Pralin

Du om någon borde förstå att man inte gör så här emot mig..

Gårdagen var helt underbar! Vädret var jättebra, plusgrader med strålande solsken, typ vårväder om man bortser från blåsten... Jag sysselsatte mig med lite sång, mycket tentaplugg och sen agerade jag modell! Det blev en spontan utgång för mig och min sötmos igår, vi fick även med oss några andra på kroken! Hihi. Det var jättekul :) Vi bestämde oss för Stureplan och det blev till sist Collage som fick besök av oss! Vi dansade och det var fullt ös där, härlig stämning. Väl när jag skulle åka hem så fick jag gå från Stureplan hela vägen till Slussen och det var sjukt kallt ute :( Buhuu. Jag kunde ha stått och väntat på en buss i 25 minuter men om jag hade stått stilla så länge så hade jag förfryst allt jag äger och har, så jag valde att traska i mina högklackade dojjor.. Det tog ett tag kan jag säga er men bussen hann aldrig köra förbi mig så det tog mindre än 25 minuter iallafall, det ni! Det tog cirka 1½ timma för mig att komma hem, väl vid Slussen satt jag och väntade på min buss i 20 minuter bland massor med överförfriskade människor, det var kul - not. Jag lade mig vid 04,00 och vaknade 06,00 eftersom jag har hade möten osv nu på morgonen imorse. Gah, det var plågsamt att stiga upp, just när man typ har somnat sådär djupt.. Vet dock inte vad jag tänkte när jag valde att gå ut men, äh :) Självförvållat men inte ångrar jag det för jag hade askul!

*

Nu sitter jag och skriver på min tenta, det här ser ju ut att bli riktigt bra :) Tralala.. Var tvungen att köpa lite naturgodis så jag håller humöret uppe nu när jag endast har sovit 2 timmar inatt, man blir lätt aggressiv, men det är lugnt :) Nu är jag typ hyperaktiv men kommer att lägga mig tidigt ikväll för att få sova ut lite iallafall, tidig morgon imorgon bitti också!


F L O W E R  P O W E R

K Y S S


mardrömmar

Ingen trevlig morgon nej icke sa nicke, vaknar och kollar ut: det enda man ser är stora snöflingor. Whaat?! Det kan ju inte vara sant tänker man då, gnuggar sig i ögonen och tittar ut igen, det snöar faktiskt. Nej usch och fy så deprimerande alltså. Det slutar inte heller?! Jag som skulle ut och promenera eventuellt jogga, då skiter jag i det totalt för jag skall inte bli helt äcklig utav snön heller. Jag hataaar snö, iallafall här i Stockholm. Dock så hoppas jag att det är snö när jag kommer hem för då kan jag åka skidor! Det saknar jag jättemycket.. Åka skidor på isen med solen som värmer ens ansikte, det är jättemysigt.   

*

Drömde mardrömmar inatt igen, gahh! Nog för att det var ett tag sen jag drömde mardrömmar så brukar jag aldrig drömma så ofta som jag gör nuförtiden.. Denna gången handlade det om knark igen (jäkla kurslitteratur), dock så jobbade jag som någon slags polis och skulle gripa en massa ungdomar på en gammal skolgård. En av mina kollegor blir knivhuggen och förblöder, de andra två skjuts till döds av två äldre personer som då troligtvis var de som langade till dessa fem ungdomar. Sen var det bara jag kvar som polis som fanns i livet. Jag har suttit gömd bakom en av polisbilarna när jag har hört hur de dödade mina kollegor, de hade inte märkt mig alls tills de såg att det bara låg tre stycken poliser på marken, de räknade ju ut att vi hade varit fyra stycken poliser eftersom en polis oftast inte brukar åka själv i bilen.. Så de började leta runt området och samtidigt som de alla hade ryggarna emot mig så försökte jag komma in i en av polisbilarna men då upptäckte en av de fem ungdomarna mig och skriker till de andra, då vänder jag drastiskt färdriktning emot skogen som fanns runtom. Jag sprang, snabbare och snabbare tills jag kommer till världens brantaste backe. Försöker ta mig upp men det går sakta, alla kommer ikapp mig. Någon drar i mitt ben och får ner mig på marken. "Jävla snutjävel" hör man någon ryta i bakgrunden. Han som står ovanför mig har bara ett öga, hans tänder är nästan svarta. Han kollar in i mina ögon, spottar på mig och tar fram sin pistol. Laddar och trycker den emot min tinning. Sen vaknar jag. Kallsvettig och alldeles andfådd. Den drömmen var så otroligt verklig. Usch fyfan! Försöker förtränga drömmen hela tiden men man tänker hela tiden på paniken man hade när man kände den kalla pistolen emot sin tinning, huga :(

*

Jag läste just på Aftonbladet att de nu har avlivat de tre övergivna björnungarna.. De gör mig både ledsen och arg. Varför vänta till sista minuten med såna saker?! De kunde ju ha räddat dem direkt.. Ni som inte då vet vad det är jag skriver om så var det i fredags en liten pojke som var ute och åkte skidor med sin skola i en backe i Funäsdalen, Härjedalen. De skulle åka över ett hål i snön och den första pojken klarade det, men inte Olle, som pojken heter, han åkte in i björnens ide. Pojken klarade sig med bitmärken på benen och rivmärken på ryggen. Helt otroligt... Som det stod i artikeln så undrade Olle varför inte björnmamman hade dödat honom direkt, men hon ville nog bara skydda sina ungar och förstod kanske att Olle inte var något vidare hot för dem. Vad vet jag.
Läskigt sånt här, de som är ansvariga för skidanläggningen borde kanske ha kontroller då och då i backarna, då kanske inte sånt här skulle hända. Liksom, ett björnide i en skidbacke? Whaat... Nu är jag bara så upprörd med tanke på björnungarna. Mamman lämnade dem okej, det förstod vi. Men varför gjorde inte de något för att rädda björnungarna? De väntar istället tills idag och låter dem plågas så länge och sen väljer att avliva dem. De kunde ju antingen ha tagits omhand genast eller avlivats direkt då på plats... De skulle ha kollat upp björnungarna direkt... Det gör ont att läsa om sånt här. :( Än en gång så får djuren lida på grund av människan, det är så fel. Snart har vi väl inga vilda djur kvar. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12801042.ab  

*

Dagen bjuder på en massa pluggande, nu gäller det. Måste även springa några ärenden på Nacka forum känner jag, är i starkt behov av att gå till några klädaffärer och sen besöka apoteket. Om man orkar röra på sig vill säga. Bläääeh för vädret och för min förkylning som håller på att bryta ut, känner mig så otroligt hängig. Men mest är det nog för att jag är så upprörd och förbannad för björnungarna tror jag. Känner för ett träningspass typ NU så att jag kan ta ut alla mina aggressioner. Men nej så går ju inte det eftersom jag håller på att bli förkyld. Jojo gahh.
Äh, shit happens. Liksom jag kan inte göra något åt det nu eftersom det redan har hänt, men man kan förhindra att det händer igen.



