<3

Det har hänt mycket. Har varit i Sthlm med Hanna i en vecka, det var trevligt :) Jag har börjat jobba idag, och har två veckor och fyra dagar kvar att jobba, sen ledig en vecka och så går man sista året på gymnasiet. huhu vad tiden går snabbt ;o
Jag ska gå och sova nu, för jag ha´r skitont i kroppen PLUS att det åskar och jag hatar åska .. :'(


Krigsoperans tid - över..

Nu är Krigsoperans tid över. Väldigt ledsamt men livet går vidare! Tack alla för en trevlig tid, under 6 månader har vi umgåtts och tränat inför den stora premiären.
Ni är bäst alla krigarmänniskor, det kommer ni alltid att vara! :)


FINAL SHOW!

Idag är det sista Krigsopera-föreställningen någonsin, känns så trist. Under 6 månaders tid har vi umgåtts nästan varje helg och ju närmre premiären vi kom så träffades vi nästan varje dag. Och nu helt plötsligt så kommer vi kanske aldrig mera ses.. Det blir ju så drastiskt avslut på det hela tycker jag :( Men man kommer ju ändå försöka hålla kontakten med de flesta, men det kommer ju aldrig bli som vanligt igen. Idag kommer  det nog vara den bästa föreställningen någonsin, de kan jag satsa stora pengar på! :)

Men igår, voi helvete. De var en jävla överförfriskad gubbe i publiken som förstörde hela showen, fyhelvete vad sur jag blev. I min och Tuomas scen (för er som har sett föreställningen, ni vet vad jag menar) så minsta lilla ljud förstör allt, den scenen är så djup.. Fan vad sur jag blev :( Hoppas att han typ gick och hängde sig, försörde allt för alla, inte minst för alla de som kollade.

Nu ska jag gå och duscha, sen käka och sen anlända till sminket för sista gången någonsin, buhu :'(
IKVÄLL BLIR'E FEST!

Om det ändå kunde vara så bra..

Snart ska jag cykla iväg till stallet, ska rida och fixa en massa. Varför jag far så "tidigt" är för att jag inte ska behöva stressa, hatar att stressa i stallet plus att hästarna känner på sig att man gör det.. Jag sov endast 5 timmar inatt, men jag känner mig ändå pigg och utvilad :)

Nu är det endast tre föreställningar kvar av Krigsoperan, snyft .. :/ Men idag äre FEST! Hehe ^^, Sen ska Jessica komma och sova här hos mig, vi ska båda sova i min lilla säng, huhu någon kommer ha ont i ryggen imorgon tror jag. Den är typ, väldigt liiiiten. Funderar bara på vad jag ska ha för kläder på mig, hmm..

Jag ska till Stockholm nästa vecka, och jag tror faktist att jag får med mig Hanna i år igen!! :)
Måste ringa och höra med dem idag när vi kan komma och sen bokar vi biljetter på en gång!
Cya!

Du är söt.. ;>

Hon förtjänar hela himlen

Lisa Ekdahl - Hon förtjänar hela himlen
För hon kommer aldrig mera hit
Jag ska försvara henne om jag kan
För hon förtjänar hela himmelen
Och en mycket bättre man
 
Nu har jag inte skrivit på ett tag, har inte haft någon ork alls.. :( Har fullt upp med Krigsoperan nu, vi har endast fyra stycken föreställningar kvar.. Känns så sorgligt.. Man har ju lärt känna så hemskt trevliga och fina människor med underbara personligheter, som man nästan har sett varje dag ända sen februari som man är van vid att se, men som man aldrig mera kommer att se igen.. Eller vissa kommer man väl stöta på, men inte alla. De känns lite tråkigt, men har haft så jättekul under de månader vi har tränat och umgåtts, sån upplevelse!
Men jag kommer aldrig att glömma det här, de har varit så otroligt kul att få vara med om något sånt här stort. Man lär sig så otroligt mycket!

Hela helgen så har jag typ festat.. Först på fredag hade Annika 18-års fest, sen lördag och söndag hade vi lite fest med Krigsoperan, huhu. KUL! :)

Imorgon ska jag umgås med MIN raring, Maria! <3
Cya!


RSS 2.0