Spänningen stiger...

Har haft sån otrolig tur med vädret under de dagar jag har varit här hemma i Happytown :) Helt underbart! Rätt så lugnt här i Happy om man jämför med i Sthlm, nästan för lugnt men ändå så är det skönt att bara få koppla av och bara vara, fastän jag har lite svårt för att sitta still men jag kopplar av på andra sätt :) Sista dagen i Happy idag, och jag njuter av tillvaron, träffar en massa fina människor som jag ännu inte hunnit se och försöker emellanåt tänka vad jag skall ha med mig till Sthlm, det löser sig! Sitter nu och väntar på min barndomskompis Laura, vi skall iväg och luncha lite och prata :) Vi har inte setts på jättelänge.

*

Idag är det exakt 23 dagar tills premiären av Razzle Dazzle - en musikalshow i 2 akter och jag är otroligt, otroliiiigt taggad :) Det är så sjukt kul att hålla på med något som man verkligen brinner för, jag lever min dröm och jag älskar det :) Och hörrni, ni har väl inte glömt att köpa/boka biljetter?! Om inte så GÖR DET!



K Y S S

Happytown!

Efter att ha tänkt igenom hur farligt allt är finns det inget som riktigt skrämmer mig längre.

Det är så otroligt skönt att vara på hemmaplan! Jag får umgås med min underbara familj och med mina älskade vänner, åhh, jag mår så bra :) Helgen gick i festandets tecken och det var jättekul :) på fredagen då jag kom så blev det spontan utgång med min hanii, lördagen firade jag Linda 18 år. Jag har haft det jättetrevligt ihelgen. Fick ett påskägg av mina kära föräldrar som innehöll godiis och en kamera :) Jag älskar Er <3 Så imorgon skall jag plugga kamera med min far, ser fram emot att börja använda den!

*

Just nu så sitter jag i sängen och är påväg att sova. Skall upp tidigt imorgon bitti för en morgonprommis med mor och far, hurtigt värre, men en bra start på morgonen känner jag! Sen är det fullt upp hela hela dagen. Men det gör inte så mycket :) Jag njuter av att komma bort från stressen i Stockholm fast här hemma är det nästan FÖR lugnt ... ;) Med andra ord så har jag det fullt upp och därför hinner jag inte skriva så mycket men, jag försöker hålla er så uppdaterade som möjligt!



Night night
K Y S S

Snart! <3

You don't even know the meaning of the words "I'm Sorry"..





Jag känner mig ovanligt pigg fortfarande fast jag har varit vaken i mer än 42 timmar, chill ju! Hela gårdagen, både kvällen och på natten satt jag uppe och pluggade inför en studieuppgift som handlade om att vi skulle läsa två olika författares böcker, dessa författare har olika syn på vilka personer som blir narkomaner och hur dessa personer blir det, man skulle kolla likheter och vad det var som skiljde dem åt. Intressant, jovisst var de det, men jag blev rätt så frustrerad efter ett tag, gah. Eftersom jag reste iväg till Gävle idag igen (kändes som att jag var där nyss, suck) så tänkte jag att det inte är någon idé att sova eftersom jag ändå skall upp så tidigt, så jag körde no-sleep och visst känns det i kroppen men är rätt så levande fortfarande. Dock så har jag lite feber och känner mig hängig, gah :( Lyssnade på en riktigt intressant föreläsning idag och seminariet var otroligt spännande, det är så här det skall vara att plugga, det ska vara roligt och intressant! Nu håller jag på att packa inför hemresa till Happytown imorgon, vad kul det skall bli att träffa Er (Ni vet vilka Ni är) och mina kära föräldrar! <3 Ingen rast och ingen ro heller när jag reser hem, blir både att studera kriminologin, men även dansa och sjunga både stämmor från musikalen och från kören! Mycket som är i mitt huvud just nu.

Hoppas Ni alla haft en trevlig skärtorsdag! Glad påsk!
K Y S S

Sunshine!

