Spontanitet!

Blev en trevlig middag med Jessica och my family igår, vi åt gott och hade väldigt mycket att prata om, kul :)
Sen blev det en spontan utgång, det var skoj fastän de inte var så planerat. Nå inatt när jag skulle hem så tänkte jag inte på väglaget ute och att mina skor blir ganska hala när jag kommer in från snön så såklart halkar jag i trappjävlen. Kul liv. Det är tacken för att man väljer trapporna framför hissen, det var en mindre glad Karin som kom in i lägenheten, rätt så mörbultad känner jag mig nu. MEN ändock, I'm alive I'm alive I'm alive! Det känns ;)

Foto: Anna Aava

Snaaaaart iväg till frisören och fixa hår & smink :) Det nalkas för nyårsbröllop!! Åhh gud så kul. Har sjungit upp i ca 3 timmar, seeeegt när man är förkyld, då går det inte som man vill, så man kan väl säga att jag fortfarande är irriterad över trappincidenten inatt MEN ännu mer irriterad just nu pga rösten. Hoppas hoppas hoppas innerligt att den håller. Gah! Men ser verkligen fram emot bröllopet :) Och det nya året. Känns bra!

PUSS och GOTT NYTT ÅR PÅ ER!
<3

Underbara fredag!

Morgonen började bra :) Mamma fick en idé om att baka bullar, så vi bakade bullar och det luktar såå otroligt gott här inne! Dock så blev det bara vaniljbullar denna gång, är inte så förtjust i kanelbullar! Det blev ett projekt i sig när vi båda hade olika sätt att göra på men tillslut så blev det bullar iaf. Sen blev det hemmaspa på högsta nivån! Bröllop imorgon och inte kan man se ut hur som helst heller, och så är det ju nyårsafton också, hehe! Man tänker inte på det eftersom bröllopet just nu har varit prio 1 och speciellt nu när man är sjuk också. Krasslig som bara den men jag hoppas dock att min röst håller :) Håll tummarna Ni också!



Ikväll får jag se vad som händer, smider planer med Hanii så något blir det ju säkert :)
Puss!

Inhandlat!

Beställde just en jättefin festklänning och en jacka i pälsimititation från Nelly.com, åhh :) Ser fram emot att se hur jackan ser ut, hoppas den är fin och bra i storleken. Jag och mamma hade lite problems när vi skulle mäta, haha. Jag tycker jackan är jättefin och passar bra åt blondiner, och ett stort plus är att det är FUSKPÄLS. Skulle aldrig ta på mig riktig päls. Icke sa nicke. Den som kom på den braiga idén med fuskpäls är seriöst min gud.



Dagen har varit lugn pga min otroligt dåliga natt, somnade tillslut men dock så drömde jag mardröm på mardröm under hela natten så det gick inte så bra att sova. Tror jag även hade lite feberyra så när jag väcktes av mamma och pappa tidigt på morgonen så trodde jag att jag var i Sthlm och så blev jag totalt förvirrad när jag hörde deras röster, wierd. För övrigt så har jag pluggat och fikat, föörsökt vara aktiv men, äh! Snart iväg på middag med brudarna, trevligt trevligt. :) <3

Puss!

speechless.

Man slutar aldrig att förvånas, seriöst. Vissa människor kan man helt enkelt inte umgås med, av olika skäl, och då blir det alltid så otroligt dramatiskt. Klart, förstår man det att det inte är så kul men man kan väl ändå ta det som en bra människa och acceptera den enes val och bara släppa. Jag förstår dock inte varför inte vissa människor nu kan ta sitt förnuft till fånga och bara göra det. Nej jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, är otroligt besviken. Inga ord i världen kan beskriva hur besviken jag är just nu. Jag hoppas dock att Du är lika besviken och ledsen som jag.

Rastlös Karin.

Whoooooooa sometimes, I get a good feeling!!

Japp, sådan känsla har jag just nu. Men dock så är klockan 01 och jag kan inte härja här hemma för då blir det inga glada miner som möter mig imorgon bitti då min käre far skall åka iväg till jobbet.. Och min kära mor då, nej nej det kan jag inte göra - men har sån lust att göra det ändå, men snäll som jag är så låter jag bli. Men dock så är jag ju superhyperaktiv just nu. Är inte det minsta trött och känner på mig att jag inte alls kommer att få en blund inatt.. Får se vad jag ska göra då resten utav natten, kanske kolla film med headset, någon serie kanske..


Lisdegn Valley <3

Dagen idag har iallafall varit superbra! Trots febern så träffade jag många fina människor, var på stan, i stallet, åt på restaurang med familjen osv osv, alltså en mycket mycket bra dag. Imorgon skall jag till Sohrab kl 11. Najjsigt värre.

Puss.

Tisdag

Japp, dagarna går otroligt fort. Om ca en vecka blir det att resa tillbaka. Det insåg jag igår, därför började jag råplugga operatexter och gå igenom sångerna. Även sången till bröllopet på nyårsafton. Jag testade min otroligt fina klänning när Marris var på besök så hon fick knyta korsetten, tror jag möjligtvis anlitar henne på nyår också eftersom mamma inte riktigt kan det där, haha.. ;) Längtar tills jag får bära klänningen på nyår :) Älskar bröllop! Speciellt nu eftersom jag aldrig har varit på ett vinterbröllop heller, spännande...

