Hyper!

Kom hem från Teatern för ett tag sen, blev lite övertid idag plus att det tar ett tag att åka med tuben och bussen till Nacka igen, men det är lugna puckar :) Man börjar bli van vid att åka ensam nu så, inga problem, men det skulle ju vara mycket roligare att ha en medkompanjon som ska åt samma håll tycker man ju. Men äh, som sagt, nemas problemas! Haha, jag är helt hyperaktiv just nu, alldeles för pigg. Om det inte vore för min hals (prio 1) och för den svarta natten utanför (prio 2) så hade jag verkligen kunnat fara ut och jogga runt Nacka nu! Men ja, tyvärr så är det inte aktuellt. Köpte nå super-tabletter för halsen idag på en hälsoaffär, ska se om det är bra eller om det är nå lurendrejeri, de är en massa örter och bara saker från naturen i tabletterna, so - let's try!

Idag på Alias teatern så hade vi Sandra och Anna. Det var riktigt kul :) Vi fick läsa upp våra monologer för Sandra (logonom och skådespelare) och sen bedömde hon tal, och hur vi framförde osv och hjälpte oss med rösten. Eftersom hon är logonom (röst- och talpedagog) så är hon specialist på rösten. Hon har som yrke att hjälpa till att utveckla varje individs röstresurs i olika sammanhang, och eftersom rösten är det största verktyget vi skådespelare har så är det en viktig del i de yrket vi utbildar oss till. Det är verkligen jätteintressant :) Jag tycker faktiskt det. Otroligt.

Imorgon är jag ledig, ja, det är la kul det också. Ska nog gå på bio med några från Calle, skall se "Tusen gånger starkare" som har biopremiär imorgon! En ny film med regi av Peter Schildt efter Christina Herrströms bok med samma namn. Boken var riktigt bra, så jag hoppas att filmen också är det! :) Skall även gå på en sminkkurs imorgon förmiddag, kulkul! OCH imorgon skall jag gå förbi på Hötorget! De har typ marknad där och de säljer JÄTTEGODA frukter och bär, nami nami! Jag och Delphine (som för tillfället är i Paris den jäveln) är stammisar där, men nu får jag gå dit själv, buuhu..


Hötorget

Nu skall jag försöka varva ner, välja lite kläder inför morgondagen och sen gå och lägga mig :)
Puss och Kram, nattinatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0