Musikal!

Imorgon är det premiär för T-school musikal! Gud vad spännande =) Det är jättekul att hålla på med det här, skulle vara kul att göra sånt här på heltid och få betalt för det...vem vet vad som händer i framtiden ;D
Klockan 18.00 är det konsert på Folkets hus imorgon! Be there, för den här showen vill ni INTE missa!
ALLA kommer att prata om den här, den är såå bra!! =)
På förmiddagen har vi genrep för publik, det kommer bli värsta kicken för oss alla så att vi är superladda och taggade inför kvällens premiär! Jag längtar!!

Idag har vi tränat hela dagen igen, kulkul =)

NU ska jag SOVA!

Måndag!

Idag började vi träna på folkets hus inför musikalen som vi ska ha som kvällskonsert på torsdag, och som morgonkonsert för skolorna årskurs 8-9 på fredagen. Musikalen heter T-school musical! Det kommer bli så otroligt kul, men dock, vi som går i trean, så är det vår sista konsert .. :'( Snyft ...

Att ord kan såra en så mycket.. Jag är helt tom på ord..


Spanien, Logroño 2009 <3


Helgen!

Imorse hade jag stalljour + kurs. Har även hoppat min Fiolio för Sary Karanouch ihelgen, det gick jättebra :) ÄR S U P E R N Ö J D, Fio var så otroligt duktig trots det varma vädret. (Bilder kommer!) Vi hoppade ute och det var ungefär 26 grader och stekande sol, mys men det var JÄKLIGT varmt och rida.. Supernöjd alltså efter helgens resultat, Fio har även tappat lite vikt också, det hurrar vi för! :) * Hurra Hurra Hurra * ..

Men dock, idag, så flög jag av.. Men det var helt och hållet mitt eget fel, nu har jag ont i ryggen.. Fick en akut tid till röntgen i veckan, det strålar från nacken ända ner till svanskotan direkt jag bara andas.. Kämpigt, men inte klagar man .. :) Det kunde ju ha gått mycket värre..


Jag & Fio <3

Nu ska jag faktist sova, är totalt slut efter den händelserika dagen..
Funderar dock på hur jag egentligen ska sova inatt, kan nästan inte ens sitta och verkligen
inte ligga ner .. Jag får klura ut ngt bra!

G'night!

Sjuker..

Att man inte blir frisk, vad fan är problemet ?! Inatt har jag sovit rätt så bra, men när jag vaknade var jag tvungen att överdosera med astmamedicinen, kämpigt .. Men nu mår jag rätt så bra, lite deppig över vädret bara =/ Men dock så sitter jag ändå inne och pluggar inför typ prov och skit.. Jag vill ut och springa men det ÖSREGNAR ute... Ingen idé att fara ut då liksom..

Ihelgen, lördag och söndag, ska jag rida kurs för Sary .. :) Kulkul, ska hoppa med Fiolio! På söndag har jag även stalljour , kämpigt värre!


En bild som man får riktig sommarkänsla av, Fio! <3

Nu fortsätta att plugga
Over & Out

Fest!

Igår hade vi Ensemble B fest, alltså fest med den bästa ensemblegruppen EVER! Det var otroligt kul. Först var vi hos Linnea och Jesper i deras nya lya, hade lite förfest och beställde mat :) Sen gick vi till Umppari, Torneå, för er som inte vet att vi var och festade i ett ANNAT LAND igår, wow vad häftigt - not .. Det var bra drag på umppari, lite för bra tror jag eftersom det typ var slagsmål hela tiden, med dock så deltog jag inte i något..
Ja, sen försökte vi få skjuts till Haparanda, Sverige, igen men det misslyckades, så vi fick gå. Det gör inte så mycket men jag hade SKITONT i mina fötter för att folk hade TRAMPAT på mina fötter hela tiden :( Både med klack och utan.. Ajaj. Men ja, så gick vi hem, jag peeder, anton och elin, jag dock barfota. Jäkligt kallt på asfalten men hellre det än blödande skavsår..


Ensemble B!

Nu ska jag bara sitta och chilla lite, kanske kolla en film med min kära mor :)
Over & Out!

Söndag

Och jag är fortfarande sjuk, febern kommer och går.. Helt wierd. Idag har man dock lite ångest hur man nu i helvete ska hinna med allt innan balen, mycket mycket att göra nu... =( Men, det fixar sig nog!