Har suttit hela förmiddagen och fixat mammas naglar, systers naglar och nu mina egna. Det är ett helt projekt det här med att få snygga naglar. Nu har jag kört fransk manikyr men istället för vitt - blått med tunn silverlinje nedanför. Riktigt snyggt! Än så länge är jag inte klar, fortfarande fattas någon slags diamant. :) Men snart! Skall inhandla det imorgon tänkte jag. Bild kommer :)

Gårdagen blev det spontan utgång med tjejerna, det var skojjsigt :) Var hemma hos Marris och spelade spel och så, sen åkte vi över till Finland och gick ut på Umppari, och shit vad mycket folk det var för att vara en måndag liksom, nog för att det var röd dag men det var många som jobbade idag tisdag. Men nog var det fullt ös. Dock så fick jag tillbaka febern redan igår natt misstänker jag, så jag kände mig som värsta pensionären där på dansgolvet eftersom jag typ inte orkade varken dansa eller engagera mig över huvudtaget. Idag har jag feber iallafall så jag misstänker att den kom redan inatt eftersom jag brukar engagera mig väl när jag är på krogen ;)



Idag fyller min kära syster år, vi skall fira henne senare ikväll. Nu tänkte jag försöka plugga sångtexter.
Puss på Er!

Annandagen!

Gårdagen var väldigt lugn, iallafall morgonen och eftermiddagen. Bytte inte om från min pyjamas först klockan 18,00. Skönt att vara sjuk, då behöver man inte behöva börja försvara sig för att man sitter med pyjamas hela dagen lång. Satt och kollade film, kollade igenom operaarior och sånt, bara var. Det var sååå skönt att få slappa lite! Dock mellan varven så blev det lite mat och värktabletter. Japp. Kvällen dock bjöd på jobb. Hemvändarfesten här i Haparanda slog av stapeln, klockan 21,00 öppnade portarna och jag gick till jobbet vid ca 19,30. Förberedelserna ute på dansgovlet, i köket, baren och garderoberna var i full gång och det tog inte länge förräns de första gästerna kom. Det var rätt så lugn kväll, jag stod i garderoben. Smart tjej. Står i drag fastän hon redan är sjuk. Nåväl, jag känner mig varken bättre eller sämre idag så något måste jag ju ha gjort bra.
Det var kul att medverka under hemvändarfesten även fastän jag inte medverkade på det sättet att jag kunde dansa och dricka. Jag och mina kollegor som arbetade är nog typ de enda i Haparanda som inte är bakis idag, haha. Det var kul att få träffa alla söta prickar iallafall :)



Idag skall jag försöka engagera mig lite mer i alla arior jag har fått, lära mig dem och så. Halsen är bättre så får börja lite mjukt, dock så tror jag att jag har feber fortfarande. Senare skall vi iväg till min fina farmor och äta lite och till kvällen får vi se vad som händer!

Puss!

God fortsättning!

Hade en otroligt mysig jul med min kära familj igår, vi åt gott, umgicks, kollade Kalle och öppnade julklappar.. Så som en julafton skall vara, tycker jag! Jag fick tillverka mitt eget julbord eftersom jag inte äter kött, det var inte det lättaste dock, men jag blev mätt igår iallafall! Det var lite av varje, fantastin bara sprudlade då jag skulle skriva det vi skulle handla inför julafton. Alla julklappar jag fick igår var sååå bra, behövde seriöst allt som jag fick och allt var så bra! Superdupermegabra-julklappar, seriöst! :) Hoppas Ni också hade en fin och mysig jul! <3



Gårdagen var toppen, då passar jag på att önska er alla en god fortsättning! Själv skall jag försöka kurera mig nu inför ikväll och framför allt nyårsafton då jag skall sjunga på bröllop. Uhh, känner pressen. Ikväll skall jag jobba, det kommer jag nog orka men, tänker mest på rösten... Har världens förkylning och kanske feber. Så irriterande att man alltid ska bli sjuk när man tar det lugnt och kopplar av. Blir alltid sjuk när jag kommer hem till mor och far, wierd.

Puss på er!


Jul!

Idag är det den 24/12 2011 vilket innebär att det är julafton, hihi! Mysigt värre. Har haft en lugn morgon med familjen, julmusik och en fin frukost med russinlimpa, julgröt och lite julmust :) Mysfaktorn är på hög nivå! Klädde julgranen igår kväll och den blev såå vacker :') Pricken över i:et var julklapparna som fint lades runtom granen och då var allt fulländat. Under kvällen så kom Maria förbi och vi hade uppesittarkväll med go'saker.. :) Det var otroligt trevligt och vi hade jättejättejättemycket att prata om eftersom vi inte har setts på nästan 2 månader. Shit vad tiden går fort!! 



Önskar Er en mycket fin och fridfull jul, ta hand om varandra! <3
JulKyss!

