It's a new day!

Best friends make the good times better and the hard times easier..

Jag börjar känna mig allt piggare och piggare nu :) Det är ju toppen! Jag känner mig både starkare psykiskt och fysiskt, dock så har jag fortfarande ont i magen men den smärtan börjar också avta, great! Sov inte så bra inatt, vaknade många gånger under nattens gång, trodde först att jag hade feber för jag frös som en tok men, nej, kom på att allt var som vanligt eftersom jag fryser 24/7. Idag MÅSTE jag inhandla min tranbärssaft (gudomligt gott)! Fråga mig inte vad det är som har hänt, hur jag nu helt plötsligt har börjat tycka om den, men det var väl bara en fas, haha. För nu, nu är jag typ helt beroende av den där förbaskat sura saften! Sen har jag möten och ärenden att uträtta, ikväll är det kör i Kista igen och dit borde jag verkligen åka, tror faktiskt att jag gör det också, får se hur jag mår senare men jag mår betydligt mycket bättre än vad jag gjorde igår. Kanske även blir en fika med en bekant från Haparanda, skojjsigt :)



Nu så ska jag sminka mig och sedan åka in till City. Ha en fin måndag alla!
K Y S S

Lyckorus!

Jag fick en idé idag, eller är det kanske en dröm som jag har haft länge länge, som jag verkligen, innerligt vill förverkliga? Jag tror nog att det lutar mest åt det hållet. Man måste våga, och jag vet att jag vågar! Jag har mod nog för att göra det här, så att det räcker och blir över! Men hur skall jag gå tillväga? Vart ska man börja? Många frågor, men den frågan som jag tycker är viktigaste av allt - har jag stöd från nära och kära till att göra en sån här sak? Svaret är ja, för det har jag verkligen. Är lyckligt lottad <3 Nog har man tagit många beslut i livet, men jag kan inte riktigt kalla det här ett beslut heller, för jag vet ju att jag vill göra det, men samtidigt så vet jag inte om jag har tillräckligt med resurser för det. Ett lättare val, kanske man kan kalla det, ett längre steg till något jag verkligen vill? Det fungerar också. Jag får ta mig en liten funderare, kanske kontakta någon som vet hur jag ska göra för att kunna förverkliga min så kallade dröm! :)



Fastän jag har djävulskt ont i magen och för att min godis och min tranbärssaft är slut (som faktiskt började bli god nu och jag tror seriöst att jag har blivit beroende av den där sura saften!) så är jag jätteglad :) Känner mig stark och nu vet jag vad jag verkligen vill satsa på! Jag älskar livet och livet älskar mig!

K Y S S

What a night!

Ohh, huhu! Då kanske man kan pusta ut lite då, eller..? Som sagt så kollade jag på Harry Potter filmer igår, blev dock inget marathon för jag råkade somna (haha), det är seriös skamligt att somna till ett sådant mästerverk som Harry Potter, men nu råkade det att bli så.. Mina antibiotikatabletter är sjukt starka! Jag tog en tablett och efter 30 minuter så hade jag däckat, jag var inte ens trött innan så. Tadaa. Men väl när jag somnade så drömde jag såna läskiga mardrömmar (igen) nu var det dock inte alls liknande mardrömmar som förra gången men de var jätteläskiga ändå. Jag drömde om att jag blev jagad av en skallig gubbe för att jag hade tjallat på honom (han sålde typ narotika eller något). I sin vänstra hand höll han en yxa med blått skaft och i den högra en citron?! Det där förstod jag inte riktigt men, so what.. Han ville döda mig personligen eftersom "vi" narkotikamissbrukare människor (som jag nu tydligen var i drömmen? Tror jag..) "Vi" tjallar aldrig någonsin på varandra. Så nu hade jag fått ett pris på mitt huvud, han hade tänkt att någon annan skulle sköta "de jobbiga bitarna", men sen beslöt han sig för att göra det själv. Jag kommer ihåg att jag sprang upp för en brant backe som underlaget var av jord, men det regnade så jorden hade blivit till en enda gegga. Det var jättesvårt att springa uppför backen, så jag började krypa. Jag ser hur han kommer allt närmre mig hela tiden och jag är liksom still på samma plats hela tiden, jag kommer verkligen ingenstans. Paniken börjar växa i mig, och jag förstår att slutet är nära. Jag känner hur någon tar tag i kragen på min blus och sen så vaknar jag... Jag vaknade upp kallsvettig och började plugga eftersom jag inte riktigt vågade somna om, trodde väl att jag skulle fortsätta drömma dessa drömmar. Jag pluggade i cirka 3 timmar kanske, sprang säkert 100 gånger på toa där emellan.. Hata urinvägsinfektion, seriöst :( Och den där jävla tranbärssaften smakar seriöst skit, uuääk! Har fan fobi för att dricka den. Det är så otroligt surt så att man börjar må illa. :( UÄK är det enda jag säger. Jag har kommit på varför jag drömmer så mycket mardrömmar om just narkotika. Det är ju för att jag läser om det nu, jag råpluggar det för tillfället och massor med statistik inom brottsligheten i Sverige, det är ju helt sjukt hur de kan påverka en så här.. Usch :(


Studentbal sommaren 2010

Ikväll har jag träning med musikalen igen, sång som står på schemat! Vet dock ej ännu ifall jag är påväg eller inte, beror på hur jag mår. Viktigt att vara med idag faktiskt, så får överväga där.. Förra träningen var ju jätterolig :) Ett skönt gäng jag kommer att få jobba med nu fram tills premiären som är i maj! Spännande :) Jag har laddat upp med en massa äpplen, godis, tranbärssaft(BLÄ) och värktabletter här vid min säng. Varenda gång jag ser den där förbannade tranbärssaften så vänder det sig i min mage, usch fyfan. Det är bara att härda...

*

Hoppas Ni alla får en lugn och stillsam söndag :)
K Y S S


Antibiotikakur&tranbär..

Glöm aldrig att du är starkare än du verkar
smartare än du tror

och modigare än du anar

*

Gårdagen var relativt OK, absolut. Efter begravningen åkte jag hem igen, tog mig en siesta och senare satte jag igång en film på datorn. Harry Potter blev det, älskar alla Harry Potter filmer och kan alla i princip utantill men de är alltid lika bra varje gång jag ser dem, kanske till och med ännu bättre! :) Jag tittade på Harry Potter och halvblodsprinsen, den är såå bra! Det blir kanske ett Harry Potter marathon ikväll, har alla filmerna och jag kommer inte kunna sova på grund av magvärken så då kan jag väl lika gärna sysselsätta mig med att titta på film, det är ju faktiskt inte så ansträngande har jag hört. Jag sov över hos Carola inatt, det var mysigt.. Kollade Let's dance och bara chillade. Imorse vaknade jag med världens magont och hade allmänt ont.. Åkte in til närakuten i Nacka och läkaren konstaterade att jag har urinvägsinfektion. Jippi. Åter igen en antibiotikakur.



