PREMIÄR!

Guud så bra det gick! Jag var jättenöjd över min insats, och alla var så koncentrerade och duktiga! WOOOOHO. Efter premiären firade vi med lite champagne på spelplatsen och sen begav sig jag och Jessica till mig och fixade oss till tre rätters middagen. Det var jättemycket folk redan där, och klockan var typ 23.00, men vi fick förrätt,varmrätt och efterrätt, det var trevligt men man satt så långt ifrån alla.. Sen sjöng vi lite karaoke.

Och vet ni vad? Jag kom in på umppari, haha. Alla bara: Har du redan fyllt 18 år? Hm.. Men det var jättemånga som kände igen mig från operan, det var kul :) Sen så var vi där i ca 1 timme, för de stängde sen och då for vi till Pia och körde lite efterfest. Alla var typ där, och sen kom vissa från Adam också. Men jag kom hem vid 06.00, och sov 4 timmar - det var mindre kul. Men äh, det var ju premiärfest för gudsskull!! :) 

Alla var jätteduktiga igår. Tack för en trevlig afton.

SPÄNNANDE!

IMORGON ÄR DET PREMIÄR FÖR KRIGSOPERAN!! (för de som kanske råkat missa det)
Det är så otroliiiiiigt spännande nu :)

Vi ska tydligen få gäster idag, det ser jag fram emot! Det händer inte ofta ska jag då säga er, ingen orka komma hit upp eftersom det är så långt att åka där ifrån vart de bor.. :/
Sen har jag operan, så jäkla kul. Tycker alla som tycker om att sjunga/agera borde få en chans att göra något sånt här. När jag först kom med i opera-gänget så visste jag inte alls att det skulle bli så här STORT! Det är ju otroligt..
Nu ska jag städa lite och sen sätta mig i solen. Skriver mer om hur genrep 2 gick sen ikväll när jag kommer hem :)

PUSS!


Toppendag!

Idag hade vi vårt första genrep med publik, och det gick superduperbra! Publiken stod upp och applåderade, om de var så bra nu, hur bra kommer det inte att vara på fredag dåå?! :D Jag känner mig så oerhört taggad till på fredag, lugn! Imorgon har vi genrep två, de är för the very important persons, vipparna kommer och då blir det ännu bättre! Då kanske vi till och med får "vågen", vem vet?!

Idag var jag och käkade lunch på Leilani med Hanna, mor och Heidi. Det var trevligt! Sen gick jag och Hanna till gränsen och sen till skopunkten, jag måste fara och köpa en klänning på GinaTricot, påminn mig!!

Jag har så oerhört ont i huvudet, det finns inte något värre - speciellt inte när man ska prestera till max under operan.. Men nu ska jag gå och vila, kanske t.o.m sova så jag orkar kriga imorgon.

Cya!

Spänningen stiger...

Imorgon har vi vårt första genrep med publik, gud vad kul =)) Nu verkar allt funka,  vet inte riktigt varför jag har oroat mig så mycket men det blir väl så när man har så mycket att tänka på. Just nu siktar jag själv på att bli frisk, men de verkar inte gå enligt planerna för nu har jag fått tillbaka febern - igen. Men inte så hög, typ 38 grader. De var lite kämpigt idag på träningen, förkylning och allergi går verkligen INTE ihop. Nu ska jag ta lite värktabletter och sen gå och lägga mig, har en stor dag framför mig imorgon och vill verkligen vara utvilad så att jag inte begår några misstag, de är ju det sista man vill.

Skriver mer om det stora genrepet imorgon, nu sova!
Natti!

halsont

Nu är jag nästan frisk! WOHO. Har endast halsont och en förjävlig hosta att försöka få bort, men de går åt rätt håll iallafall. Idag har vi haft krigsoperan nästan hela dagen, det var kul men så kallt - väldigt kallt.. Nu får jag iallafall användning för mitt fleece-ställ som jag köpt för dyra pengar endast för operan, det är ju jättebra! :) Haha, försökte sjunga idag - det lät FÖRJÄVLIGT. Helt igentäppt.. huhu, vad jag skrattade åt mig själv.

Nu ska jag göra en kopp te och sen sätta mig och se klart på beck som visas på tv4. MIKAEL PERSBRANDT! <3
Finns det någon snyggare??! :) NEJ!

Cya!