Nu skall jag aktivera mig!
K Y S S


S U C K

G A H ! Jag får något allvarligt fel snart.. Har världens fetaste ångest inför deadlinen för hemtentan. Och jovisst det är ju inte direkt svårt plugg vi skall skriva om, men det är mycket, och så ska man tänka på allt och det som är viktigast är ju hur du skriver och att det går en röd tråd genom hela texten.. Nemas problemas kan man ju tänka men när man är så pedantisk som jag är och ställer de kraven på mig själv så tror jag att det försvårar jäkligt mycket. Förresten, jag tror inte - jag vet! Försökte lägga mig i sängen för att sova eftersom min hjärna slutade fungera i typ 1 timma, men efter att ha chillat ett tag så kände jag mig pigg igen och satte mig vid datorn igen och fortsatte att plugga, det är ju fasiken inte hälsosamt det här alltså. Blir totalt hjärntvättad av all brainstorming som hjärnan får stå ut med, men det är otroligt intressant att läsa och analysera om allt det här som vi skall göra inför hemtentan, mest om narkotikapolitiken, och så ska vi väva in all kurslitteratur som vi läst (det är ju inte lite heller) och sen egna åsikter men det är ju lätt, alla har ju en åsikt likom. De kriminologiska teorierna som vi har tragglat igenom nu säkert 10003535 gånger sitter inpräntat i hjärnan nu, de flesta iallafall. :) Så nu får jag fortsätta brainstorma lite till känner jag för nu blev jag sådär kreativ igen. (Kl 22:45)

*

(Kl 0:03)
Nu har äntligen min kära mor och far uppe i Norrbotten flyttat klart! Hujja vad de har kämpat alltid när jag har ringt (eller så är det jag som har ringt olägligt, det vet man ju inte). Fick bilder av min far på hotmail som de tagit från den nya lägenheten och jovisst, jag föredrar vår förra lägenhet, eller faktiskt egentligen vår villa men aa, det var på den gamla goda tiden det. Det duger, jag är ju inte hemma ändå så. ;) Skämt åsido, ni har gjort ett riktigt bra jobb mina kära föräldrar. Puss på er.



Studentbalen 2010, vilka underbara minnen! Jag älskar min klänning som jag designade själv, färgen är så otroligt fin och så otroligt jag! Ska drömma om min balklänning inatt, yes deal. Nu är det läggdags för min del, promenad tidigt imorgon bitti! :) Härliigt. Apropå ingenting så har jag sjukt ont i min mage, så är det.

G'night
K Y S S

Narkotika-politik

En knuten näve kan varken ta eller ge..

Ja jisses vilken crazy weekend! Har inte ens hunnit skriva i bloggen.. Har haft fullt upp men sjukt kul :) Fredagen festade jag med några vänner, bland annat min sötmos. Det var jätteskoj, pink party på 360! Najsers, skitbra musik! Nu har jag fått dansa av mig lite så jag klarar mig ett bra tag :) Har börjat missbruka Vitamin Well igen, men det är så sjukt gott, speciellt den med röd grapefrukt (care), och så blir man mätt :) Effektivt, javisst.

*

Just nu sitter jag och skriver på min hemtenta (om bland annat narkotika-politik), har typ brainstorming här i min kammare, gahh. Rix FM strömmar ut ur min bärbara dators högtalare, nu kör vi.. Har pluggat hela dagen seriöst, tog en paus och åkte in till stan för att kolla kläder en sen tillbaka hem.. Har ingen ork att skriva blogg just nu, för mycket att tänka på. Men I'm still alive, bara så ni vet.

Ciao <3


Duracell!

Fullspäckad och helt galen dag, haha! Ja faktiskt, helt sick vad mycket jag har hunnit med och donat med idag. Kan knappt tro det själv, amazing! Höjdpunkten för dagen var faktiskt dansträning med musikalen i Hornstull, det var riktigt skoj! Jag älskar verkligen att dansa och jag saknar buggen så otroligt mycket... :( Men nu får jag i allla fall sysselsätta mig med någon slags dans och inte vilken slags dans som helst utan showdans, minst lika kul!! Det var min kväll, den gick i dansens tecken men hela dagen har nog gått i värsta speeeeeeeed-tecknet eller något liknande, duracell - javisst. Inte var det så enkelt att hålla reda på allt och komma ihåg allt man skulle göra men lyckades relativt bra! Det som jag tyvärr missade helt var biblioteket, men jag gör ett besök där imorgon! Stadsbiblioteket blir det nog, vid Odenplan, det låter great. 

*

Jag är nästan precis hemkommen från Hornstull och den roliga dansträningen, så jag skall ta mig en varm dusch och stretcha riktigt ordentligt. Härligt :) Skall även vakna tidigt imorgon så jag kan jogga lite längre än vanligt, plus att människor inte är ute och går vanligtvis vid den tiden jag pratar om, så då kan jag jogga och sjunga samtidigt, låter najs det! Måste ju träna upp konditionen nu inför musikalen då vi både skall dansa och sjunga samtidigt, det är grejjer det! Apropå ingenting: Ge mig en mysig OnePiece någon, meee want! 


*



Nu är det stretch-dags och sen soova :)
K Y S S  

Sångträning&hemmaspa!

Pust! Då var man äntligen hemma igen! Rolig sångträning idag, haha, fast jag erkänner att jag var alldeles för trött för att kunna ta in några nya stämmor, kan typ inte ens tänka, gah! Men det var kul att träffa några från gänget i alla fall! Det tar så sjukt länge för mig att åka hem vartän jag är, I hate it :( Nåja, det är så det är nu. Men det är ju ändå kul, jag får åka tunnelbana! Hihi.

*

Woho
, idag har jag sett två kända personer, det är bara att sträcka ut nästan från dörröppningen så ser man en. Inte för jag vet varför jag skriver det men, kanske någon som är kändis-kåt - vad vet jag! ;) Min dag bjöd på tentaplugg, en glass i vårsolen med Isabel och musikalträning som avslut. Härlig dag, och jag vill ge beröm åt vädergudarna för det underbara vädret vi fick uppleva här i Stockholm idag, lovely! 

*

Morgondagen är fullbokad! Då skall jag bara se till att hinna andas emellanåt eftersom det kommer att bli duracell gånger 1000! Hihi jadå det är härligt, blir även ett avslut på dagen imorgon med musikalträning, men dock så är det dans imorgon - med klack! Wish me good luck guys! Nu nalkas det hemmaspa här i Nacka, en lång och varm dusch och sedan läggdags :) Btw! Mina ögonfransar har blivit jättelåånga och fina :)



Godnatt på Er alla fina!
K Y S S


Mardrömmar&Tentaplugg

Lugn dag igår, det kan man verkligen säga. Men det var även skönt att bara få vara lite, pluggade på förmiddagen från klockan 06,00 till typ 12. Fixade mig och åkte t stan där jag träffade Linn och Maria, satt och pratade ett tag tills jag begav mig till Kista, det nalkades för sångträning med kören! Det var skoj :) Drömde hemska mardrömmar så därför vaknade jag så tidigt. Uscha! Hata mardrömmar ju. Har de nästan hela tiden nu. Det är kurslitteraturen som får min fantasi att skena iväg säkert, för det var massor med narkotika och kriminella typer i min dröm.. Det blev en rätt så tidig kväller igår, eftersom kören slutar 21,00 så var jag hemma ca 22,15. Gick och lade mig direkt, typ.