4 dagar..

kvar till julafton! Jag har då ingen julkänsla över huvudtaget. Det var så konstigt på jobbet idag då man sa hejdå till gästerna, då man önskade dem god jul, det kändes så malplacerat i min mun alltså. För det första så är det typ ingen snö alls här i Stockholm, endast i Nacka typ, så det ser ut som sensommar med julbelysning, det gör ju iallafall inte saken bättre. Oh gosh! Men, gästerna var så trevliga och kvällen gick bra trots min onda hals och trötthet på grund av sömnlös natt, kvällen flöt på bra trots att det var lite rusning mellan varven. Då klockan var slagen, allt var färdigt och fint - då när jag skulle ta mitt pick och pack och dra mig till Nacka, så överraskades jag av min chef med en julklapp. Gud så kul :) Här nedan kan ni se min fina julklapp, btw den är astung!



Det kanske är bäst att engagera sig i sin packning nu inför resan imorgon, kan väl vara bra så här i sista minuten eftersom jag flyger om bara några timmar, haha hoppsansa. Nåväl, har iallafall haft en bra dag trots min hälsa.

Puss o Kram

Sömnlös

Omöjligt att kunna sova med den smärtan jag har i halsen, usch och fy vad det gör ont. Det smakade blod i munnen idag under kvällens konsert, not good at all.. Nåväl, tur då att jag får på mig till nyår att krya ifall det skulle vara en liten förkylning på G. På nyår skall jag sjunga på ett bröllop! Försökte sova men då gick det inte så bra, blev bara att man låg och vred o vände på sig hela tiden, så istället så blev det filmtittande, på listan så stod det antingen mellan Irene Huss eller Closer, det blev Closer och det ångrar jag inte, superbra film ju! :)

Oroar mig över hur morgondagen blir när jag inte kan sova nu. Har väldigt mycket att göra imorgon plus jobb på kvällen och att jag känner mig väldigt hängig just nu, kan ju bara bero på trötthet också - vad vet jag. Undra dock vad jag skall hitta på nu. Kanske blir en Irene Huss film då.

Osmidig raggningsreplik

Ja, det kan man verkligen säga. Haha. Stackars kille... Jag var påväg till gamla stan från hötorget med tunnelbanan. Stod och väntade på tuben som skulle komma om ca 3 minuter samtidigt som jag pratade med min kära mor och diskuterade lite om julklappar. Bredvid mig till vänster står det en kille och sneglar ODISKRET på mig och pratar i sin telefon. I samma veva som tuben kommer in till plattformen så avslutar han sitt samtal medans jag fortfarande står och pratar med mamma. Jag går fram till dörrarna och väntar på att de ska öppnas. Han segar som bara den och ställer sig bakom mig. Jag lägger inte märke till det men han segar som bara den bara för att jag skall gå före och sätta mig innan honom. Jag väljer ett säte där alla fyra sätena är lediga. Han sätter sig såklart mitt emot mig, host. Genomtänkt och desperat? Javisst. Tillslut så avslutar jag samtalet med min mor och då direkt börjar han att fråga mig en massa saker. Han började med att säga att jag var otroligt, otroligt vacker. Hmm? Han sa att jag var så snygg där jag stod på plattformen med mina röda jeans, svarta sexiga jacka och mitt platinablonda hår. Herregud. Jag förstod direkt vad han var ute efter. Vilken desperat kille, jag svarade på en del frågor eftersom jag tyckte väldigt synd om honom. Dock, så skulle han aldrig ha en chans på mig med det där påflugna sättet. Nej, och åter nej. Haha, tillåt mig att skratta. Nej uscha, stackars kille. Ja de var dagens. Seriöst, inte försöker man flörta så? Eller??



Kvällens konsert gick väldigt bra, kan inte annat än att vara nöjd över min prestation.
Nu lite film, koppla av, hemmaspa och sedan försöka sova om man slipper alla mardrömmar.

Puss och kram

fullt ös!

Javisst, det är högt tempo här nu, hela december har varit stressig, både för olika konserter, alla sångträningar, alla andra måsten, köpa julklappar ja, you name it! Därför har jag inte riktigt haft tid att koncentrera mig på att uppdatera bloggen. Men nu så! Skall försöka mitt upp i all julstress att vara lite aktiv även här! I helgen firade vi Mimmi som fyller 20 år idag söndag, men vi firade henne i Nynäshamn i fredags. Det var askul ju, hih! Nya intryck, nytt folk! Trevligt trevligt.

Imorgon har jag min sista konsert innan året slut. Det blir julkonsert med Stockholms körakademi, klockan 19,00 i Sankt Peterskyrkan. Ser fram emot kvällen! Det kommer bli en kanonkonsert!! Alldeles säker på det. Alla de konserter vi har haft med skolan har gått kanonbra och allt känns sååå underbart BRA :) Känns som att jag har hittat rätt nu, vad jag vill göra i framtiden. Lovely! Allt går åt rätt håll nu, förändringens vindar blåser sina medvindar i mitt hår. :)

Foto: Anna Aava

Nu ladda batterierna för ännu en ny vecka!
Puss!


RSS 2.0