lördag

Första veckan, eller dagarna, i skolan. Började i onsdags. Det känns väl helt okej, kul att träffa alla lärare och klasskompisar. Visst är det skönt att vara tillbaka i Stockholm men jag skulle vilja åka hem, faktiskt känns det så just nu, men ändå inte. Väldigt blandade känslor just nu. Idag är jag ledig från jobb, så nu sitter jag och pluggar sång. Det tar sig. Utanför mitt fönster är det typ storm. Gosh, värst var det när jag var påväg hem inatt från jobbet, det var typ svårt att ta sig fram när jag hoppat av bussen eftersom det blåste så mycket, helt galet.

Imorgon skall jag jobba igen och då får jag schemat för nästa vecka så jag kan börja planera lite, det behövs framförhållning för att hinna med att gå i skolan, plugga, jobba, träna och umgås med vännerna, så därför vill jag typ ha schemat för nästa vecka NU. Nåväl. Har bokat in mig på mycket gruppträningar nästa vecka, härligt att komma igång med träningen på allvar! Ska testa något som heter Shape på torsdagsmorgonen innan skolan, spännande.. Och även Sh'bam! Ser fram emot veckans träningar, har bokat in 8 pass. Dock så vet jag ju ej hur jag jobbar så, kanske inte får gå på ett enda kvällspass. Gymmet är iallafall ett säkert kort , det ska jag hinna med!

Snart ska jag bege mig ut i stormen, usch :(
Puss

måndag

och det känns verkligen som en måndag, speciellt imorse. Fastän jag vaknade i tid igår morse så var det ändå svårt att kliva upp idag. Nåväl, dagen slutade iallafall bra, var på SATS här i Sickla och körde ett zumbapass och gym, 10 poäng till mig! Tycker jag iallafall. Det suger fan att träna själv.



Idag var jag i Nacka kyrka och tände ljus för dig i deras minneslund eftersom jag inte kunde vara på platsen just idag då jag är i Stockholm.. Sov i ro..

8 januari 2012

Idag blev vi åter igen påminda om hur skört livet här på jorden egentligen är, man kan inte ta för givet att det skall komma en dag imorgon, eller i övermorgon eller i nästa vecka.. Man kan bara egentligen, leva dag för dag för att få veta. Det blev som en påminnelse idag, när detta hemska skedde. Kan inte tänka på någonting annat än på dig och din familj, hela min dag idag ända sen jag fick beskedet har jag gått runt och tänkt. Det är alldeles ofattbart, obegripligt, så oträttvist.. Världen är grym och vi människor är så små..



Alla mina varmaste tankar till familj och vänner <3
Vila i frid!

Sista timmarna..

I Happytown för denna gången, och ja vad ska man säga, Happis levererar alltid! Tack alla fina och underbara människor som har förgyllt min tillvaro under den tiden jag har varit här, I'll be back - soon! :) Har just packat det sista, undrar dock vad min väska väger, tralalaa... Säkert för mycket som alltid annars ;) De känslor jag känner nu är väldigt väldigt blandade och så är jag rätt så orolig för att stiga ombord på flygplanet på grund av att det typ är storm ute, yeah skoj eller vad. NOT. Inte nog med att man redan är flygrädd nej då nu ska det vara storm på köpet också ..



Nu skall jag då fixa mig lite mellis och vänta på att pappa hämtar mig!
Pussen!

Packning&utbrott

Hela dagen har bestått av att stressa fram och tillbaka, hit och dit. Dock så har det varit trevligt att träffa alla de underbara människor jag träffat idag så all stress har varit värt det <3 Just nu försöker jag packa den förbaskade väskan men har otroligt svårt för att veta vad jag egentligen skall ha med mig. Plus att skiten inte heller får bli för tung, vilka problem, herregud. Nåväl, så äre.

Foto: Anna Aava

Börjar få riktig separationsångest nu ju. Usch vad jobbigt att åka, samtidigt som att jag tycker det är kul att åka tillbaka, men tråkigt att åka från alla nära och kära här. Jag vet att det låter konstigt men väldigt blandade känslor här just nu! Gahh.

NU fortsätta tvångstanka och dampa på min väska.
Puss&Kram

Sömnlös&film

Ja sömnlös natt här i Haparanda, men då är det som vanligt då. Skämt åsido men det börjar bli till en vana att man inte sover på nätterna längre, inte dagarna för den delen heller. Nåväl.. Snart är det skola och jobb som gäller då måste man ju kunna sova. Hoppas jag då iallafall. Nu när jag inte kunde sova så valde jag att titta på en film som jag då kanske möjligtvis skulle somna till men så var det icke. Filmen jag kollade på var den svenska "Jag saknar dig" som handlar om två enäggstvillingar, Cilla och Tina. De är två vanliga systrar, dock så är Tina lite populärare än Cilla och hon kallar Cilla omogen.. En dag så dör Cilla, filmen handlar om livet för Tina efter Cillas död. Djup film, tragisk och omskakande men även en väldigt fin och välgjord film.

Den kan jag rekommendera till er alla. Dock så kommer jag nog inte att kunna sova nu efter filmen, nog väcker den tankar ändå fast man inte har varit med om något liknande själv. Meeen, vad ska ja göra nu. Kolla en till film kanske, eller filosofera. Lite folk inne på facebook iallafall som man kan sitta och prata med.


Studentbalen 2010 . Minnen för livet <3

Puss & Kram alla fina

Måndag

Första måndagen på det nya året, och det har inte riktigt hänt något speciellt! En rätt så lugn måndag, skönt att vila lite. Var iväg till IKEA med Linda, trodde det skulle gå rätt segt för oss men nog hittade vi allt på mindre än en timma, effektivt eller vad?! Duktigt. :) Imorgon måste jag packa och springa massor med ärenden, och försöka umgås med familjen nu sista dagen jag är här. Ska bli skoj att åka tillbaka till Stockholm och fortsätta med studierna och arbetet, såklart kul att träffa mina brudar också för den delen. Men ändå så vill jag stanna kvar här hemma, det är lite blandade känslor angående det där..



Sitter och tittar Sommaren med Göran med min kära mor, haha gud vi skrattar så mycket så att tårarna sprutar! Har sett denna film så många gånger men lika kul varenda gång ;)

Puss

Välkommen 2012!

Välkomnar år 2012 med öppen famn!



Så härligt :) Underbar nyårsafton som jag firade med nära och kära, även bröllopsfirande samtidigt - underbart!! Sjöng på bröllopet och jag kan då säga att jag är mycket mycket nöjd över min prestation för att rösten höll (yey) och så var det lite svårt eftersom jag sjöng acapella, men det gick superduperbra :) Och brudparet, GUD så fina :) Helt otroligt <3

*

Om man summerar 2011 så har det faktiskt varit ett bra år! Mycket som har hänt, både bra och dåliga saker, så är det väl tyvärr men allt bra har vägt upp det dåliga. Dock så hoppas vi nu på att 2012 blir ett riktigt kanonår :) Och alla mina nyårslöften för 2011 höll jag och uppfyllde, kul! :) Nu har jag väldigt måånga nyårslöften för 2012, hoppas jag då hinner att uppfylla alla de löftena innan året slut för de är ganska många, haha. :)



Nytt år, Nytt kapitel <3
Puss & Kram, hoppas ni får ett lyckligt och framgångsrikt år!


RSS 2.0