*

Today! Så underbart härligt vårväder alltså! Jättevarmt :) I skuggan var det typ 13 grader, månne vad det har varit i solen.. Varmt var det i alla fall, jättefint väder! Våren är snart här, och jag älskar det! Snön tinar bort och försvinner, gruset knastrar sådär mysigt under skornas sulor, snart snart snart :) Jag längtar verkligen efter sommaren nu, gahh!



För några veckor sen blev jag fotad för en norsk tidning, hihi fan vad b. Ja så kan det också se ut, fint väder även då men mycket snö, uscha! Det gillar vi ju inte... Men det börjar ju ordna upp sig nu med det, snön tinaaar som aldrig förr och det gillar vi! Mucho! Längtar bara tills man får dra på sig bikinin och gå ut på altanen och sola, och när man kan gå i kjol och linne utan att frysa.. Funderar på en utomlandsresa, någon underbaring som vill hänga på?! :D

*

Snart dags för sångträning med musikalen på Kulturama, orkar egentligen inte.. Känner mig så trött och frusen och har världens ångest för tentan.. Men aa, åker ut till Hammarby Sjöstad ändå.. Avslutar nog dagen med hemmaspa, känns bra det :) Skriver ikväll!

K Y S S

Bulletproof!

This time baby I'll be bulletproof



Lugnt och tomt är det nu i huset sedan Linda och Sofia reste hem idag, usch vad tråkigt :( Vad trevligt att ha er här i helgen iallafall tjejer, jag behövde det verkligen! Mycket trevliga stunder och många goda skratt har man då fått sig under den tiden ni var här. Haha! Men nu är det dystert igen, så tomt liksom. Nå, snart åker jag hem :) Dagen gick i dansens tecken, som sagt. Och så åt vi middag hos Carola m familj, det var trevligt och god mat! 

Nu skall jag tentaplugga!
K Y S S  

Crazy weekend!

Vilken härlig helg med finbesök från Happis, det kan ju verkligen inte bli bättre :) Många goda skratt har jag då fått mig, ja absolut! Gårdagen var det mest shopping som gällde och javisst, det blev det också! En heldags shopping, tjejerna shoppade loss och pengarna bara rykte, hihi.. Så är det ju här i storstan! Jag shoppade ingenting mer än smink men det var dyrt nog, herrejistanes, jag följde med som personligt stöd och smakråd, ibland även som guide! ;) När dagen började lida mot sitt slut, så åkte vi hem en sväng, lämnade shoppingkassarna och tog oss en powernap. Vid 19-tiden åkte vi in till City igen för att äta middag i Kungshallen och avsluta natten med bio :) Det blev den nya filmen Winter's bone och den var väl helt okej men det kunde ha hänt mer, men den får absolut godkänt! Handlingen i filmen förstod man direkt och det följde en röd tråd genom hela filmens gång så det var ju bra det iallafall! Väl hemma igen så chillade vi ett tag, sen gick vi och lade oss.

*

Idag så åker mitt finbesök hem igen tll Happytown. Tråkigt ju.. Det är så kul med besök tycker jag. Men vi har iallafall haft en rolig helg tillsammans och tjejerna har både hunnit gå på MCR-konsert och shoppat, mission complited! Strålande solsken idag igen, häärliiigt värre. Igår var det riktigt vårväder ju, ca 24 grader i solen! Helt sick hur skönt väder det var! Om någon timma sådär så åker vi in till Cityterminalen där tjejerna tar buss från City till Arlanda, jag slussar iväg dem på nya äventyr emot Happytown! :) Själv försöker jag förbereda mig mentalt inför dansträning med musikalen på Kulturama, i klack.. Jag har endast mina "högsta" klackar här i Stockholm så jag får väl dansa idag med 10 centimeters klackar...


Foto: Anna Aava

Ha en finfin dag allihopa!
K Y S S

Galet!

Ja nog har det hänt galet mycket sedan onsdagen kan jag då säga er! :) Händelserikt liv har man, absolut, inget man har brist på iallafall, jag har då aldrig tråkigt och ifall jag nu skulle råka ha det så kan jag alltid roa mig själv! Det ni! Lättroad är man, tacka gud för det liksom.. I torsdags så var det ju såklart dags för en dagstripp till Gävle igen! Sista träffen innan hemtentan som blev publicerad idag.. Spännande ju! Min första tenta ever! Och så intressant ämne, det kan inte bli bättre. Men torsdagen var trevlig, dock så var jag superdupertrött så var mest svamlig men nog kunde jag behärska mig ändå, typ. Hade beställt biljett för att åka hem med 17,11 tåget och vi brukar ju sluta kursen vid 16,30 men som tur var så fick jag åka med en av mina "kurskollegor" så jag hann med tåget! Fick ju även sitta och vänta ett tag men det gick ju relativt snabbt ändå, satt typ och sov.


Sliten Karin en fredagskväll

Väl framme i huvudstaden var jag tröttare än tröttast, klockan var endast 18,44 men efter en hård dag i skolan och lite sömn så märker man att man inte orkar så mycket. Men mötte iallafall upp två Happytown-brudar på Centralen! Min barndomsvän Linda och min barndsomvän Sofia (gick på dagis tillsammans), så de besöker mig nu tills på söndag då de åker hem till Happy igen. De åkte hit för MCR konsert som ägde rum igår (den 17 mars) och så stannar de några dagar extra för att shoppa! Kul med sällskap :) Morgondagen planerar vi att åka ut till både Nacka forum och Sickla köpkvarter för att strosa lite, och på kvällen nalkas det för bio, kul kul!

*

Idag, som jag skrev här ovan, så följde jag med tjejerna till Globen då de skulle börja köa för MCR konserten. Klockan var väl ungefär efter 13 då de började köa tror jag och jag åkte då in till stan för att äta en sen lunch med min väninna Isabel. Och väl när jag åkte från Globen så började det snöa, tur att både Sofia och Linda hade mycket kläder på sig, fast det var nog ändå inte tillräckligt mycket med tanke på hur vädret blev men, mer än vissa andra som stod i kön hann jag faktiskt notera innan jag gick vidare till t-banan. Senare under kvällen så åkte jag hem en sväng för att vila ett tag och kolla igenom hemtentan som publicerades imorse, gooosh! Hihi som sagt, min första tenta ever, stort! Sen åkte jag in till stan igen och träffade några trevliga prickar över ett glas vin!

*

Det var mina trevliga dagar det, nu är jag totalt slut och skall gå och lägga mig!
Ny dag imorgon som jag ser fram emot :) Möt dagen med ett leende!
K Y S S

Onsdag!