Jaja, det är väl bara att härda ut då, tills kuren är över. Blev tipsad att köpa saft från antingen lingon eller tranbär, så får väl ta mig ut mörka Stockholm på egna ben för ett tag, läskigt... Gör kanske det, om jag hinner, får se hur jag gör. Kvällen bjuder då kanske på antingen utgång (om jag orkar) annars blir det myskväll som det troligtvis lutar åt med film, äpplen och lingon/tranbärssaft :) Hittade tranbärstabletter här hemma men skall ändå bege mig emot Nacka forum för att köpa lingon/tranbärssaft och godis, hihi... :) Måste unna mig lite gott när jag har ont, då kanske det onda går bort! Kan ju iallafall få inbilla mig det. Ska sitta här ikväll och tröstäta, det låter jättebra ju.



Sjuka Karin i egen hög person, pffh.
 
*

Nu bär det av emot Nacka forum, sen myskväll!
K Y S S

Hemlängtan&Kriminologi

Gårdagen var jätterolig, enligt mig iallafall. Vi var ett skönt gäng som var och sjöng på Kulturama. Vi alla var jätteduktiga ju, satte stämmorna nästan direkt *high five* Det var verkligen kul.. Kul att få nya kontakter och lära känna nya, härliga människor som också brinner för samma som jag, det vill säga sång och dans... Fick mig många glada skratt! Nästa träning har vi på söndag, även då har vi sångträning! Dansträningen börjar nästa vecka. Jag börjar känna mig lite krasslig, ont i halsen och huvudvärk, hade lite feber inatt så hade svårt att sova igen. Och så var det även en rätt så tung dag idag, vi hade begravning här i Stockholm. Jag hoppas verkligen, verkligen inte att jag blir sjuk nu och missar en massa viktigt info om musikalen och kören, men framför allt inte att jag missar träffen på torsdag i Gävle, den får jag inte missa... Alltså, så får jag inte bli sjuk. Även nu fast jag blir sjuk så måste jag ignorera det, annars kommer jag ju vara totalt lost, man måste ju hänga med i alla projekt man har annars är det ju ingen idé att vara med, eller hur?!


Såhär ser jag ut idag, blek och halvsjuk

Ikväll blir det en chillkväll för min del. På grund av att jag har massor att plugga, både då kriminologi men även olika sånger och då bland annat stämmorna från igår. Jag är sjukt sugen på godis men det är alldeles för kallt för att gå ut så jag struntar fullständigt i mina abstinensbesvär här, jag behöver ändå ingen godis, så det så! Det får bli en fruktskål istället kanske, behöver väl lite c-vitamin så jag håller mig frisk - kanske dock redan är försent med det eftersom jag känner mig lite hängig men, alltid värt ett försök!  

*

Idag längtar jag hem till mina nära och kära jättemycket, önskar jag var där hos er.. Sänder alla mina varmaste tankar till er och hoppas att ni alla mår bra <3 Puss på er

Sömnlöshet&färglada får!

Ja gott folk, det är nog så att jag har glömt hur man sover. Låg och vred och vände mig hela natten, ena studen frös jag som en tok och andra stunden var det så otroligt varmt... Jag är sjukt trött, och igår var jag speciellt det, men ändå så snurrade jag bara runt i sängen. Försökte läsa men tröttheten tog över så jag såg knappt vad det stod tillslut. Gaaaaah. Var så otroligt frustrerad och förbannad, hur svårt kan det egentligen vara att bara somna?! Helt sick, seriöst. Tillslut blev jag så less så jag började med alla de praktiska tipsen som min kära mor har lärt mig att göra när man inte kan sova. Började först med att värma lite mjölk, för att slippa den äckliga smaken av mjölken strödde jag lite O'boy i glaset. Jahapp, så var det med det. Jag brände tungan och att gå upp från sängen och gå ner för trapporna till köket gjorde mig pigg, så nu stod jag där med bränd tunga och var på alerten... Gick upp till sängen igen och lyssnade på lite stillsam musik, då började jag ju såklart att sjunga med istället så det gick ju inte alls bra. Ja tillslut blev jag verkligen så less, så jag började räkna får..?! Hosthost. Ja, det gjorde mig inte tröttare för då började jag fantisera om att alla olika får hade olika färger, och inte samma färger på huvud och ben som resten av kroppen. Ja, då koncentrerade jag ju mig på det istället och blev piggare. Sen gav jag helt enkelt upp, har legat och pluggat hela natten, ja så är det. Och så fyllde jag i olika evenemang och träningar med musikal och kören i min nya fina kalender!





Idag har jag mycket att stå i, har iförsäg pluggat i princip hela natten/morgonen så det kanske inte är så mycket pluggande på schemat idag men har andra ärenden som jag måste in till City för att fixa. Måste köpa skrivhäften, pärmar, papper i olika färglada färger och lite kläder. Sen vill jag få tag i någon frivillig människa som vill fika med mig på stan, call me guys! Ikväll smäller det, ikväll är det första träningen med musikalen! Alla skall vara på plats och vi ska ha sångträning, sååå kul :)

*

Nu aktivera sig
K Y S S

Bokrea!

Var och en är sin lyckas smed
Den som är för dum trampas ner

*

Vilken underbart härlig dag det har varit idag! Träffat mycket trevliga människor minsann, haft det riktigt bra :) Sprungit en massa ärenden och shoppat på bokrean! Köpte några böcker till mig själv, och sen en åt min kära mamma! Billigt som bara den, ja jisses.. Funderar nästan på att gå tillbaka imorgon, haha. Har skickat in min första studieuppgift här för några dagar sen så nu håller jag på med vår andra uppgift. Läser igenom all kurslitteratur (som är typ JÄTTEMYCKET), huhu, det bara snurrar i skallen nu om olika statistikstrukturer. Just nu är det en bok jag läser på nätet, som heter "konsten att läsa statistik om brottslighet", otroligt mycket att ta in men jätteintressant, verkligen! :) Men nog börjar hjärnan ta stryk nu, känner hur mina ögon värker av ansträningen av att läsa från datorskärmen. Kanske borde ta en paus, hoppa runt lite kanske - jag fryser något brutalt mycket, gaaaah. Haha, ni skall bara se min outfit. Ylledressen på, fleecetröja, ytterligare en collegetröja, adidasbyxor, stora raggsockar med duntofflor! Najjs :)



Morgondagen bjuder också på en hel del pluggande, men jag klagar inte :) Det är bara kul att lära sig nytt, och ännu roligare när man verkligen är intresserad av ämnet! Imorgonkväll har vi också vår första träning med musikalen, och det är sång :) Gud sååå kul!! Under dagens gång skall jag även hinna göra lite hemmaspa hade jag tänkt, och köpa lite kläder! Låter som en bra dag i mina öron!

*

K Y S S

Nattplugg&mardrömmar..

