Nyårsafton!

Gott nytt år! Happy new year! Hyvää uutta vuotta! ¡Próspero Año Nuevo! ALLA NI FINA =) <3



Jaha, och hur har det nu blivit med nyårslöften? Det ni kommer att lova, kommer ni kunna hålla det...? Jag har några förslag faktiskt, förra året hade jag fyra nyårslöften, i år kommer jag nog bara endast att ha två stycken. Jag kunde iallafall hålla alla mina nyårslöften för 2010, men nu måste jag tänkte väldigt noga på ifall jag kan hålla ett av de här jag nu ska ha. :) Nu måste man tänka noga här, så att man kommer ha ett nyårslöfte man verkligen vill och kan hålla.

Kommer få det så trevligt idag, det hoppas jag verkligen att Ni också får! Och snälla Ni, var rädda om varandra!
Jag önskar Er alla, en härlig nyårsafton idag och ett underbart kommande 2011 <3

KYSS

The time..

Woho, fullspäckad dag! Helt otroligt. Glömde till och med att äta för att jag hade tankarna någon helt annanstans. Så går det :) Men jag har haft jättekul! Najjsers! Träffade bland annat min Hani, sen även Bea och Robin, strosade runt m Pia. :) Det var en mkt trevlig dag. Morgondagen kommer att bli rätt så intensiv, så ja jag måste nog sova så jag orkar med mina äventyr ;)



Gott Nytt År alla :)

Puss!

Film&mys!

Har haft filmkväll hos Hanna ikväll! Vi kollade på en Harry Potter-film, fixade gurka & morötter och tzatsiki-dipp till det, som pricken över i:et :) Var även till tandläkaren imorse och Kakis hade inget hål, hihi :) Stoltischh! Men gah. Min tandläkarskräck är helt hemsk men jag lyckades tydligen dölja det riktigt bra denna gång!

Morgondagen är fullspäckad as usual! Måste hinna med en massa viktiga saker så ska gå och lägga mig nu så att jag kanske är någorlunda pigg imorgon.



Godnattkyss!

Indestructible

I'm indestructible



<3

Suck!

JMooorning people!! Ja, inte kom John Blund alls på besök inatt. Jag var ju tvungen att sova ju, men nää. Sov i ca 4 timmar, om ens det. Jag är inte ens trött ?! Eller är jag...? Svårt att säga. Har suttit och vaxat benen hela morgonen, aj det gör ju fanskapligt ont men, vad gör man inte för att vara fin - lider pin ..

Hela dagen har jag ärenden att uträtta, så det är bara att tuta och köra, weeho! Bara jag nu inte däckar någonstans av trötthet. Känner mig dock något utmattad. Men det beror väl på att jag har sovit så lite nu typ i snart en vecka. Wonder why.. Någon som vet varför? Inte jag. Eller kanske. Igår kväll var det -29 grader sist jag kollade på termometern, idag är det -26 grader. BRR. Så måste jag ändå ut i kylan, de var väl jävligt lägligt.. :(

Beslut, en massa förbannade beslut hela tiden..

Foto: Anna Aava
Jag önskar Er alla en mysig onsdag :)
KYSS


Jahapp...

Då var man sömnlös inatt igen, hur jävla svårt skall det vara att sova ?! Jag fattar inte :/ Ska till tandis om några timmar, måste ju serri sova, annars kommer jag ju inte orka med något alls imorgon...



John Blund - Where are you ?! Han har glömt mig, igen...
I'm waiting for you.


ZzzZzZzZZzzz...

TRÖTT! Gahh.. Hade jättesvårt för att sova inatt, jag var jättetrött men det gick ändå inte :( Vet inte när jag somnade, men det var vid 6 någongång iallafall.. Tror jag, och så vaknade jag vid halv 10. Fyfan. Så äckligt ont i både magen och huvudet idag, such a great life. Nu sitter jag här, vilar lite. Borde laga någon slags mat men är inte direkt hungrig, har ingen aptit alls. Dagen bjuder på massor med roligheter :) Snart kommer Hanna hit och vi ska fixa en massa, sen ikväll har jag en dejt med min sångfågel Elin! Najjsers :)

Foto: Anna Aava  Sthlm 22 oktober 2010

You know you've got the greatest friends when the only
time they make you cry is when you're laughing to hard.