Ska börja göra hemmaprov i samhälls ikväll om jag orkar, det är ganska så mycket man måste skriva i det också.. Vill få bra resultat i det, verkligen. Ska anstränga mig till max nu i slutet, slutspurten är ju den som är jobbigast och som kräver mest energi sägs det, och jag börjar förstå det jag också.. Bara att orka nu de sista, sen är det balen och studentvecka och sen studenten den 11 juni, längtar! Snart är balklänningen klar, så spännande att få se hur den ser ut.. Sömmerskan är så duktig så jag är inte ett dugg nervös!

NU vill jag faktist träna :( Man får värsta abstinensen när man inte kan röra på sig, direkt om jag anstränger mig så måste jag ta min astamedicin .. haha, förjävligt. Ska nog börja ta mina allergitabletter nu också, HATA POLLEN.

Smakprov från Hårshowen i onsdags!

Karin & Beatrice, Kläder från ModeHuset


Karin, Brudklänning från HoppeTossa

Nu ska jag sätta mig och dricka lite te, sen skriva en dagordning för dagens möten i stallet.

Over & Out





UNDERBART väder!

Då har jag blivit sjuk - IGEN, hur fan lyckas jag ?! Nu har jag lite feber tror jag (?) , typ ont i skallen, halsen och snorar ihjäl mig, otroligt givande helg..not. Jag som ville till min älskling idag men fan, jag måste skynda mig med körkortet nu så att jag kan ta mig dit och tillbaka på egen hand! Hurry up :)
Ikväll ska jag bara CHILLA. Kolla en film, vila, kurera mig.. Jag vill inte vara sjuk, jag hatar att vara sjuk :/ 
Speciellt när man är det så jäkla ofta också.. Men peppar peppar, jag kanske blir frisk snabbt! Man ska vara positiv, det blir lättare då!

I Onsdags så var det Hårshow på Folkets Hus, det gick jättebra och det var grymt kul :) Jag gick till Platina efter 09.00 och fixade hår + smink, sen gick jag till skolan och höll en redovisning om Barcelona (hehe), sen var det t-school träning. Efter t-school så ringde Linda och frågade ifall jag var färdig inför kvällen, och eftersom att jag var det så ville hon fota mig, så vi var på torget i nästan 1½ timma, Milla var också med. :) Jag bar kläder från MH, leggings och en vit/svart-randig t-shirt, vita skor från Skopunkten i strlk 35, päls och en bröllopsklänning från HoppeTossa i Torneå.

Så vackert väder det var/är idag.. :) Man har ju bara lust att sätta sig och sola på balkongen, men vet inte om jag vågar sitta ute, kanske om jag isolerar mig med värsta vinterkläderna! DÅ vågar jag nog sätta mig där en stund. Det blir ju så varmt också på eftermiddagen, då solen värmer som bäst, och så är det perfekt när vår balkong är placerad just där den är, eftermiddagssolen är alltid vid vår balkong :)



Fotograf: Linda Brännvall

Over & Out.

Thinking of You..

Har just gjort klart min geografiredovisning som jag har imorgon. Man ska typ "sälja" en resa till de andra i platsen, jag ska försöka sälja en kultur-/shoppingresa till Barcelona! Nice. Själv har man kanske inte så jättebra minnen från Barcelona, men det är en jättefin stad, underbart fin och jättetrevliga människor - något stressade bara...
Undra om man ska köpa något gotteligott på ICA..? (A)

Imorgon
är det Hårshow här i Haparanda. Platina akademin anordnar en Hårshow på Folkets hus klockan 19.00. Kom gärna och kolla! En biljett kostar 100 kronor. Vårens största evanemang i Haparanda! Så sitt inte hemma och tråka, utan kom och kolla!! =))

Nu fixa!


Måndag!

Idag har det varit ganska chillig dag trots att det har varit måndag, planerat inför hårshowen på onsdag, varit och testat skor och så skulle vi till Hoppetossa för att testa klänning till mig inför showen men det var stängt så nytt försök blir det imorgon!

Var i stallet och höll ridlektioner ikväll, sen begav jag mig till Fysioteket och tränade där med Annika i ca 2 timmar. Härligt =)


En väldigt gammal bild på mig och Annika <3 *minnen*

Helgen var händelserik, rolig helg om man säger så. =) hihihi.
Nu ska jag plugga, sen sova!


RSS 2.0