Usch.. Vilka hemska mardrömmar jag har haft inatt.. Har nog lyckats sova två timmar om jag har haft riktigt tur. Jag vaknade kallsvettig, hade världens hjärtklappning och jag grät hysteriskt.. Nej uscha :( Kan inte ens skriva om det för då börjar jag gråta igen. Den var så verkligen, mardrömmen.. Kanske kan skriva den någon annan dag här men nu går det verkligen, verkligen inte. Får panik bara jag tänker på den för tillfället så, ingen bra idé att försöka få ner något nu direkt. Jag tänkte tyda drömmen, men jag tror jag hoppar över det, istället så googlade jag på Mara, och fick fram detta...

”Mara kallades åtminstone förr en känsla av kvävning, beklämning eller tryckande tyngd över bröstet, som uppkommer i sömnen. Den medför ofta ett häftigt uppvaknande med ängslan och oro. Orsakerna kan vara många, ibland allvarliga, såsom hjärtsjukdomar, matsmältningsrubbningar, men ibland kan symptomet vara rent stressrelaterat och sågs t ex förr som ett uttryck för det man kallade neurasteni.

Av "maran" skapade folktron tidigt ett trolldomsväsen, som omtalas redan i de fornisländska sagorna och som kallades Nattmaran. I Norden tänkte man sig maran i form av en kvinna som smyger sig in i sovrummet på natten, genom nyckelhålet eller minsta lilla springa, och sedan sätter sig grensle över den sovandes bröst. Ordet har också givit upphov till uttrycket mardröm för hemska drömmar.”




Fullspäckad dag idag, och jag älskar det! Funderar bara på hur mycket jag kommer att orka eftersom den korta och oroliga sömn jag haft inatt, plus att jag satt uppe och pluggade halva natten också.. Snart in till City - ska besöka bokrean med kära Isabel! Massor med ärenden idag, duracell på igen! Måste bara försöka tänka på något annat. Nu är det hela tiden min mardröm som maler runt i huvudet på mig, gahh.. Ska göra mig iordning nu, känner mig faktiskt rätt så trötter...



Ha en fin onsdag alla!
K Y S S


Tänk om jag ångrar mig..

..och sen ångrar jag mig igen..

Uh helvete vilken jävla värk jag har i magen, avlider snart. Mamma gillar inte att jag svär när jag skriver i bloggen men nu mamma lilla, har jag så ont så det hjälper att svära och fräsa lite faktiskt! :) Så nu får du stå ut med det i det här inlägget vilket jag hoppas att du läser. Som sagt så hade vi körträning igår igen i Kista. För att göra det hela kortfattat: Jag åkte för första gången kommunalt till Kista, och första gången jag åkte den blåa tunnelbanelinjen och jag överlevde, wohoo! Man känner sig ganska bra faktiskt. Vi tränade på några låtar, tre nya låtar där jag fick ett solo på några rader i en låt, det var jättekul :) Faktiskt jätteskoj, jag gillar det. Det är väl ändå huvudsaken, inte sant?



Mycket val i livet nu, tänk så ångrar jag mig, och så ångrar jag mig igen..? Hur blir det då? Gosh, jag vet inte vad jag ska göra. Hur mycket jag själv orkar, kroppen tar stryk redan som det är nu med allt pluggande, körträningar och när ännu musikalen börjar nu på torsdag.. Får se, jag är så osäker på ifall jag orkar eller att det kanske blir för mycket. :( Svårt.. För då kanske det blir så att jag verkligen vill något, och då ångrar jag mig att jag inte kan göra det sen i slutändan, att jag inte tog beslutet att göra det. Men, jag kanske inte orkar med allt till slut, man kan ju inte heller bara tänka NU, man måste kunna tänka på framtiden också när man tar beslut.. Jag får se hur jag gör, svårt är det iallafall, och det vet iförsäg också personen i fråga.

Nu skall jag åka in till stan för att uträtta några ärenden!
K Y S S

Ärenden&Körsång

Huhu vilken dag! Möte hit och möte dit, tror jag glömde att både äta och andas. Men nu är jag hemma igen och tack gode gud för det för att glömma sova det kan jag ju inte göra (även fast det blir så när man pluggar).. Men jag är iallafall hemma och glömmer att sova, hehe. Som sagt så hade vi möte med musikalen igår, och det kommer bli så kul framöver. Torsdag är det redan träning, ser man på!



Jag anlände just hem från kören i Kista. Första gången jag åker dit kommunalt, haha. Snacka om att jag var lite lost. För det första så åker jag ALDRIG den blåa tunnelbanelinjen, endast grön och ibland den röda, men aldrig den blåa, och för det andra så har jag aldrig liksom varit i Kista. Så , det var väl ett äventyr i sig men jag klarade av de också, inte illa va! Det var jättekul idag, vi skrattade och sjöng, så dom det skall vara :)

Nu måste jag ladda batterierna, godnatt!
K Y S S

Värsta äventyret!

Woho vilken dag idag alltså! Vi hade kollationering med musikalen idag och nu har jag fått lite mer hum om saker och ting! Gud sååå kul det kommer att bli, ser verkligen fram emot de kommande månaderna och premiären! Yee. Började ju bra också idag. Hade kollat fel på tiden i mejlet, tog förgivet att det stod 13,00 men TUR att jag kollade en gång till och då var klockan 11,20. Då stod det 12,00. Fatta paniken jag fick. Huhu, då blev det att stressa, och tror nog aldrig att jag varit så effektiv och snabb någonsin när jag har stressat. Även väldigt organiserad fastän min väska inte såg lika organiserad ut dock, men jag fick med mig alla kläder, smink, hårspray och sånt till fotograferingen som skedde i slutet av kollationeringen idag. Men, faktiskt så hann jag i tid! Tro det eller ej! Duktigt duktigt. Men iallafall, i min stressfas där så sprang jag hela vägen till busshållsplatsen, bussen kom ca 3 minuter efteråt. Kunde inte sitta still i bussen så jag valde att stå upp. Märkte att jag stod och gjorde irriterande ljud med klacken emot bussens golv, då slutade jag illa kvickt med det, kollade upp och såg en tant som blängde på mig. Men sorry för att jag finns, tänkte jag. Tönt.. Väl framme vid Slussen sprang jag för att hinna med tunnelbanan mot Gullmarsplan som skulle åka från stationen om 1 minut. Kom just och just innanför tunnelbanans dörrar innan de stängdes, huh! Inte kul och fastna i dem, nejnej... Det tog ca 8 minuter för mig att komma till Gullmarsplan, där sprang jag ner till tvärbanan och stod och väntade på den i 7 minuter. Ett jävla väntande hela tiden.. Sen gick jag från tvärbanan upp till Kulturama, upp 3 trappor och så var jag framme, tada! Vi gick igenom hela showen, alla sånger, träffade koreograf, kostymör mm. Det var jättetrevligt, men det blev tillslut värsta äventyret, hehe :) Ser fram emot det här, nu kör vi! Träning på torsdag redan, wohooOO!