KYSS

Reality

Life's a game but it's not fair
I break the rules so I don't care





Måndag kväll..

Haft en riktigt trevlig och framför allt rolig dag med min kära vän Hanna :) Vi har haft det riktigt, riktigt kul. Har varit runt på stan och kollat i olika affärer, köpt presenter till min kära syster som fyllde år idag och sen så var vi på Leilani och käkade, kvällen avslutade vi med fika och 2 bra filmer, kan seriöst inte bli bättre!! Vi kollade på Happy feet och Unstoppable, bra filmer det!


Foto: Anna Aava
Vänd ditt ansikte mot solen. Då ser du inte skuggorna.


Morgondagen bjuder på en massa roligheter den också, det ser jag fram emot :)
Puss på er alla söta <3

Lång, mysig helg!

Oj vilken helg alltså :) Fredag var det så underbart mysigt här hemma. Hela familjen samlade, åt gott och umgicks. Det var otroligt mysigt. Både lördag och söndag jobbade jag och tjänade pengar. Det var väldigt mycket folk under lördagen jämfört med igår, nu är jag superdupertrött men skall ändå försöka klara av denna dagen! Idag fyller min kära syster år så vi skall fira henne. Vi firade henne vid kl 6 imorse också, och sen skall vi ut och äta senare! Inatt har jag sovit ca 4 timmar, igår natt sov jag typ 2. Vill sova! Men all trötthet kommer ju efter, det gör ju det.



Nu skall jag forsätta fixa :)
KYSS


Totalt empty.

Oh shit, vilken kväll/natt igår alltså. Just hemkommen från att ha stått i en ISKALL garderob på stadt i ca 8 timmar. Fryser typ ihjäl, ooh. BRRR! Borde sova men är så satans hungrig, men äh, orkar börja laga mat nu, nej usch det gör jag inte. Jag ska sova och ja, de blir väl att sova rätt så länge, eftersom man ska orka med jobb imorgon kväll också. GOSH. Ja men nu tänker vi positivt! Efter (hoppas) många timmars sömn så kommer jag att må mycket bättre än vad jag gör nu! Fast det kan väl också bero på andra saker, host.



Hoppas ni som var ute har haft en riktigt trevlig kväll :) Det hade iallafall jag, hade mycket trevligt sällskap i garderoben, annars hade jag nog inte pallat det där!

GODNATTKYSS

Hemvändar&Jobb!

Yes, ikväll är det hemvändarparty på Stadshotellet här i Happytown! Ja, det är la najs :) Jag känner mig inte på partymood nu så, jag jobbar ikväll! Skönt att tjäna pengar medans man ser andra slösa, hähä. Har fått min lön från förra fredagen då jag också jobbade på hotellte, najs det här med pengar ni ;) Så ikväll blir det en låång kväller/och natt, funderar på att kanske ta mig en POWERNAP innan jobbet, eftersom jag har vaknat rätt så tidigt idag så. Hm vad säger ni, powernap lr inte powernap? Svårt det där. Antingen powernap eller tonvis av kaffe. Ja, det spelar nog inte så större roll eftersom jag nu kom på att jag inte kommer att hinna sova, smart drag.

What a wonderful world <3



Jag har hunnit med rätt så mycket idag men tyvärr inte alla sysslor än! Skall fixasta massor, sen även laga lite middag till da family här hemma, de vet inte vad de ger sig in på men, bättre det än att de skulle veta, hehe! ;) Man är ändå rätt så klyftig, tycker jag. Är ändå rätt så sugen på den där powernapen, så ifall jag stressar o gör allt nu så hinner jag nog minst en 45 minuter innan middagstid.

Jag älskar min laptop, hehe :) Den är toppengreat. Värsta. Den funkar ju jättebra ju. Nästa inköp siktar jag nog på en systemkamera, det låter bra. Har massor med trisslotter att skrapa så, man vet ju inte om det gömmer sig en miljon där!

