Awesome!

Började dagen med en 10 kilometers lång powerwalksrunda spontant imorse. Vaknade runt 07,00 på grund av att någon idiot som sprang i trapphuset, så då kunde jag inte somna om, märkte att solen lyste så slängde på mig träningskläderna och fixade musik så jag hade något gotteligott att lyssna på under dessa 10 kilometer. Luften ute var otroligt frisk och nästan rå, på grund av den tidiga timmen, men solen värmde redan och var otroligt stark. Fåglarna kvittrade och himlen var alldeles blå. Våren är påväg, det känner man :) Dock så är det lite för kallt än för att sitta ute i solen på grund av den kalla blåsten - men snart så!! Såklart man kan sitta i solen om man hittar ett ställe där det är lä. :) Dagen har mest bestått av träning och kost. Drog mig senare till Globen för att gymma lite, vilket blev ett enormt jobbigt gympass med bara fokus på armar. Huh, spaghetti-armar.se - verkligen! Och inte nog med det, ett 60 minuters högintensivt pass också, men sååå otroligt skönt efteråt. Eldade på i bastun som bara den, det kunde jag unna finnen i mig faktiskt!
 
Eftermiddagen till ära så åkte jag till jobbet för Baristautbildning, så nu är jag utbildad barista, fick till och med ett sött litet diplom! Det var mycket kul och väldigt lärorikt. Hejja hejja. Här nedan har ni bildbevis!
 
Så nu är jag hemkommen, chillar lite och skall snart börja öva sång inför våran sakrala konsert imorgon. Så gott folk - ni som befinner er i Sthlm - kom till Sofia kyrka på Söder imorgon klockan 18.00 så får ni höra på oss! Ni lär verkligen missa någon A W E S O M E om ni INTE kommer. OCH NI - GLÖM INTE EARTH HOUR IKVÄLL!
 
Peace.
 

Friday!

Hey guys - it's friday and I'm NOT in love. Joo, men bara i dagen. Soligt ute. Startade morgonen med en 11 kilometers lång jogginrunda på söder och till Årsta, och tillbaka, mysigt men lite småkallt faktiskt. Nu sitter jag och övar sång för hela slanten, och äter bananchips - nami nami smaskeeens. Har klickat hem nya proteinpulver och träningskläder från Gymgrossisten.se, åååh kan de inte komma nu =))))) Grymt taggad på träning, får dock vänta tills ikväll då det är dags för gym. Snart har jag uppnått mina mål så måste komma på nya mål, men det får jag nog ta och bestämma med min PT så vi håller samma plan. 
 
Ihelgen har vi konsert på söndag i Sofia kyrka, och lördagen är det utbildning. 
Skoj!
 
Nu öva,pusuhej

Tisdag!

Tisdag tisdag tisdaga! Helt lost alltså. Sedan imorse har jag levt efter att det skulle ha varit onsdag idag. Det är nått som inte stämmer. Meen nu efter många om och men och många tillsägelser så har jag förstått att det är tisdag - typ ;-) Har hänt mycket i mitt liv sedan jag skrev sist och har lika många bollar i luften som tidigare - om än mer! Dagen har gått i operans tecken, kan man lugnt säga. Övat hemma som en tok, övning ger färdighet! Nu säger hjärnan ifrån. Avrundar med notläsning och senare en film :-) Puss.


RSS 2.0