Fredag.

Hoppsan, dagarna bara flyger(!) iväg, absolut. För en vecka sen så reste min kära barndomsvän Laura hit till Stockholm. Kul med finbesök :) Och ja, det var mest för att vi skulle se Britney Spears som spelade här på Globen i söndags, riktigt kul faktiskt att se en världsstjärna! Hon var bra, fastän hon sjöng playback var dock inte så bra men, om vi ignorerar det ;) Vi hade en liten lunchkonsert i onsdags där vi sjöng i matsalen i skolan, det gick jättebra fast jag har skitont i halsen, men rösten höll! Och alla var så duktiga :) Hihi. Det var asbra! Nu laddar jag och kurerar inför söndagen som blir en låååång dag!



Nu: KURERA. Plugga. PUSS!

tisdag!

Kall morgon imorse, usch och fy, men ändock så var jag ju tvungen att gå ut i kylan och ta min morgonjogg, kan inte bryta mitt schema ju! Efter ett tag så blev det ju iallafall varmt, haha, konstigt nog. ;) Not. Nu sitter jag och har lite hemmaspa här, snart engagera mig vidare och träffa min morbror sen åka till skolan och ha scenkonst. Skojskoj. Ser fram emot dagen! Det verkar bli en bra dag idag :) Känns det som iallafall! Måste dock inhandla en reflexväst och typ mössa och vantar till mina joggingturer, eftersom det är så mörkt då jag brukar springa och för att det är sååå in i h'vetes kallt, tralala, så det får jag göra, kanske idag!

Idag har vi scenkonst, instudering och musikhistoria, lång dag, slutar vid 18 tiden. Dock så kanske det blir Kungliga Operan ikväll, Figaros bröllop :) Kul isåfall! Hoppas hoppas *håller tummarna*
Ha en fin dag <3

Ny vecka, nya möjligheter!

Javisst, det stämmer så otroligt bra :) Paris, here we come! Naaaaajs. Mer info om det, snart. Hihi. Jaaaa, har inte hunnit skrivit blogg på en vecka men har haft det otroligt stressigt och körigt hela veckan, psyket orkar inte med för mycket har jag märkt. Så då måste man prioritera, jepp jepp. Jag vet inte riktigt om jag vill avslöja allt än, men skall iaf till Paris i november, det ser jag verkligen fram emot!!

Måste sova, jogga imorgon bitti! PUSS

oktober!

Igår var det fullt ös hos familjen Kujala Argelid, weeeho säger jag bara! Vi invigde oktober med beer fest och lite joddling, det är grejjer det. Jag hade det jättekul, och fick lära känna nya fina människor och skapa kontakter, me like alot :) Dock så mådde jag ju faktiskt INTE bra idag, men äh, det var totalt värt det! Dagen har mest bestått av chill, mötte upp Delphine på Slussen och så tog vi bussen hem till mig. Lagade lite lunch och kollade på film, mycket mysigt, det var precis det jag behövde! Nu känner jag mig mycket bättre, dock så är jag djävulskt trött så jag måste sova typ, nu. Men skall fixa inför morgondagen först med kläder, o packa väska osv. :) Imorgon har jag lite ärenden att springa, har individuella sånglektioner vilket innebär att jag endas är en halvtimma i skolan imorgon. Sen så är plugga nästan prio 1, men skall även luncha med bästaste Heiiidi :) Hihihi.




Äh, gott folk nu måste jag sluta sitta vid datorn för ikväll, night på er! <3


RSS 2.0