Helgen gick både i pluggandets OCH festandets tecken, en bra helg! :)
KYSS

Sunshiine

Åhh gud så härligt väder det blev idag då :) -17 grader med strålande solsken! I love it :) Får se, ska nog plugga hela dagen men nog skulle man nog kunna klämma in en promenad någonstans tycker jag faktiskt! Fast dock så tror jag att det blåser sjukt kallt idag efter det är -17, inatt när jag var påväg hem så var det ungefär lika kallt och vindarna då var dödligt kalla.. Bläää! Alltså med andra ord får jag klä på mig ordentligt :) Som sagt så går dagen i pluggandets tecken och jovisst, det blir bra eftersom jag måste plugga. Men även så blir det bio lite senare tror jag, får se. Gårdagen var jätterolig :) Spontan utgång, sånt gillar jag. Spontana grejjer liksom, om man planerar något så går det liksom aldrig ändå som man planerat så, ta det som det kommer! :)

Foto: Anna Aava  Sthlm 22 oktober 2010

Skriver mer sen, kyss!

Torra mackor&Tågförseningar

Huhu vilken dag igår alltså!! Steg upp halv 5, duschade och fixade mig. Sprang nerför trapporna ljudlöst för att inte väcka de andra i huset. Fixade mackor som lunch för mig, torra mackor m lite ost, nami vad gott... not... Sen sprang jag upp igen, då var väl klockan ungefär efter klockan 06,00 - alltså stress!! Jag fyllde vattenflaskan m vatten och tog bussen in till Slussen, där jag tog gröna linjen emot T-centralen. Väl där så var det MYCKET människor, goooosh säger jag bara. När man är så kort som mig så ser man INGENTING bara en massa ryggar... Ja, men jag kämpade mig framåt utan att bli nedsprungen eller tacklad! Tada. Gick upp för alla jädra trappor och väl uppe så såg jag på tavlan för ankommande tåg att jag var tvungen att gå ner igen och typ längst bort, gah... Igenom folkmassan igen, där höll jag på att krocka med Gudrun Schyman, pffh.. Väl ute på perrongen så stod man och väntade längre än vad man skulle eftersom tåget var FÖRSENAT, gahhhh. Och ni kan ju se mig där, stressad som jag är, stod ju nästan och hoppade jämnfota och för att det var så kallt... Jaja, skall inte klaga, hemma i Happytown är det ju typ istiden...

Väl framme i Gävle så var tåget 10 minuter försenat så jag hade endast 20 minuter på mig tills föreläsningen började. Jag sprang fan hela vägen från tågstationen till högskolan med högklackat och en väska som vägde minst 15 kilo. Great säger jag bara. Men det var så friska vindar i Gävle så, inte fan hade man kunnat gå.. BRB isskulptur! Men jag hann! Woho. Vi lyssnade på vår lärare som tog upp om olika kriminologiska teorier, vi diskuterade litteratur, och det var väldigt väldigt intressant :) Till lunch åt jag mina torra mackor, det smakade väldigt torrt..

När klockan slagit halv 5 så gick jag direkt och kopierade papper och sen sprang jag vidare till ett café i närheten! Jag var så otroligt hungrig så jag behövde något varmt att äta. Det blev varma mackor och rött te, och vatten... Där satt jag ett tag, pluggade och åt, och jag njöt för varje tugga! Lite lyxigare mackor än vad jag hade gjort, haha. Därefter, så stressade jag till tågstationen för att hinna med tåget. Stod ute och huttrade med typ, 30 andra personer. Tåget skulle åka 19,12 men de kom inget tåg. När klockan var kvart över så sa en röst i högtalarna att tåget var försenat och skulle anlända 19,25. ALLA springer in igen, lilla jag förs bara med i strömmen (nog för att jag också ville in men inte vågade jag stanna heller framför en flock elefanter)... Satte mig inne på en träbänk som också var iskall, seriöst?! Väntade i ca 10 minuter och gick ut igen. Då var klockan nästan 25 över, men då säger rösten i högtalarna igen att tåget beräknas ankomma 19,30 istället. Alla suckar, vissa svär. En man är totalstressad bredvid mig och blir förbannad.. Han hade ett flyg att passa, så, jag förstår honom! Väl när tåget kom in till stationen så var klockan typ 19,45. GAHHH. Plus att det var två vagnar istället för tre, ingen toalett fungerade och inte vattnet heller, man bara hallå?!? Jaja, på tåget var det iallafall relativt varmt och jag anlände till Stockholm ca 40 minuter senare än vad jag hade gjort ifall den hade kommit i tid... Men tur att min lärare för kursen också bor i Stockholm, t.o.m i Nacka så vi hade iallafall sällskap hela vägen, slapp man sitta och svära själv!

Väl när jag var hemma så däckade jag seriöst direkt, jag orkade inte hålla ögonen öppna alls. Och så sov jag 12 timmar inatt, det var rätt så duktigt för att vara mig :) Men var totalt utmattad, tuff dag igår! Mycket information.. Sov även med mitt fleeceunderställ för jag trodde jag skule frosta sönder, sjuktligt kallt när jag skulle gå och sova..



Men shit, jag hade sån sjuk dröm inatt alltså.. Jag kommer inte ihåg allting men, Ni alla som läser min blogg och som INTE är bosatta eller har varit i Haparanda kommer inte att förstå det här för att ni måste ha sett platsen men ni alla andra, läs och njut ;) Som ni alla vet så har vi Aspen i Haparanda, ingen kan väl ha undgått att INTE se eller höra om den byggnaden. Ett idrottshus. Och vi har jättemycket basketbollar, fotbollar, medicinbollar m.m. Och de behöver ju tvättas av ibland. Och därför så kan man "öppna" vägen mellan systembolaget/systembolagets parkering och busstationen! Det visste ni inte, inte jag heller för den delen.. Men i drömmen stod det en lyftkran med en stor liksom, container med små hål i så att bollarna skulle bli rena. Den sänkte ner bollarna i vattnet mellan systembolagets parkering och busstationen, lät dem vara under vatten ett tag och sedan så kom de upp till land igen. Sen var det en man som brukade gå och ta upp de bollar som man tappat, och slänga in dem i containern när han släppt ner den på land igen, men nu var den gubben på lunch eller något, trodde jag. Så de låg två basketbollar utanför containern så jag tog dem och skulle slänga i. Den första bollen träffade jag, den andra bollen missade jag men försökte igen, då kastade jag lite hårdare, missade en gång till och så åkte den ner i vattnet igen.. Hoppsan! Jag sprang därifrån.. Coop fanns inte på samma ställe längre, utan 2 meter bort från systembolagetsparkering fanns det en bro över vattnet, där under bron fanns coop! Jag sprang in dit och där såg det helt annorlunda ut, totally different. Alla mina kompisar satt typ där och pratade och blev glada för att se mig. Jag skulle gå in och köpa en dricka och väl inne i affären så stoppas jag av en kvinna som jobbar där. I min vänstra jackficka så hade jag en burk vitamintabletter. Hon påpekade om burken och frågade ifall jag hade börjat använda narkotika (för mycket plugg nu alltså, börjar till och med att drömma om det!). Jag blev så förbannad och visade burken för henne, hon tog några steg bakåt och bad om ursäkt. Jag sprang ut ur coop igen och till den containern där jag slängt i basketbollen. Jag sätter mig på kanten till de öppna vattnet och låter mina fötter hänga över kanten. Suckar ljudligt och kollar åt mitt högra håll (mot vårdcentralen) och då ser jag gubben som jag letade innan som brukade ta hand om de bollar som man tappat.. Han låg på marken bredvid lyftkranen, orörlig.. Jag sprang dig, i total chock. Han såg helt mosad ut?! Märkte att hans högra hand var borta. När jag stod bredvid honom så var han fortfarande vid medvetandet, så jag ringde amulansen. SEN så vaknade jag, haha. Seriöst. Vilken dröm?!