Nu fortsätta stressa =)
KYSS

Varpunen jouluaamuna

Lumi on jo peittänyt kukat laaksosessa,
Järven aalto jäätynyt talvipakkasessa.
Varpunen pienoinen syönyt kesäeinehen,
Järven aalto jäätynyt talvipakkasessa.

Pienen pirtin portailla oli tyttökulta:
Tule, varpu, riemulla, ota siemen multa!
Joulu on, koditon varpuseni onneton.
Tule tänne riemulla, ota siemen multa!

Tytön luo nyt riemuiten lensi varpukulta:
Kiitollisna siemenen otan kyllä sulta.
Palkita Jumala tahtoo kerran sinua,
Kiitollisna siemenen otan kyllä sulta!

En mä ole, lapseni, lintu tästä maasta.
Olen pieni veljesi, tulin taivahasta.
Siemenen pienoisen, jonka annoit köyhällen,
Pieni sai sun veljesi enkeleitten maasta.

<3

Winter song

Hoppas att Ni alla haft en riktigt mysig julafton :) Det har iallafall jag haft. Otroligt mysig, kul att ha familjen samlad, alla samtigt liksom. Gosigt värre. Kollade just en film med min kära mor men hon däckade och likaså jag, så hann se början och slutet av filmen, det var väl rätt så fail men, äh. Jag är iallafall grymt trött och borde verkligen sova ifall jag skall hinna med allting som jag ska göra imorgon innan jag ska jobba på kvällen! Uh, om man ens hinner sova, är typ redan stressad.

Har iallafall haft en riktigt, riktigt bra och mysig jul, det är det enda som räknas :) Julklapparna är en stor bonus. Verkligen. Har njutit av dagen, av varje sekund. Mycket glädje och värme, sånt gillar vi :) Jag har tydligen också varit riktigt snäll i år, med tanke på alla paket som låg under granen! (najjsigt värre ju). Träffat riktigt härliga människor idag, ni är helt underbara! Puss på er <3 Jag hoppas fortfarande på ett under, håller tummarna hårt!



Man kanske skulle testa på att vara frukterian i en månad.. Spännande ju :) Nu skall jag lägga mig så jag orkar med den intensiva morgondagen som jag vet kommer att bli stressig som bara den!

JULKYSS

Julafton!

Hihi :) Vilken härlig jul! JAG TROR PÅ TOMTEN! Jag har fått de jag önskat mig, hihi ;) En laptop! TADAAA! I en bunt av många fina julklappar så får nog laptopen det högsta betyget. Nu sitter jag här, första blogginlägget med min nya laptop, naajsers! :)

Foto: Anna Aava

Ha en fortsatt trevlig julafton!
KYSS

G O D J U L

God jul allesammans :) Önskar Er alla en riktigt mysig jul med familj & släkt!
Ta hand om varandra <3





Julkyssar från mig :)

Glögg & uppesittarkväll!

Vilken rolig dag jag har haft idag, hihi. Helt galen! Julhandlat med mor & far, träffat mycket trevligt folk :)
Jag hoppas verkligen verkligen, innerligt, att det kommer att uppstå ett mirakel :) HÅLL TUMMARNA!!! Det gör iallafall jag... <3

Sitter här nu, trött efter dagens runnande på stan, men väldigt glad ändå. Känns inte som att det är julafton imorgon, men äeh, ska bli kul att umgås med familjen :) Mysigt värre säger jag bara. Julmusiken strömmar ut från högtalarna på datorn men jag lyckas ändå överrösta dem, wow! Det är ju coolt, att ja fått sån stark röst, det är grejjer det. Nå niin, allt är färdigtköpt och inpaketerat inför morgondagen så nu kan man slänga sig i soffan med myskläder och glögg och kolla på bingolottos uppesittarkväll med familjen :)



Helgen innebär arbete, men det är bra för det är pengar :*
Önskar Er alla en riktigt underbar jul! Ta hand om varandra <3
JULKYSS

OH MY!

-28 grader ute. buhu :'(
BRB frostskador seriöst.

Glögg & julgran!