HÄÄÄÄRLIGT UNDERBARA STOCKHOLM - JAG ÄLSKAAR VÅR HUVUDSTAD! Det har varit så fint väder nu jättemånga dagar i rad, jag bara älskar våren här, har inte upplevt den innan sååå jag bara älskar den! :) Dock så älskar jag inte pollen som det finns tonvis med här, blir galen! Men nog är medicinen och ögondropparna bra, det gör susen ju, dock så är man trötter, men hellre det än att gå runt och låta som en igentäppt ko.



På fredag åker jag hem till Happytown! Gud så kul :) Hihihihi! Saknar er alla, puss på er (Ni vet vilka Ni är). Det kommer bli så kul att träffa Er! Sen även mina kära föräldrar, saknar er mest <3 Ni gör så mycket för mig, tusen tack! Innan fredagen så skall jag ut och resa, dock en kortare sträcka - nämligen till Gävle, igen. Gud det går så snabbt. Och fan om det blir kaos med strömmen i spåren igen, då får jag nå fel. Säkert kommer det at bli det, min vanliga tur. Yeye. DEt händer mycket i mitt liv just nu, och det är kul men jag erkänner dock att det blir mycket..

Nu plugga :)
K Y S S

Vår!

Nu har våren verkligen kommit på riktigt hit till Stockholm! Gårdagen var helt underbar, jättevarmt men dock så blåste det ju som vanligt, men idag är det ännu varmare! Jättehärligt väder :) Älskar våren i Stockholm! Dock så avskyr jag pollen, bläääääeh. Men jag klarar mig :) Gör allt för att få gå ut just nu. Har suttit ute i solen och pluggat, jättehärligt! Me like - alot, alot aloooot! Får serri ångest av att vara inne , skall ut i solen igen!

*

Ikväll är det film-mys hos Isa
<3

crazy shit

Intensiv dag idag, har fått mycket gjort! Tog mig en joggingrunda imorse, det var jäkligt skönt! Fast dock så gick det inte så bra med min häl, har så otroligt ont både i min hälsena och häl, hälsporre? I don't know men det gör djävulskt ont. Men det gick faktiskt att jogga om man typ joggade på tå ;) Orka serri, premiären är ju snart. Stress! Äh, det är bara att härda, ignorera smärtan! Det blir jättebra, snart är min antibiotikakur över och då slipper jag den smärtan också, najjsigt värre alltså :) Nej men om det inte blir bättre med hälen får jag uppsöka en sjukgymnast, men det går inte ont när ja går i högklackat och det är ju det enda jag gör så, det härdar ju lite. Då belastar jag trampdynan istället för hälen.

Har suttit på golvet i mitt rum och stretchat hela kvällen och övat på både musikallåtar och körlåtar, även låtar för privat bruk. I sommar skall jag sjunga på bröllop, kul! Har även suttit och funderat över framtiden, vad det är jag verkligen vill och jovisst har jag kommit fram till något, eller ja något - jag har kommit fram till mycket! Gah. Hade en djup diskussion med min sötmos ikväll då vi satt och åt på ett cafe på Sveavägen. Det är mycket man vill. För mycket till och med. Sen vet man inte heller vart man skall börja. Gosh!

Snart får jag träffa alla underbaringar hemma i Happytown (ni vet vilka Ni är)
K Y S S

Woooops!

Haha ojsan, sist jag skrev så var det i torsdags då jag var smått(host) förbannad på SJ, och ja jag har äntligen(!) kommit över det, typ först nu. Var väldigt förbannad i många dagar och har gått och stört mig på det också hela tiden typ sen dess eftersom jag fick urinvägsinfektion efter att ha suttit i draget på tåget i 3 timmar med öppna dörrar, smart folk. Satt på akuten med Isa jättelänge i fredags, bara för att få antibiotika utskrivet, gahhhh. Ah, det går över som tur är, men orka seriöst. Hann klart med min tenta på fredag eftermiddag, och deadline var fredagkväll klockan 18,00. SKÖNT! Det känns som att man kan andas igen :) Fast dock så har vi en ny uppgift igen, men fick lite ledigt i helgen, tur det eftersom vi hade musikal från 10-17 på lördag och 10-20 på söndag..