Gårdagen var mycket trevlig :) Träffade härliga människor och sjöng mest hela dagen, kriminologiläsning blev det också en hel del av, även en joggingrunda i det underbara vädret :) Avslutade dagen med sång i Kista - träning med kören. Det blev flyttat från måndag till tisdagen denna veckan, varför? Jadu, bra fråga!

*

Idag har jag mycket att stå i :) Hoppas dock att jag hinner med allt som jag måste göra! Är påväg till City snart, sen har jag massage 12,15 i en hel timme, gud så skönt! :) Vaknade rätt så tidigt idag och ja, inte var det frivilligt.. Jag drömde mardrömmar igen, buhu... Det var hemskt, skall inte ens dela med mig av det till er, för traumatiskt, seriöst. Kan iallafall säga att jag medverkade som soldat i krig, usch och fy. Så jag vaknade iallafall inte frivilligt men kunde inte ens tänka tanken på att försöka somna igen för jag brukar oftast drömma vidare samma dröm igen, så jag har varit på en härlig morgonpromenad i det härliga vädret ute :) Det är klarblå himmel, strålande sol och plusgrader redan nu, blir nog en jättefin dag idag :) Man känner våren smyga sig på sakta, luften är fortfarande rätt så frisk men känner att den blir varmare... Nu duscha, sen åka in till City!



Hoppas Ni alla får en bra dag!
K Y S S

Underbart härlig dag!

Härlig dag det blev idag alltså :) Sprang runt hit och dit som en ja jag vet inte vad, men sen när alla mina ärenden och alla måsten var bortgjorda så blev det världens vårväder! Innan var det grått och trist, men sen så sken solen, nästan helt klarblå himmel och säkert, minst 10 grader i solen :) Häääärligt. Nu är våren påväg, man känner det i luften... Jag bestämde mig för att ta en promenad, bara liksom strunta i alt för en stund, få lte egentid och bara gå runt i vår vackra huvudstad!


Estocolmo 15/3

Kvällen spenderade jag med några av mina underbara vänner, det var mysigt :) Vi käkade på Angelo som ligger på Söder. Jag och min sötmos Delphine delade på pasta och en sallad, det var smaskigt! Därefter begav vi oss till Donken för lite glass, nami nami. Jag tog en McFlurry Daim, det smakade utsökt, dock så blev jag tokmätt efter den glassen. Vi skiljdes åt och följde med min sötmos hem till sig, gick ut med hennes hundar och drack en kopp te! Nu är jag hemma, har duschat och haft lite hemmaspa, det vill säga: manikyr, pedikyr, skrubb av kropp och fötter och ansiktsmask idag igen... Skönt :)

*

Efter en helt underbar dag så lägger jag mig nu i sängen, det nalkas för min skönhetssömn!
Night people!
K Y S S

Morning!

ibland är allt inte som det ser ut att vara, och ibland är det mer än det du ser..

*

Vaknade imorse med en grym huvudvärk, det var till och med den som väckte mig. Gah! Varför, kan man ju fråga sig, men det är väl för att jag biter ihop så mycket och gnisslar tänder när jag sover, jag kommer inte på något annat iallafall.. Skallen känns så otroligt tung och det värker som bara den vid mina tinningar. Får droga ner mig lite med Alvedon eller Panodil och chilla ett tag och hoppas att den försvinner, för jag kan iallafall inte gå runt med huvudvärk när jag ska göra allt som jag har planerat för dagen, det går ju inte! Såg Hämnden för typ 56 gången igår, den filmen är så sjukt bra och framför allt välskriven. Jag gillar den enormt mycket, men mest då kanske för att snyggot Mikael Persbrandt är med, hihi! Förresten, jag vaknade hungrig imorse?! Det har aldrig någonsin hänt så länge jag har levt, never ever. Vad äckligt :s Jag skriver mer ikväll om mina dagliga äventyr!    



*

Jag önskar Er alla en bra start på denna vecka! Ny vecka, ny dag = nya möjligheter :)
K Y S S

Musikalträning&ansiktsmask!

Mysig dag igår :) Chillade runt på stan med Isabel, vi besökte bland annat Bukowskis. Att inte tala om vädret då, helt otroligt underbart väder! Stråland solsken med blå himmel och säkert 16 plus i solen, helt underbart.. Våren är påväg, med stormsteg hoppas jag! Vi gick och köpte lunch på SevenEleven och satte oss på trapporna som leder till Kungliga Dramaten. Solen värmde oss när vi satt där och mumsade i oss våra smörgåsar, värsta stekarna! Otroligt härligt var det, och jättemycket folk som var ute i farten även denna lördag, berodde säkert på vädret! (Och så lockade väl ändå affärerna, men jag tror mest att det berodde på vädret). Var typ som rusningstrafik hela tiden, det gillar vi inte! Kvällen bestod av en Isabel och en Andreas och biografen Sergel! Vi bestämde oss för att se The kings speech och jag ångrar verkligen inte att vi valde den. Vilken bra film! Något långdragen, men otroligt välskriven. Budskapet togs fram väldigt bra under filmens gång. Rekommenderar den till er alla som läser det här, gå och se den! :) Sen begav jag mig hemåt fastän jag var otroligt partysugen, men min trötthet tog över så jag valde att åka hem.

*

Dagen idag har bestått av massor med sång och dans, hela dagen har doftat musikal! Träningen började klockan 10,00 och jag steg in i rummet på Kulturama 9,59! Yeah :) Bra jobbat säger jag bara, tog mig ut till Hammarby sjöstad på mindre än en halvtimma, hur jag lyckades med det har jag ingen aning om, jag gjorde det iallafall. Nu så här efter en heldag med musikalträning, är man både trött psykiskt och fysisk. Så nu skall jag fixa en ansiktsmask, sen slår jag igång Mikael Persbrandts senaste film Hämnden. Efter det så är det läggdags för denna dam :)



Morgondagen bjuder på.. jadu? Stress kanske. Har en massa ärenden att uträtta och så skall jag plugga också. Det fixar sig :) Yeah!

