stylist: Roxanna Peralta Johansson










Såå, that's it :)
PUSS

New pics.

11 mars 2012
Fotograf: Katriina Mäkinen
Makeup/hår: Roxanna Peralta Johansson












Fotograf: Katriina Mäkinen
Makeup/hår: Roxanna Peralta Johansson


Långfredag

Det var ett tag sen jag skrev, som sagt så är det otroligt, otroligt mycket som händer i mitt liv just nu så har verkligen inte hunnit att engagera mig här i bloggen, det ber jag om ursäkt för. Igår var det sista dagen i skolan, nu har vi påsklov. Det är rätt skönt, fastän vi hade sportlov för bara några veckor sedan, så det känns ganska segt. Det här lovet behöver man egentligen inte, men det är ändå skönt att få lite ledig tid och resa lite. Så här i påsktider så väntar jag med firandet tills jag kommer hem till min underbara familj, dit jag reser imorgon. Nu har hela skärtorsdagen bestått av en massa planering och packning, och även idag, långfredag, har bestått och består fortfarande av massor av packning. Organisering, japp, det är tur att man är bra på det för nu vet jag vad som är vad i alla 1000 IKEA-påsar som står inne i mitt rum just nu. Nu börjar det på riktigt, har skaffat mig en lägenhet nu så det blir spännande... Ser fram emot det, men ändå känns det lite vemodigt att bo ensam. Men det löser sig :)

 

Vill önska er alla en fin påsk, och ta hand om varandra! <3



RSS 2.0