Sammanfattning utav dagen: SUPERBRA! Hihi.. Har klätt granen med min kära mor, den blev väldigt fint! Bild kommer kanske, tycker dock att den är för fin för att visas. Sen så har jag både hunnit träffa mina kära väninnor Maria & Hanna, inte samtidigt heller för den delen. Och har sprungit 2414 gånger på ICA maxi, what a life. Alla människor verkar ju seriöst hänga där. Kanske ska bli min nya hobby, i brist på annat. Haha nej usch, det där tar jag nog tillbaka...



Imorgon så skall man hinna med mycket, huhu jaja! Duracell-kaninen är på g igen tydligen. Skall lägga mig tidigt ikväll eftersom jag sov så lite inatt pga fullmånen och för att jag behöver mycket energi till morgondagen! Julstressen den har man då inte kunnat undvika iår heller, fast jag började så tidigt med julklapparna, har dock inte julkänsla kvar, den har typ försvunnit. Gah.

Nu sitter jag och skriver en låttext och dricker lite glögg, det här är livet :)
KYSS

K A L L T !

Det är seriöst -26 grader ute, brr! Har ändå klarat mig i kylan, inte är man väl klen ;) Hehe! Dagen har varit väldigt lugn, träffade Hanna och åkte iväg på lite julshopping, nog har man fått idéer idag iallafall, men jag har typ ingen mer att köpa till, alltså kan jag få unna mig lite julklappar till mig själv för det måste man ju också få göra mellan varven! Tycker jag iallafall.

Julkänslan, den vet jag dock inte vart jag har tappat, hade världens julkänsla i början av december men nu poff, borta... Känns lite trist. Det kommer ändå aldrig att bli sån jul som när man var liten, det där pirret i magen och förväntan men nog kunde man väl få lite känsla och julstämning men icke sa nicke. Sänd mig julkänsla NU!

Foto: Anna Aava

Väntar just nu på min väninna, sen ut på äventyr :)
KYSS

Tre systrar

Tre systrar av Anton Tjechov
Irina

Jag orkar inte, jag orkar inte mer! Jag orkar inte. Vart har allt tagit vägen? Vart har det tagit vägen? Herregud, herregud! Jag har glömt allting, allt, allt... Det är ett enda virrvarr i huvudet på mig. Jag kommer inte ihåg vad fönster heter på italienska, eller taket där. Jag glömmer hela tiden, varje dag är det saker som jag glömmer bort, och livet rinner bort och kommer aldrig tillbaka, vi kommer aldrig att flytta till Moskva... Jag har förstått att vi aldrig kommer att göra det. Jag kan inte arbeta, jag tänker inte fortsätta! Jag vill inte längre! Jag har arbetat på telegrafen, nu arbetar jag på stadskansliet och föraktar allt som jag får uträtta... Jag har redan hunnit fylla tjugotre, jag har arbetat länge och hjärnan har torkat ut på mig, jag har magrat och blivit ful och gammal och har ingen som helst glädje av det jag gör, och tiden går, och hela tiden verkar det som att man bara kom längre och längre ifrån det riktiga och underbara livet, att man försvinner längre bort ifrån det, mot någon avgrund. Jag begriper inte att jag fortfarande lever och inte har tagit livet av mig. Jag gråter inte, jag gråter inte... Det räcker... Nu gråter jag inte längre. Det räcker... Det räcker! Jag har hela tiden väntat på att vi skulle flytta till Moskva där jag skulle möta den rätte, jag har drömt om honom, älskat... Men det visar sig att det bara var strunt alltsammans...


