cape east

Har tillbringat kvällen på cape east med trevligt sällskap, det var otroligt mysigt och jag kände verkligen att jag behövde få relaxa lite och bara vara. Vi åt fin middag och sen gick vi över till spa-avdelningen och chillade från typ klockan 19 till 23. Sånt är livet, seriöst! Operakursen i Keminmaa var värd varenda krona, jag trivdes som fisken i vattnet och lärde mig så otroligt mycket nytt. Lärarna är otroligt duktiga och kunde förklara på ett bra och rättvist sätt, de andra kursmedlemmarna var också alldeles underbara! Det blir absolut en anmälan nästa år också, let's do this!

ibland är allt inte som det ser ut att vara, och ibland är det mer än det du ser..

Är det här ett skämt eller??

Första juni - regn, andra juni - regn??!?! DET ÄR JU NU DET SKA VARA SOMMAR! Hallå....?? Vi har haft otroligt fina och varma dagar i år, i april och maj, då tycker man ju verkligen att det fortfarande skall vara det nu, om inte varmare? Vad är det som händer.. Istiden kanske är påväg, jorden skall ju gå under i år. Det kanske är så här allting börjar... Igår kväll så var jag och kollade på Delphines musikal som hon hade med klassen, det var ju asbra! Senare bjöd kvällen på lite vardagslyx - Avicii besökte Söderstadion och där var jag med min sötmos och Adam! Hihi, det var jättekul och det var sååå bra - och trångt ;) OCH framför allt kallt och blött eftersom det var utomhus, där de regnade och var kallt men tur att det ändå var så trångt, pga värmen som uppkommer :) Jag är nöjd! Verkligen värt pengarna.

Ikväll är det dags för jobb, innan det tänkte jag kurera mig lite i min förkylning, eller är det pollen?! Jag är totalt förvirrad, vet ej om jag är sjuk eller inte. Och så måste jag handla igen, kylskåpet ekar...

Puss, ha en fin dag!


RSS 2.0