Lovely!

Gårdagen var helt fantastiskt underbar :) Vi var ute och utforskade Stockholm! Vi tog djurgårdsfärjan över till Gröna Lund eftersom det var så bra väder igår. Vi kom dit lite tidigare, vid 14 och själva Grönan öppnade 15 så då passade vi på att äta lite. Vi åt på en fin restaurang, och även priset var väldigt fint .. Herregud. Nå, men vi bestämde oss iallafall för att äta där. Vi satt där ett tag och pratade och så att magen fick vila lite innan vi skulle åka en massa karuseller! Maten var otroligtgod..
Vi var på Grönan i hela 6 timmar! :) Läskigaste under hela besöket på Grönan var såklart Spökhuset. Fyfan vad jag skrek.. Haha! Idioter som jagar en ju :( .. Klart man blir rädd då.. Nå, jag överlevde ialalfall! Och så vann min älskling en massa fin fina saker till mig, det bästa var EN STOR NALLE :) hihihi. En stor apa, som vi döpte till Josefin! Så, gårdagen får 10 av 10 toasts!

 
Idag däremot skall vi fara på Östasiatiskamuseumet, och sen ska vi även shoppa en massa :) Kulkul! Vädret i Stockholm just nu, 16 grader och halvklart, mycket moln på himlen men solen tittar fram då och då!
Ha en bra dag alla!
P&K
Trackback

RSS 2.0