*

Helgen bara sprang iväg känns det som! Spenderade min tid med musikalgänget, vi tränade, tränade, tränade, tränade lite till och slutligen så tränade vi! Det var en intensiv helg, men även rolig! Dock så har jag fått skit i min hälsena så nu gör det ont som fan när jag gör något, som då till exempel går, eller dansar. Får vila den ett tag, mycket tigerbalsam! Det gör nog susen. Gårdagen, i måndags, då var vi lediga från musikalen så då passade jag på att springa några ärenden, chilla och träffa bekanta, träffade både Isabel och Marie, yeah. Det var trevligt. Såg även den berömde Marie Göranzon igår, coolt. Hade även musikalträning ikväll, från 19-21 så nu skall jag duscha och sen sova :)

Foto: Anna Aava

Har verkligen inte haft tid att skriva, men det händer otroligt, otroligt mycket i mitt liv just nu.
Skriver när jag får en stund över och uppdaterar er mer!
K Y S S

fyfan för tåg

Kände redan imorse när jag vaknade att mitt humör var helt fucked up. Jag höll på att försova mig, försökte smink mig men det gick inge vidare för att jag var så trött. Som ett extra plus i kanten på denna "underbara" dag så skulle det ju såklart regna. Great life, tänker man ju då. Jag packade motvilligt min väska och åkte in till centralen för att hoppa på mitt tåg. Så mycket äckligt folk som bara gick ivägen för mig hela tiden, höll på att få ett och annat psykbryt men jag lyckades hålla mig i skinnet, just och just. Innan jag hoppade på tåget så var de nå folk som stod och delade ut årets glassnyheter i centralen, jag fick en twister och kände mig glad för en kort stund - tills jag smakade på den. Bläää och uäk vad äcklig, det skall vara den gamla hederliga twister om man skall äta twisterglassen, den här smakade pyton och så var det nå slem på den. Så där försvann hoppet om att bli gladare. Väl på tåget til Gävle så däckade jag och sov rätt så bra, tror jag(??) ingen aning, vaknade upp med världens värk i nacken eftersom jag typ höll på att bryta huvudet. Jag kände mig så allmänt less så jag hade ingen lust att ens kliva ur tåget, men antog att jag var tvungen att göra det. På bussen till skolan fick jag en klump i halsen, kände att jag verkligen inte orkade gå dit men, jag gick ändå och det var helt okej. FAST(!) vi slutade redan klockan 14 och jag hade beställt biljett till klockan 17 OCH återigen så blev jag förbannad och frustrerad. Med bestämda steg gick jag till tågstationen i Gävle, men såklart då så var det storm ute... Som tur är så har jag så snälla kurskamrater så jag fick skjuts. Annars hade jag blåst omkull, så kraftiga vindar var det. Jag köpte mig en ny biljett så att jag åkte 15 istället för 17. Glatt satte jag mig ned och väntade på tåget som ankom till stationen en kvart innan avgång, satte mig till rätta i tåget och somnade. Vaknade upp i Uppsala igen, fullsatt i tåget, läser igenom sms som jag fått då jag sov. Plötsligt så hörs det i högtalarna att vi tyvärr måste stanna i Uppsala ett tag eftersom det är problem med strömmen i centralen i Sthlm. Okej, tänker jag. Det kan ju inte ta så länge... HELVETE att det gjorde, vi satt i Uppsala i hela 3 TIMMAR för att vänta på att få åka in till Sthlm City, men icke sa nicke, det fick vi inte göra, istället fick vi byta från ett annat tåg till ett tåg som gick förbi Arlanda. Hela det tåget packades med folk så tillslut stod vi alla som packade sillar. Uäk säger jag bara. Vi kom äntligen fram till Arlanda efter många om och men och tog en flygbuss in till City... Då var klockan närmre 20,40. Jag skulle egentligen ha kommit till Sthlm City 17:44 men nej, nu kom jag tre timmar senare istället. Så jäkla less. Fyfan. Direkt från Cityterminalen till musikalträningen också, kom hem till Nacka NU. Har varit igång i 17 timmar..