Moving on

Sarah Dawn Finer - Moving on

Känner mig lite piggare idag faktist! :) Febern har gått ner och hostan börjar lugna ner sig.. Min temp ligger just nu på 38,5 - och de är feber för mig eftersom jag brukar ha normaltemperatur vid 35,3.  
Sov 12 timmar inatt, är totalt slut i kroppen, det är nästan lite läskigt.. Inatt frös jag sov mkt så jag har sovit med mjukisbyxor, yllestrumpor och fleecetröja. Och som jag har klagat på hur jäkla varmt det har varit i mitt rum, skumt värre säger jag bara.. Jag har faktist lovat för jättelängesen att jag inte ska vara sjuk på fredag då det är Krigsoperans premiär, och det ska jag fan hålla!

Shit, det är redan premiär på fredag. Vad snabbt allt har gått :) Jag fick rollen och började direkt i februari. Varje helg ända från februari tills nu har vi haft träning, det är så... Konstigt, hur snabbt det har gått. Nå, det går ju snabbt när man har kul och det har jag verkligen haft. :) Det trodde jag aldrig att jag skulle få göra något sånt här, är verkligen glad för att jag tackade ja. YEY!

Hoppas att ni hade en bra midsommar, jag hade det ganska kul, for till Kukkolaforsen och träffade några från Krigsoperan, sen for jag hem och sjukade mig. Nu ska jag gå och steka i solen ett tag, se om jag klarar att vara ute utan att kväva mig själv av allergi och snor.

Cya!

Karins vanliga tur.

Jahapp, då var det dags att bli sjuk igen tydligen.. Sån jävla otur jag har. Har typ åkt på förkylning, jätteont i halsen, näsan rinner stup i kvarten och ont i lungorna.. De är väl smällar man får ta när man tror att det är sommar i juni, SOM DET SKA VARA?! Jäkla skumt väder alltså. De har ju inte varit så varmt nu de dagar vi tränat nere på stranden, så de är nog därför jag har blivit sjuk. Jag har lovat mig själv att jag INTE ska vara sjuk på premiären för längesen, och de ska jag lova så nu får jag försöka hitta alla möjliga huskurer och genomföra dem snarast. Är bara så otroliiigt trött, sover så jäkla dåligt under nätterna, det är så jäkla varmt och drömmer såna konstiga drömmar. :( Inatt ska jag sova på balkongen, fast då kanske min förkylning blir värre, hmm... Får tänka över det där.

Nu har vi ledigt från operan i tre dagar, så skönt. Nu kan jag få slappa och kolla igenom lite manus och lära mig ALLT utantill så jag känner mig jättesäker. Får se hur det blir med det. Jag längtar verkligen tills premiären, de kommer bli såå bra! Det är så otroligt kul med sånt här :) Vill verkligen göra något sånt här igen!

Har funderat så mycket på den där sångkursen, måste anmäla mig snart.. Fast, beror på ifall jag får med någon eller inte..

Glad midsommar på er alla! Hoppas ni får en bra dag!<3

I'm leaving you for the last time, baby.

Fanfanfan, varför drömmer jag såna mardrömmar hela tiden?! ;o Det är ju för fan läskigt, vågar inte sova snart.. :(
Det var inte så varmt i rummet idag, men såna jävla mardrömmar.. Huh* Jag lever.

Igår hade vi som sagt träning med operan i 6 timmar ute på spelplatsen, FAN VAD KALLT. Nu har förresten läktarna kommit upp, nu är det mycket lättare att spela upp scenerna eftersom de är uppe.. Jag var så irriterad hela tiden igår, pga jag fick ingen mat innan jag gick, och det misstaget göra jag INTE om igen. För minsta lilla problem blev jag skitsur. Käkade mat när jag kom hem, vid 22-tiden. Det är ju bra gjort Karin, vet inte varför jag gör så när jag vet hur jag blir när jag inte får mat..

Idag ska vi köra genomdrag hela teatern, hur nu det ska gå.. Det kommer ju typ ta tio timmar.. Allt är typ, kaos. Men de blir bättre och bättre. JAG MÅSTE HITTA NÄBBSKOR, någon som har några jag får låna? Gud så frustrerande. Premiären är nu om åtta dagar, jag känner bara sån stress. Det kommer säkert bli succé sen på premiären - men de känns bara så konstigt nu. Ingen vet vad det är för scen och alla springer runt som yra höns backstage.. Och så har vi tydligen ledigt fre-lör-sön nu under midsommar..? Okej, det är midsommar men de är också så jävla överskattat, en träning kan man väl iallafal ha under söndagen? Det kanske bara är jag som är så här, men de ska ju bli perfekt. :)

Nå, slutpratat om det idag.. Nu ska jag gå och göra en riktigt god frukost med färska jordgubbar och gå ut i solen och bara slappa ett tag. Härligt!