Nu skall jag fortsätta plugga, ska till stan senare idag och kanske träffa Isabel, har dock inte pratat med na ännu eftersom jag tror att hon kan sova, men är dock inte säker. Isa, om du läser det här, ring! :) Dagen består nog av plugg och ett besök i city. Huhu vilken dröm, det där kommer jag inte släppa i första taget.

Kriminologi&Hockey

Hihi, haft en trevlig dag idag, fast dock så har jag haft supermycket att uträtta, ärenden och typ sprungit runt som en tok. Tog mig dock en välbehövlig fikastund med min väninna Isabel på stan, det var skoj :) Hon har en jätterolig app på sin telefon, kan seriöst inte sluta skratta.. Skrattar fortfarande.. Du måste fixa in den på datorn Isa så att jag får skratta åt den här i min ensamhet, men vi kan ju inte dela med den till andra - den är FÖR rolig! Haha.. Den är för bra alltså. Seriöööst. Har just bokat resa till Gävle, tur och retur.. Valde studentbiljett men kostade ändå helvete 500 kronor. Jaja, jag måste ju dit så. Kan inte hjälpas!


Halvsliten och småsjuk Karin en onsdagskväll...

Går runt och snorar och nyser hela tiden.. Har haft folk i min närhet som har haft den förbaskade influensan, inte då vill jag ha den nu! Äter jättemycket vitaminer och dränker både mig och mina händer i handsprit.. Haha, usch. Började just att tänka på hur mycket baciller och skit som finns t.ex. på tunnelbanan, i alla bussarna.. BLÄ. Har alltid en liten handsprit med mig i väskan, tror dock inte det räcker längre. Tur att jag har en stor väska, då får jag till och med plats med en dunk handsprit, yeah! Har kollat på Asplöven live nu en stund, just nu står det 7-1. Om de vinner nu så vinner de hela serien, GOOO ASPLÖVEN! Jag räknar med er :)

Nu skall jag läsa om olika kriminologiska teorier och sedan sova :)
K Y S S

Patetiskt.

Jag har sett mer än vad jag vill..

Usch vilken natt! Blev drabbad av typ migränen från helvetet, inget att leka med. Nej fyfan.. Den där känslan, nej det går inte ens att beskriva. Man mår så dåligt, vill spy men det går inte, hela huvudet bultar av smärta, ögonen trillar ut.. Nej alltså, det går bara inte att beskriva för man får inte fram den brutala känslan... Helt sick. 

 
Idag ser jag nog ut som hon där ovan på bilden. Har sjukt mycket att göra, gahh. Dock så tor jag att jag lämnar min docka hemma, hon verkar ju släpa med sin men jag tycker hon får stanna hemma idag för att det är så kallt ute.. Eller okej, det är -3 grader och mestadels sol men det blåser något så djävulskt.. Idag får det bli underställ-yllebyxor under mina jeans, då blir det varmt och gosigt :)



Nu drar jag till stan gott folk, ha en bra dag!
KYSS


Förväntansfull!

Oh, fick mejl idag om musikalen :) På söndag skall vi ha ett möte. Alla skall träffas, vi skall planera osv. Skall få träffa kostymören, det är det som jag ser mest fram emot :) OCH koreografen, wow. Det kommer bli så otroligt skoj nu, ser fram emot det här nu, det går braaa för mig nu! I love it :) Vi skall även ta några foton till affischen och till media som vi kommer att skylta med senare då det är aktuellt! Måste ha några kläder som andas "show"... Haha hmm... Jag har då inga sådana kläder ju! Hallå... Alltså så måste jag iväg på stan på en shoppingrunda innan söndagen då, mamma jag hoppas att du inte läser det här....


Bild från gårdagen

Har pluggat heeela dagen, skönt känns det och nog är man klokare nu! Annars vore det ju värre, haha! Var även en sväng på Nacka forum och åt lite pasta med Eric, min släkting. Just nu håller jag på att frysa ihjäl, det drar oerhört mycket från mitt fönster har jag märkt.. Gardinerna bara fladdrar. Gah! :( Solen har gått ner nu, men det är typ -4 grader ute, så det är rätt så mildt ändå fast det blåser ju mycket som vanligt. Bilden ovan tog jag igår med datakameran. Runt min hals bär jag ett halsband som jag fått från min kära väninna Maria, ett hjärta med ingraverat Kakan på. Jättefint <3

Nu snart skall jag åka in till Slussen och ta t-banan till City. Skall möta upp min sötmos och fika med henne, och prataaa. PUSS

Plugg&musik

Jag har vart här förr, kan ta mig upp

Så underbart härligt väder vi har i Stockholm idag! Strålande solsken, -12 grader och lite smått snöfall :) Änglatårar som jag hörde en kvinna på stan kallade det. Javisst, det kanske är så, frusna såna... Har så otroligt mycket att plugga nu och göra färdigt så måste plugga hela dagen idag. Jag klagar inte, jag tycker bara det är kul att få ha något att göra. Plus att man gillar det, då blir det absolut inget som tynger en! Måste dock komma åt en kopiator, vart fan hittar men det i Stochholm. Vet att det finns en på högskolan men vet inte om jag får använda den... Så ifall det finns någon snäll själ i vår huvudstad som har tillgång till kopiator - tveka inte att höra av er till mig! Skämt åsido, men jag råkade köpa fel bok.. Köpte år 2003, men skulle ha 2009, total fail..



Alltså seriöst.. Måste berätta om en dröm jag hade för två nätter sen. Usch, det kändes precis som att det var på riktigt. Så läskigt!! Jag bodde ensam i en jättestor och fin villa ute på landet typ, vart jag befann mig i landet vet jag inte men jag bodde i Sverige. Och så hade jag bara en endaste granne, och han var typ i 30 års åldern och psykiskt sjuk. Och en dag skulle jag ut och gå runt i landskapet (tror jag), skulle iallafall ut ur huset. Jag gick och kollade ner på min mobiltelefon så jag märkte inte att det stod 5 polisbilar utanför min grannes villa. Men när jag kollade upp så viftade en polis att jag skulle komma dit, han satt och hukade sig bakom sin polisbil. Jag satte mig till rätta bakom bilen med polismannen, han berättade att min galna granne inte tagit sina mediciner på jättelänge och att han är beväpnad och farlig och bad mig att sitta still bakom bilen, men helt plötsligt så sprang han iväg till sin kollega vid en annan polisbil.

