Nej nu får det vara nog.

Nu får jag allt ta att skärpa mig, kan inte hålla på såhär längre. Måste bli seriös! Hur nu det skall gå, är en bättre fråga dock, men kan inte hålla på att lalla runt som jag gör nu, det funkar inte i längden. Så det så. Har iallafall lärt mig alla mina sånger som jag fick att öva under lovet, det är ju rätt så seriöst iallafall, någon nytta lyckades man även med den veckan! Brabra. Tur att solen visar sig lite oftare nu och att det är ljusare längre, annars skulle man väl inte orka engagera sig eftersom man är trött 24/7 då det är mörkt.. Ljus <3

*

Jag drömde om en framtid som glömmer
Och jag drömmer om en framtid utan dig


*

Peace.

Ljusare tider!

Vi går mot ljusare tider - och ja det märks inte bara på vädret utan även i sinnet. Tankarna och idéerna sprudlar, blir fler och fler och tillslut måste man börja skriva upp allt smart som man kommer på! Åh gud, varför kan det inte alltid vara så här lättsamt?? :) Me love. Dagen har varit relativt lugn eftersom jag jobbade hela gårdagen. På morgonen gick jag iväg till gymmet, körde pass och gym - sköönt! Sen gjorde jag stan, shoppade lite och mötte upp min tjejjor. Vi tog en promenad runt typ halva Sthlm och avslutade med fika på Café 60 - toppen! Har även denna vecka fixat mig en PT och idag så bokade jag biljetter hem till Happytown! :)

En bra avslutning på mitt sportlov, som har bestått av mycket sport i form av gym/pass men även jobbet där jag lyfter, bär osv mycket och framför allt rör på mig! Har haft stegräknare hela veckan då jag jobbat och haha, man kommer upp i rätt så många steg på 8 timmar kan jag då lugnt säga! Huhu :) Man blir ju nästan anfådd av att tänka på det!


Stockholm idag!


Jag beundrar två kvinnor inom operavärlden - Diana Damrau och Cecilia Bartoli - så underbart vackra röster de har. Jag får gåshud - jag vill ocksååååå sjunga så! :) Nu tar vi nya tag efter lovet då jag också har övat mycket flitigt på sång och texter!

Puss på ER!

Mars!

Gud så otroligt fort tiden går. Helt sick. Redan första mars idag, och utanför är det typ vår. Igår var det hela 18 grader i solen, strålande solsken och blå himmel. Invigde min vårjacka och tog min första allergitablett. ;) Haha.. Konstigt att ta den nu, annars brukar det vara senare hemma i norr. Nåväl! Som jag skrev i min senaste blogginlägg så har jag faktiskt nästan bara tränat under lovet, och de sista dagarna som är kvar så kommer jag fortsätta i samma spår, dock med lite fler inslag av jobb. OCH öva på mina sånger, som jag också även har gjort. Nu kan jag utantill ungefär hälften, yeah. Ikväll är det dags för jobb, men startade ändå dagen med Shape och gympass, det var sköönt. Nu sitter jag och översätter texter och är bara allmänt seg, borde gå ut på en promenad eller något för att jag inte skall vara så seg på jobbet sen.

Puss!


RSS 2.0