Hippolytos

Hippolytos av Lars Arrhed fritt efter Euripides
Felicia

Jag har vetat det i ett halvår. Vi satt faktiskt just på Savoy när jag för första gången förstod att det måste ske.
Du har säkert snuddat vid tanken någongång och så har det varit för mig också men bara hypotetiskt. Det var skillnad när jag tänkte det den här gången. Erik pratade om något, jag lyssnade inte så noga och så plötsligt så hade jag bestämt mig. Det var som om en lampa tändes någonstans, jag hade plötsligt slagit på den. Jag visste direkt att det var oåterkallerligt. Som en flaska gift som plötsligt går sönder inom en och det är bara att konstatera att nedräkningen har börjat... Jag minns att jag reflekterade över det ironiska i att det var av kärlek som jag var tvungen att dö. Den kraft som bygger upp, som har byggt upp hela vår värld är också orsak till utplåning av densamma. Jag hade tänkt mig att det skulle vara mer skräckinjagande att veta att man skulle dö men så var det inte alls, mer sorgligt. Jag tänkte mig det hela som att bli ensam kvar på en flotte när alla kompisarna gick ombord på en upplyst och gigantisk kryssningsfärja. Stilla skulle jag sedan se hur hela världen seglade iväg, först nära, sedan allt längre och längre bort, till slut skulle man se en liten, liten ljusprick i mörkret och där satt man, evigt ensam i det stilla mörka havet, för alltid. Men när något är så svårt ända in i berget, så blir vatten till sten, svart till vitt och kärlek till död. Jag skulle ha kunnat älska vem som helst på jorden utom just honom, ädnå är han det enda som existerar för mig. Mitt liv är ockuperat av honom och ändå kommer han aldrig att få veta...
Tänk dig att vara man och att gå omkring och inte veta om någon tagit sitt liv för ens skull.



Glädje!

Har haft en helt underbar helg :) Hihi, lördagen var helt galen! Jag och min kära vän Hanna festade lugnt(?) hahahah.... Jag hade det riktigt kul, verkligeeeen. Är glad över att man har så fina vänner, de behövdes nu ihelgen. Tack till er <3 OCH gårdagen hos Bea var ju kanooners! hihi.. Jag älskar alla mina underbara vänner!
Ni betyder så otroligt mycket för mig! <3<3



Idag har jag bara vilat, städat lite och så. Var en sväng till VC. 

Nu iväg och handla med mor och far!
KYSS

fjärde advent!

Ja, idag är det alltså fjärde advent! Mysigt värre ju :) Älskar julen, helt otroligt mycket.. 6 dagar kvar till den stundande dagen då familjen är samlad... Längtar verkligen! Dock så är jag nu inte så väldigt taggad på julafton. Har sovit ca 4 timmar, haha... Rajtantajtan igår javisst, härliga tider. Anlände hem imorse vid 7 tiden. Great.
Snart ska jag ut i kylan på några äventyr!





Vi ses!
JULKYSS


H O M E

ÄNTLIIIIGEN hemma igen :) Hihi. Det var längesen sist, var senast här över helgen i september. Nu blir det iallafall betydligt längre, det vet jag! Har rest hela dagen med min Maria.. huhu, värsta roadtrip. Vi åkte till Arlanda vid nio tiden på morgonen. Kom dit vid 10, haha.... Fail. Flyget avgick 12,45 så vi gick och lade oss på en stenbänk och somnade... mysigt. Det var faktiskt skönt! Sen när det typ hade gått 2 timmar så checkade vi in och gick till gate 31. Yeeah. Flygresan gick bra, rätt så mycket turbulens men för övrigt hyvää!! :) Vi hann med 15,10 bussen så vi kom typ 1½ timme tidigare till Happytown. Nu sitter jag och chillar. Är så OTROLIGT trött. GAH.

Foto: Anna Aava

Tack älskade Maria för en jättetrevlig vecka i Stockholm <3

Nu: Chilla.
KYSS

Yeah!

Firar sista kvällen med Marris här i Estocolmo. Tog farväl av några vänner idag iallafall, men resten som jag inte har sett till idag, hoppas ni har det så bra. Allt är, typ, nedpackat i våra sprängfyllda resväskor och vi hoppas att allt går jättebra imorgon/idag(?). Vi har spenderat kvällen med att packa och även kollat Beck... Oooh, scary. Seriöst. Det var den senaste filmen, levande begravd. Även fast jag har sett den tidigare, så var jag lika rädd nu, om inte annat ännu räddare... Men vi klarade oss oskadda iallafall, fast vi var helt hyper o skrek om vartannat.. ;)

NU: Chilla! Sen: Vakna.


Karva(lakki) is the shit!