Förbannad? Ja lite smått ... ( MYCKET ).
Godnatt.

psykbryt.

Gahhhh. Vilka jäkla nätter jag har spenderat på tentan nu, och så sket det sig ändå. H-vetes skit. Jag får nå allvarligt fel snart. Frustrerande läge kan jag då lugnt säga, har fastnat nu - igen. Typ för 467833 gången idag och jag har ingen aning om vad det är jag skriver längre för jag är så otroligt trött. Har nästan varit uppe i 2 dygn om man bortser från några små powernaps på typ 50 minuter.. Jag har skrivit otroligt mycket idag, sen hände en sak och sen började jag skriva om , gah. Jaja går inte att göra så mycket åt att man får damp av att inte sova, inte dock så konstigt att humöret blir fucked up när man inte sover. Kortslutning i hjärnkontoret. Försökte bli klar idag med tentan men det går tyvärr inte eftersom jag måste sova. Lång dag imorgon, först Gävle från klockan 07,00 till 17,00, sen direkt när jag kommit till Stockholm är det dags för musikalträning från 19,00 och framåt... Kommer vara totalt slut imorgon, funderar faktiskt på ifall jag kommer orka men jag känner liksom att jag måste gå på alla träningar nu om jag verkligen inte är dödssjuk.. Eftersom premiären är om ca 1 månad.

*

En lång dag, javisst, som endast nästan har bestått av pluggande. Var en sväng på stan och kollade efter någon ärtig vårjacka, fanns dock ingen. Hittade en ring förresten, endast 13,299 kronor, billigt och bra (pfffh) - den var jättefin! Lite häftigt pris dock. Skall fortsätta med tentaskiten och sen tar jag mig en lång och välbehövlig dusch, skall upp vid fyra tiden imorgon bitti för att organisera allt inför resan till Gävle. Återigen en tripp till Gävle, endast fyra kvar nu - S K Ö N T!!! Pust. Imorgon skall vi börja med något nytt, typ kul. Ja det är kul. Beställde biljett hem vid 17:11, då är jag i Stockholm 18:44 och musikalträningen börjar 19:00, det blir ju nästan helt perfekt, tror dock inte att jag kommer att komma i tid men.. Tralala. Man har inte fått så mycket sömn på sistone, med andra ord ingen alls så man kanske skulle försöka sova inatt, men då kommer jag säkerligen försova mig så det är nog ingen bra idé.



Nattplugg och kanske en film, förgyller natten!
K Y S S

P U S T

Finally home again! Uhh. Klev innanför dörren ca 23:40 , totalt slut i kroppen.. Vi har sjungit sen ca 20:10.. Förstår inte hur jag orkade ta mig hem utan att somna.. Otroligt. Vi sjöng igenom massor med låtar och nu bearbetar min hjärna för fullt de nya stämmorna jag fått lära mig, men jag har säkert blandat ihop en massa nu eftersom att jag är så trött men TUR(!) att man kan läsa noter!! :) Annars vore det ju värre. Nu är det dags för tentaplugg - igen.. Fundera på ifall jag hinner sova inatt, skall iallafall inte ha igång datorn när jag pluggar för äckel facebook distraherar en hela tiden, man får ingen ro till att plugga så jag har skrivit ut alla viktiga papper så jag får sitta och skriva för hand. Yes!

