Finally!

Nu har jag äntligen fått medicin! Fick hostmedicinen Lepheton, man skall ta 20 ml 1 till 3 gånger om dagen.
Min mor säger att det är rätt så starka grejjer, man blir helt lullig av den plus att reaktionsförmågan kan nedsättas så kommer väl gå runt och vara lite extra trög några dagar framöver. De vanliga symptom för den är tydligen yrsel, huvudvärk och illamående.. Äh, bara jag slipper den här skiten och får tillbaka rösten så jag får sjunga så snabbt som möjligt, blir helt rastlös!! Hm, ja, så fick jag även talförbud men inte fan kan jag hålla tyst...


Idag har jag suttit och kollat i olika högskolekataloger, men jag vet faktist inte riktigt vad jag vill göra efter studenten. Om jag tar ett tag ledigt och söker sen, eller om jag ska söka in någonstans nu eller vänta eller hur jag nu ska jag göra.. Jag vet ju vad jag vill jobba med i framtiden, men man kan ju alltid plugga någonting annan innan man bestämmer sig för att jobba med det man vill.. Allt känns lite grötigt i hjärnan just nu, så jag får väl sova på saken i typ några veckor.. ;) Jag hoppas nu verkligen att hostmedicinen verkligen är så bra som de sa på Vårdcentralen, så att jag kanske till och med kan sjunga på de uppdrag jag fått under påsken, men jag har ännu inte lovat något så.

Jag har repeterat inför provet som jag har på torsdag, men huhu, mina ögon rinner hela tiden för att det är så starkt ljus från lamporna, får gå runt med solbrillor inne snart!
Puss&Kram

Trackback

RSS 2.0