Goooosh..

Jag sover så jäkla dåligt, det är för varmt i mitt rum och jag drömmer mardrömmar HELA TIDEN. :( Jag har testat med allting, sova med öppet fönster och med en såndär eldriven fläkt - men ingenting funkar. Någon som har ett superbra tips till mig? Jag är i desperat behov av något som kan hjälpa mig att sova utan mardrömmar och varmt rum..

Vi hade träning med krigsoperan igår på spelplatsen. FAN vad kalt det var, herrejistanes! Det var som om man stod still så kunde man inte prata efter tio minuter, såååå kallt var det. Och gud vad jag oroar mig nu inför premiären, det är endast nio dagar kvar, och allt är typ kaos. ;o Sen har det gjorts massor med ändringar med scenmaterial osv, så de saker man tänkt på att göra på ett visst sätt tidigare, får man radera helt och ändra sig enligt de nya planerna. Usch så störande, men okej, de är väl så.. Och sen så kommer vi ju alla som har talroller ha mikrofoner (såklart), och de som sköter ljudet är lite efter med att sätta igång ljudet i myggorna eftersom de inte är igång hela tiden. Och se förstås, jag klandrar ju inte dem men de borde ju få ett papper där de står vart vilken mygga ska vara på i vilken scen osv, för om det kommer vara så här på premiären och varje föreställning så kommer publiken missa jättemånga repliker och till slut kommer de inte hänga med över huvudtaget.. Så, det hoppas jag att de fixar.

Vi har träning med operan ikväll också, vi verkar ju iallafall få tur med vädret - om det håller i sig. Vi ska köra igenom andra akten idag, de scener som kommer efter pausen. Där har jag nog mest repliker tror jag, och där är båda mina sånger också. Gud, hur ska det gå med dem? Jag låter som en igentäppt kossa när jag pratar, fan om jag blir sjuk nu till premiären, det skulle vara min vanliga tur isåfall.. Jag är inte nervös inför premiären alls, det känns som att det är så naturligt, vad ska man vara rädd för? Det är så kul!!! :)

Jag har kanske, KANSKE, fått med mig en kompis till Kebnekaise, HOPPAS VERKLIGEN! Jag vill så gärna fara dit, men hur det blir med att skrapa fram 2500 kr är ju en annan sak. Kanske hittar någon som vill sponsra mig? :)


Hahahahahaahahahaha........

Min väninna Hanna skickade just en hästannons till mig, en kanske lite ... lite speciell hästannons. ;) väldigt oseriös.

Han är korsning mellan arabiskt fullblod/ardenner och fiskmås. En mycket klen häst som tyvär springer ifrån en i hagen, mycket synd för alla ungar avgudar honom. En trevlig individ som egentligen skulle gå som kattmat men istället hamnade i en hundburk. Innan han flyttade hit bodde han i en soppskål, men vi tyckte så synd om honom så vi tog hem honom. Han brukar bryta sig in i andras hus och stjäla gurkor och stoppa upp dem i örat.. Då måste man fara med honom till veterinären pga det beteendet, men annars är han guldvärd!

Sen var det en bild på en vit lama, niice. Det var typ dagens skratt iallafall. :)

Trötter

Trött men glad! Idag ska Kakis till frissan, yeeeeeey =) Men får inte göra något drastiskt med håret inför Krigsoperan, så jag får väl typ färga och toppa lite smått - måste fortfarande ha långt hår, som jag inte ens har men.. Får väl knyta fast garn eller något, för mitt hår är så jäkla slitet man skulle ändå inte se någon skillnad... Ska till Sohrab klockan 14.00, sen har vi träning med Krigsoperan vid typ, 17.00? Ingen aning, far väl någongång då.. :)

Jag vill fara på den där sångkursen (A)

JAG VILL!

Nu har jag upptäckt att en av de tre sopranerna i Krigsoperan, Lisbeth Sandberg, ska hålla en sångkurs i fjällen - Kebnekaise. Fyfasen vad kul det skulle vara att fara på det!! Hon är ju så otroligt duktig. Det finns bara ett problem, priset är inte det vänligaste för min plånbok - 2500 kr för 4 dagar.. Nog lär man sig skitmycket, men de är lite väl mycket :o
Den kommer att äga rum 20-24 juli, jag vill jag vill jag vill :)
Får fundera lite mer på det där, sista anmälningsdagen var 7 juli..