*

Nog känns det i kroppen att man inte har sovit, alldeles mör. Men ändå så fungerar det att plugga, trodde dock att koncentrationsförmågan skulle vara som bortblåst men icke sa nicke, vad man kan ta fel på saker och ting! Har dock huvudvärk och blödde näsblod nyss för andra gången idag, jag hatar det :( Smakar blod i hela munnen och det känns bara allmänt obehagligt. Blödde ner hela min fina pyjamaströja, buhu. Uäk vad äckligt.

Foto: Anna Aava

Näfan, nu plugg och försöka sova!
K Y S S & G'night

Musikal!

You have not lived until you've found something worth dying for..

Jahapp, blev som jag trodde - hann inte med någon powernap innan musikalträningen, äääh shit the same.. Är sjukligt trött men skall ändå åka till träningen, känner verkligen att jag inte kan missa någon mer träning nu eftersom det redan är april och i maj så är det premiär. Gahh! Undra om jag kommer palla, återstår att se.. Träningen börjar 20,00 fast det dock inte hur länge den håller på, inte länge hoppas jag! Jag köpte Berocca idaag, najjs shit! Man blir ju typ pigg av den, slipper man sova ju, hah. Skämt åsido. Man måste sova! Måste även boka en biljett till Gävle, skall dit på torsdag igen, gahh. Alla pengar försvinner jue :( Köper ändå inget onödigt... Bläbläblä. Fucking shit.. Efter musikalen nalkas det tentaplugg så får se om det blir någon sömn för fröken inatt, troligtvis inte. No sleep it the shit - not.



Jag skall aldrig mer säga sanningen till någon som saknar förmågan att förstå
K Y S S

Nattplugg!

Den som uppfattar framtiden som motvind går åt fel håll..

*

Haha ja, herrejistanes! Förstår inte riktigt att jag har orkat :) Men har fått sjukt mycket gjort inatt och det kanske är några stavfel här och där men det jag skrivit är väldigt organiserat, inget trötthets svammel här inte! Konstigt nog, pffh. Faktiskt så är det rätt så bra redan nu, men skall finputsa lite här och där, formulera om några meningar och ändra stavfel! Jag kollade Blackboard igen igår kväll och då såg jag att jag hade fått feedback för min andra, senaste studieuppgift också och den gick toppen den med som den förra :) Vad glad jag blev, fick nog en kick av det! Tyvärr så tog jag mig en powernap vid ca 05,30 på min bärbara dators tangentbord, det var då fan inte det skönaste men jag kände ingenting när jag sov men nu är hela mitt högra öra alldeles ömt, haha. Sov dock inte så länge men väl när jag somnade lite djupare så sov jag rätt så gott faktiskt. Min dator var ju varm, haha, men inte lika mjuk som kuddarna i sängen! Vid 06,00 började jag plugga igen och nog var det lite kämpigare nu, gosh vad det svider i ögonen!!

Det är superfint väder ute så skall ta mig en morgonjogg och sen duscha, fortsätta plugga lite sen är det dags att inta City för att fixa massor med ärenden, ikväll har jag åter igen musikalträning! Måste nog ta mig en powernap på eftermiddagen innan det så jag orkar vara där! Annars blir jag nog bara grinig och lättirriterad, och det tycker jag är väldigt, väldigt onödigt... :) Det är ju inte jag liksom.



Önskar Er alla en fin tisdag!
K Y S S

Vår!

Allergi-chock som bara den, gah. Hela mitt ansikte kliar sönder och det är ett under att min näsa fortfarande sitter kvar... Jag vet då inte vad jag har ätit idag som jag inte skall tåla, de kliar fruktansvärt mycket, och gör ont... What's wroong :( De blir fan bara värre, men de kanske också beror på att jag inte kan sluta toucha det ... Ö,, typ logiskt tänkande...