K Y S S

Uprising

Drömde helmysko drömmar inatt.. De var riktigt otäcka drömmar faktiskt. Jag ryser bara av att tänka på de drömmarna som spelades upp i mitt huvud hela natten. Även fast jag vaknade och läste ett tag så hjälpte det inte. Direkt jag somnade igen så drömde jag exakt samma dröm - samma händelseförlopp. Jag kan inte riktigt placera vad det var som riktigt hände, men det var iallafall en bilolycka vid mitt hus, samtidigt som en polis blev skjuten i huset bredvid mig. Jag sprang till min granne och där låg en polis, kvinnlig, det var jag som låg där på golvet, en exakt kopia av mig?! Men i drömmen verkar jag inte märka det själv. Jag frågade vad min granne håller på med, varför hon hade skjutit en polis. Men det var inte hon - sa hon, men hon höll i sin högra hand en pistol. Man ser ilskan stiga och hennes kropp börjar skaka. Jag inser vad det är som är påväg att hända, försöker tala till henne med lugn röst, försöker få pistolen så långt bort från henne. Hon höjer pistolen mot mig och laddar, men sänker ner den lika snabbt. Slänger den på golvet och trycker sig intill väggen, som att hon försöker försvinna. Jag sparkar undan pistolen så den hamnar under den stora skänken som var i köket där hon förvarade finporslinet. Hon börjar gråta, hysteriskt. Jag går till polisen som ligger på golvet, försöker kolla ifall hon, som i själva verket är jag själv, har någon puls men jag hittar ingen. Jag håller samtidigt ögonen på min granne som nu har satt sig på golvet och gömmer ansiktet i sina händer. Jag känner sån frustration, men jag inser tydligen inte att det är min egen döda kropp jag håller i mina händer. Jag ringer polisen, berättar vad jag heter och ringer ifrån, och förklarar den pågående situationen. De är där på bara några minuter. På de få minutrarna så hinner min granne slå mig i huvudet så jag tappar medvetandet, lägga den kvinnliga polisens (min) kropp på den kraschade bilens rester och springa från sitt hus och villaområdet. Jag kommer fortfarande ihåg hålet i min grannes parkettgolv efter kulan som trängt igenom poliskvinnans huvud. Kulan var kvar i golvet. Så otroligt hemsk dröm. Jag vet inte alls vart jag har fått det här ifrån? Och det som var det som var jobbigast var just att jag för varje gång jag vaknade så drömde jag åter igen samma dröm hela tiden. Frustrationen bara växte och jag blev helt desperat för jag var verkligen tvungen att sova...

*

Dagen har varit väldigt givande! Har träffat många trevliga och älskvärda människor som har förgyllt min dag med mycket glädje och värme, puss på er! Direkt på morgonen var det dags för massage, skönt. Sen bar det av till IKEA vid Kungens Kurva med Isabel! Världen största IKEA varuhus, tre våningar - det ni! :) Ja, det var stort, helt lost var vi, men vi hittade allt vi skulle ha plus att vi hittade ut, så det var ju riktigt bra faktiskt! Vi var där i några timmar, åt och skrattade. Dagens goda gärning: Dagens goda gärning var att hjälpa en liten pojke ner för rulltrapporna inne på IKEA. Han stod där inne på IKEA och hans pappa väntade nedanför med lillebror och barnvagn. Pojken försökte men vågade inte åka ner, så jag frågade ifall han ville komma med mig och rulla neråt. Han viftade lite med sin lilla hand och så fick jag hålla i hans hand *må*. Blev lite varm om hjärtat. Ett litet barn som litar så på en vildt främmande människa, det var lite rörande faktiskt. Mitt modershjärta klappade lite extra just då. Det var bra för själen. När vi var klara på IKEA så gick vi ner till gratisbussen som körde in oss till City igen. Den var bara endast 25 minuter försenad, idiot. Väl inne i City så skiljdes jag och Isabel åt, jag åkte till Mariatorget för att träffa min sötmos Delphine över en fika. Sen åkte jag hem, ont i huvudet och allmänt trött. Tog mig en liten powernap och skall sova igen nu, är helt slut i kroppen.



Nu hoppas jag att jag kan få sova utan några mardrömmar inatt.
K Y S S

Disappear

Alltså herrejistanes vilken dag, jag förstår inte att jag fortfarande står på benen! En alldeles för händelserik dag med tanke på de få timmarna jag sov inatt. Cirka 4 timmars sömn blev det nog, javisst. Sånt är livet! Det händer ibland, men jag är faktiskt inte trött, har bara sjukt ont i mitt lilla huvud. Vaknade tidigt imorse för att fixa mig inför ett möte ute i Jakobsberg. Jisses vilken resväg det var, alltså jag brukar vanligtvis inte åka pendeltåg, men det är ju typ coolt, likadan som en tunnelbana, fast tunneln saknas (fast ibland kommer det faktiskt en och annan tunnel när man åker in till Stockholm C). Resvägen för dagen blev iallafall buss här nerifrån hållplatsen in till Slussen, där jag bytte till tunnelbanan mot Mörby där jag hoppade av vid t-centralen, styrde min kos genom den långa gången emot centralstationen och fortsatte förbi spottkoppen och till pendeltågen. Huh! Inte var det lätt att hitta mitt pendeltåg heller för någon tönt har kommit på att det skall finnas 100 spår och 34653 olika tåg, då både pendeltåg och vanliga tåg. Smått irriterad och frustrerad, så hittade jag faktiskt tillslut min pendel och åkte iväg. Det tog ca 20 minuter, väl framme i Jakobsberg så var det strålande solsken, och jag stressade som vanligt i onödan. Men vad är det för vits att säga en tid till någon när ingen jävel kan hålla tiden??? Jag hatar att komma försent och jag ogillar personer som inte kan hålla bestämda tider. PUNKT. Efter många om och men så hittade jag rätt och satt och väntade väldigt länge pga personer som inte kan hålla tiden. Gissa hur jag kände mig. Förbannad, jäkligt förbannad. Gav onda blickar, det är kul.

*

Dagens goda gärning och mest traumatiska händelse för säkerligen hela veckan (hoppas jag), var att jag mötte en överförfriskad äldre man på vägen hem. Han vinglade lite hit och dit och när jag gått förbi honom med väldigt skeptiska steg hör jag en duns och han ligger i diket. Jag skyndar mig fram till den äldre mannen som slagit huvudet i fallet. Jag försöker få kontakt med honom och han är vid medvetandet men försvinner ibland. Ringer ambulans. Är rätt så stolt över mig själv och lugnet jag höll under hela situationen! Applåder till mig! Som jag brukade säga till mina elever förut när jag var ridlärare: Klappa er själv på huvudet - ni har varit jätteduktiga idag! :) *Stolt*.

*

Avslutningsvis
så avslutade jag denna händelserika dag med trevliga personer på Söder, med god mat och dryck. Trevligt var det! Bra avslut, nu måste jag sova. Har massage klockan 10,00 imorgon igen, najjsers! Sen bär det av till IKEA vid Kungens kurva, hell yeah!



K Y S S

Torsdag!

Oh gud, vilken dag det var igår! Full fart hela dagen, fast ändå inte stressigt :) Försöker trappa ner på stressen, den får en bara att må dåligt. Det som var aktuellt för gårdagen var massage och filminspelning på Gärdet! Det var väldigt skoj, lite annorlunda. Hihi... Sportlov har Ni alla nu där hemma, härligthärligt. När man själv inte har lov längre så fattar man inte att det är lov just nu. Sportlov, ja hoppas att ni sportar mycket mycket! Och åker skidor, FÖR MIN DEL OCKSÅ. Saknar att åka skidor, på isen.. Vårsolen värmer ens kinder, hihi, det är sånt jag saknar.

