Musikalträning&ansiktsmask!

Mysig dag igår :) Chillade runt på stan med Isabel, vi besökte bland annat Bukowskis. Att inte tala om vädret då, helt otroligt underbart väder! Stråland solsken med blå himmel och säkert 16 plus i solen, helt underbart.. Våren är påväg, med stormsteg hoppas jag! Vi gick och köpte lunch på SevenEleven och satte oss på trapporna som leder till Kungliga Dramaten. Solen värmde oss när vi satt där och mumsade i oss våra smörgåsar, värsta stekarna! Otroligt härligt var det, och jättemycket folk som var ute i farten även denna lördag, berodde säkert på vädret! (Och så lockade väl ändå affärerna, men jag tror mest att det berodde på vädret). Var typ som rusningstrafik hela tiden, det gillar vi inte! Kvällen bestod av en Isabel och en Andreas och biografen Sergel! Vi bestämde oss för att se The kings speech och jag ångrar verkligen inte att vi valde den. Vilken bra film! Något långdragen, men otroligt välskriven. Budskapet togs fram väldigt bra under filmens gång. Rekommenderar den till er alla som läser det här, gå och se den! :) Sen begav jag mig hemåt fastän jag var otroligt partysugen, men min trötthet tog över så jag valde att åka hem.

*

Dagen idag har bestått av massor med sång och dans, hela dagen har doftat musikal! Träningen började klockan 10,00 och jag steg in i rummet på Kulturama 9,59! Yeah :) Bra jobbat säger jag bara, tog mig ut till Hammarby sjöstad på mindre än en halvtimma, hur jag lyckades med det har jag ingen aning om, jag gjorde det iallafall. Nu så här efter en heldag med musikalträning, är man både trött psykiskt och fysisk. Så nu skall jag fixa en ansiktsmask, sen slår jag igång Mikael Persbrandts senaste film Hämnden. Efter det så är det läggdags för denna dam :)



Morgondagen bjuder på.. jadu? Stress kanske. Har en massa ärenden att uträtta och så skall jag plugga också. Det fixar sig :) Yeah!

K Y S S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0