OCH jag som trodde att jag var heeelt ledig ifrån Krigsoperan idag, men tydligen inte. Tuomas skriver att vi har en träning med koreografin till vår duett klocka 19.30 på stranden, där sprack kvällens planer kan jag då säga..

Nu ska jag gå och sura.

Krigsoperan

i nio timmar idag, det var väl lite överdrivet?! Nå det var ju ändå kul.. :)
Jag avslutade dagen på umpari, jag och några andra från krigsoperan for dit och umgicks, Göran Forsmark bjöd på lite drinkar eftersom han vunnit på lotto. Just hemkommen därifrån, nog var det trevligt! =) Vi pratade om Krigsoperan och om annat, väldigt trevligt.

Imorgon blir det bara chill. Maria börjar sommarjobba imorgon, buhu =/
Jag känner mig så sliten efter helgens krigsopera så jag funderar faktist på att gå och sova.
Cya!

Äntliiiiiiiiiigen!!!!

Har vi fått sommarlov. Har varit så jäkla efterlängtat så jag inte ens kan förklara känslan jag känner nu.. Jag har varit och käkat med Marris på leilani, det var gott =) Nu är det endast trean kvar, undra vad man ska gör sen.. Men som att man ska gruva över det nu, nu är det lov och då ska man bara ha kul. Och jag kommer ha extra kul i sommar, eftersom Krigsoperan är just i sommar, wohoo! Och så fyller jag 18 år, det komme bli en toppensommar!
Jag och Elin sjöng på skolavslutningen idag - vi sjöng "Som en bro över mörka vatten", så jäkla fin låt.. Det gick jättebra - men tyckte synd om Elin, hon höll typ på att hosta ihjäl sig.. =/ 

Har sån jäkla huvudvärk så ska sätta mig i solen och vila ett tag, sen ser vi ju vad som händer ikväll!
Har iallafall Krigsoperan väldigt tidigt imorgon, huhu*


Trötter

och slitnast i stan, men gud vilket härligt väder det har varit här idag! Det är fortfarande 20 grader.. :)
Krigsopera-träningen gick jättebra, vi var ute på spelplatsen och tränade, och de var ju så härligt när de var så varmt och vindstilla där - men det är ju då alla äckliga insekter dyker upp USCH. Men för övrigt så var det kul!
I stallet var det inte så livat, hade inga krafter att liva upp stället heller så gjorde  endast mina sysslor där.

Klockan 10.30 ska vi sjunga med Mirja imorgon, sen har vi krigsoperan klockan 14.00. Någon tidning skulle tydligen komma och fota oss. Huhu, när ska man få vila?!

Nu ska jag iallafall duscha och sen stupa i säng, cya folket!

Sångfåglarna...

... Elin och Karin är i farten! Det gick väldigt bra att sjunga idag :)  Hoppas det går ÄNNU bättre på skolavslutningen på fredag, det hoppas jag verkligen.. Elin är så sjuk just nu, men hon är duktig som orkar och står ut med mig, hehe!
Nu ska jag chilla och sen blir det Krigsoperan till klockan 18.00, sen dirr därifrån till stallet..

Nu är det ju Karin Nyman Pistokoski alias Anna-Britta Sjöholm som gäller! ;)


alias Karin ;)

Härligt väder!

Eller, de ser iallafall fint ut - har inte hunnit vara ute ur huset ännu ;D Men om man har sovmorgon så har man.
Ska sjunga med Mirja och Elin klockan 11, får se ifall Elin dyker upp.. Sen så har vi tydligen krigsoperan kl 13 idag, men kan inte fara dit just då, men får väl sringa dit sen senare. Idag känner jag av allergi så jäkla mycket, mina ögon var jättesvullna på morgonen och typ, ögonvitan vad röd.. Nice! Skrämde mig själv när jag kollade i spegel, hm...

Nu ska jag käka lite frulle, blir nog mjölk och flingor med färska jordgubbar och piroger :) NAMI! jag är jättehungrig!
Cya! 

NOO!

Nu insåg jag just att vi har träning med Krigsoperan imorgon 13-18.00 .... :O Om jag nu kan läsa de dä jäkla schemat rätt, men de står nog så.. Amen wtf?! De har jag liksom inte ens planerat in, nu blir ju allt förstört.
JÄKLA SKIT. Jag måste höra med någon imorgon, alltid ska de vara något problem.....
Jag ska jobba i stallet imorgon kväll också och nu krockar det med krigsoperan, har vart borta så många jäkla gånger redan pga krigsoperan men, får se hur det blir.

