Home sweet home

Då var mässan i Boden över, gud så kul det var =) Vi vann dock inget pris, men inte gör det något ändå fast man har jobbat så mycket med företaget men, man fick mycket beröm. Vår monter var typ snyggast, monter 73! ;) Eller ja, den var i alla fall färg-gladast.

Vi började bygga vår monter under onsdagen, och byggde till klockan 17, sen direkt från Arenan där mässan ägde rum till Westernfarm där vi hade en slags gala av något slag, det var kul i början men väldigt väldigt långdraget.. Det blev lite kaos sen när vi skulle åka till gratis-boendet, först skulle vi dit med buss men sen helt plötsligt skulle vi åka med lärarna och så hittade ju såklart inte lärarna till boendet sa de, men vafan, de körde raka vägen dit... WIERD! De var typ läskigt att bo där, men vi överlevde ju iaf.



Creative Kid UF



Monter 73



Idag så har vi haft fullt upp HELA DAGEN med att försöka sälja våra underbart söta t-shirtar till folk, men det var dock inte mycket äldre människor eller barnfamiljer där, mest ungdomar så vi fick inte sålt så jättemycket men ändå, vissa köpte vår produkt iallafall! =)

Vi kom typ hem från Boden för en halvtimma sen kanske, och jag är TOTALT slut.
Så jag ska packa upp väskan, duscha och sen sooova!
Måste ladda inför Pullinkki-resan med T-school imorgon, fast jag är typ sjuk :(
Puss&Kram

Trackback

RSS 2.0