Poliserna var säkra på att min granne var i huset, men helt plötsligt hör jag kvistar som knäcks inne i skogen bakom mig, helt plötsligt kommer han ut från skogen med pistolen i sin högra hand. Han tar tag i min tröja med sin vänstra hand om släpar in mig i villan. Oviktig fakta men jag lade märkte till att han hade en stjärna tatuerad på underarmen, sen stod det något under stjärnan men det kommer jag inte ihåg. Det kan ha varit ett namn, kursiv stil var det iallafall... Han bjöd mig på wienerbröd och kaffe, pratade jättemycket och var jättetrevlig. Jag förstod ingenting. Plötsligt hör vi båda att en av de kvinnliga poliserna pratar i en megafon, säger att han ska släppa mig och få in en polis som gisslan istället. "Släpp flickan, vi byter henne mot en polis". Han tvekar ett tag, ger mig en havrekaka och släpar upp mig och öppnar dörren, innan han går ut genom dörren laddar han sin pistol.



Väl ute på gården blev både jag och min galna granne bländade av den starka vårsolen. Tystnaden var total, man hörde isen från taket smälta, dropparna hördes på stenen nedanför vid huskanten. Han viskade att jag skulle gå sakta, en endaste kvick rörelse, så skulle han skjuta mig. Det var som en varning, han kunde inte kontrollera det själv. Han bad mig att lyssna noga och göra precis som han sa åt mig att göra. Jag skakade av rädsla, samtidigt som man fick sig en adrenalinkick av det hela. Han hade inte varit dum emot mig, det var spännande... Han släppte mig och jag gick sakta, försiktigt, liksom smög. Poliserna beodrade mig att springa, men jag kunde ju inte göra det. Jag ville inte riskera att bli skjuten. Men jag höll på att halka på den is som fanns kvar på backen, och då hade han tydligen höjt sin pistol och skjutit, jag hörde ett skott avlossas, sen att någon blev träffad... Jag slängde mig på marken, jag kände smärta i hela min kropp.. Men det var inte jag som hade blivit träffad?! Jag hörde fler skott avlossas.. Jag kollade upp och bakåt, där låg två poliser på marken, döda.. Även min granne, han låg på sin veranda, död. Plötsligt insåg jag, att en av dessa poliser hade tagit en kula för mig. Han hade räddat mitt liv, men mist sitt eget.. Den här drömmen var ju helt jäkla sjuk. Fatta ångesten jag hade i hela drömmen och även när jag vaknade. Shit.... :( Ähh, det var ju bara en dröm. Annars vore det ju värre.

Nu ska jag ta tag i pluggandet!
K Y S S

Valentine's day!

Ja, så var det åter igen alla hjärtans dag! Mysig dag det här :)
Vill bara önska er alla en underbar dag! <3




KYSS

Ärlighet.

En äkta vän är den som kan se tårarna bakom ett falskt leende..

Sitter just nu och pluggar kriminologi, inriktning våld, och om narkotika. Intressant, helt sjukt intressant faktsikt. Mycket statistikläsning, får memorera en hel del men det är lätt när man är intresserad. Den form som är enklast att studera är det dödliga våldet, till exempel mord, dråp och misshandel med dödlig utgång. Orsakerna till det är att vi dels förfogar över långa statistikserier över denna brottstyp, dels att vi har fler källor till uppgifter om dessa brott. Så det så! Nu har ni lärt er något nytt, alltid bra det också. Måste iallafall plugga 2 timmar till, mycket information som skall präntas in i huvudet tills träffen på torsdag, gah! Det är bara att läsa, här finns det inga genvägar.


Mitt öga.

Om man summerar den gågna veckan så har jag verkligen haft fullt upp så har inte riktigt haft varken tid eller orken att sitta och skriva blogg. Mycket pluggande nu. Men försöker uppdatera så mycket som möjligt. :) Igår förmiddags så var jag ute och tog bilder, det var finväder och så härligt. Solen sken, -5 grader men dock så blåste det som vanligt. Man börjar ju nästan bli van men man tar alltid på sig för lite kläder... Imorgon är det alla hjärtans dag, och har fullt upp i princip heeela hela dagen, plugg, stan, möten, kören. Uh!

Nu fortsätter jag att plugga!
K Y S S <3

friday, yes.

Idag så var det ju fredag.. Sitter hemma, usch fyfan. Hade helst av allt bara velat fara ut och dansa idag. Behöver få ha det kul och dansa bort alla problem, men så blev det icke. Nej, jag stannade hemma, hade middagsgäster och nu sitter jag framför datorn. Borde plugga men har sån djävulsk huvudvärk så, men jag ska plugga. Gårdagen var jättebra, och onsdagen också. Umgicks med underbart fina och varma människor <3

Har uppstått lite saker nu, därför har jag inte orkat skriva, eller orkar skriva.
Hörs.

Det är att leka med eld..

..när du tar upp det här igen för du ser i mina ögon att jag försvann för längesen..

Glada besked jag fick idag :) Och igår! Det går bra bra bra nu! Igår var det beskedet om kören Collage, och idag var det besked om musikalen jag sökte till i söndags, de vill ha med mig i den :)) Är så otroligt glad nu!!! Vad kul det kommer bli nu, ser verkligen fram emot de kommande månaderna! Spännade, spännande... Huhu :)





Hela dagen har tillbringat med näsan i mina kriminologi-böcker.. Gah! Har skrivit och skrivit men det känns som att man inte kommer någonstans, men har åstadkommit jäkligt mycket idag. Och kollat på en film som jag höll på att bli tokig av.. Över 2 timmars lång narkomanfilm, blev smått less efter typ 50 minuter redan. Började nästan kräla på väggarna i slutet men jag kunde behärska mig! Duktigt gjort :) Förresten, som jag skrev tidigare så vaknade jag med sån otrolig huvudvärk - har den fortfarande. Och jäkligt ont i nacken och ryggen, beställde tid till massage imorgon, gud så härligt! :) I en hel timme, fatta jag kommer njuta. Fast tror dock att det kommer göra jäkligt ont...

Så, massage är det som gäller imorgon och fika med en väninna :)
KYSS

Inget blir som man tänkt sig..