CYA PEOPLE :)
Happytown next --->

KYSS


?

Ja okejdå?


Give me a break.

...

Du är ju fanimej inte riktigt i huvudet.

Så det så.

Lucia!

A friend is someone who reaches out for your hand and touches your heart..

Woho, lussevaka inatt och tidigt morgon imorse :) Mysigt <3 Snart skall vi åka in till City för att fixa lite julklappar och sånt smått & gott. Hoppas vi slipper bomber... Smilla har lussetåg med dagis så vi skall även gå och titta på det, vad skoj! Saknar faktiskt luciatåg som vi brukade ha i skolan, det blev ju som en tradition till slut och nu så har man ju ingenting :( Uscha. Och så saknar jag att sjunga julsånger. Javisst, sjunga det gör jag ju fortfarande men att vara några stycken så man bildar en liten kör, olika stämmor, lucialinnen, ljus, glädje och julstämning.. Nog får Maria stå ut med ett och annat när hon bor under samma tak som mig nu i juletid.. Hähä! Dagen är fullbokad, och det kan inte bli bättre! :)



Ha en trevlig Lucia-dag alla!
KYSS

Tredje..

Tredje advent idag då gott folk :) Haft en otroligt mysig dag med min kära kära väninna Maria här i Stockholm. Vi vågade oss ut på stan trots bombattentatet igår, goosh säger jag bara.. Men vi klarade oss :) Always.. <3

Sammanfattning utav gårdagen: Julfest, skumtomtar, apelsinglögg och självmordsbombare...

Önskar er alla en fortsatt trevlig tredje advent! <3
Nu skall vi fortsätta adventsmyset med en glimt av Mikael Persbrandt, wööw <3


Bomber&ståhej

Ojoj, lång dag idag! Vi sov länge, det var så skönt :) Hihi. Att bara ligga och dra sig i sängen och veta att man inte har bråttom någonstans. Sova är typ king. Dagen bjöd på en underbart härlig och mysig dag med min kära väninna Maria. Vid 16 tiden så åkte jag och Marris iväg på en casting i Hornstull, det gick nog rätt så bra tror jag :) De verkade som det iallafall! Senare åkte vi in till stan. Just vid den tidpunkten så var det en självmordsbombare som gick lös mitt i centrala Sthlm! OH MY, seriöst.. Om vi hade gått på drottninggatan just då så hade vi sett honom... http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8265883.ab LÄS. Så ja, ööö. Men tur som fan så höll vi oss vid NK. Huhuhu. Kvällen till ära åkte vi iväg till Isabel som ordnade en liten julfest. Det var typ några från Calle som var där. Det var trevligt :) Nu kolla julis och sen sova.

KYSS
R.I.P

dirty biiiatch!

TJARÅ. Idag, ja, kortfattat: Jag och Marris har shoppat på en högt avancerad nivå! Ohh, grejjer det alltså. (Svettigt värre/Maria). Ja, det var en trevlig men intensiv shoppingrunda vi drog idag/igår? ...

Sen käkade vi gott i stan, nami. Kvällen till ÄRA, ja - samma sak som igår - fast idag var det blandning med godis OCH frukt.. Fast dock, lite mer frukt denna gång.. ;) Bilder kommer inom kort! Datan strejkar.

FUCK OFF AND DIE! :)

hehe.

Torsdag!

Gårdagen: Fotomodeller för 1 dag, skitkul! Om man bortser från daa bitch...

IDAG :) Har vi soovit länge! Sovmornar behövs faktiskt ibland.. Sen när vi var spacklade och redo för att gå ut i kylan så begav vi oss in till City där vi checkade läget! Kvällen till ära så äter vi frukt. ;)



VI <3<3

Morgondagen & helgen - oouh, hemliga uppdrag på g!

KYSS

Weeeho!

Min kära kära kära väninna Maziz är här i Sthlm! Två pinglor lösa i City - Oh no, det här kommer gå vildt till!! ;D


WOHOO!

PUSS


Lovely!

Gårdagen var alldeles underbar. Umgicks med mina kära vänner, vi fikade och pratade i timmar på Non Solo Bar, ett café på Odenplan. Najsers :) Riktigt riktigt trevlig dag, utan tvekan.