Foto: Anna Aava

Snart styr jag min kos emot T-centralen och vidare med pendeltåget mot Jakobsberg. Det blir ju trevligt. Vädret ser lovande ut utanför mitt fönster. Klarblå himmel, strålande solsken och +1 grad, hoppas det blir fint väder idag! Ser ut som det iallafall :)

Ha en jättefin dag! <3
K Y S S

Internationella kvinnodagen!

Både internationella kvinnodagen idag & fettisdagen för er alla som äter semlor! Jag däremot kan inte ens tänka tanken av att se mig sitta och äta en semla. NO WAY! Det är så otroligt äckligt, grädde är något av det värsta som finns i hela världen! Urk, ingen höjdare. Har aldrig någonsin tyckt om grädde, har liksom försökt "lära" mig att äta grädde men gud, det går ju inte. Det smakar pyton :( Jag vill ju faktiskt också kunna äta semlor på fettisdagen, nej men tydligen så skall man inte kunna det.

*

Idag, den 8 mars är det kvinnornas dag och därmed vill vi hylla kvinnors rättigheter och möjligheter att välja hur de vill leva. En kvinna som är fri kan göra medvetna val och möter respekt för de val hon gjort, kanske då även om åsikterna går isär. På tal om internationella kvinnodagen.. Visste ni att i Sverige dödas ca 17 kvinnor varje år, av en före detta manlig partner eller sin egen man. Enligt Brås (Brottsförebyggande rådet) statistik från 2010 polisanmäldes 29 282 fall av misshandel av kvinnor över åldern 15 och i 21 342 av fallen var kvinnan bekant med förövaren. Och dessutom så anmäldes 2 657 fall av grov kvinnofridskränkning. En stor andel våldsutsatta anmäler dock aldrig de övergrepp som de utsatts för i den nära relationen, vilket innebär att det är en stor dold brottslighet, med andra ord kallad mörkertal. Omkring 80 procent av våldet mot kvinnor i nära relationer kommer aldrig någonsin till polisens eller åklagarens kännedom. Håller just nu på att skriva en uppsats om den så kallade dolda brottsligheten, om mörkertalet. Vissa brott, som till exempel misshandel i nära relation har ett skrämmande stort mörkertal. Hemskt, så otroligt hemskt..


Foto: Anna Aava

Idag har jag pluggat HELA dagen, haha ja faktiskt. Från klockan 10,00 till nu. Är klar med uppgiften och det känns skönt. Har skrivit om narkotikabrottslighetens omfattning och det är inte lite det, plus 6 böcker litteratur till. Gah! Min hjärna vill ta semester så, får finslipa lite imorgon på uppgiften för nu orkar den verkligen inte.. Men känns skönt att ha fått klart uppgiften, den skall egentligen vara klar imorgon, deadline kl 23,59 men är upptagen hela dagen imorgon så lika att göra klart den nu så slipper jag stressa runt imorgon. Min kropp är fortfarande så otroligt svag så försöker undvika att stressa, den säger ifrån direkt. Det är väl bra att den säger ifrån men, det visar att det har gått för långt. Imorgon skall jag gå på möten, få massage(!) och medverka på en filminspelning. Det blir fullt håll igång hela dagen :) Får se vad min kropp säger om det, det kommer nog att gå bra!

*

Ingen musikalträning idag på grund av sjukdom, tråkigt. Såg verkligen fram emot det men okej. Nästa träningar är i helgen, måntro om det är sång eller dans, ingen aning. Tror dock att det är sång eftersom vi har haft ganska mycket dans nu på sistone. Snart snart snart smäller det :) Nu är jag helt slut i min skalle efter allt pluggande och liksom, ingen frisk luft eller något, så skall jag krypa ner i min säng! Skall upp om cirka 7 timmar och fortsätta plugga igen.

Godnatt alla fina!
K Y S S


Det går bra nu!

Too much information, my brain goes error!!!!! Aa, tyvärr blir det tyvärr så här när man har för många bollar i luften. Prio ett är ju ändå högskolan! Där är det massor med överkurs nu i narkotikabrottslighetens utveckling och omfattning.. Oh gosh, det är bara att börja skriva, den skall vara inne under onsdagskvällen. Intressant är det ju såklart, men det finns typ inget stopp för hur mycket man kan skriva för det tar inte slut... Då skall man komma ihåg allt från föreläsningarna och försöka tyda sina anteckningar och försöka göra en bra uppsats om det, javisst, det fixar jag. Sen är det musikalen, öser på med massor av koreografi till alla danserna och alla olika stämmor till låtarna, så ska man kunna komma ihåg det också till nästa träning. Sen har jag alla låtar i kören, jag blandar hela tiden ihop allting. Goosh :/ Men ääeh, jag klarar det! Jag är van vid att ha mycket att göra, och skönt är det också för då slipper man tänka på annat skit :) Hade en väldigt rolig dröm inatt, haha... Dock så är den hemlig, suck on that! Skall försöka göra mitt bästa på den här uppgiften, känner dock att jag måste göra bättre än vad jag kan, men det går ju inte. Man kan bara göra sitt bästa, mer går tyvärr inte.. Senare så tar jag mig en tripp in till City! Här i huvudstaden har vi delvis sol och nollgradigt! Våren är snart här känns det som, både i luften och i sinnet! Har fixat mina naglar jättefint idag, skall in till stan för att köpa nagelvirke, hehe, skall försöka dekorera mina naglar idag när jag återkommer hem från min kör i Kista :)



Idag är jag glaader - en händelse imorse fick mig att le, väldigt väldigt stort! Det går braaa nu! Hihihi, väldigt braae!

*

Imorgon är det internationella kvinnodagen! En bra dag det :)
K Y S S


Dansträning&Återhämtning

Jävla helikopterfanskap inatt alltså, ville bara göra något drastiskt. Fan vad less jag var. Helt sjukt. Direkt när jag lade huvudet på kudden igen och försökte somna om så hörde man fanskapet igen. Så jävla frustrerande läge så det är inte sant. Men somnade tydligen tillslut ändå. Vilken jävla mardrömsnatt.

*

Har iallafall haft en trevlig förmiddag, dansträning med musikalen! Orkade vara med lite, det var kul :) Men var totalt utmattad i kroppen efteråt, så viade en stund faktiskt. Jag ser fram emot kommande månader, det ska bli så kul allting. Känner dock att jag har tagit på mig för mycket saker, kroppen hänger inte med.. Ska börja plugga inför studieuppgift två som skall vara inlämnad på onsdag.. Egentligen har jag inga krafter överhuvud taget men jag måste faktiskt. Är så jävla förbannad, gahh. Men har inga krafter och ingen energi att ödsla på att vara förbannad så, den energin och kraften måste jag ha till att skriva min uppgift, men jag är så satans okoncentrerad. FYHELVETE är det enda jag säger.