.. det är ju seriöst sant! JAG skulle sova LÄNGE idag men icke sa nicke, det fick jag inte göra tydligen. Vaknade vid 8 tiden och hade sån huvudvärk så jag var bara tvungen att stiga upp.. Är inte ett dugg trött men jag ville sova länge :'( Buhuu.. Idag måste jag seriöst bara plugga. Undrar bara hur man ska orka plugga m skallebank, men ja det är ju ett senare problem. Nog har man tillräckligt med självdisciplin så att man gör det ändå! Chattar just nu med min väninna Laura och hon säger att hon just varit på massage.. Jag vill också ha massage :( Skulle ha passat på medans jag var hemma för här kostar det alldeles för mycket.. Om man inte skulle hitta någon billig.. Hmm vänta.. Googlade just på massage i Stockholm och då kom det upp en sida. STHLM-massage.. Det finns prova-på-pris för nya kunder. 1 timmes massage - 350 KRONOR! GOOOSH. Ringer dit direkt och bokar tid..



Nä nu äre dags för promenad, sen ta tag i pluggandet!
KYSS

Möte&körsång

Huhu säger jag bara! Har sprungit runt som en duracell-kanin heeela jäkla dagen idag! Vaknade vid 6 tiden på morgonen, satte mig ner och pluggade kriminologin, skall analysera olika teorier osv just nu. Intressanta saker som tas upp! Najsnajs. Pluggade till cirka klockan 8, tiden bara rusade iväg. Duschade och slängde i mig lite frukost. Sen bar det av till City. :) Härlig och intensiv dag. Har hunnit med två möten, yrat på stan efter kurslitteratur, köpt ett par nya jeans och blivit antagen till en kör. Liksom, det blir inte bättre!! Nu är jag så jäkla slut i min kropp alltså, den samarbetar inte alls längre. Blir en tidig kväller, plus en lång sovmorgon imorgon! <3 Längtar efter att få sooova länge på morgonen, det var ett tag sen sist faktiskt :) Det ser jag fram emot..





Skall kanske berätta lite mer om den här kören som jag blev antagen till. Jag åkte iväg med tunnelbanan från Slussens röda linje mot Ropsten och hoppade av vid Karlaplan. Där stod det en person som är med i just denna kör som jag fick samåka med. Vi åkte ända bort till Kista, jovisst det fungerar ifall man får skjuts men om jag skall virra dit ensam då är det kört på riktigt alltså.. Vi sjöng upp, jag fick presentera mig - tidigare erfarenheter, röstomfång osv osv. Fick även ha ett litet sångprov för körledaren så hon såg mina färdigheter och röstomfång, allt jag klarade av. Och det var väldigt positivt, hon var väldigt positiv och ville ha med mig i sin kör som hon startar i höst, där hade jag absolut ingen egen talan verkar det som.. :) Så, jag har nog börjat i kören - tror jag. Är dock fortfarande osäker. Men, får se :) Och shit vilken tur jag hade att kören slutade 21,00. Tunnelbanan mellan t-centralen och gamla stan skulle stängas av 21,45 för byggarbete. Om jag hade åkt tidigare ja, då skulle jag ju vara så totalt lost alltså.


En trött och småsliten Karin efter en låååång dag

Nä, nu skall jag sooova :) Ny dag imorgon!
K Y S S

Audition&promenad

Har haft en lååång dag, väldigt rolig men intensiv. Men inte klagar jag för det inte, nej nej snarare tvärtom! :) Det är så här det ska vara, jag vill ha saker att göra hela tiden! Annars blir jag så otroligt rastlös, gah! Hade en audition idag för en musikal, jag var typ borta i nästan 11 timmar härifrån mitt hem i Nacka. Det är liksom så det skall vara, tro det eller ej! Jag åkte in tidigt till stan så jag hann fixa lite grejjs innan jag åkte ut till Kulturama där min audition hölls. Jag tog bussen härifrån hållplatsen i Nacka till Slussen, där jag tog gröna tunnelbanelinjen till Gullmarsplan, där bytte jag till tvärbanan som går mot Sickla Udde, men då hoppade jag av på första stoppet som nämligen är Mårtensdal. Väl framme så får man gå en bit för att komma fram till Kulturama men det gjorde absolut ingenting för det har varit riktigt vårväder här i Stockholm idag om man bortser från de friska vindarna! Soligt som bara den och nollgradigt, det gillar jag starkt! Väl framme vid mitt mål satte jag mig ned och pustade lite eftersom jag stressade som vanligt, väntade in de som skulle öppna rummen vi skulle vara i och satte mig där och chillade tills vi skulle registrera oss. Jag fick nummerlapp 4, skönt att vara så i början, vissa hade ju typ nummer som var över 20 till och med, undra hur länge de fick stanna förresten... Jag gick ju iallafall relativt tidigt tycker jag.



Vi började med att byta om till våra träningskläder och sen värmde vi upp, alla för sig men jag fick med mig några som ville värma upp i grupp. Roligare att göra saker tillsammans ju, inte är man väl någon enstöring, dah. Vid ca kvart över tio så började vi dansa, första dansprovet var då. Andra dansprovet efteråt, vi dansade i ca 3-4 timmar?! Det var jättekul, mycket koreografi osv eftersom det är showdans. Man blev så otroligt glad :) För alla er som sett filmen Hairspray, ni förstår vad jag menar med showdans. Jag tog in koreografin relativt snabbt så hade inga problem, vissa grejjer gick rätt så snabbt men, klarade det. Sedan hade vi en kortare pause och så började vi med sångproven... Det var helt underbart kul! Så härligt gäng har jag inte varit med om som de var som höll i auditionen. Väldigt öppna och glada prickar! Jag sjöng låten "Someone like you" och sedan en annan jazzlåt, "All that jazz" som är från musikalen Chicago som en av dessa personer hade översatt till svenska, riktigt svängig! Sedan, ja då var det klart :) Skall få svar senast onsdag, hoppas verkligen jag får en roll! :)



Sedan tog jag en promenad med Linn, Delphine och Isabel på djurgården. Det var riktigt mysigt och perfekt väder för det verkligen! Haha..dock så fungerade inte våra planer, de fik vi besökte var stängda fortfarande, och sen väl när vi hittade ett fik var vi tvungen att gå runt halva djurgården för att komma dit eftersom de stängt av den förbaskade gå-bron.. Det var mer av en restaurang och dit går jag aldrig mer eftersom personalen var helt jäkla borta i huvudet, sådär ska man då verkligen inte behandla sina kunder, men girls - nu vet vi! Efter det så tog jag och Delphine en promenad till Slussen där vi skiljdes åt och jag tog bussen hem till Nacka igen. Skönt att bara slappa nu faktiskt :) Härligthärligt!

Morgondagen är också fullspäckad så jag borde typ gå och sova nu. Skall på två möten i City och senare skall jag besöka en kör som jag kanske skall börja sjunga i :) Kören heter Collage. Får se vad som händer! Även så måste jag plugga också, tralala. Nu läser vi om kriminologi, så otroligt intressant! Jag pluggar i princip när som helst för att jag tycker det är så intressant ämne! Nu skall jag kolla en film, sen går jag och lägger mig :)

KYSS och night

Jag borde väl reagera

men det gör jag inte för att jag är FÖR trött.. :( Gahh.. Har en audition om ca 2 timmar, vaknade före 6 och lade mig vid 1-tiden. Väldigt dumt gjort av mig. Nå, är huvudet dumt får kroppen lida, det är ju verkligen sant...