Idag har jag vaknade vid kl 7 på morgonen tror jag, skulle ha vaknat tidigare men pallade seriöst inte. Har städat hela morgonen för att mina kära väninna Maria landar om ca 1 timma i Stockholm :) Skall åka ut till Arlanda och möta henne snart! Vet dock ej hur kallt det är ute så, jag pälsar på mig nu istället för att gå runt och frysa, låter som en superbra idé från min sida! Enligt min mobil så är det -7 grader ute, men den är ju inte så pålitlig så, det kan ju liksom vara mycket mycket kallare, eller varmare (vilket jag inte tror).


Stockholm - underbart vackert <3

Nu aktivera sig =)
KYSS

Mörkret faller...

... som ett täcke över Stockholm. I alla fönster ser man ett litet ljussken antingen från en julstjärna eller ljusstake. Otroligt mysigt... Gatubelysningen lyser upp vägen utanför. Jag sitter och nynnar tyst för mig själv på julsånger och är bara allmänt taggad inför tisdagen då min kära väninna Maria kommer på besök :) Vi kommer att få det sååå otroligt trevlig Maziz! Har saknat och saknar dig jättemycket :( Jag har värsta planera på vad vi ska göra, hehehe.. Nu blev ni allt nyfikna, tss. Det får ni la vänta och se!

Morgondagen vet jag inte direkt vad jag ska göra, ska kanske träffa Delphine på kvällen och så ska vi faktiskt ut och festa, på en måndag? Ja, så är det! Men under dagen, ja då vet jag inte vad jag ska göra. Välkomnar morgondagen med öppna armar och önskar att det blir fint väder så att man kanske kan vara ute och fota naturen här! :) På min facebook finns det ute lite bilder som jag lade upp idag, från bland annat gårdagens besök på Skansen med min sötmos.


Skansen 4 december 2010 - ASKALLT!!!


Nu ska jag sätta mig och skriva lite innan jag går och lägger mig! :)
KYSS

Advent

2:a advent idag :) Julstämningen är på hög nivå här hemma i Nacka! Julmusiken sprider sig från datorns högtalare in i alla rummen, det luktar rent eftersom en viss Karin Nyman Pistokoski håller på att städa! Hihi. Härliga tider alltså. Man blir såå otroligt glad i hela kroppen! Jag tror faktiskt att jag mellan varven sjunger mer än vad jag städar, men det är ju bara kul så, jag fortsätter nog med det ;) Skall fira andra advent med lite sång faktiskt, inget mer, jo en fika på stan med min kära sötmos Delphine!



Önskar Er alla en underbar andra advent :)
KYSS


Nu går det bra!

Idag (igår?) whatever (LÖRDAG) tillbringade jag i princip hela dagen med Delphine :) Det var såå otroligt trevligt. Vi gjorde en spontan tripp ut till djurgården där vi senare helt plötsligt promenerade runt i ett snöigt Skansen. Det var jättemysigt med så mycket glada människor, lukten av mandlar och julsånger som hördes på långa vägar. Julmarknaden var super! Vi gjorde därefter ett kort besök runt den stora julgranen, den dansade vi runt, hehe :) Väldigt väldigt kul, tack gumsigos för en otroligt trevlig dag! <3 Det var däremot svinkallt så att dansa runt granen med både barn och vuxna gjorde oss nog gott och det hjälpte oss på traven att INTE förfrysa något, och ja vi lyckades rätt så bra faktiskt! Våra fingrar var dock väldigt stela, fan för skinnhandskar alltså.. Vi reste det snabbaste(?) sättet ut till djurgården, med djurgårdsfärjan. Det går en spårvagn också men uscha, då var vi tvugna att röra på oss ännu mer. Lättare att ta färjan vid Slussen :) Bilder kommer inom kort från vår Skansentripp!