Har inte vågat äta något ännu mer än yoghurt och skorpor, är så rädd för att spy igen. Min kropp återhämtar sig ovanligt långsamt känner jag.. Eftersom jag har så ont i magen så blir man ju orolig, men det är nog säkert inte någon större fara, det är bara musklerna runt mage, rygg och bröst som smärtar. Morgondagen bjuder på massor med plugg och sen eventuellt kören i Kista ifall jag orkar, vilket jag hoppas att jag gör! :)

*

Nu plugg!
K Y S S


AAARGHH!

"you don't know what you've got 'til it's gone"

Så sant som sagt. Vissa människor vet om det här, innerst inne, alla i princip ja. Men, de ser inte det förräns de märker att det som de haft i sina liv, inte längre är kvar. Bara allmän information till er alla där ute. Var rädd om det ni har, det ni själva tycker är värdefullt. För om ni tar något/någon förgivet så, kanske inte det/den finns kvar mycket längre till. Hoppas jag ger er alla som läser det här en tankeställare, för det är det jag vill förmedla med det här inlägget. Jag har många underbara människor i mitt liv, men jag vet även ifall jag börjar ta någon förgivet, så kommer jag kanske inte ha kvar någon av dem i mitt liv, och det klarar jag inte av... Det skulle jag aldrig klara av. Samma villkor för alla, så är det ju. Hann drömma lite av just det här så ville skriva ner mina tankar bara, innan helikopterjävlen (se nedan), störde min nattsömn..

Någon jävla tomte roar sig med att cruisa helikopter nu, mitt i natten... Why why why?? :'( Jag som just hade kunnat kopplat av från allt, eftersom mitt illamående oroar mig och är så rädd för att spy igen.. Och så låter det som fucking tredje världskriget utanför.. Då är det inte så lätt att somna... Trodde fan att den skulle landa på bakgården, lät faktiskt som det. De måste ha flygit jäkligt lågt ner iallafall. Orka störa mig i mitt försök till en god natts sömn för en gångsskull, nej då skall de cruisa, såklart med min vanliga jävla tur. Förbannad? Ja, smått. NEJ, mycket mycket förbannad. NU kommer jag INTE kunna sova ju. Har musikalträning imorgon och MÅSTE dit.
Vill bara gråta för att jag har så ont och för att jag verkligen vill sova men inte kan göra det :'(( DÖ!

Nu har jag fått skriva av mig lite, men är klarvaken pga kaoset här innan så, får se vad jag skall hitta på nu. Jävla idiot, kunde du inte valt att cruisa någon annan dag istället??! Hörde av en musikalkollega att det kan ha varit Måns Zelmerlöw och nå melodifestivalenlarv, gahh. Iförsäg så kan det vara polisen också, men gick in på deras hemsida och där stod det inget på senaste nytt om något som hänt så... Och så kommer den igen?! Nä nu får det vara nog!!! Så här får man ju seriöst inte göra. AAARGH! Får något allvarligt damp-psyk-fel snart!!!!!


Jovisst, den här lilla leksaken var ju söt, men så söt kan inte den där jäkla tomten vara som sitter bakom spakarna på den aktiva helikoptern här utanför nej nej. Söta personer gör inte något sånt här. Så det så! In your face.

<3

Jag har lockat tårar ur dina ögon första gången jag sjöng.
Det är sådana juveler som gör ett sångarhjärta gott.



Har precis kollat Hämnden men den otrolige Mikael Persbrandt. Så underbart fin och välskriven film. Rekommenderar den starkt, inte dock då bara för att Mikael Persbrandt är med utan för att det var en jättefin berättelse.. Har gråtit floder, men för det mesta så var det lyckotårar!


P U S T

Oj herrejistanes.. Är jag levande eller? Känns dock inte som det.. Min kropp är totalt utmattad, gick nerför trapporna för att hämta vatten och nu orkar jag inte röra på mig... Det gör ont i varenda muskel i kroppen och min mage är helt konstig.. Ajaj. Blev drabbad av världens värsta virus - magsjuka - natten emot fredagen. Fyhelvete. Jag är så satans rädd för att få magsjuka - för jag hatar verkligen att spy, men aja, då har man ju överlevt det också.. Men det var rent ut sagt ett HELVETE. Vill hem till mamma och pappa... :( 

I torsdags så var jag i Gävle igen, och det var ju skoj. Då mådde jag hur bra som helst, inga känningar alls.. Men som sagt så kan jag ju ha burit på viruset, och eftersom jag inte alls sov så mycket från onsdag till torsdag så var väl kroppen otroligt svag och jag stressade i princip från 5 på morgonen till 10 på kvällen så den orkade inte stå emot, det är iallafall min teori.. Jag var tvungen att hinna med 17,11 tåget från Gävle hem till Stockholm för vi hade musikalträning kl 19. Så jag visste ju att jag hade lite tid på mig från högskolan till tågstationen så jag oroade väl mig för det hela tiden jag satt där, och sen så även på tåget så stressade jag. Kl 18,45 kom tåget till Stockholm, och vår träning var i Hornstull så bara det gjorde väl att jag stressade mer än vanligt. Usch fyfan. Nå nu är det värsta över iallafall, känner bara att kroppen måste få återhämta sig nu. Har inte spytt på länge iallfall så jag hoppas verkligen att det är över. Låg däckad hela dagen igår.. Nu stressar jag bara inför studieuppgift två som ska vara inlämnad i veckan men jag orkar seriöst inte plugga, kan inte koncentrera mig när jag mår så här illa.. Men jag måste verkligen göra det. Får lägga mig och sova några timmar nu, sen så får jag börja plugga. Skulle vilja gå ut också för det är verkligen jättefint vårväder i Stockholm idag, men jag orkar inte :( Åhhh...
Försöker få i mig lite yoghurt men det känns rätt så motigt, är orolig att allt jag äter ska komma upp igen.. :(


Sjuklingen

Nu orkar jag inte skriva nå mer. Ska sova.
K Y S S

Karjalan piirakka <3

Uuh what a day! Fick ett samtal av Linn idag när jag gick runt och strosade på Nacka forum! Hon ville bjussa mig på lunch och absolut så sa jag ja eftersom jag vill se hennes och Karros nya lägenhet, den var jättefin! :) Hihi... Jag blev bjuden på tortellini, nami nami det är så gott, och så avokado till det. Satt och pratade en stund, sen begav vi oss mot Hötorget till Hötorgshallen för att köpa KARJALAN PIIRAKKA (finska piroger)!! NAMI NAMI NAMI NAMI :) Äntligen, jag har saknat de så otroliiigt mycket. Köpte både rispiroger OCH potatispiroger! Mmmmm. Och sen även torkade tranbär och torkad ananas. Men bäst av allt - finskt godis - ÄSSÄ MIX <3 Nu är jag glad igen eftersom jag känner mig lite mer som hemma när jag har allt sånt här :) Hihihi... Sen köpte jag även hem till Haparanda bordsunderlägg till mugg/glas. Jättefina från Indiska! I love them :) Kan tipsa er alla om de finska pirogerna! Ett utmärkt mellanmål, man blir jättemätt på det! Sen, om man vill lyxa till det lite kan man värma de i mikron och sen bre på lite smör på dem, eller världslyxen: Äggröra! Det är det godaste som finns på rispirogerna <3