Jag har sån jäkla huvudvärk så nu ska jag gå och sova, tänkte fara förbi en sväng till gränsen imorgon innan jag börjar skolan, 11.30 börjar vi spanskan, har all tid i världen på mig, och så kanske jag far till Esprit och köper den där fina koftan, hmm :) Återstår och se om jag ens kommer upp.

Cya.

Förvirrad.

Idag hade vi typ inte alls skola, en lektion som varade i ungefär 7 minuter?! Totalt onödigt och värdelöst att ens komma till skolan när man avslutat vissa kurser och andra är fortfarande igång.. Så jag och Maria struntade helt i att vara där och for till Gränsen istället. Där shoppade vi mycket kläder och annat (vill inte ens veta hur mycket vi har spenderat tillsammans), sen for vi till Ikano-huset där Marris shoppade en tröja på Stadium och ett par skor från Skopunkten - som även jag gjorde men jag fyndade stort! Sen kände vi att de var lite tomt i magen så vi for iväg till Nya Konditoriet och köpte en kyckling- respektive köttbullsmacka och pratade om allt möjligt. Tack Maria för en trevlig dag!!

Just nu så gör jag tyvärr inte så mycket, vi har Krigsoperaträning nu, sång, men jag har varken ork eller någon röst till att sjunga med, så jag hoppade över det. Fasen om jag blir sjuk innan skolavslutningen, jag och Elin ska sjunga en vacker låt tillsammans! ELIN, DU MÅSTE BLI FRISK!! :( Annars är jag DÖD.

Nästa helg är det midsommarafton, redan!? Shiiiet.. Brukar alltid vara i Stockholm under den helgen, ovanligt att vara hemma.. Måste ju vara det pga Krigsoperan, äh - smällar man får ta.. 
 
Igår var jag till Karungi och grattade Jessica som fyllde 19 år. Kom hem vid 2-tiden, så det var rätt så kämpigt att stiga upp imorse. Men kul hade vi! Vi spelade kubb och det var ENDAST 5 plusgrader ute - snacka om kallt PLUS att det var 101429482349242049 MYGGOR, det är de värsta med sommaren , alla jävla äckliga insekter, Jag höll på att få seriösa dampanfall på de där jävla myggorna.. MITT LAG VANN KUBB-SPELANDET! WOHO =) 
Sen gick vi in och spelade Let's Dance och Familjegeni =)

Nu ska Kakis gå och vila, cya!


Besviken

...på mig själv, varför är det alltid jag som förstör allt? Alltid när något har hänt, skyller alla på mig. Det är väl så att det alltid är jag. Men du kan ju inte tro att någon kommer att lyssna på dig, eftersom allt det du säger är lögn, jävla idiot.

Jag tror att det visar sig at någon har sårat dig men det ger dig ingen rätt att såra mig.

ge upp..

GLÖMDE

DET SNÖADE I HAPARANDA IDAG?!?! DEN 6 JULI OCH DET KOMMER SNÖ/HAGEL, DET ÄR JU NÄSTAN SÅ ATT MAN VILL CUTTA SIG, DEPRIMERANDE ELLER VAD?!

Warwick Avenue

Så bra låt som Duffy sjunger, verkligen värd att lyssna på!

I helgen har jag inte gjort så mycket, har för det mesta bara vilat eftersom jag fick feber i fredags eftermiddag typ. Jobbigt värre, men jag känner mig faktist piggare nu men har sån jäklig värk i musklerna. Snart slutar vi skolan, hela tvåan på gymnasiet har gått, efter sommarlovet börjar man trean. Shit vad tiden går snabbt..  Ja, jag vet att man ska leva i nuet, men jag vet inte ifall jag ska ta ett sabbatsår och plugga efter det eller ifall ja ska börja plugga direkt. Såna jäkla svåra val, som kan förändra ens liv. Huhu, ångestfyllt liv man kommer ha just då känner jag på mig..

BTW, så går det skitbra med Krigsoperan,det är endast 3 veckor kvar till premiären och 8000 biljetter är sålda. Jag tycker faktist att jag borde vara nervös, men är inte ett dugg nervös, inte ännu iallafall. Återstår att se sen typ några dagar innan, då klättrar jag väl på väggarna! ;) 

Imorgon går dagen i sångens och hästarnas tecken. Har krigsoperan klockan nio och sen har jag samtidigt stalljour, men jag tar eftermiddag och kvällen med Mia, så jag far till stallet vid tre-tiden.

Dagens ordspråk:
En vän är den som vet allt om en och ändå fortfarande tycker om en. *TÄNK PÅ DET NI*
CYA!


RSS 2.0