Apropå ingenting så diggar jag årets julkalender!
KYSS

Äkta

Jag kan inte skilja på - Melissa Horn <3


Det är dags att tänka efter
och jag vill inte följa med
det har regnat hela sommaren
och jag känner med det

Jag ville vänta tills du frågade
och du frågade tillslut
jag hörde sånger i mitt huvud
men dom kom aldrig ut

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Du ville prata häromdagen
och helt plötsligt blev det tyst
jag undrar vad som hände
vi som skrattade nyss

Nu tror du säkert att jag hoppas
på nåt som aldrig ska bli av
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig

Vi tar en paus och lämnar rummet
och nu släpper du min hand
på varsin sida av vägen
som en främling för varann

Jag vet precis vad du känner
fast du aldrig sagt ett ord
du har viljan att bli större
här är du redan stor

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig


Snö!

Vaknade upp i ett snöigt Stockholm idag. Det har kommit jättemycket snö inatt/imorse.. Så otroligt mysigt :) Funderar på att gå ut och fota lite och dela med mig av naturen här, får se hur mycket min förkylning pallar. Men om jag tar på mig riktigt mycket kläder så borde det nog fungera :) Sitter nu med tre dubbla tjock-sockar, två byxor, en långärmad tröja och fleece. Mysigt värre, och otroligt varmt. Jag fryser inte :) Det är inte så kallt ute heller, -3 grader och så snöar det rätt så mycket. Julkänslan är ENORM.


Estocolmo

Innan jag går ut i vårt vackra vinterland så skall jag sätta mig och kolla på julkalendern på SVT play, najsers! Den är ändå rätt så bra, hehe.. Igår fixade jag flygbiljett hem, känns skönt att få komma hem till min kära familj och mina vänner som jag saknar såååå otroligt otroligt mycket..

Skriver mer senare =)
KYSS

You rock!

If people are trying to bring you down, it only means that you are above them.




Det vackra sa farväl & jag försvann..

Oh my, vilken underbar dag det har varit idag :) I love it, Stockholm by winter. Wonderful!

Snart är december och år 2010 slut.. Detta år har gått så otroligt otroligt fort. Tiden har ju bara rusat iväg! Det har hänt mycket under detta år, både bra och dåliga saker. De bra sakerna väger i alla fall upp det dåliga! :)
Sista terminen i gymnasiet. Rätt så tuff i slutet, men kul med alla studentkvällar. Studentbalen kommer jag sent att glömma. Det var många kvällar under halva 2009 och 2010 som jag satt och designade min klänning, det var så otroligt kul att få en alldeles egen personlig klänning, så som man själv vill ha den! Det tycker jag ni andra där ute också ska göra som snart kommer att ta studenten, mycket roligare och framför allt senare i livet att veta att man själv designade sin egen balklänning :) Kvällen tillbringade jag i stan! Träffade Marie idag, trevligt :) och senare min barndomsvän Nadja över en kopp kaffe, det var la trevligt!



Just nu sitter jag och lyssnar på Melissa Horn och skriver i bloggen, funderar på att sitta och skriva en novell eller något annat roligt! Har en massa inspiration nu :) Jättekul faktiskt!

KYSS

December!

ÄNTLIGEN DECEMBER!!!! Har sån otroligt julkänsla nu. Hehe! Energin bara sprudlar och humöret är på topp, jag älskar det här :) Massor med julstämning på stan i form av julmusik, härlig belysning både inomhus och utomhus! Hela Stockholm är upplyst av julbelysning, gatorna bara glänser. Älskar verkligen att gå runt i stan och följa de belysta gatorna... Så otroligt vackert. Får ta mig ut på stan och bara fota någon dag, så får jag dela med mig till er alla andra som inte är här :)


Drottninggatan, Stockholm

Idag har jag chillat, senare åkte jag in till City för att träffa Sthlms underbaraste pinglor på en fika och julklappsjakt. Det var mysigt :) Trevligt om inte annat! Morgondagen tillbringar jag nog hemma här i Nacka. Med en stor kopp te och manus-skrivning heeela dagen. Bra terapi det, och så ska jag öva julsånger! :)

Julchoklad och Melissa Horn, bra avslut på kvällen :) Skall lägga mig i sängen och skriva lite idéer till ett annat manus, sen sova!

PUSS



RSS 2.0