Jag kom just hem från Kista där har haft träning med kören. Gahh, min hjärna är totalt slut men måste verkligen plugga för imorgon kväll har jag musikalträning.. Känner att det är alldeles för mycket nu, men så går det. Man tror att man ska hinna allt och javisst det kan man - om man inte sover. Så skall plugga nu så länge som det behövs sen är det läggdags så man orkar med dagen imorgon, rättare sagt om jag kommer orka, jadu. Good question, seriöst. Måste köpa ny Berocca vitamingrejs, den är slut. Gah.

*

Åh, vad skönt väder det var idag här i huvudstaden :) Man känner att våren intar Stockholm med stora steg! Solens strålar värmde en när man gick på de NYSOPADE(!) gatorna i City, najjs. De jäkla gruset är snart, snart borta! Så jobbigt att gå på det med högklackat jue. Tog mig en joggingrunda under dagen och jäklar, jag var ju borta i nästan två hela timmar, det var då inte dåligt! Sprang till och med UTAN musik, hur långt springer jag inte då med musik tänker man ju, haha. Har invigt min skinnjacka ihelgen, man kan ha den utan att frysa, yey :)

Näfan, nu plugg så det blir något gjort!
K Y S S

Vårvindar

Now hush little baby, don't you cry..

Tar mig en joggingrunda i det härliga vädret och sen är det dags för en powernap, känner att jag är i starkt behov av det just nu! Mina ögon går i kors, jäkla tenta, seriöst... Har suttit även och kollat efter olika skådespelarjobb, funderar på om det är värt att söka eftersom jag redan har så mycket med både plugg och musikal och även kören.. Får se. Men kolla runt får man ju iallafall göra :) Hihi.. Ikväll har jag kören och så skall jag hinna med allt ååh gud vad jobbigt!! Jag vill bara sitta ner och kunna stänga av och bara få vila min kropp och hjärna, men inte så lätt när man har tusen olika saker att tänka på 24/7. Ajja, det ordnar sig så småningom.

*

Drömde en så sjuk dröm inatt så det finns inte, usch fyfan. Nu har det blivit för mycket skräckfilmer på sistone säger jag bara, såg en film igår som heter Darkness och den var jättebra men usch, man blir ju helt paranoid och knäpp när man ser sådana filmer, gahhh.. Nu är det dags för joggingrunda, sen powenap!



Foto: Anna Aava


K Y S S

Det är så lätt att glädja, lättare än du tror

Det är så lätt att såra. Lättare än du tror. Ett överlägset hån, några tanklösa ord du kanske inte menar, kan påverka mer än du vet och ge en människa känslan av ensamhet. Det är så lätt att glädja, lättare än du tror. Ett vänligt leende, några uppmuntrande ord sagt i en vänlig ton, kan värma mer än du vet..

*

Den förbaskade tentan följer mig i hela min vardag, 24/7, kan seriöst inte sluta tänka på den. Gah!! Antingen så tänker jag på den hela tiden och funderar liksom hur jag ska få en röd tråd genom alla dessa sidor jag skrivit ner eller så har jag ångest över att jag gjort fel eller något. Men min studieuppgift som jag lämnade in för ett par veckor sen den gick jättebra så jag får försöka göra mitt bästa iallafall... :) Mer kan man tyvärr inte göra. Sant.. Försöker förbrilt sitta här i min kammare och skriva på tentan, men det blir så otroligt grötigt. GAHHHHHHHHH.

*

Är ensam i det stoora och läskiga huset just nu.. Åhh :( Jobbigt läge, seriöst. Sitter och sjunger hela tiden och skriver på tentan för att försöka tänka på något annat, inbillar mig en massa saker hela tiden. Det hjälper ju inte heller att jag sett skräckfilmer nyligen heller, det gör ju saken och fantasierna mycket, mycket värre.. Någon vänlig själ som vill hålla mig sällskap? Jag är rädd.. Blä! :((



Ska iväg på en joggingtur för att rensa skallen på allt pluggande för ett tag!
K Y S S



