14 april 2012

Då börjar denna vecka lida mot sitt slut.. Har haft en otroligt bra och lugn vecka hemma i lilla Happytown, skönt att komma hit. Både träffa nära och kära. :) Mys på hög nivå. Och även vila. Käkar antibiotika och cortison, och har någon jäkla stark kräm för mitt ansikte. Helvete, alltid är det något. Fullt med jävla utslag i ansiktet, fått 2423525 olika diagnoser på vårdcentralen men nu har de nog KANSKE kommit fram till att det är Rosacea, japp. Så nu får jag knarka en massa jävla tabletter tills de är borta. Hoppas fan de är borta snart, avskyr sånt där äckligt skit. Imorgon reser jag iallafall tillbaka till Stockholm efter ca en vecka här i Happytown och såklart så levererade Ni som alltid, har haft det underbart kul! Nu blir det back to reality med skola, jobb och träning. Även till sin nya fina lägenhet som jag älskar, hihi :) Life is wonderful!

Fick just SUPERfina bilder från min proffsiga fotograf nere i Sthlm! Några smakprov kan ni få, resten finner ni på FB :)

SESSION DARK
Fotograf: Katriina Mäkinen
Stylist: Roxanna Peralta Johansson











SESSION LIGHT
Fotograf: Katriina Mäkinen
Stylist: Roxanna Peralta Johansson










Såå, that's it :)
PUSS

Kommentarer
Postat av: Bea

Åh, så kul att äntligen få ses. Och att ta det lugnt tillsammans! Så bra att du är nöjd med veckan <3

2012-04-15 @ 12:44:33
URL: http://beatriiicej.blogg.se/
Postat av: Tilda

Halloj!

För 3-4 år sedan fick jag också helt plötsligt utslag i ansiktet, såhär på vårkanten, o jag var väl ungefär i samma ålder som du? Bodde i Gävle då iallafall. Var till vårdcentralen där och fick också diagnosen "kanske rosacea". Kul då. Kom hem, bokade tid i Oulu på Mehiläinen privat mottagning, specialisten behövde inte fundera länge utan kollade och sa att det var acne. Fick mediciner som hjälpte bra och det försvann på mindre än en månad. Vet inte om det var acne eller bara någon form av inre stress som gjorde utslagen. Men mitt tips är att gå till en specialist och få en riktig diagnos och riktig hjälp! Allmänläkare har inte den kompetensen, bara att dom säger att det "kanske" är något säger väl ganska mycket!!?

Där i sthlm borde det ju vara lätt att få tid till en hudspecialist och SÅ värt det, speciellt när det handlar om något så känsligt som ansiktet :)

2012-04-23 @ 12:13:39
URL: http://matildaine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0