Gårdagen tillbringade jag mest med min näsa i alla kriminologiböcker jag har här hemma. Det är ju så sjukt intressant faktiskt, men det blev lite för mycket av de roliga och jag blev less efter ca 5 timmar.. Jag har äntligen hittat Sarneckis bok "introduktion till kriminologi", det är endast den som fattas för tillfället och har haft typ panik sen i torsdags men igår hittade jag den ute på nätet för 200 kronor, i bokhandel kostade den mellan 500 till 900 kr. Inte värt det faktiskt, nog för att det kan vara en bok som man kan använda hela livet jovisst men ändå. Så den får jag hemskickad någongång i veckan, najjsigt värre! Dagen fortsatte med middag hos Kerstin och senare bio med tjejerna. Vi gick på Grand på Sveavägen och såg Svinalängorna, riktigt hemsk film :( Men nog var den bra men, nej usch.. Ingen film man ser mer än en gång per år.. Eftersom jag har läst boken så visste jag ju i princip vad filmen skulle handla om men, nej. Uscha! Jag satt där och grät floder, försökte vara diskret men nja, när man inte har med någon näsduk kan man inte vara så diskret, buhu..

Foto: Anna Aava

Skall sjunga upp och stretcha lite innan jag beger mig vidare t City. Önskar er alla en fin söndag!
KYSS

Högskola&lipizzaner!

Det går bra nu!

Igår var det första dagen på högskolan i Gävle! :) Åkte med tåget vid 7,25 mot Gävle. Det kändes som en evighet och jag var så otroligt otroligt trött men jag vågade inte somna för då skulle jag missa stationen i Gävle, så jag satt där och förbrilt försökte hålla mina trötta ögon öppna, och på sätt och vis så lyckades jag. Fast kanske inte på det sättet jag hoppades.. En äldre man satt bredvid mig och så plötsligt kläcker han ur sig: "Mår du bra? Du ser lite svimfärdig ut, ska vi ringa ambulansen..?" HAHA. Hoppsansa, det var ju inte direkt så min dag skulle börja. Jag tackade honom för att han var så uppmärksam men sa då att jag bara var olidligt trött. Mannen skrattade och lutade sig tillbaka i stolen, 5 minuter efter det så hörde jag världens snark, lyckosten fick iallafall sova... Ja, jag missade inte hållplatsen så väl påväg från tågstationen i Gävle så märkte jag att det var glashalt överallt.. Great great. Min första tanke var då att jag aldrig någonsin skulle ta mig fram till högskolan utan några benbrott, men jag trippade runt där med mina klackar och klarade mig både utan benbrott och hjärnskakning! Men dock så tror jag inte att Gävleborna har upptäckt sanden än ... Väl inne på högskolan så ja, haha.. Var man ju något lost, inte så lite heller.. Det stod bara 51:217, och jag trodde typ hela det där var namnet på klassrummet jag skulle till, men icke sa nicke.. 51 stod för byggnaden, 2 för våningen och 17 för rummet, tur att jag frågade i receptionen annars hade jag ju virrat bort någon helt annanstans... Men väl när jag var på plats i klassrummet så gick allt som en dans på rosor. Läraren är verkligen toppen och ämnena vi tar upp är så otroligt intressanta, tiden bara flyger iväg. Dock så fann jag ingen lunch, så jag åt både lunch och middag kl. 10 på kvällen, not so good.. Next time: Matsäck! Har tonvis med plugg till nästa träff, yey.


Högskolan i Gävle

Idag så har jag varit i Västerhaninge och umgåtts med två jättefina lipizzanhästar :) Jättejättefina hästar.. Blev förälskad vid första ögonkastet, verkligen. De två är helt olika, men jättesnälla. Resan dit var väldigt lång, först buss från Nacka till Slussen, sen tunnelbana från Slussen till T-centralen, från T-centralen med pendeltåg till Västerhaninge, från Västerhaninge med buss 847 till Gryt. Men resan var värd det, absolut!! På morgonen när jag åkte dit så var det typ snöyra ute, men senare under dagen så blev det solsken, fast det blåste rätt så jäkla kallt men solen värmde en hel del. Jättefint och mysigt stall var det också, med många fina hästar. Både då i stallet och på lösdrift. :)


Lipizzaner

Nä, nu skall jag göra kväller! Imorgon plugga typ hela dagen, och senare på kvällen umgås :)
PUSS

Huvudstaden&pannkakor!

Har varit på resande fot hela hela dagen, huhu säger jag bara. Utan varken mat eller vatten fast det är dock mitt eget problem, men jag hade seriöst inga krafter kvar i kroppen för att engagera mig att köpa något.. Flög från Luleå 15,45 och landade här i Stockholm 17,05. Både Linn och Isabel frågade mig ifall jag skulle komma över till Isa på pannkaksmys, så jovisst kunde inte motstå deras sällskap och god pannkaka eftersom jag endast ätit frukost på hela dagen. Så direkt efter att jag anlänt till Nacka dumpade jag grejerna och for vidare med bussen in till slussen! Väl när jag kom dit så blev det mycket pussande på kinderna och stora kramar, även Jacob var där och höll oss tjejer sällskap! Trevlig första kväll i huvudstaden :)


Student 2010

Nu känner jag mig som en zombie så tänkte bara uppdatera min blogg så ni vet att jag överlevde resan till vår vackra huvudstad, nog för att de var på gränsen att jag höll på typ att svimma i flygplanet. Det var jättemycket turbulens och ja, läskigt helt enkelt.. Bälteslampan var på hela resan.. Buhu :'/ Att man är flygrädd underlättar inte just då i det läget men, ja vi klarade ju oss iallafall denna gången. Ska nog packa upp imorgon, är så trött nu så jag bara ska ligga och kolla en film, eller så blir det nog snarare sova film! Imorgon skall jag träffa min sötmos och äta gott med henne <3

Stockholm baby, Stockholm
KYSS

Stockholm - Here I come!

Yes, så är det.. Känns väldigt motigt att åka faktiskt, men kommer nog kännas lättare när jag väl har anlänt till huvudstaden. Får se faktiskt, känns inte som det. Vi hoppas på det bästa! På torsdag är det Gävle och högskolan som gäller, jag kommer vara totalt lost men - alltså som vanligt då. Ska börja packa det sista nu, men fan vad ridkläderna och grejjerna tog plats, gosh!!! De tar typ upp hela väskan, shiiet vad svårt det har varit att packa... Men jag är nästan klar, ska fixa det sista om några timmar..

Foto: Anna Aava

Sov endast några få timmar inatt, blä..
KYSS på er alla fina


RSS 2.0