Mysterious

Trevlig dag idag, har träffat några underbara människor som har förgyllt min dag och fått mig på toppenbra humör! Härligt :) Kvällen tillbringade jag med min väninna Isabel, vi åt gott och sedan kollade vi på den nya filmen Black Swan, gahh nej gud så obehaglig film. Jag blir helt konstig när jag kollar sånadär psykologiska filmer, jag klarar helt enkelt inte av dem. Uscha nej jag är typ rädd :( Skall aldrig någonsin i hela mitt liv se den filmen igen, just so you know. Jag kommer definitivt drömma mardrömmar om filmen inatt eller så kommer jag inte kunna sova alls. Vet inte vad som är bäst faktiskt. Vet dock inte heller om jag skall skratta eller gråta, man inbillar sig en massa saker, oh no. :( Får se hur det går... Har musikalträning klockan 10,00 och tänkte ta mig en morgonjogg imorgon bitti innan träningen så då skall jag väl upp vid 06,00, låter bra det! Skall lägga mig i sängen och kolla på Happy feet innan jag somnar så kanske jag kommer på bättre tankar :)

Tänk dig en dröm som du har, som du verkligen vill uppnå och sträva efter för att komma dit, så kan du helt plötsligt inte det.. Hur skulle Du reagera? Det är sorgligt när drömmar går i kras. Drömmar som man haft en väldigt lång tid, som helst plötsligt bara inte finns där längre.. Tyvärr så händer det, och man kan inte göra något åt det. Då känner man sig verkligen deprimerad. Om det verkligen är något som Du har strävat efter i hela ditt liv så blir det beskedet att du inte kan uppnå din dröm ett trauma. Faktiskt så blir de det, ett trauma i sig. Hemskt hur det kan vara egentligen. Man känner sig mindre värd på det sättet.. Smulorna av de drömmar som gått i kras i mitt liv kommer jag alltid att bära med mig. Mest av allt en stor dröm som jag haft som gick i kras rätt så nyligen och som jag har sörjt väldigt mycket.. De finns där i mig, påminner mig om det som var. Men hindrar mig inte att hoppas och drömma om det som komma skall. Man får inte tappa hoppet fastän ens dröm/drömmar går i kras. Man får söka nya spår som leder till nya drömmar, så är det. Lättare sagt än gjort - jag vet, men man måste ha nya mål att sträva efter. Ingen idé att sitta och deppa och tänka över den dröm/drömmen som gick i kras, utan blicka framåt och söka sig till nya möjligheter, för de finns alltid. Man måste bara gå vidare och öppna sina ögon.




Livet är inte lätt, men det är för kort för att må dåligt! Sträva framåt, allt löser sig tillslut!
K Y S S

Tänkvärt

Du väljer själv vilka människor som du vill ha i ditt liv, du ser vem som bygger upp dig och vem som drar ner dig. Att omge sig med människor som är negativa och destruktiva gör nåt med oss. Vi blir trötta, slitna, känner oss kraftlösa och ljuset i våra ögon blir allt svagare dag för dag. Tänk över vem du vill ha i ditt liv. Vem som ger och vem som bara tar. Behåll de som värdesätter och respekterar dig.

Så otroligt sann text, om inte annat tänkvärd.. Jag gillade den och valde då att dela med mig den till er också :) Det är faktiskt så.. Om man har människor i sin omgivning som är väldigt negativa och/eller destruktiva så får de oss att må dåligt. Tänk noga efter och behåll alla de underbara människorna i ditt liv som respekterar dig, och framför allt värdesätter dig! :) Just nu sitter jag och äter havegrynsgröt med blåbärssylt och banan, mm mums-fili-baba vad gott :) Dagen bjuder på tentaplugg och en sväng till stan, kvällen bjuder på filmkväll med min väninna Isabel - det är tid för att se Black Swan, scary!!

Foto: Anna Aava

Ha en trevlig fredag alla!
K Y S S


RSS 2.0