Rispirog

*

Ja, och nu mer till någon lite allvarligare.. Läste att det har varit rån på Swedbank i Kalix i eftermiddags , det var mer än vad jag visste.. Fast, man är ju ändå hyffsat långt bort så hur skulle jag kunnat ha vetat det om det inte vore för alla mina underbara vänner på facebook eller aftonbladet, yey. När något sånt här händer så känns det som att man blir berörd ändå fast man inte själv är i närheten, men min syster hon bor i Kalix, och mamma och pappa bor i Haparanda som bara är ca 25 minuter bort från Kalix, där även alla mina underbara vänner och bekanta bort.. Så, visst blir man berörd.  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8650383.ab 

*

Imorgon är det dags för Gävle igen. Har varit en sväng förbi biblioteket och hämta ut böcker jag reserverat för ett X antal månader sedan. Woho, det går ju jättesnabbt det här - världens jävla snigelfart. Nu har jag iallafall det jag behöver för att börja med den andra studieuppgiften. Då har jag ju laddat upp med finska piroger inför morgondagens tripp, även torkade tranbär men dock så har jag inte hunnit köpa tranbärssaften ännu! Det måste jag göra nu ikväll, affären stänger om två timmar. Här nedan ser ni en sliten Karin, väldigt väldigt stressad men försöker hålla minen :)

*


♥ Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow ♥

*

Nu pluggahh...
K Y S S

Magic

Haha oh my - vilken jäkla natt alltså. Endast sovit sisådär fem timmar inatt, och det känner jag verkligen. Är helt hyperaktiv och skrattar åt precis allt, inte bra inte bra. Jag som alltid försöker att vara så seriös men, njaae, jag tror nog aldrig att jag har lyckats, kanske för två minuter då jag sjöng inför kungen, drottningen och kronprinsessan - DÅ var jag nog rätt så seriös , men kan då inte komma på någon annan gång då jag har varit så seriös... Haha, ohh vilka minnen! :) Sånt man aldrig glömmer... Finns långt inne i både själen och hjärtat, sånt som gör en glad <3



Inatt drömde jag om att jag var med i en Harry Potter film, haha. Goosh, mina drömmar blir ju allt konstigare och konstigare.. Jag var Harry Potters lärling och han lärde mig en massa saker, sen så blev Hermoine så svartsjuk så hon tog över istället för honom (vad hon blev svartis för vet jag inte eftersom det är hon och Ron som är sådär, men ähh shit the same). Nej men det var en rätt så komisk dröm faktiskt, hellre det här än olika narkotika-mardrömmar! :)

*

Idag skall jag förvandla mig antingen till en pingpongboll eller duracell, eftersom jag har mycket mycket att göra, kanske lite för mycket men, så är det! Ska åka in till stan alldeles snart så jag hinner med allt. Här i vår huvudstad är det stråålande solsken och -8 grader, skapligt skapligt. Jag och Isabel pratade igår om vart vintern/våren tagit vägen för igår var det någon konstig blandning m snöslask och orkanvindar, men våren är ju snart här, det märker man på luften utanför :) Härligt! Jag längtar enormt mycket! Både efter vädret och alla roliga saker som kommer hända under vårens gång!

*

Puss på Er mina fina vänner <3
K Y S S

Passion!

Träffade Isabel en sväng idag! Vi gick till Gamla stan och fikade, mysigt! Jag älskar verkligen allt som har med Gamla stan att göra, det är så otroligt mysigt och sådär, fint där! Sen så gick vi runt och strosade runt där i olika affärer. Vi gick in i någon jättegullig affär, där hittade jag bland annat en liten tavla där det stod jättefint om de olika månadernas "födelsestenar", vad de betyder osv. :) Juli, hade en röd rubin som födelsesten, och följande text stod på tavlan:

July
RUBY
The birthstone
for July is
Ruby,
believed to bring
love,
good luck
and happiness



Det var ju fint, hihi :) Hittade till och med en bild. Om ni vill veta vad ni har för någon slags sten och vad den betyder så kan ni ju alltid googla på "birthstone". Jag var tvungen att skriva ner det vad min betydde. Hittade även andra jättefina saker som jag tänker köpa som presenter till några söta prickar som fyller år snart! Skall ej avslöja något mer för då är det ingen surprice sen senare! Så, dit kommer jag att återvända inom de närmsta dagarna för det fanns så mycket fint där, och billigt var det också!

*

Kom precis hem så skall börja plugga nu så jag hinner tills på torsdag då vi igen har träff i Gävle, huhu! Mycket att komma ihåg nu, alla träningar med musikal och kör, komma ihåg vad vi ska läsa som förberedande till föreläsningarna och sen även vad vi ska läsa inför de olika uppgifterna och de kommande tentorna! Men det är såå kul och framför allt intressant, jag ångrar inte alls att jag började läsa den här kursen. Var väldigt skeptisk på att plugga i Gävle men det är ju helt ok. Bättre än ingenting! Ska ladda upp med tranbärssaften och börja plugga nu! Här nere ser ni en alldeles färsk nytagen bild på mig, sliiiten, men äh :)



*
Take care
K Y S S


Lovely day!

Jag fick ett sms av min kära mor imorse, hon har spytt hela natten.. :( Åhhh. Sänder alla mina varmaste tankar till min underbara mor <3

*

Gårdagen var roligt, men intensiv! Haha, sprang runt som en tok hela dagen, fram och tillbaka från och till City hela tiden, galet galet. Tur att det går bussar så ofta, annars vore det värre! Nog för att man kan gå den där biten också men det tar betydligt längre tid på vintern plus att det är mycket trevligare att gå på sommaren, så det så! Avslutade gårdagen med skönsång med kören Collage i Kista, ett härligt gäng de!! :) Vi i kollage blev även utnämnda till veckans kör, det ni! Woho! Kören börjar klockan 18 och slutar klockan 21, så jag är hemma först efter klockan 22. Igår var jag totalt slut, höll på att somna både på tunnelbanan och i bussen, kämpigt alltså! Därför så orkade jag inte skriva blogg igår kväll, för mitt huvud kändes tungt som sten, ville bara sova! Jag somnade direkt då jag lade huvudet på kudden, mysigt mysigt. Vaknade ett x-antal gånger under natten, drömde om något konstigt kommer jag ihåg, men minns inte riktigt vad det var.. Shit the same, vaknade iallafall upp med ett skeptiskt uttryck i ansiktet.


Ensemble b <3

Idag skall jag nästan bara plugga för gårdagen bjöd inte på så mycket kriminologi. Skall även sjunga, både på låtar från musikalen och kören! Total förvirring kommer att uppstå, men det är lugnt. Då är allt som vanligt med andra ord. Senare skall jag träffa en kär vän inne i City! Det är -2 grader och mestdales molnigt här i vår kungliga huvudstad idag!  

*

Så ser min dag ut. Ha en fin tisdag alla!
K Y S S



RSS 2.0